Pokaż pełną wersje : Precel Fake
Gdzie źle sklejone? O tą krechę pośrodku chodzi? Taka jest grafika.
A właśnie, dwa newsy:
-Od dziś stosowana jest już po-updatowa grafika.
-Nowe logo.
Knight Patryk
04-12-2007, 22:52
6/10 nie chce mi sie uzasadniac
Tak sobie czasem w duchu myślę, jak to sie ku*** dzieje że ten shit jeszcze egzystuje i ma tyle komentaży?!
Co wyście ludzie oczy do du** pochowali czy jak?!
Przecież na to sie już patrzeć nie da...
11 odcinek specjalny, pierwszy kadr.
przbywajcie zamiast przybywajcie.
9/10
Pan_Tymek
05-12-2007, 15:39
Nie no... genialne!!! Zarabiste!! no poprostu swietne czekam na dalsze czasci :)
@_Omen_, i wszyscy którzy w przyszłości przyczepią się do braku "Y".
Wybaczcie, ale klawisz [Y] mam zepsuty, muszę kilka razy nacisnąć zanim wejdzie, więc ewentualne braki mi darujcie ;).
@Drakon
Normalnie. Najwyraźniej ludziom się podoba ;).
jak to sie ku*** dzieje że ten shit jeszcze egzystuje i ma tyle komentaży?!
Nie będę nic mówił, ale to zabrzmiało jakbyś był troszku zazdrosny...
http://r3.fodey.com/1c15b61c9384e4470a8d8d2f3a159fa0f.1.gif
hihi
@Drakon
Normalnie. Najwyraźniej ludziom się podoba ;).
Nie będę nic mówił, ale to zabrzmiało jakbyś był troszku zazdrosny...
On poprostu zna sie na rzeczy... Moge powiedzieć tak, że jeśli on jest zazdrosny to robisz dobre fake.
A teksty "zazdroscisz mi" sa conajmniej dziecinne... I pokazuja ze poprostu w 'przepychance' słownej jesteś bynajmniej cienki; ). Zresztą nie tylko w tym.
Jeśli chcesz robić takie ... coś(?) to przynajmniej sie postaraj. To nie sa fake, które choćby dorastaja do piet Myszce...
1)Ja komuś zarzucam, że mi zazdrości? Oj, nienienie...
Moja wina, że tekst "JAK TO MOŻLIWE ŻE TAKI CHU**W FAKE MA TYLE KOMENTARZY?!" brzmi trochę, uhm, dziwnie?
2)A teksty "zazdroscisz mi" sa conajmniej dziecinne... I pokazuja ze poprostu w 'przepychance' słownej jesteś bynajmniej cienki; ).
Oczywiście, ale "Pochowaliście oczy do dupy?!" czy "No kur*a to jest poje*ane, skończ to" są już zaje*iste kulraperskie i proziomalskie?
3)Powiedz Jarosławowi żeby się postarał, bo Donald jest lepszy.
To nie chodzi o "Staranie się". Chodzi o styl bycia, więc nawet jakbym stanął na głowie, i wsadził se melonik na dupę, to i tak nie dorównam komuś, kto robi komiks w zupełnie innym stylu.
4)Nie podoba ci się? Fajnie. Napisz o tym książkę. Albo jeszcze lepiej-podręcznik. Nie! Jeszcze lepiej-encyklopedię PWN (Precla Wielce Nie-lubię). Puki choć jedna osoba będzie chciała oglądać mój fake (a takich jest sporo, a utrzyma się na pewno kilka. Nie tylko ja mam absurdalnie-abstrakcyjny humor) to ja będę go robić.
5)Braki w treści/wesołości staram sobie rekompensować innymi rzeczami. Np. regularnymi aktualizacjami. Jak dla mnie-lepiej jest dać coś fajnego raz na trzy cotygodniowe odcinki, niż dawać w każdym, ale aktualizować raz na dwa miesiące.
6)Nowy part.
@Drakon, Veruis:
Dajcie spokój.
Zawsze populistyczny crap będzie diabolo popularny.
Tak jest cały czas (look na np. Orci atakują rookgard - Crowala)
No i wszędzie (patrz na kod leosia da vinci czy eragona)
Aval'yah
06-12-2007, 21:12
Nie tylko ja mam absurdalnie-abstrakcyjny humor.
Ja kocham absurd, uwielbiam Pythonów, Pratchetta, Vonneguta, Topora, umierałem ze śmiechu oglądając 6 razy w ciągu jednej nocy Sarnie Żniwo ZF Skurczów, sam coś (http://last.fm/music/mroczni+bracia+grom) tam (http://pl.youtube.com/watch?v=2q8Xh7pidDw) się staram tworzyć. Precel to żaden absurd tylko durne żarty na poziomie Kaczora Donalda.
Mam jajko! W najnowszym odcinku jeden głaz(ten obok p-recla) Wygląda jakby się uśmiechał! Buahaha!
Marcin24
07-12-2007, 20:28
Nie wiem jak wam, ale mi się zaczynają nudzić takie krótkie odcinki.
"Wielki zły robot z kosmosu z młotem i kamieniem chcący zniszczyć świat"-by Pawoss.
Wpisuje, co mi tam.
Marcin24
08-12-2007, 21:27
To nie fair, Caban cheatuje.
Hunter Of Mystery
08-12-2007, 23:12
Te niektore jajka to chyba dla samego Sherlocka sa. Tego napisu w lawie to bym z zyciu nie odczytal...
Nowy part.
Zapraszam do ankiet na Precel Fansite (http://precel.bnx.pl/news.php). Możecie zmienić los fake'a.
Diablczek
10-12-2007, 18:42
Qupa padł na hita?
Nie przenoś fake plz!
Pisay_666
12-12-2007, 19:17
Precel był fajowy.... ale zszedł na mało śmieszną stronę mocy ;<
Jak nie oceniałem, tak ocenie:
parę dni temu: 8/10
Teraz: 4/10
Nowy...
Jeśli nic się nie zmieni, przepowiadam wam rychły koniec...
Yey :> A s*******ay byle daleko :D
Precelfan
14-12-2007, 22:27
czy ta wielka siekiera to jest jajko? :>
http://i157.photobucket.com/albums/t44/sebastian155/Tibia/jajo.jpg
@up
Narysujesz sobie na golemie sikierke i powiesz że na prawdę była? Nie umisz szukać jajek to nie oszukuj i nie szukaj..
@topic
1/10 , ale szukanie jajek jest fajne więc będę zaglądał aby coś znaleść.
Jezu! Debil wrocil! Omg! A mialo byc tak pieknie xD
Dlaczego nie dostal bana za spam? :< Mamy dola xd
idiotyczne fake! te 10 odcinkow moglbys zmiescic w 1 a pozatym fabula bez sensu
@Caban
Tak
@Precelfan
Nie
@Orog
No jestem taki szczęśliwy że chyba sobie normalnie zrobię dobrze patrząc na twojego posta.
@up
Nie czytałeś tego dużego czerwonego napisu na górze, ani tego małego pod logiem?
@up
A myślisz że ja Ci na złość robię? Oceniam fake. To mnie w ogóle nie śmieszy(wą fan-boye humoru bezsensu). Ale jak brać pod uwagę wykonanie to 6/10 będzie...
Precelfan
16-12-2007, 00:23
@Caban
Tak
@Precelfan
Nie
Nie wiem dlaczego ale to mnie rozwaliło :o!
@Orog tam jest siekierka sprawdź na orginale i porównaj...
Dawaj następne :(
@down:
Mam cie w dupsku ;) Ciekawe czy to przeczytasz "idioto" ;)
@up
I kto mnie nazywa idiotą..Precel aktualizowany w poniedziałki i czwartki.. Naucz się czytać..
@up2
Jak michoss powiedział nie to chyba wiadomo..
edit:
@up
Oczywiście że przeczytam - debilu.
Torog Velrock
16-12-2007, 13:44
zrób z Qpy EmO to będziesz miał 10/10 ;]
Nowy part jak zwykle po północy. Nie śpiechajcie się.
@Orog
Usuń to w końcu z podpisu, Skarża, Zbroj, Ret44 i Brzozo potwierdzili, że nie znają cię, i nie słyszeli o żadnej akcji.
Precel wymiata :D
Mógłbyś robić częściej nowe ,,czensici"?? :p
Nowy specjal, zapraszam do czytania tematu Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=73450&page=142).
Swietny fake!
Oczywiscie dodaje usebara do podpisu ;]
Pozdro dla autora :)
Zgadnijcie co nowe?
Podpowiem wam-nie rząd.
4 minuty spoźnienia ;<
@Edit: Ale i tak wpozo ;)
Diablczek
17-12-2007, 10:38
To Ĺźe w G2NK sÄ
smoki, jaszczuro czĹeki i inne stwory ktĂłrych niema w G1 to nie oznacza Ĺźe 1 jest trudniejsza!PowtĂłrze jeszcze raz uzasadnienie na tym samym przykaĹadzie GDY GRASZ W JEDYNKE TO MOĹťESZ BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU POKONAÄ ĹCIERWOJADA NA 0 LEVELU, A W 2 TO JUĹť NIE JEST MOĹťLIWE!!!
Precel schodzi na psy.
Marcin24
17-12-2007, 23:05
http://img240.imageshack.us/img240/6...babamakll4.pnghttp://img240.imageshack.us/img240/6805/sialababamakll4.png
Zapraszamy na Precel Site (http://precel.bnx.pl/news.php) http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif! Ciekawostki, opisy, odcinki niepublikowane. To wszystko i wiele, wiele więcej znajdziecie na jedynej oficjalnej stronie Precla: Precel Site (http://precel.bnx.pl/news.php)! Dzięki niej dowiecie się między innymi:
- Kto był drugi po Preclu
- W ile gier z Pokemonami grał Michoss
- Co ma wspólnego Volverine z Orcusem
- Czego używał Orcus do przyzwania Qpy
- Kto był ojcem dziecka Anety K.
- i wiele innych, bezużytecznych informacji na temat Precla i jego braci… jakich braci? Wejdź na Precel Site to się dowiesz!
Precel Site (http://precel.bnx.pl/news.php) http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif , los Precla jest w twoich rękach!
Świetnie.
A teraz wyp*erdol ten syf z forum i daj "Fake'om" spokój.
@Marcin
O.o
@Ghand
No spokojnie, spokojnie...
Każdy ma prawo robić to co chce, tak długo, jak to nie łamie regulaminu. Mojemu fake można najwyżej zarzucić nadmiar wulgaryzmów.
A ty nie musisz go oglądać.
Czemu z Orcusa robisz Debilusa? ;(
Dawno nie komciłem, więc 10/10
Marcin24
18-12-2007, 00:12
Powiedz ktoś, czy fajna reklama mi wyszła
Uberzajebiocha, chepi?
@X-zero
Bo mi pasuje do tej roli xD
Marcin24
18-12-2007, 00:40
Oglądając po nocach inne Fake'i zauważyłem coś dziwnego. A mianowicie:
Na ladzie sprzedawcy T-Shirtów leży bluzka, która wygląda jak George.
(dla nie znających Georga tu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100414) link). To nie wszystko. Sprzedawca ma na imię Grzegorz.
George to w przetłumaczeniu na język polski Grzegorz. Nie wiem czy to jajko, ale zbieg okoliczności jest dość dziwny.
Brawo. Wpisuję.
@Down
cabanie nadbałtycki, mój nick pisze się dużą literą.
Takie jajko? No weź, podchwytliwe :(
Powiedz ktoś, czy fajna reklama mi wyszła
Fajna, ale tyle obiecałeś, a nic tam takiego nie ma ;(
Fajna, ale tyle obiecałeś, a nic tam takiego nie ma ;(
Chwyt marketingowy ;)
@Topic:
10/10 żeby nie było ;p
Uberzajebiocha, chepi?
@X-zero
Bo mi pasuje do tej roli xD
A znasz jego brata? XD
To jest prawdziwy debil!
Vasudanin
18-12-2007, 17:36
minusy:
-nie lubie precli
-nie lubie michossa
-nie lubie tibia.org.pl
-nie lubie kolejek na tibii
-nie lubie braku pacca na rl
-nie lubie wygaszajacej licencji na black d
plusy:
-lubie tibia.pl
-lubie google
-lubie fake
-lubie tibie
-lubie tlena
-lubie gg
-lubie mozille
-lubie fake paskowy
-lubie opcje szukaj
-lubie swojego chara
-lubie swoje konto
-lubie swojego rookstayera
-lubie ladne fake
-lubie smieszne fake
-lubie ladna sklejke
-lubie rowna czcionke
-lubie wszystko co kolorowe
8/10
@edit
czy wiecie że... Precel nie jest słony
Thor Nephihean
18-12-2007, 17:37
Precel sie odwrócił!!!!!!!!!!11111oneoneoneonejeden
I Qpa sie przesuwa.
chodzi o 2 pierwsze obrazki.
Czy wież, ze... Precel nie ma pleców?
Vasudanin
18-12-2007, 17:56
a wuasnie przecierz spike sworda znaleziono na rookgardzie to dlaczego na ostatnim specjalu temple jest z thais??
czy to jajco czy ja sie pomylilem
To temple z rooka, nie ciesz się.
Marcin24
18-12-2007, 21:04
Fajna, ale tyle obiecałeś, a nic tam takiego nie ma
Jedyne czego tam nie znajdziesz, to dzieci Anety K. cała reszta jest.
Z przyczyn technicznych&prywatnych w przyszłym tygodniu nie będzie nowych partów poza świątecznymi. Wybaczcie.
Na razie jest nowy.
http://img179.imageshack.us/img179/9793/nr16ju6ag6.png
Znalazłem :D
@Topic
Fake całkiem niezły ;] 9/10
Marcin24
21-12-2007, 01:28
Znalazłem :D
Widziałem to pierwszy. Naprawdę myślisz, że nie zgłosiłbym tego?
Macie mi powiedzieć kto to jest, to, że jest nie wystarczy.
yyy jakiś źle wklejony ludzik z białymi oczami i czapką mikołaja? (evul mikołaj or something) btw ta czapka to przerąbany feru hat...
Thor Nephihean
21-12-2007, 10:11
ja wiem co to to ferumbrass z czapką mikołaja.
10/10
Nie znacie się ^^ To Feru ~z różowym dildo.
Według mnie to jest jakiś super evil santa claus!!! :D
Za fake'a daje 10/10:cup:
Turok-.-
21-12-2007, 17:17
Fake mi się nie podoba a to coś to:
Out jak "twój" out MDW z okularami i czapką
Weź popraw ten humor bo wg mnie nic smiesznego nie ma w mówieniu o kijkach oO
Jakaś podpowiedź? Może ktoś z innego fake'a? Albo to jesteś ty :D
Independence
21-12-2007, 20:58
Ja zgadłem - to jest nikt inny jak Michoss w czapce św. Mikołaja (albo po prostu różowej) Inni wymyślają i strzelają, ja wszedłem na supported precel fansite, przeczytałem rozmowę w najnowszym newsie i zauważyłem:
Ja 18:02:21
noszę okulary, mam długie włosy i jestem "przy kości'
B) ten facio ma okulary, co do reszty trudno stwierdzić, bo jest zasłonięty :D jestem pewien, że to Michoss. :)
Nie. <5376435278643257437576385673676777676767666 znaków>
300 orcow było lepsze.
To tam powstał skaua, orcus i inne durnoty. Kłońcie się mocy orcow.
orcus i inne durnoty.
Yeah, moje pomysły rządzą xD
Bijmy Nadrillowi pokłony bo ma nowy avatar.
A 300 orców nie było lepsze.
300 orców było tylko bardziej popierolo*e.
Poprostu Pitbul
22-12-2007, 11:25
Toż to Santa Claus na wakacjach!
Muszę was wszystkich zasmucić.
Sfajczył mi się komputer. Tzn. System. Windows nie działa, do danych nie da się dostać. Świąteczne odcinki nie pojawią się, a nawet jeśli, to z opóźnieniem. Odwołuję aktualizacje Precla na czas nieokreślony, jeśli nie uda się naprawić komputera, to może nawet na stałe.
Na forum będę nadal, na szczęście to nie był mój jedyny komputer ;P.
Pozdrawiam i przepraszam,
Michoss
Kogucik302
22-12-2007, 21:35
Ja zgadnę ,że to jest mój dziadek w swoich plusach/minusach i w czapce ,którą zajumał mojej babci. Wraca z libacji i się wywrócił. Zgadłem?
Joke! :P
Fake świetny! 10/10
Marcin24
22-12-2007, 22:47
Ale jestem zuy, wpisałem się na listę Oroga.
hura! nie aktualizowane nie hura!
A tak na serio precel był zawsze dobry , źle go oceniałem bo się zachowywałem jak debil , ale humor mi tylko nie pasi , ale ma 7/10 ode mnie ^^ Ja się tylko nie będę podcinał na wiadomość braku aktualizacji , w przeciwieństwie do fan boyów ^^
Chodzę sobie, a tu nagle:
http://tibia.pl/arena_monsters.php
Nowe zajęcie Orcusa (znaczy na czas nieaktualizacji xD)
Czemu Cipsoft ściągnął ze moje imię dla Orca? ;(
Diablczek
23-12-2007, 12:33
Michoss jeżeli chesz lepsze party robić to zapicze cie do "Paskowy fake teacher Sp. Z.B.O.O..P.N.P.Z.B. (Z Bardzo Ograniczoną Odpowiedzialnością Przekraczającą Niekiedy Próg Zera Bezwzględnego)"
Jestem już zapisany do Twórcy fejków Sp.Z.N.N (M.B.W.P)*
Jakbyście się pytali-powoli odtwarzam dane ;). Udało mi się nawet parta zrobić, więc dziś będzie ;).
*Twórcy Fejków, Spółka z nieograniczoną nieodpowiedzialnością (mamy bimbrownie w piwnicy)
Bądź z siebie dumny ponieważ to ja daje ci złego komenta, a robie to ponieważ ten fake jest bez sensu, nie ma nicków. Niech ktoś skasuje ten temat (łamie punkt 3.1 głównego regulaminu forum).
Bądź z siebie dumny ponieważ to ja daje ci złego komenta, a robie to ponieważ ten fake jest bez sensu, nie ma nicków. Niech ktoś skasuje ten temat.
Teoretycznie to nikt nie ma prawa go kasować, nie łamie regulaminu.
Bądź z siebie dumny ponieważ to ja daje ci złego komenta, a robie to ponieważ ten fake jest bez sensu, nie ma nicków. Niech ktoś skasuje ten temat (łamie punkt 3.1 głównego regulaminu forum).
a) Zdjecia nalezy umieszczac bezposrednio na forum lub podajac link do serwera, na ktorym umieszczony jest fake (osoby umieszczajace linki do plikow *****, *****, ***** beda z miejsca banowane)
Łyso, co? xD
@edit:
;<
Głównego regulaminu, ciole, nie regulaminu "fake'ów"!
To punkt o wulgaryzmach. I, przyznaję się, mój fake zawiera kilka nieocenzurowanych wulgaryzmów. Np. "zajebe". Proszę jednak o wybaczenie.
Poza tym, było kilka fake'ów które zawierały wulgaryzmy, i zostało im zatwierdzone, jak napisali coś tam o wrażliwych etc. żeby nie czytali. Zaraz to dopiszę.
PS."Brak nicków", lol, ostry argument ^^.
EDIT:
Nowy part, jednak się udało.
Nowy part nie ma nic specjalnego co by mnie urzekło więc zostaje przy 7/10
A to jest kij orcusa (^_^) czy normalny? XD XD
Nie zaglądam tu, ale od dawna wyczekuje na nowy fejk Oroga, hucznie zapowiadany "Homo niewiadomo team". Pytanie, czy fejk już wyszedł?
Jeśli jadłeś śniadanie/obiad/kolację(właściwe podkreślić) to nie otwieraj tego!Precel jest bogiem,
Orcus odnogiem,
S-Golem zabawą,
do S-Kauy wyprawą,
Spotkać MDW przeżyciem,
a Qpa jest w odbycie!
|_0|_
@Fake
Kij Orkusa rox!
666/6,66
Najlepszego wam, z okazji święta przesilenia zimowego.
Nowy part.
Part życzeniowy taki fajny jakiś ^^ 8/10
Fake robi się coraz bardziej niesmaczny. 3/4 odcinków jest wymuszonych, więc co za przyjemność z oglądania? Na prawdę, wstawiaj odcinki raz na miesiąc, ale z jakimś porządnym pomysłem.
Niesmaczny? Nie nazwał bym tego niesmacznością drogi Kriźzie ;). Raczej głupotą. Ale to jest ogólny cel tego fake.
PS. "Naprawdę" , nie "Na prawdę " ;P. Tak, kocham wypominać błędy.
Wpisuje, wybacz opóźnienie.
Thor Nephihean
26-12-2007, 10:41
Jajek niby 6/?? a powinno być 11/??.
Ale i tak 100/10
down@
Nie no rozwaliłeś mnie tym :D
Jajek niby 6/?? a powinno być 11/??.
Ale i tak 100/10
To brzmi(wygląda) jak by było 100/10 jajek xP
Philozof_
26-12-2007, 12:57
Szczerze mówiąc, obserwuję ten denny fake już od dawna. Niby jakaś krztyna humoru w tym krowim łajnie się znajdzie, ale to tylko podróba "300 orcuw". Autor próbuje być śmieszny jak Nadrill i Misza.
No cóż. Nie każdemu to wychodzi.
Same wykonanie może być.
Ale i tak Precel ssie ;p
4/10
znazłem jajko!:cup:
w 16 odcinku w pierwszym kadrze z boku jest jakiś czarodziej czy cuś.
@down:
aha =[ nje fjetsialem....
znazłem jajko!:cup:
w 16 odcinku w pierwszym kadrze z boku jest jakiś czarodziej czy cuś.
A wiesz że już o tym pisano?
Part..............d;avh jyk,uh fdbit ghbvhvc fbvr4v bfgm vuncvtesmh5rm4n7hthdrsxnyuscgb rebdf bhbfgs dbfcb evfvg dhfvb srgnhbdgf atne rgqb gnbsrfg bfhgbhvjb fggh dziesięć przeruch*nych znaków
Jajo!!!!!
Tam coś leży!!!
http://img180.imageshack.us/img180/8282/jajolj7.png
Alakh akbar? Oceny nie zmieniam , ale ten part jakiś..dziwny?
Ogółem to gratuluję waszemu szukaniu jajek.
Macie prostą zasadę - byle coś nie tak. Nawet jak nie wiecie, co to jest.
Jajka też zajebiście genialne. Z tych wszystkich mały ułamek jest prawdziwym EE.
A ten czarodziej to pewno Wally, też ma takie paski.
Misza, wiesz, że cie, dupku, wpisać muszę ;P?
Thor Nephihean
27-12-2007, 21:20
Znalezione przez Cab...Nie, nie, rozpędziłem się. [/I]
Haha ded na miejscu xD.
10/10 nie nie 10000000000000000000000000000000000000000000000000/10
Misza, wiesz, że cie, dupku, wpisać muszę ;P?
Wą.
Zresztą fejk pewno i tak nie dotrwa do lutego, już widzę, że się wypala. A żadna szmira nie przetrwa więcej, niż jednego-dwóch miesięcy, gdy autor nie ma już pomysłów.
Masz przykre wspomnienia, co Misza? ; )
Btw. Powiedziałbyś co pod tym głazem za placek leży...
Tak ogladalem ten part nowy. Ogladalem. Ogladalem. I cos nie kapowalem... Ale wreszcie sie skapowalem ze to swiat z ivul oddalenia xD
Na poludniu i wschodzie lasy elfow... na polnocy najwieksze gory swiata... xD
KOLEŚ ZAJEBIST* FAK' E8o8o8o8 GZ CIERPLIWOSCI
POZDRO!!
Nie wiem czy to jajo, ale:
http://img402.imageshack.us/img402/6348/beztytuugl6.png
Chodzi mi że tam jest jakiś kamień czy coś, a na 1 i 3 obrazku nie ma ;-)
@down:
To co to jest? ;<
@4up
caban, możesz mi nie wierzyć, ale moje imie rly się pisze z dużej litery.
@3up
Konkretniej, na południu i zachodzie jest dżungla Wyelkoelphiolasu, a na północy Najwyższogóryny. Dodatkowo, na wschodzie leżą równiny Wielkorówninlandu, oraz stolica ludzi Ludziokrólew.
@2up
Piłeś?
@up
Nie.
Philozof_
28-12-2007, 10:13
O_O!
Precel osiągnął dno! Yeee! Twój ostatni pasek, Michos, naprawdę sux. Nie zasługuje nawet na "3/10", bo po prostu nie ma w nim krztyny humoru.
Zgadzam się z Miszą - nie dotrwasz do lutego. Kończą Ci się pomysły i Preclowi niedługo napiszę : "Bye Bye, Maszkaro"
1/10
Turok-.-
28-12-2007, 10:27
Niech dotrwa do 23 Lutego i zdechnie ;> piękny bym miał wtedy prezent ;d
W końcu to co było nieuniknione Precel Umiera!
Mimo że jestem fanem precla (precla , nie michossa), to muszę się zgodzić z miszą , poziom pasków jest coraz niższy , choć nigdy nie był jakiś duży to choć trochę rozśmieszał , a tera to..
EvilPwned
28-12-2007, 13:11
No, zajebistym jesteś fanem precla. jeszcze 2 strony temu wyzywałeś na ten fake jak leciało, więc nie gadaj...
@down
Ale jak już przyszedłem to jechałeś precla i Michossa ładnie...
Przeglądnąłem wszystkie odcinki, i prawie spadłem z krzesła, z tym że nie ze śmiechu, tylko z zażenowania. Humor iście zjebany.
@up2
Nie było Cię tu rok , nie orientujesz się o co chodziło..
@EDIT
@down and @up2
Właśnie oto co emo powiedział chodzi. Zachowywałem się jak naab ale skończyłem z tym.
Chodziło o Juliusza Cezara? ... a do tego dochodziła Irlandia i mandarynki...a spam to już taka tam błahostka, bardziej te mandarynki wnerwiają.
Wiesz co Orog? Ty mi tu już nawet nie pierd*l ;]. Od samego początku jechałeś i po mnie, i po Preclu, a teraz na przemian mówisz, że lubisz mnie (ale nie Precla), a potem że lubiszx Precla (ale nie mnie).
@Teleri
;D
@Philozof
Nie wiem, czy to jakieś 2gie konto po banie, czy coś, ale zarejestrowałeś się dwa dni temu, a mizdrzysz dupe jak stary wyjadacz. Odpuść sobie. I, proszę, skasuj ten pytajnik z profilu, bo trudno zobaczyć twojego 8lvl sorca (rookstayera) ;].
@All co się cieszą z końca precla
Też nie moge się doczekać ;].
Nie od samego początku , lubiałem go zawsze. Potem negatywnie komentowałem bo mi odbiło naabstwo , a tera już się nie mszcze głupio. A precla lubię , Ciebie też ale trochę.
Philozof_
28-12-2007, 19:41
@Michoss
Czyżby "nowego na forum" krytyka bardziej Cię, Michoss, drażniła niż starych wyjadaczy? Przykre ;< Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię.
Ach. I nie gram w Tibię od 2 lat XD W postaci dla żartu napisałem "A co cię to?" ^^
@fake
Wypowiadam jak mi się podoba i też się cieszę, że Precel zginie.
Jak to się nazywa? Gdy organizm dłużej nie otrzymuje pożywienia i picia (w tym przypadku pozytywnych komentarzy) zaczyna sam powoli się konsumować ^^
I mam nadzieję, że Precel zeżre sobie mózg ;3
Tak, bardziej mnie drażni ;<.
Abuchabuchabucha ;<
.Matrik.
28-12-2007, 20:45
Thorzeeeeee, kiedy Thor zamknie ten temaaaaaat?
@up
Fake nie łamie regulaminu, czemu mieliby go zamykać? ;]
Thor Nephihean
28-12-2007, 22:31
Ten pasek m nie rozśmieszył, ale coś mnie zastanawia...
Cab powiedział, że już wie o co chodzi, ale ja nic nie kumam.
0.o Jakiś Muzułmanin w Michossolandzie. 0.o
Marsseel
30-12-2007, 14:44
Na początku było super, wręcz rewelacyjnie, ale z każdym kolejnym odcinkiem jest nieco gorzej. Nie starasz się Michoss ;).
Kogucik302
30-12-2007, 16:02
Zgadzam się z resztą towarzystwa.
Na początku czytając ten fake śmiałem się do łez.
Potem schodziłeś coraz niżej i niżej... Aż ostatni pasek osiągnął dno!
Radzę ci się szybko podnieść z tego dna Michoss ,bo zostaniesz tam i się udusisz!
Philozof_
30-12-2007, 16:10
On już się udusił, teraz próbuje zmartwychwstać ^^
Ale mu się to nie uda, a Precel zatonie jak Titanick.
I umrze, bo na dnie nie ma mózgów do jedzenia.
^____________^
DIE, Precelku!
Torog Velrock
30-12-2007, 17:04
Wy tutaj macie jakieś dziwne rozkminy O.o
Tak w ogóle to "Grzybek atomowy roxior"
;]
Ps. Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym "Allach jest wielki"
(o ile sie nie mylę) na końcu ?
W metrze. Starsza pani woła wychodzącego mężczyznę:
-Prosze pana, prosze pana! Zostawił pan swoje walizeczki!
-Allah akbar!
Podpowiedź: Umieranie za Allaha w wojnie z niewiernymi jest nagradzane otrzymaniem 72 dziewic w zaświatach. Samo zabijanie niewiernych jest nagradzane wiecznym błogosławieniem.
A, właśnie. Mam już ostatnie party przygotowane ;].
[SIZE="1"][I]Podpowiedź: Umieranie za Allaha w wojnie z niewiernymi jest nagradzane otrzymaniem 77 dziewic w zaświatach.
72, nie oglądałeś Ahmeda?
@down:
Ano. Czekaj, czekaj to na samym dole to przecież ja xdd
http://img172.imageshack.us/img172/1152/wycinekahmedza7.png
Wycinek z pliku "Workshop precla.bmp"
Tego Ahmeda? Jasne że oglądałem. Pomyłeczka ;P.
- What kind of a terrosist?
- A terrefing...<.< >.> ... terrorist.
- Are you scared? :D
- Nah god dammit! ...O! oh! I mean...Allah Dammit!
@down
- You're my virgin? oO I hope you not...ur ugly ass guy
Thor Nephihean
30-12-2007, 22:23
Up@
SILENCE!I kill you!
Czyli, że po co cytujesz?
Jak ktoś chce linka do achmeda (obu odcinków), bo nie rozumie o co się rozchodzi to dajcie znać na PW.
Nie no super 8o. Daję mil./mil.
Ten przycięty tekst to jajko, czy moze tak ma być, albo to przypadkowy błąd???
Za fake'a: 8.5/10
Thor Nephihean
31-12-2007, 11:15
Wg. mnie to chodzi o to żebyśmy zgadli ucięty tekst:
"I została ju..." tylko.
Ku.wa xD
Tam jest "I zostało ju...", a nie "I została ju...".
Aval'yah
31-12-2007, 12:00
koniec, pls? ;[
Diablczek
31-12-2007, 13:41
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Good evening... ...infidels
W 3 obrazeczku w tej odhcłani widać coś jakby twarz (?) [dokładnie pod trzykropkiem, tym bardziej że na obrazku nr2 tego nie ma {jest czarno}].
@up:
How do you spell it? xddd
@top:
To już jest koniec? To gdzie ty się Michossie podziejesz? O, o kolejne jajko - przeczytajcie 4 ostatnie literki w wyrazie "Michossie". xd
@Thor Nephihean:
Z tłumaczeniami masz te odcinki? Bo jakby ktoś chciał to ja mam przetłumaczone.
Przypuszczam ze przyciety napis to nei jest jajko, to jest specjalnie. Narrator mowi i napis idzie od lewej strony i caly czas kawalek w lewo az go przycielo i sie wnerwil i mówi kurwa.
Philozof_
31-12-2007, 17:46
To nie jest śmieszne.
Michoss się wypalił jak fajerwerek.
Precel sam sobie zjadł mózg.
PshykrrrO1!!1
Ogółem odcinek 1/10.
Wobec Precla mam inny system oceniania ;)
Diablczek
02-01-2008, 08:24
Czy Michoss naprawdę jest tak głupi żeby dawać na hasło "precel"?
Tak szczerze to...tak.
@Down:
Ciesze sie.