Pokaż pełną wersje : Lewitacja
Czy czarem lewitacji mozna np wejsc na dach domku?
Ogolnie chodzi mi o to, gdzie mozna wejsc dzieki lewitacji, oraz jak poznac to miejsce.
Zastanawiam sie nad kupnem tego czaru, chce wiec wiedziec w jakiej mierze jest on przydatny.
czar lewitacji mozna uzywac zamiast parceli zeby gdzies wejsc :)
@edit
jest on bardzo przydatny
http://tibia.pl/earth.php?x=32072&y=32601&z=0&q=192.28
Po takich powierzchniach można wchodzić czarem
Manieczeq
01-11-2007, 19:55
co tu sie zastanawiac lol. poprostu go kup. mysle ze z tak drogi nie jest a przydaje sie w wielu sytuacjach. kazda postac z pacc powinna go miec, przynajmniej jak dla mnie to tak:)
KatsuKnight
01-11-2007, 20:40
Bardzo Ci sie przyda jak jak miałem pacca na moim 55 Sorcu Przydawąło sie podczas expienia :)
Czar Lewitacj jest niezwykle przydatny, a wskakiwac na dachy domków, można tylko wtedy gdy, jesteś ownerem lub zastępcą tej chatki/tego domku.
Często też pozwala nam ten czar odsapnąć od pk, gdy goni nas cała ekipa... wspinamy się na daszek i już jesteśmy poza zasięgiem ;]
Tomaszewski
02-11-2007, 10:19
@up
nie przydatne na terenach pacc :)
tak jak ktos powiedzial : wyproboj . zawiedziesz sie - wiecej nie kupisz
@up
nie przydatne na terenach pacc :)
tak jak ktos powiedzial : wyproboj . zawiedziesz sie - wiecej nie kupisz
wg. mnie bardzo przydatne.. jezeli jestes 'zameldowany' w venore i tam spedzasz wiekszosc czasu to mozesz go uzywac aby uciekac na dach nad dp i w innych ciekawych miejscach, zeby uciec, lub gonic.. ; p
przydaje sie takze przy wykonywaniu niektorych questow..
dla mnie jest niezbedny na: Paradox Quest i Behe Quest ..
chyba ze chcesz targac zawsze parcle.. ; p
Explorer of Hell
08-11-2007, 13:01
Nie ma nad czym sie zastanawiac.
Czar ten jest bardzo potrzebny, szczegolnie, gdy goni cie jakis pk nie posiadajacy PACC. Wtedy to tylko lewitka na jakas skale czy domek i zanim pker znajdzie parcele dasz rade sie wylogowac lub uciec.
Lewitacja nie jest wcale droga i nie zabiera duzo many, wiec kup, a przekonasz sie jak jest potrzebna.
THC_Bracie
08-11-2007, 19:26
na d lair jest niezbedny
zawsze po wyjsciu z d lair masz pelno gowien i brak capa na parcele.. a zawsze znajdzie sie glab ktory parcele ktore zostawiles wyrzuca... X(
kup i tyle :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.