zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zanera nienajgorsze pk xD

Mar3iN
01-11-2007, 21:45
przedstawiam 2 moje dzisiejsze filmy ;]

1. Wracajac z akcji w ktorej zabilem 51 knighta afk :P natrafilem na next ofiare o to rezultaty :

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33215

2. potem poszedlem ubic jeszcze ogos naszczescie ofiara mnie wyreczyla i wlaczyla skula ;] inaczej dostal bym reda :( :

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33216

Nioob
01-11-2007, 21:54
W tym pierwszym na kij z medusą szleś pkować na takim lvlu ?
2 akcja fajna babka zakozaczyła i fastumowo padła =]

@First =]

@mar3in : czy mi się zdaje że pkowałeś kiedyś (7.9) teletubisiami ? =o

Mar3iN
01-11-2007, 22:02
W tym pierwszym na kij z medusą szleś pkować na takim lvlu ?
2 akcja fajna babka zakozaczyła i fastumowo padła =]

@First =]

haha stary to byl lot z 51 kiny zanim doszedlem do dp zobaczylem ofiare i schowalem lota z bp do depo a tarcze zapomnialem schowac :P (na szybko wszystko zeby nie uciekl :P)dopiero po dedzie zauwazylem ze tarcze mam :P

@Tak pkowalem Teletubisiami i bylo tu sporo filmikow:P (ale nikomu sie nie podobaly :/)

ZenekGrab
01-11-2007, 23:52
Ahaha rzeczywiście niezłe filmiki nom szkoda ,że nie nagrałeś jak ubijałeś tego 50 ale i tak filmiki roxują potęga sd xD more more plx.

Mar3iN
02-11-2007, 00:25
Ahaha rzeczywiście niezłe filmiki nom szkoda ,że nie nagrałeś jak ubijałeś tego 50 ale i tak filmiki roxują potęga sd xD more more plx.

Nagrywalem ale po zabiciu komp mi sie zawiesil :| Zresetowalem (naszczescie nie padlem )i plik rec nie dzialal :/ (Ten 51 to byl boter) jak bilem go z rozdzki to dawal loga po jais 50 sekundach :/ dlatego zwastowalem na niego 10 sd:P
Ale oplacalo sie :P Medusa shield padla bp uh troche kasy i duperelek

Niewiemjak
02-11-2007, 09:35
Ja bym ci radzil nastepnym razem ustawic mf na hocie ;p no i jak taki lvl przychodzi to troche szkoda utamki wlaczac ;)

ZenekGrab
02-11-2007, 11:59
Mi też się nie raz zawiesza jak mam tibia cam ale ctrl+alt+delate pomaga nie wiem jak jest u ciebie jak to klikam to automatycznie się odwiesza nie muszę nawet zamykać programu.