Pokaż pełną wersje : Jak wygląda gra na e-pvp??
mlodyjagla
31-10-2007, 17:07
Witajcie.Gralem juz na servach pvp i non pvp ale teraz chcialem sprobowac czegos nowego.Czy na servach e pvp gra wyglada tak ze gdzie wyidziesz odrazu sie ktos na ciebie zuca czy jak??Moglby jaki 'inferniak' sie wypowiedziec??xD
sam nie gram ale mój kumpel mówił że masz taki 15 lvl i spotkasz 40+ lvla są wyjątki to ci nic nie zrobi ale już taki 20 to prawie zawsze cię będzie bił.
..::QRAS::..
31-10-2007, 17:31
Witajcie.Gralem juz na servach pvp i non pvp ale teraz chcialem sprobowac czegos nowego.Czy na servach e pvp gra wyglada tak ze gdzie wyidziesz odrazu sie ktos na ciebie zuca czy jak??Moglby jaki 'inferniak' sie wypowiedziec??xD
Nie masz znajomosci oraz plecow na takich serverach to nie graj , strata czasu.
Rotfl, na FACCu może być ciężko, na PACCu - bynajmniej. Sam przez trzy miechy PACCa postacią z profilu spotkałem jednego, może dwóch PK. Inną postacią było mniej wesoło, bo przez trzy miechy PACCa spotkałem paru random PK 100+, gildię Dirty Magic (pozdro ziomy :***) i parę innych teamów...
mlodyjagla
31-10-2007, 19:46
Lasooch czyli mowisz ze jak na e pvp to tylko pacc??A nie zalujesz czasami ze ciupiesz na e pvp a nie na pvp??
Couranger
31-10-2007, 19:52
Pozatym nie ma ani AOL-i , ani blessow , wiec jak chcesz tam grac z mysla o wysokim lvlu to nie polecam , wbijesz 105 lvl np padniesz bez blessa tracisz 3 lvle i co to za sens gry ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.