Pokaż pełną wersje : UH czy MF? >Paladin<
Jak w temacie. Co jest najlepiej nosić ze sobą pallem:
1. Duzo UH, troche MF.
2. Duzo MF, troche UH.
3. Pół na pół.
Wypowiedzcie się, co uważacie za lepsze (uzasadnijcie to!).
wybierz 2 wariant lecz się exurą vita taniej wychodzi. UHów używaj tylko w ostateczności jak musisz szybko się uleczyć.
Jak uh właściwie palkiem nie używam, nawet jak mnie pk goni to sie "aaahhhaaam" i vite rzucam ;]
Duzo MF troche UH. Lecz sie exura vita, uh uzywaj w przypadku PK lub w bardzo goracej sytuacji
Iwanek18
28-10-2007, 23:26
ja ~50 pallkiem nosiłem 2 bp uh, 3bp mf, life ring, na pohu mi to szło na jakies 100k+ expa, jeszcze zalezy jak ktos expi :D
bez boh tylko z t rigiem
uhow to mi szlo max 5 a mf to zalezalo od neta :d czasami schodzil tylko 1 l ring a czasami 3 bp mf
Ps
to bylo jeszcze przed update co pallkom i knightom dodano "mocy" :D
ja ~50 pallkiem nosiłem 2 bp uh, 3bp mf, life ring, na pohu mi to szło na jakies 100k+ expa, jeszcze zalezy jak ktos expi :D
LOL to niezle waste miales mf i uh. Na 100k expa na pohu to max 2 bp mf powinny Ci isc
No jeszcze zalezy pacc/facc, bohy time ring ; p Jak na faccu bez bohow i time ringa expil to nie ma sie co dziwic
Topic: MF
Maciektgk
28-10-2007, 23:58
Duuużo mf a mało uh. Taniej jest leczyć się mf + vita, a uh'ów używaj tylko w ostateczności lub jak chcesz uratować kumpla 8o.
fireball
29-10-2007, 00:39
2.<treść komentarza jest za krótka>
KrEmAs KAc
29-10-2007, 19:59
Jeż€ chyba tyle odpowiedzi mu starczy więc dlaczego bijecie posty??
topic:2 :D
2. Duzo MF, troche UH.
Właściwie to 5 uhów bo po co więcej? Manasów dużo, na vitę.
zawsze miej przy sobie kilka uh bo czasem możesz dostawać takie baty od potwora że manasować na exure vite nie starczy czasu ;) a uh to siup i full hp ;d
Raziel4ever
31-10-2007, 11:07
2. Duzo MF, troche UH.
Właściwie to 5 uhów bo po co więcej? Manasów dużo, na vitę.
5 uh? Nie zawsze nadążysz się leczyć exurą, zwłaszcza jak Cię futrują wyższe levele. Sądzę że 2 bp's uh i 4 bp's mf, zależy od Twojego lvl i gustu.
Hmm... Pallek jako zbalansowana profesja co do uzywania magii i siły raczej powinien korzystać z MF, bowiem na uhach dużo mu kasy zejdzie ;/ A manafluid tani jak wooden shield ;p.... Nie no może trochę przesada.... ;p
Uh'y zostaw knightom ;p Ty jedz z mf Tansze i dla pala bardziej przydatne :cup:
mfy rules bo jak na uha bedziesz czekal to cie na combo moga zabic albo bedziesz musial sie uhac nieekonomicznie uhy dobre dla wyzszych lvli a tak jak pk gonia to utamo vita i aaaaaaaaaaaaaaah!
Jak uh właściwie palkiem nie używam, nawet jak mnie pk goni to sie "aaahhhaaam" i vite rzucam ;]
dokladnie tak nalezy robic.. xD
duzo mf i bag/bp (max) uhs.. B)
Uhy to nie na palka jeżeli masz exure vite :) To najlepsze. Trochę many zrzera, ale dobrze skutkuje!
Serischin_95
11-11-2007, 17:41
Dużo dużoooo mf'ów i z bp uhow tak do 30 lvla. :O:baby:
Gorionek
14-11-2007, 17:36
Zależy od sytuacji... Gdy idziesz na hunt gdzie jest dużo priestów to chyba nie będziesz brał dużo mf. A tak ogólnie to dużo mf i mało uh
Seebeek94
15-11-2007, 21:21
ty ja ci bym radzil nosic same mf ewentualnie ok. 5 uhow na pk|sam gram pallem i to na serio bardziej sie opyla|jak moge ci w czyms pomuc pisz na gg 4727619|i tak mnie zmula bierze to ciagle na forum siedze;pp;)
Maragoko
15-11-2007, 21:33
Ja mam 60+ palladin i zawsze np na PoH chodzę z 3 bp mf i 1 bp uh i to styka 8o8o, ale specjalnie tych uh za dozo mi nie idzie czasami całkiem niepotrzebne :P
Więc najlepiej nosić z 1 bag uh i reszta mf :P
Niewiemjak
15-11-2007, 21:45
Ja nosze Life Fluidy oplaca sie najbardziej !!! oczywiscie zawsze mam z 5 ih na wypadek pk.
Ja sam mam palla i nosze 2 bp mana fluidów i bag uhów
Chyba że masz mniej niż 14 lv to wtedy life fluid lub jeśli masz kase to uh
AdiZgOlek
01-12-2007, 18:26
JA tam nosze 5 bp mf i bp uh
2. Duzo MF, troche UH.
2bp manaskow i bp uhow i styka
LukaszekII
01-12-2007, 21:59
2 i Exura Vita
Paralizze
03-12-2007, 09:47
Ja sam mam palla i nosze 2 bp mana fluidów i bag uhów
Chyba że masz mniej niż 14 lv to wtedy life fluid lub jeśli masz kase to uh
p i e r d o l n i j sie w lep kto na mainie chodzi z life fluidami ?? na malym lvl z 2 uh i bag/bp mf a na duzym duzo mf i bp uh ;] chyba ze masz hunta to zawsze nos duuuuuuzo uh bardzo duzo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.