PDA

Pokaż pełną wersje : Freeze HELP.

CryingOrphan
31-10-2007, 22:10
Mój kolega ma Freeze i Lagi =/ Łącze ma Dobre... Gramy na Saphira...
Wie ktos jak sie pozbyc Freezow ? Ciagle go wywala =/
Prosze pisac, bo sie poprostu nie da grac =x

Cafe
31-10-2007, 22:30
Mozę jak byś pomyslal to byś napisał jakiego masz neta, komputer, czy ostatnio skanowales w poszukiwaniu śmieci...

CryingOrphan
31-10-2007, 22:32
nie ja tylko uzytkownik tego forum Vivon666... kolega z RL :P

Skanoje kompa i nic nie wykrywa.... neta ma Good jak ja wiec to nei od neta..... i nie iwem jaka mzoe byc tego prcyzyna -.-

kompa tez ma dobrego.. lepszego odemnei ale m iie nie tnie... freeze mu sie zaczeły od wczoraj =/

<.<
31-10-2007, 23:07
Nie pomożemy ci, dopóki nie poprawisz swoich literówek. Mwhahahahazuo.
Co to znaczy, że 'neta na Good jak ja'?

..::QRAS::..
31-10-2007, 23:15
to wlasnie zalety tego "GOOD" , "GOD" neta

Żyłka
01-11-2007, 00:07
Co to znaczy, że 'neta na Good jak ja'?

Powiedz jeszcze kiedy on tak napisał.

Davido16
01-11-2007, 09:35
@Żyłka
nie ja tylko uzytkownik tego forum Vivon666... kolega z RL :P

Skanoje kompa i nic nie wykrywa.... neta ma Good jak ja wiec to nei od neta..... i nie iwem jaka mzoe byc tego prcyzyna -.-

kompa tez ma dobrego.. lepszego odemnei ale m iie nie tnie... freeze mu sie zaczeły od wczoraj =/

Ślepy czy z policji?

Czarny ork
01-11-2007, 10:56
Super net nie ma nic do kicków i freezów, wdłg mnie są 2 możliwości:
- ostatnie ataki ddos, na niektórych one działają, a na innych nie
- dostawca internetu nawala ostatnimi czasy, nawet przy łączach 100mbps operatorzy potrafią mieć awarię, a jak im coś się pier... od 2 dni to znając polaków, ma on gwarantowane 2 tygodnie kicków.

kutaplex
01-11-2007, 11:05
Ej aj jam nie moge się zalogować na Trimerze włącza mi się okno postaci klikam enter i:

Error: Server is unreachable.(10065)

Mam neostrade.;(

Cafe
01-11-2007, 11:30
Ej aj jam nie moge się zalogować na Trimerze włącza mi się okno postaci klikam enter i:

Error: Server is unreachable.(10065)

Mam neostrade.;(

Wez słownik, przetłumacz, domyśl sie.

Rethfing on Aldora
01-11-2007, 12:51
Mam neostrade.;(

Wiemy... wiemy...

@topic
No to skoro net jest OK, to niech przeskanuje kompa jakimś antywirusem, potem hijackthis'em i niech wklei logi na jakieś forum.

Żyłka
01-11-2007, 20:41
Oryginalny fragment:

neta ma Good jak ja

Wersja tego idioty, który do wszystkiego się do*******a:

neta na Good jak ja

Fakt, zdanie ma niepoprawną budowę, ale niezależnie od tego jest w pełni zrozumiałe.

CryingOrphan
01-11-2007, 21:01
Więc...
Bardzo mozliwe ze to przez te ataki =/ bo mamy INTERNET... z "SMSNET" xD i tylko on ma freeze...
Kiedys to minie, bo freeze od wczoraj ma coraz mniejsze...
Nie kluccie sie juz ze przestawiam litery ^^ zdaza mi sie to, bo staram sie pisac szybko i nie patrze potem jak to napsialem =P
noi mam nową klawiature i trudno sie przyzwyczaic ^^

Dzieki za HELP :D ;> xD
Zegnam =)

By$iu
01-11-2007, 21:07
Eh kurwa Panowie, w ogole nie staracie sie nikomu pomoc, tylko wjezdzacie od razu na czlowieka.

@topic

Sproboj odlaczyc kabel od internetu - uwierz, freezow miec na pewno nie bedziesz mial. Jezeli to nie pomoze, mozesz obsikac karte sieciowa, tylko uwazaj bo moze Cie prad kopnac. A tak na powaznie... nic sie nie da z tym, zrobic, do konca zycia, bedziesz mial takie straszne freezy, z racji tego, ze jestes good god.