zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Energy Wall

greg007
27-10-2007, 23:41
jestem druidem na 35lvl(już 36) i mlvl 36.
kupilem 3 runy Energy Wall(12) strzałów. i poszedłem na dragi wedug kalkulatora na tibia.pl powinienem zabierać dragowi:
Czarem Energy Wave zadajesz obrażenia 237 do 332
strzeliłem w niego 11 razy! i za każdym powtarzam za karzdym razem zabrałem mu tylko 30 hp przez co o mały włos nie dednołem. został mi jeden strzał i wykorzystałem go na minosie i zabrałem mu też równe 30hp co jest grane?? czemu tak się stało?

proszę o odp.

Kamliss
27-10-2007, 23:44
kupilem 3 runy Energy Wall(12) strzałów. i poszedłem na dragi wedug kalkulatora na tibia.pl powinienem zabierać dragowi:
strzeliłem w niego 11 razy! i za każdym powtarzam za karzdym razem zabrałem mu tylko 30 hp przez co o mały włos nie dednołem. został mi jeden strzał i wykorzystałem go na minosie i zabrałem mu też równe 30hp co jest grane?? czemu tak się stało?

proszę o odp.

Energy wave to nie to samo co energy wall. Energy wave jest to czar oftensywny "exevo mort hur".

Nosferatu_Niedziel
28-10-2007, 16:09
Dotego Energy wave (Exevo mort hur) jest tylko dla sorcererów.

Xue
28-10-2007, 19:55
Heh, dobry jesteś jak z tego chciałeś draga ubić hje hje ;]

Albo źle podałeś profesję w Kalkulatorze albo tejże kalkulator w ciula Cię zrobił xD

Exevo Mort Hur - Energy Wave - only Sorcerer - 42 ;]

Ehh... Bij dalej z tych e walli dragi a zajdziesz daleko hje hje ;]

Znaczy nio tego... Miłego tracenia kasy i zastanawiania się czemu drag nie pada tylko my.... - . -

Shor'tugal
28-10-2007, 21:02
Energy Wall to jest takie coś jak energy field (takie cos jak firefield tylko z energi :D ), o długości 5 kratek bodajże...

Kusy_Kazakov
28-10-2007, 21:08
@all up: pwn3d

@topic: Niezła prowokacja.

Tethi
31-10-2007, 20:13

proszę o odp.

@all up
koles sie pomylil a wy juz tacy niemili :o

@topic
Po 1
Czar Energy wave [Exevo Mort Hur] jest tylko sorcerer'ow (magow)
Po 2
Kupiles runy energy field rune a one tworza pola energii ktore zabieraja:
-potworowi 30 hp a potem jeszcze 15
-czlowiekowi 15 hp a potem jeszcze 10 (bodajze po 10 sekundach od rzucenia tego pola energi jak ktos wejdzie to dziala bedzie jak na potworze)
Po 3
pocwicz troche ortografie
a) raz napisales "kazdym" poprawnie a potem przez "rz" ;)
b) takiego slowa jak "dednolem" nie ma ;)

Alanus Lutinum
31-10-2007, 22:22
Przede wszystkim kalkulator na tibia.pl działa jeszcze na starszych wartościach (lvl się nie liczy, tylko Mlvl). Teraz już wiesz, że energy wall to runa do tworzenia fielda, a energy wave to czar to tworzenia "energetycznej fali" (dość dobry czar). Jeszcze trochę jesteś newbie (nie uważam cię za nooba).

Zalgadis
01-11-2007, 00:19
@all up
koles sie pomylil a wy juz tacy niemili :o

Na jakiego Ch*** odswiezales temat? niedosc ze napisales to samo gowno co inni to jeszcze zacheciles kogostam do napisania tego samego co ty i inni przed toba
prosze o niewypowiadanie sie w tym temacie wiecej

Tethi
01-11-2007, 17:46
Na jakiego Ch*** odswiezales temat? niedosc ze napisales to samo gowno co inni to jeszcze zacheciles kogostam do napisania tego samego co ty i inni przed toba
prosze o niewypowiadanie sie w tym temacie wiecej

wypraszam sobie...

nikt wczesniej tego co ja nie napisal.. koles jest newbie i trzeba to bylo wytlumaczyc troche dokladniej