PDA

Pokaż pełną wersje : Potrzebuje pomocy|Banshee Quest|

Aim r0x
28-10-2007, 10:17
A więc tak, mam dość duży problem, wczoraj robiłem banshee, zaczeliśmy o 17 ale ekipa jakaś spieszna nie była i o 24 byliśmy na sealu z warlockami(sie nadeptuje na tą kratkę i się 2 respią). Kolejne osoby robiły tego seala a mi w pewnym momencie zabrakło czasu i musiałem sie wylogować:o Zalogowałem sie około godziny późnej ale już pusto było:cup: tak więc teraz mam problem... bo nie wiem jak mam wyjść z tego questa, chyba nie da się tak jak szedłem bo z tego co widzialem to chyba w jedną dziurę w którą wbijaliśmy nie było rope place'a na powrót(tak mi sie wydaje) i teraz zupełnie nie wiem jak wyjść. Nie wiem czy to ważne ale questa nie zaczynaliśmy od isle of kings tylko szliśmy jakoś przez ghostland. Jestem 74 ek, 11 bp uhów, 10 bp mfów i nie wiem nawet w którą stronę sie poruszyć... i jest kiepsko bo ghostów troche biega a ja bez hmmow:baby: Z góry dzięki za pomoc.

Lunarej
28-10-2007, 19:41
Słuchaj nie wiem gdzieś się wpakował 8o ,ale masz sporo UH i mf to tu i tam i poszukaj wyjścia.Dobrze będzie jak kogoś spotkasz :p

greg007
28-10-2007, 20:56
http://earth.tibia.pl/

zobacz se gdzie jesteś i znajć wyjście wszystko tu masz:P

wpakowałeś się nie źle, ale samemu raczej żywy nie wyjdziesz:P durzo warlocków i Banshee nie wspominając o gsach i dragon lordach:P powiec ekipie by po ciebie przyszla (jeśli to zaufana ekipa to przyjdzie)

Aim r0x
28-10-2007, 22:35
Mogłem odrazu o tym pomyśleć, tak więc:
Znajduje się tutaj
http://tibia.pl/earth.php?x=32215&y=31838&z=15&q=132.44
dokładnie w miejscu przecięcia się tych linii są w kratki takie szare, nie da się ich obejśc a jak się stanie na nie to wyskakują nam 2 warlocki ;D, ja jestem poziom wyżej na drabince(tej u góry którą widać) w przedsionku bez monsterów.
Jak ide tam 2 poziomy wyżej to jest sporo ghostów i nie mam ich z czego ubić i z kolei nie wiem gdzie iść, może gdzieś jest jakiś tp żeby się wycofać, ale ja nie wiem:(
A co do ekipy to to była jakaś brazylijska, 40 osób:p i nic z tego, na dodatek dowiedziałem się że skonczyli quest po ok. 11 godzinach...

OjciecDirector
29-10-2007, 01:59
hahahah Ty nubie, jutro po Ciebie polecim:p:p

Aim r0x
29-10-2007, 15:08
<serce>:cup: