Pokaż pełną wersje : Gildie( pomocy)
JeteKnight
26-10-2004, 21:31
:) HEY sorki za tak glupi temat ale ja zawsze najpierw robie potem mysle=)
Wiec jest taki problem ze dostalem sie do guildi ,, Szefunio" mi napisal ,, See u in mi guild". No dobra wszystko by bylo wporzo gdyby nie to ze nie wiem co mam teraz robic( a z kolesiem sie slabo dogaduje no bo wiecie ,, Brazil"=) )?? :baby: :baby: :baby: :baby: :D :D :baby: :D :baby: :D
http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif HEY sorki za tak glupi temat ale ja zawsze najpierw robie potem mysle=) Ale jak to pisałeś to już raczej pomyślałeś, więc mogłeś tego tematu nie pisać (jeśli sam uważasz, że głupi...)
Wiec jest taki problem ze dostalem sie do guildi ,, Szefunio" mi napisal ,, See u in mi guild". No dobra wrzystko by bylo wporzo gdyby nie to ze nie wiem co mam teraz robic( a z kolesiem sie slabo dogaduje no bo wiecie ,, Brazil"=) )?? (Mam wrażenie, że sam jesteś jakimś brazilem, uczącym się polskiego...) No, co masz teraz robić? Nie wiem, expić? Trenować? Gadać z kumplami z gildii (znaczy jeśli jakichś masz)? To tak jakby napisać temat "Poszedłem 1 krok na północ, co mam teraz robić?" "Poszedłem dalej na północ, co robić teraz?"...
JeteKnight
26-10-2004, 21:52
Ale jak to pisałeś to już raczej pomyślałeś, więc mogłeś tego tematu nie pisać (jeśli sam uważasz, że głupi...)
(Mam wrażenie, że sam jesteś jakimś brazilem, uczącym się polskiego...) No, co masz teraz robić? Nie wiem, expić? Trenować? Gadać z kumplami z gildii (znaczy jeśli jakichś masz)? To tak jakby napisać temat "Poszedłem 1 krok na północ, co mam teraz robić?" "Poszedłem dalej na północ, co robić teraz?"...
Masz farta mam dzisiaj dobry dzien i cie nie opier****, ale stwierdze ze nie umiesz czytac. Nie wiem czy wiesz ze ja cie nie prosilem o skomentowanie tego co ja zrobilem tylko o normalna i legalną odpowiedz. A co do moich kumpli to sie nie czepiaj. ;) Jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to nie pisz na tym poscie. Plz. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.