zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co robicie podczas nudnych lekcji?

Drybrych
26-10-2004, 13:55
Naprzykład: Ja i Xaotan rysujemy na każdej religi pentagramy i Spongeboba(raz nam babka wziela nasz pentagramowy zeszycik i dostalismy po pale i mielismy niemile spotkanie z wychowawczynią)

Podawajcie swoje ulubione zajęcia podczas nudnych lekcji.

29.12.04 Ten temat jest popularniejszy od przyklejonych :)

Adamsik
26-10-2004, 14:22
Ja najczęściej śpie a raczej przysypiam. Czasami tez robie sobie miłe lub nie ^^ zarciki z nauczycieli (mi ivul plx) :wiking:

Dr.Unknown
26-10-2004, 14:30
Wolał byś niewiedzieć co z kolegom rysuje...
Zwykle mamy obranego 'bohatera', i rysujemy różne sytuacje:śmieszne, masakry, zbo...nieważne:p, ostatnio rysujemy "Anti Dress'ów":]

Helixaw
26-10-2004, 14:33
Siadam w ostatniej ławce i "fikam" :D na fingerboardzie.
Rysuję broń- toporki rox :D
Gram w pacmana na komórce
"Filtruję" z dziewczynami
Gram w kropki z kumplem, kumpelą
Myślę kiedy uzbieram kaskę na pacca

I to chyba tyle...

Matek
26-10-2004, 14:39
Oj wiele rzeczy się robiło. Najczęściej wkładało sie drucik w zamek i ułamywało go. Zanim doszli co się stało mijało 35min lekcji. 10 zostawało na mówienie jacy my jesteśmy źli.

Czasami wrzucało sie pająki do torebek nauczycielki... ale takie bycze:) Fajne reakcje były:)

Czasem podrywaliśmy praktykantki, raz nawet dostałem numer telefonu, ale wymiękłem (czyt. spanikowałem;)).

Raz kumpela udałą, że mdleje... ale tego nie polecam (przyjechała karetka i niemogli stwierdzić co jej jest, kol się przyznała i koniec świata... myślałem, że ją tam rozniosą:))

I wiele innych... Jak sobie przypomne inne to napisze;)

she_devil
26-10-2004, 14:51
Rysuję scenki do tego co słyszę. Np. podczas lekcji muzyki kiedy facia puściła "Uczeń Czarnoksiężnika" zrobiłam komiks " Przygody serka Mazowieckiego i super Myszy".

Dr.Unknown
26-10-2004, 15:40
Może zeskanuje "B.A Robaka", "afro", lub "Anti Dressa", ewentualnie "mr. Jesus"

Irux
26-10-2004, 15:56
Chowam się do szawki, a jak nauczycieka otwiera to ......:) (domyślcie się)

Tiligus
26-10-2004, 16:01
-leże na ławce i bawię się książką zeszytem...
-pytam się co sekunde kolege ile do dzwonka
-leżę....

Pytaliście Co robicie podczas nudnych lekcji.... ja nie nazywam nudna lekcją lekcji na której mam zajęcie:) czyt. finger board,rysowanie, robienie sobie jaj z nauczycielki,plotkowanie:>....

O! :P

joey
26-10-2004, 16:40
gram w snake II, udaje że słucham a tak naprawde rysuje
, przysypiam, żucamy się z kolegami kawałkami gumki, myśle sobię kto by podpalił szkołę gdybym mu zapłacił(:evul: ), i wiele innych ciekawych żeczy....acha i jeszcze rozmawiam z moim kolegą o Tibii

Dan the Automator
26-10-2004, 16:55
Pisze SMSy, wysyłam sygnały, puki mi się nie rozwalił fingerboard, to wykręcałem jakieś fajne kick'i ;-), rysuje pentagramy, nic nie znaczące formy, odwrócone krzyże~

By$iu
26-10-2004, 17:00
Wszystko prócz nie sluchania co gada nauczyciel.

Rankor
26-10-2004, 17:02
Hmm biore samoprzylepne karteczki i pisze na nich "kopnij mnie" i przyklejam dla kumpli na plecy.

Odgrywam na lekcji koncert za uzyciem dziwekow ustnych takij jak "czyk czyk itp.

Rozmawiam z kumplami o tym jaka nasza wycha ma zjechana twarz

Khan
26-10-2004, 17:03
- rysuję katany
- gadam z kumplem o czym popadnie
- myślę o roznych osobistych problemach (w chacie nie mam czasu)
- rysyję katany
- czasem poslucham muzyki
- dzis np. gralem w MtG
- rysuję katany
- pisze losowe zdania katakaną
- rysuję miecze, spluwy i mechy
- rysyję katany
- wróżę sobie i kumplowi z kostki
- mowilem już, że rysuję katany?

Zyraf
26-10-2004, 17:06
- mowilem już, że rysuję katany?

tez mi się coś zdaje że o tym zapomniałeś :P

Gonzo von Krenzel
26-10-2004, 17:10
Przede wszystkim odpoczywam (głowa na biurko i odliczanie w telefonie na 40 minut).
Poza tym często (prawie zawsze na religii) gram w coś (telefon). No i oczywiście tworzę przeróżne formy artystyczne na mych zeszytach ;).

Zyraf
26-10-2004, 17:18
Poza tym często (prawie zawsze na religii) gram w coś (telefon).
No ja na religii mam fajnie bo ksiądz zawsze każe robic notatke z lekcji a z chłopakami (nami :P) gada o meczach które ostatnio były :P
A tak ogólnie to śpie na lekcjach no chyba że Biologia bo na tej lekcji nie moge spać bo chce zdać :P (trzymajcie kciuki żebym zdał bo mam 2 i 1 z bioli :P )

Mr LaMeR
26-10-2004, 17:21
Jak każdy - rysuje coś na ławce lub w zeszycie, robie odpały na lekcji, spię, słucham nauczyciela...AAAAA JOKE !!! :p

blejz
26-10-2004, 18:01
pentricks! ;D

Gokufan
26-10-2004, 18:25
anie pomysleliscie czasem zeby w ostatniej lawce posluchac sobie muzy z discmana?? :P:P:P

Stomil
26-10-2004, 18:34
Wczoraj przed lekcja wf w szatni kumpel mial winko wlasnej roboty! no to se lyknelismy troszke :P a na lekcjach to: spie, jem, pije, rysuje gadam z kazdym o wszystkim, i atkiet am bajery :D

Kajulec
26-10-2004, 18:39
- wróżę sobie i kumplowi z kostki

A jak sie to robi ? Moglbys mi napisac na PW ? ;] Albo zapodac jakis link ...

@Topic

- bawie sie zeszytem/ksiazka/dlugopisem
- rozkrecam i skrecam dlugopis :)
- rysuje co popadnie...
- robie mine jak ten gosc z reklamy Nestle (to takie o sniadaniu... ze ten kto nie zje to nie kontaktuje na lekcjach)
- napierniczamy sie z kumplem ze wszystkiego... "hehe... popatrz na zegar. Jakis taki dziwny..." - "Heheh... no!"
- WWO slucham nauczyciela
- puszczam sygnaly na koma do wszystkich, ktorych mam na liscie

Jeszcze jest kilka rzeczy, ale mi sie nie chce pisac ;P

Khan
26-10-2004, 18:43
@up:
zwykla mala plastikowa kostka ma 6 scian.
Mozna wiec rzucac na 1 z 6 mozliwosci (ocena, osoba, itp)
Mozna na 1 z 3 (co robic, co sie stanie)
Mozna 1 z 2 (tak, nie)
Mozna 1 z 6 liczbowo (1=1, 2=2, 3=3, 4=4, 5=5, 6=5+dodatkowy rzut)
i zabawa jest.

xaotan
26-10-2004, 19:52
AAA...
Ja robie zwykle to co drybrych ale czasami np. na WF'ie kiedy są nudne mecze w gałe gram jak w rugby :p
Są też lepsze rzeczy jak np. eeeem... niektórzy z klasy się...mastur...
Ale jak ktoś napisał co robi na przerwie to i ja napisze.
Lecimy z kolesiami na łącznik a potem do kibla :D (zwykle jest nas tam 9)
w tym kiblu jest fajnie bo niema okien ani nic kiedy zgasi się światło nic nie widać.Zgadnijcie co tam robimy?... stoimy.... :p
Ale wracając do tego co robie na lekcjach to czasem rzucam gumkami po klasie albo dmucham papierowymi kiulkami w tablice (mokrymi żeby zostały)
Ale nic ine powiem najlepszym moim zajęciem jest rysowanie pentagramuw na lekcji religi (SATTAN RULEZZ :p jk )
NIELUBIE KIEDY NAS PRZYŁAPUJĄ JAK ROBIMY TAKIE RZECZY BO WTEDY JEST DUŻO KRZYKUW I PRZEKLEŃSTW!

she_devil
26-10-2004, 21:05
anie pomysleliscie czasem zeby w ostatniej lawce posluchac sobie muzy z discmana?? :P:P:P
Jest nas w klasie 16 i w każdej pracowni jst 16 ławek więc układ u nas wygląda tak:
___
-- --
-- --
-- --
-- --

albo:
__
[][] [][]
[][] [][]

[][] [][]
[][] [][]

Jak słuchać discmana? Na jarzeniówce usiąść?

CieMnY
26-10-2004, 21:35
Szczerze ? Tibia na kartce xD LOLLLL ale calkiem calkiem mi wychodzi :P

Drybrych
27-10-2004, 14:15
AAA...
Ja robie zwykle to co drybrych ale czasami np. na WF'ie kiedy są nudne mecze w gałe gram jak w rugby :p
Są też lepsze rzeczy jak np. eeeem... niektórzy z klasy się...mastur...
HAHAHAHAHA mastur... wimy o co chodzi :D I nie mow że ty niee...No dobra, nie bede najlepszego kumpla wydawał :D Ale tak na serio to nie wale już se konia na przerwach bo reszta klasy to pedaly i kabine otwierają :DNIE OFFTOPICUJ TAK!!!!!!!!!! :topic: :glupek:

LOLO
27-10-2004, 14:16
Ja podczas nudnych lekcji najczenściej na religi bije sie z kolegom, plujem w tablice z rurki z kolegami, jem chipsy, śmiejem sie,gadam,bawimy sie z kolegom zapalniczkom,czasami podpalamy wyżute gumy z podławki z kolegom.
Robie dużo inych żeczy na lekcjach ale lepiej niepisze :)

Vegefa Ziom
27-10-2004, 14:38
Ja mam taką specyficzną zabawez kumplem z ławki na religji, mianowicie zakładamy się kto szybciej dostanie uwagę, oczywiście jeżeli ktoś pójdzie do wychowawczyni a ktoś uwagę(choć dostał pierwszy) to ten u pani wygrywa, a już do końca szczęścia zostaje wizyta u dyrekcji lub pedagoga:p a co do samych sposobów na uwagę to można:

- zrobić 'skręta' z papieru A4(najlepiej wychodzi) nasypać do przodu trochę skrusoznej zielonej kredy i udawać, że palisz, było to jednak dawno temu czasochłonne bo teraz wystarczy kartkę A4 wyjąć i już masz uwagę;)

- opcja 'kamikadze': Powiedzieć pani/panu, że jest dzisiaj bardzo ładnie ubrana/y, lecz jak zawsze miła/y (nie radzę, z góry przegrasz bo będziesz miał uwagę pozytywną i usłyszysz jak możliwie najgłośniej mogą się śmiać twoi koledzy z ławki:) )

-Podejść do tablicy jak nikt nie patrzy i narysować '666 r0x!'(skutkuje serio)
Więcej możliwości nei opiszę bo pewnie zostany oskarżony o plagiat:(

PS. A na wolnych lekcjach nic pożytecznego nie robię. To co wyżej lub śpię, ale to ryzykowne bo ktoś może ci coś zrobić. On wygra zakład z kumplem a ty... wolę nie mówić.

xaotan
28-10-2004, 18:29
HAHAHAHAHA mastur... wimy o co chodzi :D I nie mow że ty niee...No dobra, nie bede najlepszego kumpla wydawał :D Ale tak na serio to nie wale już se konia na przerwach bo reszta klasy to pedaly i kabine otwierają :D
Cooo? ja to grzeczny chłopiec ja nie tego :p

Drybrych
28-10-2004, 19:45
Kiedys na muzyce podmienilismy z xaotanem kable keyborda pani i magneta i puscilismy rammsteina jak ktos zdawal "gdy sliczna panna" na flecie :D:] :D
Później zajarani pobiegliśmy do Nuliga (brat xaotana) opowiedzielismy mu wszystko ze szczegółami, a on na to: Eeeeeee...My to na muzyce palimy gume pod ławką...

she_devil
28-10-2004, 19:51
Kiedys na muzyce podmienilismy z xaotanem kable keyborda pani i magneta i puscilismy rammsteina jak ktos zdawal "gdy sliczna panna" na flecie :D:] :D
u was trzeba grać na flecie? O ja pierdykam! U nas tylko teoria i śpiew ;]

Wulkan
28-10-2004, 20:44
No to i ja :):
-Rysuje roznych kolesi z baseballami, siekierami, lub historyjki jak tych narzedzi uzywaja :)
-bronie to Tibi, ostatnio mnie wzielo na axe, fajnie mi wychodza
-eq do tibi, z tym troche slabiej idzie :)
-rysowanie kresek na kartce xD
-gadam z kolega
-i najwazniejsze !! Wkurzanie nauczycielek, to mi niezle wychodzi

Jeszcze wiele rzeczy, ale nie bede siwe rozpisywal xD

noxlif
28-10-2004, 21:22
Huhu! Co ja to robię na lekcji! Mam taka cool nową klasę, że przez prawie caly czas polewam. Ostatnio qmplem sie zmastu.... wiecie o co loto:) (na lekcji) A ja:
-Bawię sie z kolegami, np plujki gumki itd.:)
-Polewam, z jak moj kumplem, ma prawie wylot ze szkoly, jedzie nauczyciela
-Rysuję byle co na zeszycie
-Zasypiam
-Gadam z laskami i chlopami:P
-Myslę co bede robil w tibii
-Mysle jkaie jaja na przeerwie robić
No, a jezeli lekcja jest naprawdę nudna, no to:
"Pani! Boli mnie brzuch! Mogę iść do pielegniarki??
No i sobie siedze na holu. :D
Jest jeszcze wiele innych!!
Po lekcjach, zaniedlugo zaczynam robić projekt z qmplem, nad polskim jackassem;) Ja i on będziemu głównymi bohaterami:D

Matheous
28-10-2004, 21:37
A ja rysuje... Kazdego roku mam osobny zeszyt na moje rysunki 0_o... Jeszcze w KAZDYM nowym zeszycie ktory ma 60+ kartek to na marginesach robie 'filmiki'(wiecie o co chodzi?)-przewaznie ze 2och gosci sie naparza, bo najlepsze;) Raz zrobilem 4 gosci z kijami i to byl fajny filmik:P
Poza tym gadam z kolega(of korz), mysle o roznych rzeczach, z nudow nawet czasami cwiczenia robie(!!!)...Nie fizyczne, debile:P Tylko biore zeszyt cwiczen z danego przedmiotu i se robie... Ale co ciekawe nigdy jeszcze nie spalem na lekcji HA!HA!HA!:P
A co do skretow-raz kolega wzial torebke herbaty, wycial dziure, nasypal zawartosc do jakiegostam papieru czy bibuly(juz nie pamietam) i se zapalil... Polowa 'fusow' mu wyleciala:P

Dr.Unknown
28-10-2004, 21:44
Apropo moich rysunków, dzisiaj moja i kolegi praca ze sztuki powędrowała do szkolnej psycholog...;)

Kredi
28-10-2004, 21:51
ja jak siedze na puerwszej ławce(a nie jestem kujonem) to podziwiamy koleżanki (a jest co podziwiac nas jest tylko 8 ). Jak np pisza cos na tablicy to jak się ..... wiecie oco biega :D Atak to zawsze rysuje w zeszycie nieraz zapomne i całą strone zarysuje :D Z kolegą sobie gadamy(przeważnie o grach RPG) Albo mowie pani czy moge iśc do klopa i ide na koniec szkoły i tak mi lekcja zleci moment :D

]v[ichal
29-10-2004, 11:42
u was trzeba grać na flecie? O ja pierdykam! U nas tylko teoria i śpiew ;]
ja tez musze :( ostatnio grałem arie Figara (5- :) )
@ topic
-rysuje
-bawie sie w origami
-Robimy cos smiesznego
- leze na ławce i patrze w zegar
-gadam
-wbijam klejem cyrkiel w ołówek :P

aktus
30-10-2004, 01:19
a ja jak jestem na nudnych zajeciach to albo czytam ksiazke, albo spie...

Ulrek
30-10-2004, 02:11
- siedzę i wpatruję się w nicość
- gram w piłkarzyki z kumplami
- gadam o niczym
- lookam na zegarek

Dr.Unknown
30-10-2004, 09:30
Na informatyce...
Mamy nauczyciela, Janas jego godność, informatyk raczej kiepski, jeszcze jak byłem w II gim to ów Janas brał mojego kolege na każdą przerwe do pracowni i uczyli się (kolega->nauczyciel)i nawet qmpel zrobił strone szkoły itp. Wracając do sedna, na lekcji informatyki z praktykantami z tyłu...
Wołaliśmy pana, ale nas niesłuchał, zaczeliśmy grzecznie
-Szefie!
nic
-Panie Janasku!
nic
-JANAS!!!
...
-Łysy ! Dresie ! gruby!
A w tej chwili mój qmpel 'Oddaj dzieciom piłke!!";)
---
Raz inny uczeń, jak juz siadł do kompa, śmiesznym głosem "No to ****a psujemy!"
A psucie kompów to cos co tyugryski lubią najbardziej:evul:, długopis w stacje sydkietek, urwanie kabla od myszki, za***anie kulki, pozamienianie klawiszy, i bardziej..systemowe zabawy, dopisywanie linijek w plikach Windowsa 'Janas *****' itd a usówanie innych, formatowanie dysku, raz zmieniliśmy hasło do komputera Janasa, and much, much more;)

eerion
30-10-2004, 10:28
Taaaak...
Co aj robię?
JAk chcę być grzeczny to psize po kryjomu nowe klasy prestiżowe do D&D :D
Jak niezbyt to komentuję wszystko (doprowadzajac pobliskich lduzi do szału :D )
Gdy mi się naprawdę nudzi- kłuję kumpla z ławki długopisem
Gdy nauczyciela nie ma - lejemy się "na niby" :P z kumplem :D

Glamri
30-10-2004, 10:50
Ja zazwyczaj niszczę mienie szkolne ]:-> (rysuję po ławkach) Nabijam się z nauczycieli i gadam z kumplem albo gram w soccera na kartce ^^. Może ktoś zna jego wersję z kurnika! :D

szopenfeldziarz
30-10-2004, 11:43
Stare, dobre kółko i krzyżyk :) bijatyka z kumplem z ławki, ewentualnie malarstwo ławkarskie na religii (tylko tam można, bo są stare meble). :D :p

zar3k`
30-10-2004, 12:11
hehe rysujemy z wulkanem itemki do tibii. Gadamy o tibii. Wpieniemy babke od matmy (z nia sie nie da normalnie). To samo z innymi madrymi panmi. Bawie sie dlugopisem itp :P

Chopkers
30-10-2004, 12:33
u mnie w klasie to masakra
1)rzucamy sie wszystkim czym sie da
2)w zeszlym roku bylo wyzywanie nauczycielek
3)jedna osoba bawi sie w kradzieze (to jest przykre bo jak mozna ukrasc komure wartą z 1000zl koledze z klazy)
4)wyrzucamy smietniki za okno
5)malujemy po wszystkim czym sie da
a pozatym gadamy non stop o tibii ;)

Zagan
30-10-2004, 17:50
Ja zwykle prowadze dyskusje z qmplami na temat tibii/śpie/rysuje. Czasami zdarza mi się słuchać nauczyciela :p . Raz qmpel za***ał z klasy informatycznej qlki od połowy myszek :p . Na początku roq qmpel rzucil w wychowawce 20 gr i powiedzial "masz za występ" :D :D

spider-bialystok
30-10-2004, 20:24
Podczas lekcji wykręcam długopisem przeróżne tricki: salta, śruby, wallflipy, kicki etc. To moje główne zajęcie ale czasami lubię porysować po zeszyciku, oraz po oparciach krzeseł kolegów^^.

Zyraf
30-10-2004, 20:36
Co robimy ???

DŁUBIEMY W NOSIE :P

Makilili
30-10-2004, 20:49
Przeważnie uważam, bo klasa rozbujana, a ktoś musi robić :/
A jak jest naprawdę nudno to:
- gram w piłkę z kolegami (@Glamri Rox: znam to dobrze :)) jestem mistrzem klasy nie chcąc się chwalić :]
- wyciągam z piórnika ołówek, linijkę, gumke (do ścierania żeby skojarzeń nie było ;)) i buduję równoważnię (równowagi jeszcze nie otrzymałem ale wciąż próbuje :D)
- gadam z kolegami o Tibii rzecz jasna (a raczej ostro przekonuję, że Tibia to najlepsza gra, choć są jednostki protibijskie)
- kiedyś bawiłem się gumką (do ścierania, ewentualnie długopisem) w fingerboarda :D
- zawsze jest z czego się pośmiać :D:D

Nevik-Rafal
30-10-2004, 21:46
Oj Makilili Dlugopisem FinerBoard ?? ;)
Kup Se takiego za 4.50 zl Tez dobry

tomek654321
30-10-2004, 21:58
Ja na religi siedze i sie nudze ale ostatnio
<umcia umcia> :kon: - kim jesteśmy dla Jezusa
<Tomek> - bydłem
<umcia umcia> :kon: - a czemu?
<Tomek> - bo owce to bydło.
:D
<klasa> - hahahahahahahaha
<umcia umcia> - macie po jedynce
8o

Zotolo
31-10-2004, 00:27
Ja na nudnych lekcjach

Jem
rozkrecam dlugopis :D
Rysuje z tylu zeszytu kreski :D
Ostatnio vlepki sobie rysuje
Gadam z kolegami/kolezankami
Mysle co bede robil po szkole

I to chyba na tyle
cYa

Wadri
01-11-2004, 11:57
Na nudnych lekcjach bawie sie fingerboardem albo rozmawiam :] ale ostatnio mialem za***iscie nudną lekcje z babką co wogule nic nierobila siedziala przy biurku i patrzala w sufit wtedy mielismy lekcje naa parteze więc polowa klasy se wyszla z klasy ona to widziala i nic niezrbila nawet niewpislala nieobecnosci a jak jom spotkalem na korytarzu muwiąc dziedobry to ona tylko sie spytala czy nam sie lekcja podobala :p

chcialbym więcej takich lekcji. :kat:

NeriusZ
01-11-2004, 16:05
Ja mam taką specyficzną zabawez kumplem z ławki na religji, mianowicie zakładamy się kto szybciej dostanie uwagę, oczywiście jeżeli ktoś pójdzie do wychowawczyni a ktoś uwagę(choć dostał pierwszy) to ten u pani wygrywa, a już do końca szczęścia zostaje wizyta u dyrekcji lub pedagoga:p a co do samych sposobów na uwagę to można:

- zrobić 'skręta' z papieru A4(najlepiej wychodzi) nasypać do przodu trochę skrusoznej zielonej kredy i udawać, że palisz, było to jednak dawno temu czasochłonne bo teraz wystarczy kartkę A4 wyjąć i już masz uwagę;)

- opcja 'kamikadze': Powiedzieć pani/panu, że jest dzisiaj bardzo ładnie ubrana/y, lecz jak zawsze miła/y (nie radzę, z góry przegrasz bo będziesz miał uwagę pozytywną i usłyszysz jak możliwie najgłośniej mogą się śmiać twoi koledzy z ławki:) )

-Podejść do tablicy jak nikt nie patrzy i narysować '666 r0x!'(skutkuje serio)
Więcej możliwości nei opiszę bo pewnie zostany oskarżony o plagiat:(

PS. A na wolnych lekcjach nic pożytecznego nie robię. To co wyżej lub śpię, ale to ryzykowne bo ktoś może ci coś zrobić. On wygra zakład z kumplem a ty... wolę nie mówić.

Ehh Oski Oski ładnie tak kłamać ? Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.Skręty ? No owshem , ale o kredźie nie wspominaj bo nie urzywasz takich bajerów.Aha i kiedy narysowałeś na tablicy 666 rOx ? Nikt nie narysował bo nikt z naszej klasy nie wie co znaczy r0x :D oni naffet nie wiedzą co to LoL , a nawet co to Tibia :D Hehe :P Ty kłamco i bydlaq :D

xaotan
01-11-2004, 17:23
Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole :D (joke)

Kredi
01-11-2004, 17:36
hmm nasze forum młodnieje :D A teraz na serio wy takie numery odwalacie w tym wieku? O kurtka ale ja jestem frajer :(

Nevethir
01-11-2004, 18:01
ja przeważnie rysuje pentagramy, albo coś z hentaii, a jak mi się nudzi na zabój to czasem palne głupi text ;] :D

she_devil
01-11-2004, 18:14
hmm nasze forum młodnieje :D A teraz na serio wy takie numery odwalacie w tym wieku? O kurtka ale ja jestem frajer :(
Wiesz jaka klasa takie numery... u mnie raz na przyrodzie faceci przed dzwonkiem wyskoczyli przez okno i uciekli z ostatnich 5 minut lekcji ;], albo zaczeli tanzyc do piosenki RD "Filce Stefana"

Tasior
01-11-2004, 18:30
-Gram w piłke (piłka- ściścnięty papier:p)
-śmieje się ze wszyskiego i z niczego (naprawde! czasem smieje sie bez powodu :p)
-robie wszysko żeby nie oszaleć

Hallabard
01-11-2004, 18:52
Śpię (albo przynajmniej próbuje)
rysuje na końcu zeszytu pierdoły
robie pracę domową (naturalnie zadaną na dzisiaj)
robie katapultę z gumki(do scierania) i linijki i strzelam papierkami
przedrzeźniam odpowiadających kolegów/koleżanki
I wieeele innych rzeczy

tomo
01-11-2004, 18:54
Hmmm.. Ja rysuje pentagramy.. Ale czasem takie normalne, a czasem rozbudowane (tzn jakies pogrubione, skapujace krwia czy cos ;) )

Chociaz na wiekszosci lekcji (nudnych) gadam albo z towarzyszem z lawki, albo z towarzyszkami z lawki za moja :P Hmm, moze umieszcze fajny kawalek strony z niemca? ale to potem ;)

Vegefa Ziom
01-11-2004, 22:26
Ehh Oski Oski ładnie tak kłamać ? Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.Skręty ? No owshem , ale o kredźie nie wspominaj bo nie urzywasz takich bajerów.Aha i kiedy narysowałeś na tablicy 666 rOx ? Nikt nie narysował bo nikt z naszej klasy nie wie co znaczy r0x :D oni naffet nie wiedzą co to LoL , a nawet co to Tibia :D Hehe :P Ty kłamco i bydlaq :DA ty to wróżka Podchalańska? Nie znam gościa, a przynajmniej nie kojarzę. Oświeć. Część (no jakieś 60 %?:p ) to nie jest u mnie w szkole, ale jest noi sposoby są nie? Miałem pisać tu a tu robi się tak a tak a tam to się robi...
PS. Ja dostałem pałę za to że gadałem (przecież mnie pytał:( :( )
PS.2 No cholera kto ty, kto??

EDIT: Dobra Krzychu zmień wiek bo cię wyśmieje;) 12 lat masz na karku, trudno ci się przyznać?:p

Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole :D (joke) Skręty? !wszem! Ale z papieru, papierek się zwija (muahahah);) Wiesz jaka zabawa? pobaw się czasem religji na dłuższą chwilę w sam raz.

EDIT2:

Moja chemica ma na nazwisko Motyl i narysowalem jakiegos wyjatkowo paqdnego motyla na lekcji...i zgadnijcie na jakiej lekcji i czy zauwazyla jakas ironie... ;) A tak wogole to obmyslam jak tu wyrwac taka jedna panne z mojej klasy, ale pusto w glowie ^^ U nas w klasie reli uczy pan Buława, poszły w ruch rysunki "szalonych" bułek.:p

Zaknafenian Do'Urden
01-11-2004, 23:49
Moja chemica ma na nazwisko Motyl i narysowalem jakiegos wyjatkowo paqdnego motyla na lekcji...i zgadnijcie na jakiej lekcji i czy zauwazyla jakas ironie... ;) A tak wogole to obmyslam jak tu wyrwac taka jedna panne z mojej klasy, ale pusto w glowie ^^

tomo
05-11-2004, 19:55
Eh, chce odswiezyc temat http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif Wiec po prostu look down ;P

http://img117.exs.cx/img117/4173/uvvaga.jpg

MHAHAHAHAHAAAHAHAH http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif

Ta uwaga i tak jest cienka http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif Jak dostane jakas inna do zeszytu (mam z 5 ale w dzienniku http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif) to tu dam http://forum.tibia.pl/images/smilies/wink.gif

btw: to nie jest zaden fake ;p

Drybrych
02-12-2004, 11:06
Xaotan ma laserek i świecimy nauczycielom w czoło :D

PiXik
02-12-2004, 16:45
-Obieram strategiczną ławkę czyt.w środkowym rzędzie prawie pod koniec.
-Pojedyńcze jęki,wulgaryzmy,tylko po to ażeby nauczyciel dostał szału
-Patrzę jak Historyczka rysuje Polskę(kwadwrat z trójkątem)i wpadam z innym w brecht,wpadam w jeszcze większy kiedy mówi że komputer to pismo obrazkowe <hahaha>tylko gry itp.
-Maluje przeróżne pierdoły
-Gadam ze wszystkimi o wszystkim
-Gdy jest cicho bądź coś czytamy albo ktoś jest na środku i coś mówi stukam długopisem o ławkę i nigdy nie jest na mnie!:D

Skenone
02-12-2004, 17:23
My to gramy w butelke na każdej wychowawczej:):):):)

L..i..S..e..K
02-12-2004, 17:44
Podczas nudnych lekcji najczesciej rozmawiam z dziewczynami siedziacymi ławke dalej , rzucam smiesznymi papierkami , bije kolega albo kłuje cyrklem w łokieć :) , ale najczesciej odrabiam pr.dom na nastepna lekcje.

MaReK
03-12-2004, 18:13
Najczęściej żucamy w nauczycielke kredą, gadamy, gramy w kropki, piłkarzyki, rysujemy lub trafiamy czym chcemy do kosza na śmieci... ;)

Pozdro

djkuter
03-12-2004, 19:02
ja na macie gadma z laskami lawkę dalej, patrzę za okno, komentuje wszystko, wkurzam wszystkich, na w-f raz graliśmy w kosza to kolesiowi (grał w przeciwnej grużynie) walnąłem plaskacza (niby tak niechcący) i musiałem siedziec do konca lekcji na lawce, posiedzialem 1 min i gralem. na polaku chowam sie pod lawke, jem. Na hiście to stoję na środku i prowadę lekcje (hehe) a historyk sobie je, na plastyce raz to obiliśmy witraże takie z bibuły) to zrobilem łeb nauczycielki.

Pexazowe
03-12-2004, 20:21
zwalam qmpla z ławki, zabieram mu piornik ;-) wqrzam wszystko co się rusza dookoła mnie w promieniu 1-2m :D wysyłam listy do kolegi obok, jak ide do nauczycielki czy do tablicy to w połowie drogi musze zaliczyć glebe ;-))) i ostatnio na polskim zwaliłem całą gazetkę co wisiała(cała ściana)
A to już nie moje tylko wyczyny kolegi z 2 ławek przedemną:
-symuluje atak padaczki
-ryczy po klasie: "Co to ***wa do cholery jest?!Mechaniczna pomarańcza." :D:D
-puszcza miłosne samoloty do pani :D
-udaje małpkę :D
i to tyle

RP Pleszka...
03-12-2004, 20:42
ja tam Spie,Spie i Spie Hueee hueee hueee 8o

Jadrol
03-12-2004, 20:54
W zeszlym roku mielismy babe od plastyki (cantralny zawias kolego z kondomem pelnym wody lazil a ona nic). Wiec pewnego dnia kazala przyniesc mase solna ale u nas zawsze ukochane dziewczyny zrzuta po 2 zyle kazdy facet i kobitki robia mase solna. Ale wracajac do tematu, zrobilismy to co nam kazala a zostalo pelno masy wiec rzucalismy w sufit (przyklejalo sie 8o 8o ). Ale po tem juz sie znudzilo zaczelismy rzucac w nauczycielke dopiero za 3 razem poczula ze do stala we wlosy i do nas z tekstem 'za te ciasto we wlosach to mariusz idziesz do pani dyre...' a my czyli 5 osob CIASTO WE WLOSACH POTARGAL WIATR ale wylew byl. Przesrane tez mielismy :evul: :evul: :evul: :evul:

BTW. Ja nie mam na imie Mariusz

Kujawaxx
03-12-2004, 21:01
U nas się robi co sie da byle nie słuchać belfra.
No a potem przychodzi kartkówka... :o

xaotan
06-12-2004, 18:24
Myśle jakiej muzy posłucham po powrocie do domu

To tylko tak dla odświeżenia tematu

dominczek knighticzek
06-12-2004, 21:22
ja wydaje odgłosy różnych potworów z tibi reaz Krzyknełem GROAR i wstawiła mi kolesiana uwage """ Dominik wykrzykuje hasło ,groar' i bije kolege linijką""" linijka to była moja Halabarda:):D:(

she_devil
06-12-2004, 21:27
ja wydaje odgłosy różnych potworów z tibi reaz Krzyknełem GROAR i wstawiła mi kolesiana uwage """ Dominik wykrzykuje hasło ,groar' i bije kolege linijką""" linijka to była moja Halabarda:):D:(
A smoki biegaja z halabarda?

sknerus22
06-12-2004, 21:49
Ja obojetnie w ktorej ławce jezdze na FB!! u mnie w klasie odemnie 3 osoby sie zarazily tom maniom fikania (o rym)

Bruenor
06-12-2004, 21:53
Siedze i dłubie w nosie :p

ewentualnie odrabiam lekcje i słucham KAZIKA :evul:

Kajulec
07-12-2004, 14:21
Mi dzisiaj malo nie wpisala na niemcu baba uwagi, bo klocilem sie z nia, ze ELF'y to nie duchy. (Akurat bralismy liczby, a ELF to po niemiecku jedenascie, a ona mowi "Elf.. to tak jak te male duszki"). A kumpel sie z lawki za mna drze "ELFy TO SWIETNI LUCZNICY..". ;)

PS.Na niemcu kumpel dostal uwage: "Uczen przeszkadza w lekcji j.niemieckiego i obmacuje kolege." :p Jejejej

Zagan
07-12-2004, 14:57
W 5 klasie mieliśmy takiego cieciowatego nauczyciela. . Raz qmpel rzucal papierkami po klasie a on sie na niego wydarl, że w dorosłym życiu bedzie pewnie granatami rzucał :D . Straszny polew. Lało mu się wode/atrament na auto. Zapychało dziurki od klucza do samochodu :p . Ehhh straszne sie wtedy głupoty robiło :) .

Tretogorczyk
08-12-2004, 11:23
a) Spie
b) probuje spac
c) szukam poduszki bym mogl spac
d) staram sie nie myslec o lekcji tylko o tym, ze zaraz bede juz "wolny"

irek
08-12-2004, 13:36
w czasie lekcji czyytam ksiazke i ryjuje qmplom pentagramy w zeszytach hehehhe a na przerwach przyklejamy na korytazach panienki z super expresu

xaotan
08-12-2004, 16:40
Off topic
Chciałem przypomnieć żeby pisać tutaj zajęcia podczas NUDNYCHlekcji

@topic
Ostatnio trenuję sobie po cichu metalowe kolędy ;)

limenu
08-12-2004, 17:44
a ja? kąbinuje.. tobie coś z niczego (ostatnio z rzeczy które były w saszięgu mojej ręki zmieniły się w "kłujący dłygopis"... moge potem dodać instrukcję jak go zrobić...

a tak off topic to myślałem że młodsi są trochę normalniejsi.. masturbacja kolegów w toalecie... tak jak tu siedze by wszyscy po mordzie dostali...

ŚMIERĆ HOMO I PEDO!...

Shanhaevel
08-12-2004, 17:50
@up
Rozstrzelać marabuty! Uwięzić orkę!! Posłać Barnabę na Madagaskar!!! :D

Serious: Popieram kolegę...

Kamzoreq
08-12-2004, 18:12
1.Ruszam lawka tak ze reszta klasy mysli ze moj kumpel wali gruszke :)
2.Bije kumpla w lewe ramie (ma cale posiniaczone biedulka)
3.wyzucam swoj plecak z 3 pietra
4.pytam sie wszystkich pokolei ile do dzwonka
5.przedrzezniam nauczycielke :evul:
6.puszczam do wszystkich w klasie sygnaly glownie na klasowkach gdy jest cicho

xaotan
08-12-2004, 18:39
a tak off topic to myślałem że młodsi są trochę normalniejsi.. masturbacja kolegów w toalecie... tak jak tu siedze by wszyscy po mordzie dostali...

ŚMIERĆ HOMO I PEDO!...

Mnie do nich nie zaliczaj bo ja tego z nimi nie robie... bo jak na muj gust trzeba być troszkę nie tego żeby się masturbować w szkole

limenu
08-12-2004, 19:15
a kto powiedział że ciebie do nich zaliczam drogi panie "muj" :P...

no i kto jeszcze powiedział że ciebie nie zaliczam? :P :P :P <joke>

zwiastun ciemnosci
08-12-2004, 19:35
hmm... malo tego jest no to tak:

-mysle o tibi
-przysypiam myślac o tibi i orc fortres (mam tam isc za 20lvli)
-wyobrazam sobie że zabijam jednym combo: energy wave i sd jakiegos high lvl
-mysle o tym zeby wrocic do domu
-rysuje komixy, postacie z gier, no i karykatury nauczycieli
(potem je sprzedaje albo rzucam na biurko nauczyciela)
-zgłaszam sie jak facet/ka mnie do odpowiedzi prosi to bekam
-rozciaram sobie cos na czole i bekam
-rzucam kreda w tablice
-podrożuje miedzy ławkami tak żeby facet/ka nie widziala
-krzycze I AM EVUL PK i rzucam gumkami w takiego ćwoka
-myśle że jestem samochodem i robie coś takiego :bruuummmm brummm:
-jak nauczyciel od histori wstawia mi jedynke to mowie do niego: HUNTED
(też gra w tibie i na tym samym świecie co ja)
-rzucam gumka w takiego ćwoka
-a potem rzucam sie na drzwi jak jest 10 sec do dzwonka :evul:
nastepna lekcje spedzam u dyrektorki i mam 2 lekcje z glowy (polecam sposob :D )

slimaczek
08-12-2004, 20:54
Na ciekawych lejach smieje sie z kolegow lub nauczycieli, ale na nudnych proboje spac, jak mam przy sobie jezdze na finger boardzie, rzucam kawalkami gumka z kolegami, rozmawiam z kumplami... czasami zagram w mostki, taka jedna gierka na kartke..

limenu
08-12-2004, 21:02
opisz ją ;).. tą gre na kartce

joey
08-12-2004, 21:04
-jak nauczyciel od histori wstawia mi jedynke to mowie do niego: HUNTED
(też gra w tibie i na tym samym świecie co ja)

to nauczyciel też w to gra? :evul: super ale bym się nad nim znęcał :evul: anonimowo.............. na twoim miejscu

zwiastun ciemnosci
09-12-2004, 08:16
nauczyciel dedl 2-3 razy ale za to nie wstawi mi jedynki ani nic
nie zrobi a ja moge sie nad nim wyładowywać :evul:

limenu
09-12-2004, 16:06
a może podejdź do tego z innej strony.. podlizuj mu się w tibii :P

Drybrych
16-12-2004, 11:15
A teraz na religi piszemy na tablicy:
TEMAT:SATANIZM
Praca na lekcji: Rysujemy pentagramy.
Praca domowa: Napisac esej o satanistach.

A bab nic nie widzi :D

Warmendes
16-12-2004, 12:14
Ja shit kurde mam takiego nauczycyiela od matmy ze sie mozna z***ac!
Co lekcje mnie pyta ***a z***any ryj. Ale tak to sobie rozrabiam z kolegami.
Raz na informie przyspalem i niechcacy wciskalo mi sie Z i tak na caly ekran tych Z no i wkroczyl nauczyciel z Pałą w dzienniku. W tym tygodniu nie bylem wogolew sszkole bo mi sie nie chce . Wole w tibie rznac .
tak do tematu tylko patrze na zegarek qrwa kiedy koniec ! :D

TheNatoorat
16-12-2004, 12:37
Wypiszę tu parę rzeczy:

Powiedzonka:
- To nie było wpoooorzooooooo! (po dostaniu uwagi/złej oceny)
- To nie jest śmieeeeszneeee! (może nie wydawać się śmieszne, zależy jak się to wykorzysta...)
- A tam gadasz! (jak nauczyciel coś tam mówi, tylko po cichu i tylko do kolegów mówić, chyba że chce się zarobić uwagę)
- Chore fazy!!! (po tym powiedzonku następuje totalna rozróba w klasie)

Uwagi:
"Atakuje nauczyciela zakrętką od długopisu" (Kolega rozkręcał długopis i pod wpływem ciśnienia zakrętka prawie trafiła panią w głowę)
"Rzuca papierowymi samolotami na lekcji" (to nudne :/)
"Mimo wielokrotnych uwag wciąż powtarza wyrażenie >emancypacja rozymu<" (no commentz)

Inne:
Robimy chore fazy na czytankach z J. ang. np. była czytanka o dziewczynce i piesku który nazywał się "Sutty". Za chwilę wszyscy zaczęli skakać i krzyczeć "suty, suty!".
Rozklejamy po całej szkole żółte samoprzylepne karteczki. Jak jakiś nauczyciel spyta się nas co to ma być, mówimy "a co? lamerskich karteczek pan nie widział?".
Rokładamy modele cząsteczek na chemii.
Biegamy po szkole, wyciągamy z kieszeni karteczki z wydrukowanym zwierzakiem i krzyczymy "KAMELEOOOOON!!!".
Rozwalamy wszędzie karteczki z różnymi rzeczami np. takim tekstem "Lecę bo chcęęę, lecę bo wolność to zew!" czy z adresami różnych stron jak www.playboy.com, www.winxclub.com, www.chops.prv.pl, www.kurde.pl. Raz facet znalazł taką karteczkę na biurku z napisem "www.chops.xx.pl" i powiedział "eee... dalibyście coś nowego!".
Pokazujemy na religii znaki metalu ("różki szatana"), rysujemy pentagramy w zeszycie. Nawiązał się raz taki dialog:
- Paweł, co ty tam rysujesz?
- Nic.
- Daj mi to natychmiast!
- Nie.
I Ksiądz się odczepił... :P

PitBull
16-12-2004, 14:15
LooooooooL
Jak czytałem to o mesturbacji w szkole to myślałem, że puszcze bąka ze śmiechu :D ... Te typy co to pisały majo nie po 11 czy 12 lat tylko po 7, niekumam k***a jak można na forum publicznym dydkutować o waleniu kunia... Może podacie wymiary swoich źrebiąt a może jakies fotki :D LOL!!

A co do tematu to ja:

-Ostatnio na stołuwce dawali jogurty to wziuołem i zjadłem na lekcji muzyki, zpostało troche w kubeczku więc żuciłem w kumpla tym ten głupek sie zeszytm osłoniłi innemy na ławke i na twasz poleciało....

-Dyskutuje z nauczycielami(raz od typówy na angliku dostalem uwage na całą strone... :D ...)

-Śmiechowo komentuje wypowiedzi nauczycielki i kolegów...

-Często zdaża mi sie zasypiać...

**KOLEGA MI KIEDYŚ OPOWIADAŁ CO ONI NA LEKCJACH ROBILI BO NIEZDAŁ I JEST W MOJEJ KLASIE CZYLI W II S POWINIEN BYĆ W III**
-Mówił że do typówy do lodziary(typówy od matmy) mówili :
oni: ma pani cos na brodzie.
ona:co?
oni: sperme po lodzie...
albo powiedzenie : W NIEBIESKIEJ BLUZIE BIERZE W BUZIE...

- Mówił ze palili pety na końcu sali podczas lekcji.

- I opowiadał, że w sali żucili wielką petarde(ahtunga takiego po 8 zł)

...TO WSZYSTKO TO PRAWDA BO PYTALEM INNYCH I NAWET SAMEJ LODZIARY...

Żywiec Zdrój
17-12-2004, 17:12
Ja tam z qmplem otwieramy ksiazke i brechtamy na maxa z kazdego rysuknu :D :D :D
niestety co dzinnie dostaje po -20 punktów :p

salata2005
17-12-2004, 19:38
No to teraz ja:
w gim. miałem uwage ,,Wyrzucił krzesło przez okno i nie chce przynieść''
i oczywiście uwaga z LO ,,Rzuca krzesłami na lekcji religii''

Na temat tego co sie w szkole robiło to by forum brakło, ale powiem co zrobiłem dzisiaj:
1Pol-wypracowanie klasowe ściągnięte w 20 min, 25min nudy
2Pol-kolega powiedział ,,ale bym se strzepał'' a drugi ,,ja pier**le'' na cały głos no i oczywiście zaliczyli dyrka.
3Fiz-no wiec ja i kumpel wykręciliśmy śrubki z ławek w sumie z 15, a w miejsce śrubek wsadziliśmy zapałki. Powkręcałem sobie te śrubki w haluwke i kopałem kumpla. Potem zaczęliśmy walczyć nożami jak mieczami i wkręcaliśmy sobie śrubki w zeszyty na wylot(fajnie wyglądają tylko sie nie otwierają). A jak zaczeliśmy sie nimi rzucać to był dzwonek.
przerwa-dre sie na korytarzu ,,ku*wa mać'' i o mało do dyrka nie poszłem
4Ang- nic ciekawego to co zwykle, ,,co za pedał'' do nauczeciela i takie tam,
5Mat-postanowiłem sobie odpocząć więc poszłem po naleśniki do domu
przerwa-ten sam nauczyciel co przedtem stoi 2m za mną a ja na cały głos na korytarzu podczas lekcji jeszcze ,,nosz ku*wa'' no i zaczęliśmy uciekać a on ,,wracaj tu wracaj''K I T A
6Inf-na inf weszłem w całym wyposarzeniu(czapka, kurtka itd) ,,wyjdź ! ! !''
zostawiłem za dzwiami i wchodze ,,gdzie buty??? wyjdź !!!''
zamieniłem sie z kumplem za buty i wchodzimy no i zabrała nas do dyrka, nie było go, do wychowawczyni-nie ma jej,,będziecie mi sale odkurzać ! ! !''
No i poleciały uwagi, ciekawe jakiej treści :]
To tyle na dziś

dominczek knighticzek
18-12-2004, 09:50
My z tomim (54 elite nova) gadamy o tibi smiejemy sie z kolegów w klasie bawimy sie w różne potwory z tibi i sie lejemy i jak nauczycielka mówi że mamy uwaga to ja mówie ,,,,Dont kill me plx,i dont wana die ,,, albo ,,,You are hunted noob,,, jak ma mały level nauczycielka hehe :):D

Karrith
19-12-2004, 17:09
[QUOTE=NeriusZ] Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.QUOTE]

ja dostalem niedawno:P koelga spiewal pisenke "Zielone Konopie" i wkoncu doszedl do momentu "...pasy, zielone kut..." ten ostatni wyraz przemilczal a inny kolega (takie debil) na cala klase KUT....!! wszyscy w brecht ci co sluchali piosenki i wszyscu dostali uwage :P:P:P niezle jaja byly

BadDuck
19-12-2004, 17:38
1. Mysle o tym jak to bedzie kiedy wróce do domu i wejde do Tibi.
2. Bazgrole po zeszycie.
3. Dogaduje z kumplami nauczycielowi.
4. Spogladam co chwila na zegrarek.
5. Wyciagam Nokie 5510 i slucham muzy.
6. Nie robie nic tylko sie nudze :P
7. Obrywam uwagi :P
8. Przysypiam.
9. Tez smiejemy sie z obrazkow z ksiazki.
10. Smiejemy sie i mowimy nauczycielowi ze nasz kolega nie ma szyji *
11. Siluje sie z kumplem na rece :D
12. Wydajemy rozne odglosy gdy nauczyciel pisze na tablicy i wtedy nie wie kto to
13. Jem sniadanie.

* Jest maly i gruby wiec dlatego jej nie ma :P

Zapomnialem o najwazniejszym - Raz kumpel udawal świenie na lekcji (odglosy) i koles wpisal mu uwage " Uczen chrumka na lekcji " :cup:

Tibiańczyk
20-12-2004, 18:17
1. Gram z kumplem z ławki w hokeja albo pilke nozna (papirek)
2. Ogladam obrazki w ksiazce.
3. Kolega na okraglo puszcza "Poison Stormy" (moja odpowiedz to SD)
4. Rzucamy sie kreda (w tylna czesc ciala).
To by bylo na tyle :)

Tomciu
21-12-2004, 19:33
No wiec teraz ja

Siedze z laskami (jestem uwielbiany w klasie :p )jak sie rozkrence to moge z niej spisywac mam prawaa na (buzi buzi)wiecie o co chodzi

ja na religi po sylwestrze zucam petardy po nogi nauczucielki :d

zostalem zawieszony w prawach ucznia(:p)wiec moja kochana mamuska powiedzila zebym siedzial w domu bo nie mam prawa ucznie :d

dziewka
21-12-2004, 19:40
Kumpel z lawki rysuje najczesciej zerki jak wygladajom na rl :P, wojny dwrfow z orcami, moje eq xD

she_devil
21-12-2004, 19:56
No wiec teraz ja

Siedze z laskami (jestem uwielbiany w klasie :p )jak sie rozkrence to moge z niej spisywac mam prawaa na (buzi buzi)wiecie o co chodzi..

Nie wiemy niestety?

Tomciu
21-12-2004, 20:06
dobra cos konkretnego muj kolega podczas J angielsjkiego wziol mojo linijke i nabazgral an niej heavy metal radio maryja i zaczol spiewa gdy pani pytala jingle bells :D a tak sie skadlada ze byla to nudna lekcja :]

TraFicK
21-12-2004, 22:15
Jak sie czyta niektore posty to zal dupe sciska.

"zucam krzeslem przez okno"
"trzepie sobie ..."

Srednia wieq 11 lat ... o_O

Tibiasz
21-12-2004, 22:56
Ostatnio była wigilia klasowa to kolezanka przyniosła 2l wina swojej roboty to pilismy za plecami wychowawcy( X( ) a później ucieklismy do domu 3/4 klasy i ci co uciekli dostali po kapie z PO (ten koles uczy PO i WF ;/) i nieusprawiedliwionych nieobecnosciach za calty dzien :P :evul: A tak ogólnie to napiepszanie sie z nauczycieli to norma, łapanie ich za słówka to chleb powszedni a obmyslanie planów zemsty na nauczycielach to nasza praca
:evul:

Hamel
24-12-2004, 11:16
Ja, cykam zdiecia z komurki kazdemu nauczycielowi :D . Za to mialem kilka wizyt u dyrektora i wychowawcy :D

Drybrych
24-12-2004, 12:00
Przepisuje dzienniczek z 4 klasy:
"Powiedziałem do kolegi TY GRUBA DUPO!"
"Podłożyłem koledze pineskę"
"Czochrałem Marcina po głowie"
"Nie stoję"
"Niekulturalne zachowanie na lekcjach muzyki, lekceważący stosunek do nauczyciela przedmiotu. Bardzo swobodne zachowanie na (coś tam) koleżeństwa z osobą starszą"
"Kuba nie ma zeszytu i źle zachowuje się na lekcji religii"
"Mimo zwracanych uwag (2x) rozmawiał na lekcji"
"Nie uważałem na lekcji matematyki"
"Niewłaściwe zachowanie w dn. 7 maja"
"Rzucałem pierogiem na stołówce"
"Pomimo zwracanych uwag bujam się na krześle podczas lekcji matematyki. Grozi to niebezpieczeństwem"
"Śmieję się na lekcji matematyki"
"Śmiał się głośno i rozmawiał podczas lekcji matematyki"
"Kuba stosuje takie zabawy na przerwie, że dzisiaj z jego powodu dwóch chłopców płakało"
"Kuba zachowuje się niepoprawnie na j. angielskim. Kilkakrotnie spadał z krzesła, głośno rozmawia, oblał kolegę sokiem"
"Podczas koncertu rozmawiam, nie reaguje na uwagi nauczyciela"
"Wyrwałem koledze żelka i go zjadłem"
"Głośne zachowanie na lekcji j. ang."
"Pani często zwraca mi uwagę, abym się nie bujał na krześle, bo grozi to niebezpieczeństwem"
"Ciągłe rozmowy-Muzyka"
"Rozmawiałem na koncercie"
"Wchodzę na rury centralnego ogrzewania"
Aż w końcu:
"Dnia 9.06 o godz. 17:30 proszę obowiązkowo zgłosić się do gabinetu pani pedagog w sprawie przeniesienia syna do innej klasy"
Genialne co?

she_devil
24-12-2004, 12:20
Ja, cykam zdiecia z komurki kazdemu nauczycielowi :D . Za to mialem kilka wizyt u dyrektora i wychowawcy :D

Moj kolega szpanowal nowym komem i robil zdjecia nauczycielom, w koncu podsedl do niego taki typo: Zrob zdjecie dyrowi. Zrobil uchwycil jego tylek dyro go zlapal i.... dokonczcie sobie sami ;.

MatKus
24-12-2004, 13:51
Ehhh. Jak ja wspomnę swoją szkołę ;)
Pewnego dnia jeden kumpel zabrał drugiemu zapalniczkę. Zaczął się nią pod ławką bawić i podkręcać. Po kilkunastu minutach oddał. Ten kilkukrotnie próbował zapalić ją pod ławką, ale po około 5 sekundach cały płyn z zapalniczki się wypsikał (niezłe podkręcenie ;) ), i dopiero wtedy iskra zapaliła te opary pod ławką. Ławka całkiem nieźle się paliła, ale krótko, a nauczycielowi wmówili, że smród jest z za okna na pewno.

Innym razem na luźnej lekcji jeden kumpel pyta nauczyciela
- jeździ pan czasem na łączki (takie kąpielisko i miejsce, gdzie wędkarcze czasem siedzą)
- tak
- a kompał się pan tam?
- oczywiście
- to pewnie dla tego tam ryby nie biorą
- a ja nie wiem, czemu tam ryby nie biorą

Po za tym normą było, że na każdej ławce wyryta cyrklem lub czymś innym była mała lokomotywa, i obok niej napis "jeśli się nudzisz, dorysuj wagonik". Wagoniki czasem wyginały się po ławce we wszystkie strony jak wąż ;)

Hamel
24-12-2004, 14:42
Niezle , tez musze sprubowac z ta zapalniczka i lawka :evul: Iście szatanski pomysł.

Mistyczny
24-12-2004, 15:17
Na nudnych lekcjach tak czyli na każdej. Leże gadam z kolegą przeprowadzam fajne rozmowy z dziewczynami albo jak jest całkiem źle to niby ide do higienistki i wracam tuż przed końcem lekcji :)

Jackiew
24-12-2004, 20:34
EEeee ... To zależy od lekcji ;) bo na matmie z koleżanką siedzę, to se caly czas z nia gadam...lol
na innych lekcjach to rysuje wszystko co z bronią związane, albo jakiegos bohaterka, najczesciej gumiśka z toporem :D
aaaa...! i jeszcze chemia, ;( siedze w pierwszej ławce.... i besztamy nauczycielke...

Andreff
25-12-2004, 18:37
Hmm u mnie duzo sie dzieje ;p Kiedys poklucilem sie z babka od Anglika, zaczelismy sie wyzywac. Potem do dyrektorki powiedzialem ze ta babka od anglika jest zboczona :D (lol) Dyrek chcial mi sprawe w sadzie zrobic ;) Na kazdej lekcji robie cos innego, na chemii spie, matma to samo, choc na niektorych lekcjach jestem aktywny ;)
Achh ta srednia 2.9 xD

Shanhaevel
25-12-2004, 23:48
Przepisuje dzienniczek z 4 klasy:
"Powiedziałem do kolegi TY GRUBA DUPO!"
"Podłożyłem koledze pineskę"
"Czochrałem Marcina po głowie"
"Nie stoję"
"Niekulturalne zachowanie na lekcjach muzyki, lekceważący stosunek do nauczyciela przedmiotu. Bardzo swobodne zachowanie na (coś tam) koleżeństwa z osobą starszą"
"Kuba nie ma zeszytu i źle zachowuje się na lekcji religii"
"Mimo zwracanych uwag (2x) rozmawiał na lekcji"
"Nie uważałem na lekcji matematyki"
"Niewłaściwe zachowanie w dn. 7 maja"
"Rzucałem pierogiem na stołówce"
"Pomimo zwracanych uwag bujam się na krześle podczas lekcji matematyki. Grozi to niebezpieczeństwem"
"Śmieję się na lekcji matematyki"
"Śmiał się głośno i rozmawiał podczas lekcji matematyki"
"Kuba stosuje takie zabawy na przerwie, że dzisiaj z jego powodu dwóch chłopców płakało"
"Kuba zachowuje się niepoprawnie na j. angielskim. Kilkakrotnie spadał z krzesła, głośno rozmawia, oblał kolegę sokiem"
"Podczas koncertu rozmawiam, nie reaguje na uwagi nauczyciela"
"Wyrwałem koledze żelka i go zjadłem"
"Głośne zachowanie na lekcji j. ang."
"Pani często zwraca mi uwagę, abym się nie bujał na krześle, bo grozi to niebezpieczeństwem"
"Ciągłe rozmowy-Muzyka"
"Rozmawiałem na koncercie"
"Wchodzę na rury centralnego ogrzewania"
Aż w końcu:
"Dnia 9.06 o godz. 17:30 proszę obowiązkowo zgłosić się do gabinetu pani pedagog w sprawie przeniesienia syna do innej klasy"
Genialne co?

Zależy w którą stronę...

Virius
25-12-2004, 23:51
Gram na komórcę, gadam z qmplami i laseczkami, rysuje, śpie, myśle o Tibi :P, umawiam się na randki (to na religi najczęściej, ale to nie zanczy że ja niewierzący! Religia 9 na 10 ocen to piątki! :p ) no i to chyba tyle.

Virius
25-12-2004, 23:53
Panowie, Mowcie teraz co robiliscie na wigili swojej klasowwej. Ja tam malo ale troche bylo zwały.
1-Kumplowi ukradlismy prezent ze sie prawie rozrycczał :P
2-Bawilismy sie kubkami c0ca-c0li (paluszki do coli)
3-Najlepszy byl schemat kiedy kumpel mnie wkurzył i powiedzialem do niego ssij a obok niego pani i olala to:P
4-Kumpela gitare przyniosla, wiec jej łubudu z gitara. AHHAHAHAHAHAHAHHAQHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Ja se robiłem plecionkę z dwóch kabelków :D spoko zabawa, wciąga tak że nawet koledzy się na to patrzyli :D

Maniak Hip-Hopu
26-12-2004, 00:10
Panowie, Mowcie teraz co robiliscie na wigili swojej klasowwej. Ja tam malo ale troche bylo zwały.
1-Kumplowi ukradlismy prezent ze sie prawie rozrycczał :P
2-Bawilismy sie kubkami c0ca-c0li (paluszki do coli)
3-Najlepszy byl schemat kiedy kumpel mnie wkurzył i powiedzialem do niego ssij a obok niego pani i olala to:P
4-Kumpela gitare przyniosla, wiec jej łubudu z gitara. AHHAHAHAHAHAHAHHAQHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Drybrych
27-12-2004, 13:25
Ale nudno bez szkoły...:(

Vegefa Ziom
27-12-2004, 15:10
Przed Świętami dostałem kapitalną uwagę od pani wychowawczyni, mianowicie odciskałem z kumplami ręce(mokre) na ścianie w kiblu(z braku laku), a tu nasza wychowawczyni wparowała noi karze ułożyć i wpisać do dzienniczków stosowne uwagi, no to siedzimy i się zastanawiamy co by tu wpisać.. Noi zaproponowałem "W czasie przerwy bezlitośnie niszczył szkolną toaletę zmoczoną ręką". Przeszło :D No to mi hamska baba sprawdziła dzienniczek i wezwała rodziców do szkoły :confused: .

EDIT:
Zależy w którą stronę... Dobre, dobre :) Nie wiem o co się Drybrych czepiasz. : P Ja w 5 klasie to byłe grzeczny i posłuszny chłopak, a teraz patrz co się ze mną porobiło, ciekawe co z tobą będzie za rok <joke> : P

Barerujo
27-12-2004, 16:34
kiedys sobie qpilem gaz do zapalniczki i smoki puszczalem na j. polskim ^^, a na religii to wylalem troche na lawke i podpalilem. hehe nawet do dyry nie poszedlem :]

blebleble
28-12-2004, 03:02
Ja osobiście na nudnych lekcjach albo sobie troszke pośpie albo cos wyrzeźbie cyrklem na ławce. Czasami z kolegami zatkamy zapałka zamek od drzwi 20min lekcji mija albo szpilke dla ksiedza pod krzesło położymy i wtedy ........ 8o

Wild Staler
28-12-2004, 07:34
Ja na swojej wigilii klasowej jak pana nie bylo to wszyscy palili paluszki :)
a potem ktos podpalił obruz tymi paluszkami 8o
ale były jaja potem :p
ale naszczescie ze pana nie było w klasie bo wtedy by była taka haja :evul:

she_devil
28-12-2004, 10:38
Ja na swojej wigilii klasowej jak pana nie bylo to wszyscy palili paluszki :)
a potem ktos podpalił obruz tymi paluszkami 8o
ale były jaja potem :p
ale naszczescie ze pana nie było w klasie bo wtedy by była taka haja :evul:
U mnie lud spalil cala plastkiową zastawę ;.

Caspius
28-12-2004, 11:49
No coz... u nas ostatnio na plastyce rzucamy ziemniakami po klasie :P raz facetka prawie dostala, ale zdazyla drzwi zamknac... Ale byla jazda...

salata2005
28-12-2004, 16:52
A ja sobie na przerwie biegam do knajpy Rzeszowiak ( taka speluna) na pifko albo 2 albo 3 albo.. Wszystko zależy od funduszy... ale zazwyczaj są sponsorzy więc..i jak wrócimy na lekcje to sie od razu ciekawie robi :D

Koman
29-12-2004, 10:46
my na majzie(matematyka)śmiejemy sie z goscia bo to pedofil jak nie wiem co.Podchodzi do dziewczyny i mówi jej tak ""Masz dużeeeeeeeeee ..... błędy na tablicy ...""itp.Jak gdzieś idzie na lekcji to z kumplami plujemy mu na fotel i wkladamy nozyczki do kontaktu(ale jazda mówie wam). Jeszcze piszemy komiksy o nauczycielach a nazywaja sie one WSYS głupia nazwa. Zaczelo sie od tego że ja i moich 3 kolegów nie moglismy pojechac na turniej i mielismy lekcje wolne. Teraz nie wiadomo kto ma wszystkie ""wsysy"" ale ostatnio znalazlem w okladce ksiażki ""W pustynii i w puszczy"" z biblioteki.To by bylo na tyle.

Drybrych
31-12-2004, 21:47
Zaraz SzkoŁa!!! :d:d:d:d:d:d:d

Alek
31-12-2004, 22:15
A ja:
- gadam z koleżankami i kolegami ( kolegów mam tylko 6 w klasie , tylko tyle chłopaków)
- Rysuje różne rzeczy np. liczby od 1 do 1000, 100 razy napis ksg
- Gadam z kumplami
- Maluje jakieś eq
- Pytam sie co chwile ile do dzwonka
- Bawię się skradzionymi ze sklepiku szkolnego mieszadełkami (co my z tego potrafimy zbudować....)

Dryb
06-01-2005, 19:04
Teraz cały czas całkowicie rozmontowuje i zmontowuje długopis. Polecam!
10 razy i cała lekcja zlatuje :)

Sir Zomos
07-01-2005, 15:14
Jak nauczecielka wali jakis bzdety to albo strzelam w kogos z gumki , albo wyzywam facie lub gadam z kolega o tibi. Ostatnio moj ziom wpadl na pomysl moge wam zacytowac POWTARZAM ZACYTOWAC TYLKO BO JA TEGO NIEWYMYSLILEM !! "" Goryl : ej adi a moze by se tak kiedys konia zwalic na lekcji ?? brechta by byla , sperma w calej klasie "" i co o tym sadzicie ?? ja uwazam to za zbyt drastyczna rozrywke na lekcji :D:D:D:D

Karher
07-01-2005, 19:11
10 razy i cała lekcja zlatuje :)

Masz jakiś nowy ten długopis mój raz rozkręce i skręce to minie może 30 sekund :P ale jeżeli chodzi o lekcje to rzucanie się papierkami , w naszej klasie powstały jakby państwa które walczą ze sobą :P ale na placu boju pozostały tylko 2 mój i koleżanek ;] . Ostatnio nie ma matmy to mamy zastępstwa to pośmiejemy z nauczycieli najbardziej z Połomskiej

Dryb
08-01-2005, 17:57
Jak nauczecielka wali jakis bzdety to albo strzelam w kogos z gumki , albo wyzywam facie lub gadam z kolega o tibi. Ostatnio moj ziom wpadl na pomysl moge wam zacytowac POWTARZAM ZACYTOWAC TYLKO BO JA TEGO NIEWYMYSLILEM !! "" Goryl : ej adi a moze by se tak kiedys konia zwalic na lekcji ?? brechta by byla , sperma w calej klasie "" i co o tym sadzicie ?? ja uwazam to za zbyt drastyczna rozrywke na lekcji :D:D:D:D
Podobno ktoś kogo znał acaley tak zrobił, tylko miał ręke w gaciach i mu pociekło...babka się podobno wściekła.

Dwarf
08-01-2005, 18:16
10 razy i cała lekcja zlatuje :)Taa bardzo fajne zajecie :) tylko nauczycielki sie wnerwiaja :P Ale tez polecam xD

Gumez
08-01-2005, 19:53
Moim nauczycielem od religii jest "KAT"echeta x)
Jest dosyć niskiego wzrostu z dużym zarosem na twarzy xD
Mamy niezłe jazdy na jego lekcjach i nazwaliśmy go naszym SZEFEM xP
Oto krótki dialog:
Szef: Czemu nie notujesz? Gdzie masz zeszyt?
XXX: Nie mam...
Szef: No to wyciągnij kartke !
XXX: Oczywiście szefie

Pozatym żę utykam w WC na połowie jego lekcji pod pretekstem moczenia gąbki ...

A o to jego skromna karykatura:
http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/maycki.jpg

Gesundheit
09-01-2005, 22:02
a ja robię podczas nudnych lekcji:

Jak gosciówka od matmy wyjdzie to papierek===>rulonik=====>zapalniczka====>Jaramy===>Lekki Kac

A tak to rysuję

Myśle kiedy będe mógł pograć w tibię

Gadam sam ze sobą

Bijemy się podczas lekcji jak gosiówy nie ma na polskim to sie lejemy ;P

Urządzamy wyścig ślimaków LOL

Nosferatu
10-01-2005, 13:49
rzucanie sie piórnikami, dlugopisami, papierkami a na wigilji mandarynkami xD

Thimburd
10-01-2005, 14:14
Jak to mówi moja nauczycielka od polskiego: wegetuję/udaję ważywo. Jest to popularny sposób na przebrnięcie przez nudną lekcję. Co w tym czasie robię? ŚNIĘ NA JAWIE. :) A dokładnie: expię sobie na Demonach i Faraonach :P To luuuubię :D

Inne sposoby: Rysuję/Gram na komórce (jak siedze daleko w tyle)/Żucam papierkami, aby facetka nie zauważyła/facet nie zauważył :) Adrenalinka jest niezła :)

Wild Dragon
10-01-2005, 15:47
Heh, u mnie (raczej w mojej budzie -,-) na pierwszej lekcji (ale tylko xP) to wszyscy zaspani ... (Ee, nie ! Na pewno nie sztywni :P)
Jest na to sposób :
- gadam z kumpelkami i z kumplami (przy okazji rotflujemy, że kończy się uwagą xP)
- bijemy się ;F
- nabijamy z wszystkiego dookoła
- podpalamy... linijki , ...później wietrzymy i ''wypadamy '' przez okno , matematyczka dostaje furii xD
- rysujemy grupkami komiksy :> (Ostatni nasz komix : Przygody Truchcika i Pani Alfonsicy Pierożek xDD )
- gram w gry (oczywiście na komórkę ;>)
- raz zadzwoniłam z kibla do facetki od historii - nadal nie wie, kto jej tyle kitów nawciskał ...
- po przerwie ze stadem (:P) zamykamy klasę przed nauczycielką, i mówimy, że drzwi się zacięły... Rekord ? 5 minut...
- gadamy ...
- śmiejemy się ....
- gadamy ...
- śmiejemy się ;P
To są pospolite przykłady ... Bardziej orginalne są top secret ;]

HocBav
10-01-2005, 17:00
My podczas nudnych lekcji mamy beke :P np palimy kadzidełka i rożne inne żeczy (rzadko) moja koleżanka jak mamy nudne lekcje przynosi zestaw do tatuażu (taki tatu na 1 tydz max.) i se rysujemy :) albo użądzamy se różne głupie konkursy np kto trafi kulką z długopisa w k na tablicy :-)) wogule jest fajnie i cool na nudnych (raczej niby nudnych :P)lekcjach :) :evul: :evul:

Dezintegrator Nuklearny
16-01-2005, 10:36
Śpię............................................

Maniak Hip-Hopu
16-01-2005, 10:41
My tam tyramy nauczycieli :)
-fizyka(ulubiony przedmiiot)
siedze z debilami i tyle, co chwila drza jape typu: Ooooohaaaaa.
hehhe.Ostatnio mielismy histe o juliuszu cezarze. Wiec wpadlismy na pomysl zeby a fizie odwalic:
-wzielismy kartke skrecilismy i rzucilismy i zaczelismy krzyczec: JULEK ZDOBYWCA AAAA Beka była. Facia podeszla spojrzala na nas i wracala to ja z kartek nawalaismy. Przez to mam uwage ( lol ) Tyramy nauczycieli jak psy, to tluste kury sa a nie nauczyciele. TEPIC NAUCZYCIELI !!!!!!!!!

hoomik
16-01-2005, 11:57
panie Maniak Hip-Hopu, czy pan jest po*******onym debilem? Ludzie, jak czytam wasze posty to nie wiem czy sie smiac, czy plakac. Przeciez jasnym jest, ze wy na 100% nie robicie tego, o czym piszecie... wnioskuje to z tego, ze takie durnoty moga pisac dzieci nie starsze niz 12 lat, a dzieci w tym wieku to by sie cokolwiek baly podskakiwac do nauczycieli... wniosek nasuwa sie sam. SHUT THE FUCK UP AND DON'T GIVE A FUCK.

Dryb
16-01-2005, 12:18
@hoomik OMG. Raczej nie mówisz o mnie bo ja pisze tylko prawde (przynajmniej w tym temacie)

Shanhaevel
16-01-2005, 12:50
Kiedyś strzelałem z linijki przeżutym papierem w sufit... ale dałem se siana...

No, i kiedyś na przerwie w toalecie męskiej kolega rozwalił o pisuar bombę żelatynową w torbie... ^_^

Maniak Hip-Hopu
16-01-2005, 13:27
panie Maniak Hip-Hopu, czy pan jest po*******onym debilem? Ludzie, jak czytam wasze posty to nie wiem czy sie smiac, czy plakac. Przeciez jasnym jest, ze wy na 100% nie robicie tego, o czym piszecie... wnioskuje to z tego, ze takie durnoty moga pisac dzieci nie starsze niz 12 lat, a dzieci w tym wieku to by sie cokolwiek baly podskakiwac do nauczycieli... wniosek nasuwa sie sam. SHUT THE FUCK UP AND DON'T GIVE A FUCK.

Głupi jestes, robimy cos takiego moge ci dac gg ludzi ktorzy to potwierdzą, a nauczyciel mi moze nakichac, ja tam siedze zeby mu kase w kieszen pakowac i tyle i se z kumplami pogadac, to ze ty jestes kujon i gdzecznie siedzisz na lekcji z aureolka nad glowa to nie moja wina. Wiec nie wal glupot nie byles nie widziales wiec wiesz...

Bzik
16-01-2005, 13:51
Do hoomika chyba cie poje**** po co mamy siedzieć cicho i nic nie robić 8o Bo ja tez strzelalem z linijki papierkami w sufit... ale najczęściej nikomu nie przeszkadzam i zasypiam

hoomik
16-01-2005, 14:45
Głupi jestes
nie pozwalaj sobie
robimy cos takiego moge ci dac gg ludzi ktorzy to potwierdzą
ehe, gg ludzi podobnych do Ciebie... nie, dzieki. Nie potrzebuje konwersowac z niziną intelektualną.
a nauczyciel mi moze nakichac, ja tam siedze zeby mu kase w kieszen pakowac
niestety, młody i głupi.
i se z kumplami pogadac
to zeby "se z kumplami pogadac" do szkoly musisz isc? Fajnie...
to ze ty jestes kujon i gdzecznie siedzisz na lekcji z aureolka nad glowa
zdziwilbys sie, jakie rzeczy sie robi w szkole sredniej...
Wiec nie wal glupot nie byles nie widziales wiec wiesz.
no wlasnie nie wiem. Oswiec mnie mistrzu.

po co mamy siedzieć cicho i nic nie robić
no wlasnie, po co? Jak juz siedzisz w szkole, to bys sie chociaz nauczyl czegos, a nie tylko przed klasa pozerowac -.-
ale najczęściej nikomu nie przeszkadzam i zasypiam
ta, zasypiasz... i powiedz tylko, ze teraz nie zmysliles. Jak juz wyzej wspominalem - niestety, mlode to i glupie jeszcze...

Bzik
16-01-2005, 15:02
Owszem na Hiście ,plaście,technie i w-f nie zasypiam... I nie zasypiam cały czas tylko od czasu do czasu

Adolphus Elbragol
16-01-2005, 16:16
a nauczyciel mi moze nakichac, ja tam siedze zeby mu kase w kieszen pakowac No taaak, zaje,bista ta kase odstaja za 8 h dziennie uzerania sie z takimi gowniarzami jak ty i twoi koledzy.i tyle i se z kumplami pogadac, I se ino normalnie, waldus cycy jeden, co jeszcze robicie? to ze ty jestes kujon i gdzecznie siedzisz @hoomik: przestan siedziec gdzecznie, bo Ci tak zostanie ^.^
Wiec nie wal glupot nie byles nie widziales wiec wiesz...
Oj... chlopcze, tez obawiam sie ze nie wiesz co sie w LO robi. No nic, podrosniesz, zmadrzejesz, moze zdasz i moze zobaczysz.

irek
16-01-2005, 16:18
u mnie wszokle właściwie nniema lekcji z niektórymi nauczycielami????? kiedyś rysowaliśmy sobie pentagramy w zeszytach teraz takie tam głópoty poprostu wszystko co sie da można robić :D

Rilo Quin
16-01-2005, 18:42
hehehehe u mnie beka leci non stop
-robimy zawodu kto bardzie wkuzy naszego wychowawce (podkrelam jest to vice dyrektorka) kumpel wrzucil do niej "ryj ty nie myta ****o" bez beki i mnial nagane
-lejemy sie na cholu
- na polaku zucamy wszystkim co popadnie
-na religi rysujemy
-na wf bluzgamy faceta od wf np.ANDRZEJ DO DOMU.RYJ LAPSIE IPT ITD
-a ostatniu na holu kumpel sciagnla spodnie bluze i podkoszulke i bigal w samych majtach po holu

Lilitha
16-01-2005, 19:07
oto niektóre rys. które wykonałam podczas strasznie nudnych lekcji
http://republika.pl/jupiterek1/rysunki.jpg

najczesciej uzywam kartek z zeszytu z matmy :)

Maniak Hip-Hopu
16-01-2005, 19:11
Hoomik,widac ze jestes kujon siedzi w lawce i bawio sie w kujona zero humoru, bo po co, jak bede mial zero humoru tyo bede mogl pogadac z kolechami na forum i ich wyzywac i jego kumpli ( hahaha) Tak myslisz.

Powodzenia w szkole lolq!

Adolphus Elbragol
16-01-2005, 19:15
hehehehe u mnie beka leci non stop
-robimy zawodu kto bardzie wkuzy naszego wychowawce (podkrelam jest to vice dyrektorka) kumpel wrzucil do niej "ryj ty nie myta ****o" bez beki i mnial nagane
-lejemy sie na cholu
- na polaku zucamy wszystkim co popadnie
-na religi rysujemy
-na wf bluzgamy faceta od wf np.ANDRZEJ DO DOMU.RYJ LAPSIE IPT ITD
-a ostatniu na holu kumpel sciagnla spodnie bluze i podkoszulke i bigal w samych majtach po holu Kolejny inteligentny mlody czlowiek, pelen szacunku dla innych -.-

@Lilitha: To jest swietne... Zamiesc wiecej swoich prac plx.

Hoomik,widac ze jestes kujon siedzi w lawce i bawio Zadam minimum szacunku... Pal licho to, ze jestes zalosny, ale ortografia obowiazuje wszystkich! sie w kujona zero humoru, bo po co, jak bede mial zero humoru tyo bede mogl pogadac z kolechami na forum i ich wyzywac i jego kumpli ( hahaha) Tak myslisz. Juz to komus pisalem, ale napisze jeszcze raz.
CHLOPCZE, JESTES ZALOSNY! TWOJE POSTY OSCYLUJA (JEZELI WIESZ CO TO SLOWO OZNACZA) WOKOL POZIOMU PIERWOTNIAKA(vide lekcje biologii)! TO CO REPREZENTUJESZ SWOIM MARNYM POZIOMEM TO JEDNE, Z NAJBARDZIEJ ZJE.BANYCH POSTAW TEGO NARODU! NA TAKICH JAK TY CZEKAJA Z OTWARTYMI REKAMI ZAWODOWKI, BO WSZAK KTOS MUSI SPRZEDAWAC SLEDZIE W CARREFOURZE CZY GDZIES INDZIEJ.

Powodzenia w szkole lolq! Powodzenia, w zyciu, w ktorym nie ma lvl, ani skilli, ani rodzicow, ktorzy cie nakarmia, ubiora i (sadzac po poziomie postow) przewina.

Maniak Hip-Hopu
16-01-2005, 19:59
Odwal sie od moich stary grzybku, bede cie wyzwyal, fetny przez forum a potem by zwiewal do mamy za spodnice. Robie to co uwazam i nic mi nie zabronisz chyba ze gadac z toba to chetnie sie zgodze. PLx nie odpisuj na ten post bo mi sie nie chce znow cie komenatowac, Madralo

Mikae
16-01-2005, 20:31
Najczęściej rysuje różne pierdoły. Zdaża się także, że gram na komórce lub w O i X z kumplami...
Lecz co można robić w czasie lekcji? Uczyć się. Banalne, nieprawdaż maniaku -.-. Widać, że nie jesteś jeszcze na tyle dojrzały ( nie mówie młody, dojrzały!) by poczuć obowiązek przygotownia się do dorosłego życia.

Adolphus Elbragol
16-01-2005, 20:32
Odwal sie od moich stary grzybku, Od twoich kogo? Kolegow? Rodzicow? A moze nauczycieli? Zblazniles sie tylko tym postem. bede cie wyzwyal, A wyzywaj ile wlezie, nie przejmuje sie niekonstruktywna krytyka. fetny Fetny? Wytlumacz znaczenie tego neologizmu, bo widac nienadazam za twoja gwara. przez forum a potem by zwiewal do mamy za spodnice. Przed toba mialbym zwiewac? Kpisz sobie dziecko.
Robie to co uwazam i nic mi nie zabronisz chyba ze gadac z toba to chetnie sie zgodze. Owszem nie moge ci tutaj niczego zabronic, oprocz tego co znajduje sie w regulaminie tego forum. PLx nie odpisuj na ten post bo mi sie nie chce znow cie komenatowac, Madralo
Z wrodzonej perfidii odpisuje, Debilu.

@down: Bylem pierwszy =]

Shanhaevel
16-01-2005, 20:34
Ooo, kolejna błyskotliwa riposta...

bede cie wyzwyal, fetny przez forum a potem by zwiewal do mamy za spodnice.

Będziesz go wyzywał, bo na forum masz 'cojones', nie? A zresztą, sam gadasz na takiej samej zasadzie...

PLx nie odpisuj na ten post bo mi sie nie chce znow cie komenatowac,

Pewnie zabrakło ci 'starych grzybów' i innych wyzwisk na poziomie?

Madralo

No, no... Dużą literą... Czyżby oznaka minimum szacunku? :)

Lord Dreathan
16-01-2005, 20:41
Gadam z kumplami na temat Tibi albo rozkręcam atmosfere tj. Robie rozpi*****j itp.

Matibu
16-01-2005, 21:16
Veritas Veritum et Ordo Veritas

Thero
16-01-2005, 21:55
Odwal sie od moich stary grzybku, bede cie wyzwyal, fetny przez forum a potem by zwiewal do mamy za spodnice. Robie to co uwazam i nic mi nie zabronisz chyba ze gadac z toba to chetnie sie zgodze. PLx nie odpisuj na ten post bo mi sie nie chce znow cie komenatowac, Madralo
Ech.. Chłopie siedź cicho bo się skompromitujesz do końca, chociaż mi się wydaje, że nizej upaść nie można(tak samo jak myślałem o tobie 1 twój post temu, a jednak:P), Hoomik, Shan i Adolphus mają rację. A długo ten wymyslałeś? Chyba specjalnie żeby nikt nie mógł z niego nic zrozumieć?...

@Topic
Ostatnio na lekcjach z kolegom grami w bierki bo inne beznadziejne zabawy na religii już nam sie znudziły:/... A na pozostałych lekcjach raczej uważam poza poskim na którym przerabiamy "Znię z Zielonego Wzgórza"... Litości ;(...

Adolphus Elbragol
16-01-2005, 22:02
Ech.. Chłopie siedź cicho bo się skompromitujesz do końca, chociaż mi się wydaje, że nizej upaść nie można(tak samo jak myślałem o tobie 1 twój post temu, a jednak:P), Hoomik, Shan i Adolphus mają rację. A długo ten wymyslałeś? Chyba specjalnie żeby nikt nie mógł z niego nic zrozumieć?...

Nie, niech pisze. Pragne zeby odpowiedzial. Mam zje.bany (cholera czwarty raz uzywam tego slowa w tym temaci - mea culpa) nastroj i chce sie na tym irytujacym pantofelku (znowu vide lekcja biologii) rodem z serialu o klanie kiepskch wyzyc.
@down: Niech odpowie. No chyba, ze sie noobek poddaje i nie chce kontynuowac tej rozmowy. Wtedy zadowole sie zwyciestwem.

Jugo-ten_prawdziwy
16-01-2005, 22:02
PlX n0 m0re plX no PLX don't ASK!

Wiślaczek
16-01-2005, 22:17
OMG-chyba przestane słuchac H-H,bo widze ze on ogłupia(Maniak ;/)
@Maniak
Umiesz pisac posty ktore nie obrazaja innych???Robisz z siebie idiote
@Modki
Niech którys zamknie ten piepr.zony temat.Sa tu same puste przechwalki.

Kto jest za banem dla Maniaka???

Bobi
16-01-2005, 22:18
@ Maniak Hip-Hopu
Twoje odpowiedzi są charakterystyczne dla osób które słuchaja hh (jak można tego słuchać?) czyli: yo wiesz wogóle ql ale nie no wiesz stary odlot, a spodnie mam po kolana i wiesz czad i wiesz...
@ Lilitha
Boskie rysunki masz naprawde DUŻY talent niepozwól aby się zmarnował (ehh te wilki)
@ topic
Nie rozumiem was. Sam się wygłupiam, pluje, przedżeźniam, wyzywam itp. na lekcjach. Ale bez przesady wyzywać nauczycieli czy np." Konkursu kto pierwszy dostanie uwage" skomentuje to krótko- boringgg... Jeśli lekcja jest fez nudna albo nauczyciel fez w****iający to poprostu pitam z lekcji i takim sposobem nie działam nikomu na nerwy albo poprostu staram się pocieszać tym, że ta lekcja zara minie a w domq czeka na mnie kompik ;) Wam też to polecam. Pozdro for all ~

hoomik
16-01-2005, 22:18
Adolphus - nothing more to say... moze procz tego, ze wnioskuje o bana dla p. Maniaka Hip-Hopu, musze mowic za co, czy to oczywiste...?

Adolphus Elbragol
16-01-2005, 22:22
@Hoomik: Tak wlasnie myslalem, ze cos nie odpowiadaz, wiec pozwolilem sobie na przejecie paleczki. A co do bana... To czy ja wiem? Mnie takie osoby ( i ich piorunujaca argumentacja) po prostu smiesza. Zreszta... Czy on w jakis sposob zlamal regulamin? Kazdy ma wszak prawo do swojego zdania, jakie by ono nie bylo ( i pewnie dlatego ten swiat wyglada tak jak wyglada).

@Down, ewentualnie @hoomik vol II: Ale takie dyskusje to swietny sposob na:
a)rozrywke
b)dowartosciowanie sie ("no prosze, mam pierwsze zagrozenie, ale i tak jestem w 100% lepszy od tego durnia")
c)niestrawnosc.

hoomik
16-01-2005, 22:28
chodzilo mi glownie o "bede cie wyzywal na tym forum kiedy bede chcial" itp... nie odpowiadalem dosc dlugi czas, bo mnie przy komputerze nie bylo. Uczylem sie :) A poza tym to mam ciekawsze rozrywki niz dyskutowanie z - jak sie wczesniej wyrazilem - nizina intelektualna.

Thero
17-01-2005, 07:52
@Hoomik: Tak wlasnie myslalem, ze cos nie odpowiadaz, wiec pozwolilem sobie na przejecie paleczki. A co do bana... To czy ja wiem? Mnie takie osoby ( i ich piorunujaca argumentacja) po prostu smiesza. Zreszta... Czy on w jakis sposob zlamal regulamin? Kazdy ma wszak prawo do swojego zdania, jakie by ono nie bylo ( i pewnie dlatego ten swiat wyglada tak jak wyglada).

@Down, ewentualnie @hoomik vol II: Ale takie dyskusje to swietny sposob na:
a)rozrywke
b)dowartosciowanie sie ("no prosze, mam pierwsze zagrozenie, ale i tak jestem w 100% lepszy od tego durnia")
c)niestrawnosc.
I na bezsenność :/ A pantofelek to pierwotniak panie maniaku hh.
Wiem, że to teraz czytasz ty.. Ty.. Ty nizino intelektualna, ty pierwotniaku,(no co w końcu to ma służyć dowartościowywaniu się:P) ty buraku, kartoflu ty(a? Widzisz, postępuje w myśl twojej zasady: "bede cie wyzywal na tym forum kiedy bede chcial", wiesz, że to może jednak nie jest taki głupi pomysł?;))...

@Topic
Dzisiaj 2 partyja bierków tym razem wydanie extremalne(czyt. "Będziemy grać kolorowymi bierkami"(czyt. " Kolorowymi paskami z papieru"))!

EDIT:
@Down
Tak btw to ja też najbardziej lubię metal, a hh to moim zdaniem dno:/.

Adolphus Elbragol
17-01-2005, 16:08
Panowie, prosze, bez offtopicow. Krytyka naszej forumowej niziny intelektualnej zajalem sie juz z Hoomikiem (Metal znow zatriumfoewal-cieszmy sie bracia!), wiec nie warto juz bez sensu spamowac, bo facet i tak dostal tak po uszach, ze sie juz w tym temacie nie pokazuje.

roland
18-01-2005, 21:21
oto niektóre rys. które wykonałam podczas strasznie nudnych lekcji
http://republika.pl/jupiterek1/rysunki.jpg

najczesciej uzywam kartek z zeszytu z matmy :)
Hmm, masz 21 lat i chodzisz do szkoły?? Musisz być baaaaaaardzo dobry...

@topic
Co ja najczęściej robię?? HEHHEHEHEHEHE,BUCHACHACHACHA!!! HAHAHA DOBRE!!!<ataki spazmatycznego śmiechu> No dobra, przeszło:
Na hiście zwyczajnie dogaduje nauczycielce(tempa sztuka mam 6 z histy)
Na infie gram sobie w RecWara albo Little Fightera.
Na WFie biegam:/
Na Angielskim przysypiam i dostaję jedynki
Na Niemieckim przysypiam i dostaję szóstki
Na reszcie robię faktycznie dość ciekawe rzeczy:
Na gegrze, na pierwszej lekcji nasza nowa nauczycielka dostała od mojego kolegi piłką w głowę(rzucaliśmy się piłką), strzelam kulkami papierowymi namaczanymi śliną z linijki w dziewczyny, śmieję się, rysuję.
Na reszczie podobnie... Na plastyce dostałęm uwagę za "ingerowanie w pracę kolegi"... Więc wiadomo co robię na plaście...(ten sam kolega dostał uwagę za ingerowanie w moją pracę)

Adolphus Elbragol
18-01-2005, 21:38
oto niektóre rys. które wykonałam podczas strasznie nudnych lekcji Hmm, masz 21 lat i chodzisz do szkoły?? Musisz być baaaaaaardzo dobry...

Nie zmieniaj jej plci, prosze. Zreszta nie musi chodzic do szkoly, moze wspominac stare, dobre czasy - to raz. Dwa mogla nie podac prawdziwego wieku.... so?

hoomik
18-01-2005, 21:44
3 - technika 5-letnie/szkoly wyzsze... bosh...

fil0nson
18-01-2005, 21:56
Ponieważ zauważyłem, że wypowiadają się tu same małolaty kozaczki, którzy robia fantastyczne rzeczy[śmieją się z nauczycielki, rzucają w nią piłką itp,itd] Moje zajęcia na nudnych lekcjach mogą się wydac mało pasjonujące.

Na każdej lekcji rozmawiam sobie z kolegami lub koleżankami. Zagłebiam się w swoich myhślach. Kiedy wreszcie się skończy ta lekcja?, Jaka jest najlepsza drużyna piłkarska, Jak by wyglądał Dream Team Piłki Nożnej itp itd!!

Oczywiście mógłbym napisac:
Smieje się z nauczycielki, wyzywam ją od kurew, rzucam w nią piłkami itp itd, ale po co skoro tutaj 12 latkowie robią to za mnie. :p

Lilitha
18-01-2005, 22:07
Hmm, masz 21 lat i chodzisz do szkoły?? Musisz być baaaaaaardzo dobry...

Owszem chodze do szkoły a ściślej do technikum wieczorowego dla dorosłych :)
A tak pozatym jestem ona. :p

roland
19-01-2005, 15:40
Owszem chodze do szkoły a ściślej do technikum wieczorowego dla dorosłych :)
A tak pozatym jestem ona. :p
Aha, w takim razie przepraszam:]

Dr.Unknown
19-01-2005, 16:07
Dwa dni temu na informatyce pozmieniałem ścieżki skrótów do tibii, na strone pornograficzną;p A się kolesie zdziwią...

Faith Keeper
19-01-2005, 16:23
Ehh podczas nudnych lekcji ( 70% wszystkich zajec) gadam sobie z ludzmi z klasy lub jesli mam dostep do komputera i netu to czytam sobie forum :P (jesli brak neta to trza pograc w Sapera :D )

Adolphus Elbragol
19-01-2005, 16:52
Ehh pierwszy post tutaj bez offtopica.
Ostatnio wymyslilismy z kumplami nowa zabawe - Liczenie. Polega ona na wylapywainu kilku specyficznych slow u naszej prof od historii. I tak na ten przyklad kolega liczyl "Prawda", inny "Wlasnie", a ja "Na przyklad". Fajnie tak patrzec na mine prof widzacej, jak trzy osoby leza na lawkach i sie smieja gdy ona powiedziala: "Na przyklad... na przyklad, rzymianie mieli wielobostwo, prawda? No wlasnie, a jak sie to nazywa inaczej?"

Wyzzer
20-01-2005, 14:08
Hehe, ja z Lendarkiem najczesciej pokladamy sie ze smiechu z powodu moich glupich reakcji lub nie uwagi totalnej. Najlepsze patenty i tak mamy na matematyce kiedy nabijamy sie z naszej wychowaczyni...lub kiedy stoje przy tablicy i nie wiem co pisac to mowie co mysle...a chyba wiekszosc wie co sobie mysli odpowiadajacy... :>

Thimburd
21-01-2005, 17:07
@ Lilitha

Wow. Super ryskunki. Ja też lubię rysować wilki. Mam husky'ego którzy często mi pozuje :) Ale masz super talent. Chciałbym tak rysować :) Troszkę muszę jeszcze ćwiczyć. Gratz. Nie marnuj talentu ;)

Allatar
21-01-2005, 21:17
Najnudniejszą lekcją u mnie jest biologia...nudniejszego profesora to w życiu niemiałem, pierwsze 20 minut lekcji gada o jakiś wycieczkach, później o innych niestworzonych rzeczach....w tym czasie zwykle rysuję pentagramy, runy, ostatnio nawet z barku pomysłów napisy z seri:
http://storage.megatherion.com/pic/disco/time-ac.gif
(Therion to taki zespół)

Albo na religii/wf-ie słucham muzyki.

;]

Drackmir
22-01-2005, 00:11
Rzucam z kumplami w nauczycieli czym popadnie tzn. ostatnio dostała]
spleśniałym chlebem.

Rysuje pentagramy i karykatury nauczycieli.

Ostatnio nawet zdarzyło nam się podpalić trochę kartek i wrzucić za biórko na koniec lekcji zaczęły się gąbki jarać :] ale była zadyma w szkole :]

Master Mela
22-01-2005, 01:04
A ja se trzepie konia :P Swiruje nic poza mowieniem do nauczycielek TY SUK*, DZIWK* i inne takie :P

Rinseregion
22-01-2005, 08:04
Ehh pierwszy post tutaj bez offtopica.
Ostatnio wymyslilismy z kumplami nowa zabawe - Liczenie. Polega ona na wylapywainu kilku specyficznych slow u naszej prof od historii. I tak na ten przyklad kolega liczyl "Prawda", inny "Wlasnie", a ja "Na przyklad". Fajnie tak patrzec na mine prof widzacej, jak trzy osoby leza na lawkach i sie smieja gdy ona powiedziala: "Na przyklad... na przyklad, rzymianie mieli wielobostwo, prawda? No wlasnie, a jak sie to nazywa inaczej?"

My mamy podobnie, liczymy ile razy pani od matematyki powie "prosze" i ona ciagle mowi prosze, a raz to kogos tam wezwala do tablicy, costam robil zle i ona podchadzac do tablicy powiedziala "prosze, prosze, prosze, prosze, prosze, prosze" (tyle samo, bo pamietam ze powiedziala 6 razy)
I ciagle mowi prosze, prosze XD. Takie brechty.

Nie wieze zeby wiekszosc (czyt. mniejszosc moze mowi tak naprawde, ale sporadycznie...) 12 latów wyzywala nauczycieli od kur^ew i zucalo papierkami... Moze jeszcze powiecie ze w czasie lekcji religi, laska robi Wam loda ;p?

W czasie nudnych lekcji rozmawiam z kolegami, czasem jak nauczyciel wyjdzie z kimstam kto przeklina, nie slucha itp. to gramy w amerykanski football XD, jaki polew :D.

hoomik
22-01-2005, 09:54
A ja se trzepie konia :P Swiruje nic poza mowieniem do nauczycielek TY SUK*, DZIWK* i inne takie :P
cytujac twoj podpis... DIEEEEE NOOOOOOOOOB

Tomciog
25-01-2005, 19:33
gram na komie, rysuje karykatury nauczycieli, wymyślam piosenki o kolesi od polaka (nie piszę jakie są ich teksty, bo zanudziłbymsią wciskając klawisz oznaczony jako *), robie samolociki, którymi wkurzam dziewczyny, i wiele innych ;)

slonik
25-01-2005, 19:38
- Rozmowy na rużne temeaty:Tibia(zawsze),Kolezanki, Tibia,Zaklady
(bo lubi sie slonik zakladac ale juz przegrywac nie)Tibia -Robienie roznych glupich zeczy najczensciej:Rela Anglik i godzinka wych
-Oszukiwanie nauczycielki wlefu
-Robienie zwaly
-Robienie zwaly
-Robienie zwaly
-i robienie zwaly
-Robienie zwaly na basenie :P

hoomik
25-01-2005, 20:43
nah... niech ktos wezmie zamknie ten temat, bo on zalosny sie robi... tzn juz dawno byl, ale teraz to jeszcze bardziej ;) zanim - daj boze - ktorys z modow spelni moja prosbe, napisze co ja robie na nudnych lekcjach, bo chyba jeszcze nie pisalem, a samego ot pisac nie wypada... otoz na nudnych lekcjach spie, robie zwale, wyzywam nauczycieli i gadam o Tibii (dla nizin intelektualnych - tak, to _JEST_ sarkazm). Dobra, koniec wysmiewania na dzis, zly humor mam, jeszcze nieopatrznie bym kogos obrazil.

//edit: tak z troche innej beczki, bo zauwazylem podpisik pana z gory. Ludzie, darujcie sobie te wszystkie brainy... KAZDY, kto ma IQ wyzsze od przecietnego kwiatka doniczkowego i tak sie zorientuje ze to falsz (wystarczy kursorem najechac na link i popatrzec sobie na pasku zadan do czego on prowadzi [no tak przynajmniej w FireFoxie jest :) ]). Ani to fajne, ani smieszne, a tylko niepotrzebnie ludziom nadzieje sie robi na "nowa super strone o Tibii" etc...