Pokaż pełną wersje : Goblinsworder (258ek) na Formagor Mines
Bartholomew
01-11-2007, 21:28
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33212
warto zwrocic uwage na skille i na ta chwilke kiedy cytuje Muzira ;-)
filmik 9/10
Filmik bardzo dobry i te jego exury za 100+ HP
Wiedziałem że zbiera syf, hatchety itp, ale, że viale o_O i po co mu tyle żarcia :P wiecej loota by bez tego miał
Wiedziałem że zbiera syf, hatchety itp, ale, że viale o_O i po co mu tyle żarcia :P wiecej loota by bez tego miał
Przy jego capie to wiesz...
Rotfl, ten koleś mógłby robić za glonojada. Zbieranie viali to lekka przesada. Ciekawe jakby go wpuścić do kopalni dwarfów kiedy tam zawsze pełno tego leży... : D
BTW jakie hity ;;;;
Koleś podchodzi do pierwszego nightmare i wali; 358, 366, 428, 466 omg wtf?: d
Btw 2
22:14 Goblinsworder [258]: 18:41 Muzir: I think you must be one of the richest inhabitants of Tibia! Your account balance is 19000000 gold.
Ciekawe jakby go wpuścić do kopalni dwarfów kiedy tam zawsze pełno tego leży... : D
Bylby z pewnoscia "jak rybka w wodzie" : d
Mandawiers
01-11-2007, 23:54
Ma poprostu ekonomiczny leb ;p
Chomiczy ^^
W kopalniach.? Na PoH-u cały dzień zbierałby viale xD
Nie miałby takiej sumy na koncie gdyby tego nie zbierał. Tym bardziej, że po co cap ma się marnowac.?:P
Myth-Leder
02-11-2007, 00:44
Mi to się podoba jego styl gry :)
Ekonomiczny , chomiczny - ale nigdy mu kasy nie braknie :D
258 ek i viale zbiera. Ale wiecie to jest ZARABIANIE PIENIĘDZY!
Z vialami trochę przesadza. Ale takie rzeczy jak hatchety.? Mało to-to waży, kaska niezła, a pełno tego leży. Pare takich rajdów i ma się te 19kk x) Poza tym, wychodzę z założenia, że zmarnowany cap jest gorszy niż pare gp wiecej.
Riten_lum
02-11-2007, 01:38
258 ek i viale zbiera. Ale wiecie to jest ZARABIANIE PIENIĘDZY!
A może on ich nie sprzedaje w sklepie magicznym tylko zamienia na tickety w akademia na edron i później to sprzedaje? 0o???????
No wiadomo, że je na tickety wymienia, przynajmniej od początku tak myślałem, ale i tak to przesada.
U nas Jeet na refugii, palek i ma 25kk+ i śmieci nie zbiera, nawet w domku mu to leży. Co prawda wiele osob twierdzi, że ma to z hacków i że jest autorem keya "lord of tibia".
mendible
02-11-2007, 09:47
ale hity ma fajne
Master Knight de'Vere
02-11-2007, 11:02
Fajny filmik, na te jego hity to nie ma bata. :D
Glon Elriel
02-11-2007, 16:25
U nas Jeet na refugii, palek i ma 25kk+ i śmieci nie zbiera, nawet w domku mu to leży. Co prawda wiele osob twierdzi, że ma to z hacków i że jest autorem keya "lord of tibia".
Ba... tak jest ;>a Myślisz z czego by miał kase ;)
Film fajny
Z vialami trochę przesadza. Ale takie rzeczy jak hatchety.? Mało to-to waży, kaska niezła, a pełno tego leży. Pare takich rajdów i ma się te 19kk x) Poza tym, wychodzę z założenia, że zmarnowany cap jest gorszy niż pare gp wiecej.
20 viali = 36 oz. + bp (18 oz.) = 54 oz. = 100 gp (5 gp za 1 vial)
hatchet = 35 oz. = 25 gp (4 hatchety = 140 oz. = 100 gp)
czyli 2 hatchety już ważą więcej a są mniej warte od bp viali, i jeszcze trzeba iść na fibule żeby je sprzedać B)
a co do tematu to myślę że mu troche odwaliło od tej gry, albo poprostu jemu to sprawia zabawę tak jak innym wiele rzeczy w tej grze...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.