zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak zwiekszyc jakosc filmu?

--Cienius--
30-10-2007, 08:12
Standardowo nagrywam filmik frapsem potem obrabiam w WMM wrzucam na youtube i jakosc to zal ...

Jak moge zwiekszyc jakosc?

Xydijo
30-10-2007, 09:30
Nie oczekuj filmu jak w kinie :confused: ... Youtube ma to do siebie że rozdzielczością filmów nie może sie pochwalić :D . Na to nic nie poradzisz ... Zobacz sobie pierwszy lepszy filmik i rozdzielczość jest okropna B)
http://pl.youtube.com/watch?v=UGo5dt6fucg
Mam nadzieje że pomogłem ^^

--Cienius--
30-10-2007, 15:57
Ale widze filmiki z tibii sa normalnej jakosci ;/

Nie pomogles :]

secret777777
30-10-2007, 16:25
musiał bys zmienic format na avi to jeden z naljepszy ale wtegy film moze byc bardzo któtki okolo 1min ale zato jakosc jest super ;) jest jeszcze wiele sposobów ale nie chce mi sie pisac... np. jak kompresowales to juz jest mala jakosc zalezy w jakim formacie zapisuje {majlepiej w avi, mod (jest jeszcze pare ale zapomnialo ni sie tych najleprzych )} ale to naprawde dużo czasu zajmie inne przerabianie zmiana na avi to najlepszy spbów jak mi sie przybomni jeszcze jakis to napisze ... (to be contiude) xD;)

--Cienius--
31-10-2007, 09:05
@up

"ic do zkouy"

secret777777
31-10-2007, 15:39
wmm zapisuje filmu w formacie (mpeg1 lub mpeg2 <nie pamiętam dobrze>) a to oznacza zmniejszenie jakości flimu najlepiej by bylo gdzybys miał inny program i na innym obrabia ja obrabiem na jakims platnym programie 80 euro kosztuje ale mam go od kamery i jest duzo wieksza jakość niz wmm B) chociaz wmm jest dobrym programem to troche go nie polecam ;P (MOZE BEDZIE JESZCZE JEDNA CZESc) TO BE CONTIUDE :]

Me$z
31-10-2007, 16:09
"jeste w naszej szkole najlepszy z infornatyki oprucz nauczycielki ale mniejsza o to"

Ech, szkoda że z polskiego już taki dobry nie jesteś :/

Topic@
Srry za offtopic...