zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co się stało z Moritą ?

Lord Kulfon
30-10-2007, 10:15
Character Morita De'Vrie does not exist. :o
Titania straciła kolejną legendę ? Dlaczego Mori chciał sie zamienić acc ?

Master Vilum
30-10-2007, 11:24
Character Morita De'Vrie does not exist. :o
Titania straciła kolejną legendę ? Dlaczego Mori chciał sie zamienić acc ?

Morita de'vrie i Knight Zeebee deleted ponieważ Zeebee zamienił się za Morite i dopłacił (1000zl) z tego co słyszałem i było pare dowoów na to i Gm się tym zajął, więc za nic nie dostał tego deleted

Lord Kulfon
30-10-2007, 18:58
To wiem ale dlaczego Morita chcial sie zamienić ? I wogole czy tylko ja zauwazyłem jego znikniecie ? :p

Wesha
30-10-2007, 19:10
To wiem ale dlaczego Morita chcial sie zamienić ? I wogole czy tylko ja zauwazyłem jego znikniecie ? :p

wiecej o delete Morita De'vrie i Knight Zeebee znajdziesz w temacie EiV vs alliance. po co sie zamienial? czlowieku 1000 zeta nie chodzi ulica a tak Morii byl retired z tego co wiem

Diego_Zszywacz
12-11-2007, 21:57
Hmm. Nie łapie rozumowania CipSoftu. Skoro jestem posiadaczem acc jest on moją własnąścią i moge z nią robić co chce. To tak jak by Małysz dostał bana od PZN (czy jak sie to tam nazywa) za sprzedaż nart. To tak z mojego punktu widzenia...

Wunakeh
12-11-2007, 23:44
Wtedy wiekszoscia h-lvlow by graly dzieciaki z kasą a nie mózgiem do tej gry.

Diego_Zszywacz
13-11-2007, 21:19
No tak. Ale skoro jestem właściecielem konta, to moge z nim robic co mi się żewnie podoba. A w tym momencie CipSoft godzi w prawo własności moim zdaniem. A jeśli jakiś noob kupi h-lvl i nie umie grać padnie pare razy i mu się odechce. Z drugiej strony jeśli dopiero zaczynam grac w to nie dal bym 1000 zł za postać...

Versus
14-11-2007, 05:44
No tak. Ale skoro jestem właściecielem konta, to moge z nim robic co mi się żewnie podoba. A w tym momencie CipSoft godzi w prawo własności moim zdaniem. A jeśli jakiś noob kupi h-lvl i nie umie grać padnie pare razy i mu się odechce. Z drugiej strony jeśli dopiero zaczynam grac w to nie dal bym 1000 zł za postać...

wtedy sharing bylby legalny, bo przeciez moge sie dzielic tym co moje. nie godzi w prawo wlasnosci, bo zakladajac konto (ktore jest darmowe swoja droga) akceptujesz warunki na jakich je zakladasz, w tym to, ze nie mozna sprzedawac/zamieniac/oddawac i sharowac. nie widze w tym nic dziwnego

Maxpixel
08-02-2008, 18:27
Co do Małysza ... To dostał by tego bana :D
Narty są sponsorowane :p

No wiecie tak samo jest w WoW (World Of Warcraft) Za handel kasą / konte leci ban i to szybko ...