Pokaż pełną wersje : Szał Halloween Hare
Ponownie nastąpił mroczny okres, po raz kolejny ta złośliwa kreatura, Halloween Hare jest na wolności.
http://images.tibia.pl/images/newsy/halloweenhare.jpg
Złośliwy zając uwielbia skradać się do niczego niespodziewającej się osób i przemieniać niewinnych podróżników za pomocą swojej tajemniczej magii! Tego roku jest gorszy niż kiedykolwiek - dochodzą nas raporty, że niektórzy są zamieniani w monstrualne bestie! Ty, który opuszczasz bezpieczne strony swojego domowego miasta i podróżujesz w głąb dziczy, strzeż się byś nie został przemieniony w stwora ciemności.
Straszliwego Halloween życzy CipSoft i zespół Tibia.pl
Zapraszamy także do fotorelacji z Halloweenowego eventu (http://hunted.pl/2007/10/31/fotorelacja-z-halloween-2007/) na stronach gazetki Hunted.pl
Dzisiaj kończy się również konkurs sms (http://sms.tibia.pl).
ale się boje!
Dzisiaj to coś zamieniło mnie w phantasm!:D
@EDIT
First :)
@EDIT2
Boje się wyjść z miasta! :(
mnie w Spectre, kolejne miłe urozmaicenie gry ;)
Mnie zamienił w Vampire :D.
Pablofrs
31-10-2007, 21:28
gdzie jest candy mountain ? ;/
@edit:
jak narazie zmienilo mnie w vampira, spectre, mumie i dynie :D
lvlanius
31-10-2007, 21:47
ja zostalem dark torterem czy jak to sie pisze ;)
Knill Sorcerer
31-10-2007, 21:56
Na Rookgardzie to ten królik już moje dwa chary w Dark Torturera zamienił. A na Mainie to nie sposób się do niego dostać...
Mogli dać więcej potworów z PoI, np. Hand of Cursed Fate czy Diabolic Imp ; P
Don^Mokate
31-10-2007, 22:00
na mainie dostac sie do niego to trauma na cale zycie a nie mile urozmaicenie gry. Wszyscy sie pchaja blokuja krolika...
Articuno
31-10-2007, 22:03
Jeden z fajniejszych dni w Tibii, na pewno urozmaica tą grę.
PS. Na przykładzie Halloween Hare możemy zobaczyć co nooby robią z tej gry :p
Moze mi ktos powiedziec dlaczego krva jak sie robi linka do potworka to jest pingwin? przeciez penguin to nie vampire...
Mi się wydaje, że to takie logo żeby było wiadomo ze to potwór ;)
Fajna zabawa ten królik ^^
Mnie zmienił tylko w tego szkieleta pirackiego.
Ojciec Dyrektor
31-10-2007, 23:19
Dlatego prawdziwy Katolik nie powinien obchodzić tego święta !!!
My mamy jutro (1 listopada ) święto .
Rumianek
31-10-2007, 23:33
Tak... Na Menerze królik znajdował się koło gs i minosów, koło tej pustyni niedaleko Venore-Thais, zamienił mnie w: Vampire, Pirate Skeleton, Pumpkin(to było dobre, chodziłam sobie po uliczkach Thais i ścigał mnie jakiś noobek z 8 lvlem ^^) Witch i chyba Ghost, chyba było tego jeszcze trochę, już nie pamiętam :D A co do tłoku to aż tak wielkiego nie było. Królik był uwięziony na samym końcu wybrzeża, gdy już miałam dość tych transformacji, nie mogłam się wydostać, i wszyscy powiedzieli, żebym sie wylogowała, no to sie wylogowałam i przez przypadek znalazłam się w świątyni w Thais :(
Mnie królik zamienił w Dark Torturer'a, a potem w Spectre co mi jak najbardziej odpowiada :] Jak długo potrwa zamiana?
Na Celescie jest on blokowany koło Dwarf Bridge.
ernest210
01-11-2007, 00:07
Mnie królik zamienił w Dark Torturer'a, a potem w Spectre co mi jak najbardziej odpowiada :] Jak długo potrwa zamiana?
Na Celescie jest on blokowany koło Dwarf Bridge.
Coś mi się wydaje, że na zawsze ;). Chociaż swoją drogą to szkoda nie można wykorzystać addonów:(.
Niestety. Wygląd już zniknął. Czyli zamiana trwa jakieś 1,5h :)
http://foteka.pl/full/7259ac040f01a2fa1df412066a75a959.jpg
Chyba najfajniejszy kostium :D
Za siódmym razem.
ernest210
01-11-2007, 00:19
Ale czasami w ciągu roku (nie w helloween) widziałem i to na rooku przemienione chary. :confused:
@Up: Czas zamiany jest odliczany tylko, gdy jesteś online. A Haloween hare na rooku też występuje.
ernest210
01-11-2007, 00:27
Domyślam się, że na rooku też występuje w końcu tam jestem i zmieniło mnie w ducha :D
wg mnie ten cały tekst jest tak żałosny, jak wszystkie newsy z tibia.com
Och ten halołyn her, omejgosh niespodziewanie się zakradnie i mnie zamieni w okropnom bestyjeł! oh AJm soł scery. Szczególnie, że ta kreatura niczym nie różni się od zwykłego królika pod względem wizualnym, więc nie wiem gdzie tu jest ten haczyk, a żeby się tym jarać to trzeba mieć nieźle nasrane pod deklem[; Och zmieniona nazwa królika biegającego po pohu/rooku to rzeczywiscie powód do niewyobrażalnej paniki. Ten sposób jak oni to opisali.. to trzeba mieć niezłą wyobraźnie, żeby się tym podniecić;;
btw to już chyba mój 3 halozuyn z tib10m i niestety nie umiem się cieszyć z 23 osobami wcześniej:/
@down
sorry, bawmy się, jest impreza :D
@up
Kolejny któremu w głowie tylko cyferki, a zero zabawy...
ja stałem z 1h przy hare bo chcialem zeby mnie w torturera zamienil , ale bylo ze 80~ osob i ciezko bylo sie do niego dostac wiec zostalem tylko ghostem i phantasem :C
Szkoda tylko ze te przebranie tak szybko znika.
01:06 Solik [39]: penguin plz
;p
Na Rooku ujdzie, ale na mainie to porażka. Wśród tylu luda nawet zajączka nie widać. Byłem już wszystkim co możliwe, wylogowałem jako Pirate Skeleton. Podoba mi się.
Michoss the Rookstayer: I WANT TO BY FAT, UGLY, HALF NUDE TROLL WITH KU-KLUKS-KLAN-LIKE CLOAK AND BIG AXE!
Ale czekanie 7 godzin aż nas zamieni w nasz "cel" jest nudne...
Mogli przynajmniej zmienic outfit i dodac jakis nowy. To tak samo jak z orshem i marghota, te same outfity a inna sila.
@Up
Fakt, ale zmienił się teraz wygląd Morgarotha... look.
@Topic
Spectre mi się spodobało! Tak sobie skillowałem nowym palkiem, i przez ten kostium nie było to nudne! :D Pełno noobków na trolach... np. taki tekścik (nie zapisałem :P):
Noob:Ej
Ja:ta?
Noob:pl
Ja:ta...
Noob:spoko
Ja:?
(po jakichś 5minutach przychodzi i)
Noob:Masz pacc
Ja:Nie
Noob:Masz pacc
Ja:Przeciez mówie ze nie
Noob:Zmieniles sie w potwora i chcesz mnie zabic!
Ja:LOL
Noob:(Krzyczy)HELP ME! POTWOR HERE!
I uciekl =]
Pozdrawiam
KrEmAs KAc
01-11-2007, 10:31
Dupny event :P
Ryba_Firefox
01-11-2007, 11:01
Wczorja ten szajs zamienilk mnie
na rooku: w vampira, mumie, dark touturera
na mainie: vampira, ghoula
Mazur199
01-11-2007, 11:08
wg mnie ten cały tekst jest tak żałosny, jak wszystkie newsy z tibia.com
Och ten halołyn her, omejgosh niespodziewanie się zakradnie i mnie zamieni w okropnom bestyjeł! oh AJm soł scery. Szczególnie, że ta kreatura niczym nie różni się od zwykłego królika pod względem wizualnym, więc nie wiem gdzie tu jest ten haczyk, a żeby się tym jarać to trzeba mieć nieźle nasrane pod deklem[; Och zmieniona nazwa królika biegającego po pohu/rooku to rzeczywiscie powód do niewyobrażalnej paniki. Ten sposób jak oni to opisali.. to trzeba mieć niezłą wyobraźnie, żeby się tym podniecić;;
btw to już chyba mój 3 halozuyn z tib10m i niestety nie umiem się cieszyć z 23 osobami wcześniej:/
@down
sorry, bawmy się, jest impreza :D
pierwszy raz sie z Toba zgadzam,takie dodatki typu haloween hare czy te czapeczki,trąbki etc na karnawał robią z tibii gre dla 10 letnich dziewczynek którym znudziły sie simsy
@Up
Pewnie, przeciez Tibia to gra dla prawdziwych twardzieli ;)
@Topic
No fajnie, ale i tak nie skorzystam :P
@upup
Nom zgadzam się...
W tym evencie czuć plastikiem.
Mnie w nic nie zamienił ponieważ ni h*^a dostać się do niego.
Vasudanin
01-11-2007, 11:48
a ile on dni jest w tej tibii? tylko 1 listopada czy do 7??
Propercy
01-11-2007, 11:49
A ja mam wogole pytanko gdzie ten krolik jest l
wczoraj byl ;p dzisiaj juz go pewnie nie ma ;p
Lord_Piterek
01-11-2007, 14:14
niema ch*ja we wsi. Po resecie zniknal;)
Bartos_Of_Menera
01-11-2007, 14:25
<<< Ja teraz tak wygladam
a ja zadnych przygod nie mialem ;p
Fei Isimus [6]: zajonczek wielkanocny wczoraj mnie zmienil
Potęga nupów.
Mlecziii
01-11-2007, 15:47
niema co krytykować the halloween here bo on był rok temu i 2 lata temu i pewnie będzie za rok .Jedynie to co sie zmieniło to ,że dorzucili kilka potworów z update z lb .
Lord_Piterek
01-11-2007, 17:52
<<< Ja teraz tak wygladam
o rly?:o chyba ci sie avatary pomylily (zamiezales wstawic zdjecie konskiej dupy?)
Katrinus
01-11-2007, 20:49
Mi się to podoba.Mnie zamienil w czarownice :D
Scorpionek
02-11-2007, 15:55
Zajął się już ktoś tłumaczeniem "Vocation Balancing II" z oficjalnej strony? Coś tam się da na pewno zrozumieć, ale z głębszym rozumieniem jest problem :baby:
Mnie ten uparty zajączek zmienił w spectre. Na Candii był lurnięty pod mostem dwarfów i było tam z 30 osób wieczorem :)
LukaszekII
02-12-2007, 18:31
mnie w Ghost
a to menda, czasami mnie szlak trafia jak mnie w cos zamieni
Articuno
05-01-2008, 22:03
a to menda, czasami mnie szlak trafia jak mnie w cos zamieni
musiałeś odświeżać 'mendo'?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.