Pokaż pełną wersje : Straciłem różdżkę!
Straciłem różdżkę i nie wiem jak dostać nastempną. Wiem że musze zapłacić za drugą ale nie wiem jak ją kupić!!! Proszę o pomoc!!!
Trickhor
31-10-2007, 19:48
Pierwsza różdżka dla sorcerera lub druida kosztuje 500 gp i można ją kupić u gościa, który sprzedaje runki.
Użekła mńe tfoja historyja...
[/IRONIA]
A tak na serio: podstawowa znajomość angielskiego oraz znajomość różdżek lub dobry mózg i po krzyku.
SzUkAj TrOlU !
Hej jak macie pisać bezsensowne wiadomości to nie piszcie. Ja chce szegóły, chce wiedzieć co powiedzieć do sprzedawcy.
Mike.Royal
31-10-2007, 20:33
Eeee koles takie rzeczy to na Game Chatcie albo Real w Tibi ale nie zakładaj bezsensownych tematów. Jest taki sexy avatarek sprawdz w google zanim zaczniesz truć dupę. xD
Druidaxo
31-10-2007, 20:34
Ja chce żebyś wyszedł, myślał, umiał czytać i pisać, grał w gry, których język rozumiesz, i miał szacunek do innych.
Dobra więcej takiego tematu nie założe, ale w końcu ktoś mi powie jak dostać nastempną różdżkę!
Straciłem różdżkę i nie wiem jak dostać nastempną. Wiem że musze zapłacić za drugą ale nie wiem jak ją kupić!!! Proszę o pomoc!!!
Dobra więcej takiego tematu nie założe, ale w końcu ktoś mi powie jak dostać nastempną różdżkę!
Idz do sklepu magicznego w swoim miescie...
Jesli chodzi ci o rozdzke pierwsza (tzn Wand of Vortex dla sorca, albo jak jestes druidem to Snakebit Rod) to pierwsza dostajesz za darmo w swojej gildii tzn tam gdzie kupujesz czary dla swojej postaci...
Jak nie wiesz gdzie jest twoja gildia i sklep magiczny to zapraszam tutaj (http://tibia.pl/strona/mapy)
P.S.
dwa razy ten sam blad...
Pisze sie "Następną" ;)
Wiem gdzie moja gildia! Chodzi mi oto że mnie zabili, wypadła mi różdża. Wiem że pierwsza jest za darmo. Ale co powiedzieć że by dostać drugą!!!!!
Nortonus
31-10-2007, 20:55
1. Sprawdź na tibia.pl gdzie w twoim mieście jest gość od czarów dla sorca
2. Idź do tego gościa i powiedz
hi->wands(tu zacznie mówić ci o wandach)>wand of xxx(gdzie xxx to nazwa różdżki np. Wand of Plague)>yes(płacisz za różdżke: 500 za rożdżke od 7lv,1000 od 13, 5000 od 19, 10000 od 26)
Hi -> Buy Wand of Vortex/Snakebite Rod* -> Yes -> Thx** -> Bye
*Wand of Vortex jak jestes Sorcerer'em
Snakebite Rod jak jestes Druid'em
**Opcjonalnie ;)
Skoro juz double post to go wykorzystam ;)
1. Sprawdź na tibia.pl gdzie w twoim mieście jest gość od czarów dla sorca
2. Idź do tego gościa i powiedz
hi->wands(tu zacznie mówić ci o wandach)>wand of xxx(gdzie xxx to nazwa różdżki np. Wand of Plague)>yes(płacisz za różdżke: 500 za rożdżke od 7lv,1000 od 13, 5000 od 19, 10000 od 26)
Rozdzki kupuje sie w sklepie magicznym, a nie (jak ty to nazwales) u goscia ktory sprzedaje czary dla sorca (u niego dostaje sie tylko 1-sza rozdzke) :)
Manieczeq
31-10-2007, 20:57
hi>wand of vortex>yes
jaka filozofia....
zalll.pl
@up
byles pierwszy:P
Hej Tethi to nie działa !!!!!
Hej Tethi to nie działa !!!!!
tzn co nie dziala...
opisz to troche dokladniej
Tethi, pisze to ale to nic nie daje sprzedawca nie odpowiada!!!
Manieczeq
31-10-2007, 21:10
Ku**a czlowieku...
Różdżka maga:
http://tibia.pl/item/Wand_of_Vortex
Różdżka druida:
http://tibia.pl/item/Snakebite_Rod
Tam pisze u kogo ją kupić w danym mieście, kupujesz ją prostą kwestią:
Hi>buy wand of vortex/snakebite rod>yes>bye
Pawciozz
31-10-2007, 23:04
Człowieku, nie wiem skąd znasz tą grę, ale lepiej będzie jak w nią przestaniesz grać... Sorcerer: Sklep Muriel
Druid: Nie znam imienia NPC, ale jak wyjdziesz z DP [Zakładam, że jesteś w thais] idziesz cały czas w prawo i schodzisz do podziemi...
Takie trudne?
Zapomniałem - muszę napisać co musisz powiedzieć:
Hi>Wand of Vortex|Snakebite Rod>Yes>Bye
I dodam, że musisz mieć 500 gp, 0.5k czyli 5x100 tych złotych pieniążków, 5x1 srebrnych pieniążków...
Ale śmiesznie się tłumaczy takie banalne rzeczy xD
Pozdro dla all
Tethi, pisze to ale to nic nie daje sprzedawca nie odpowiada!!!
Widząc twoją ortografie zapewne źle napisałeś -.-
chi -> dai mi ruszczkem bo ciem zbije -> chundat -> jes -> baj
Co Wy na to zeby nie odpowiadac ludziom z pusta czacha ?
kup sobie bp sd (tanie sa te runy) i idz na beho to ci rozdzka wypadnie, a nawet jesli nie różdżka to zawsze jakis fire sword wypadnie i go sprzedasz i będziesz miał na twoją pro snakebite różdżke
Temat jest oficjalnie zamknięty ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.