PDA

Pokaż pełną wersje : Problemy z Tibią c.d.

ectoplasma
02-11-2007, 09:19
Zakładałem temat, ale ktoś go zamknął nie podając powodu.

Zrobiłem tak jak mi kazał Uther92 i ustawiłem frameratelimit na ok. 25. Jednak dalej mam to samo, komp sie zawiesza, a czasem restartuje. Może to coś innego? Stery do grafy mam najnowsze... wiec? Prosze o pomoc.

Nastepnym razem, jak ktoryś z modkow bedzie zamykał moj temat, to prosze o podawanie powodow. Jeśli zrobilem coś nie tak, to ciezko podac powod, zebym znow tego samego błedu nie popełnił?

Duke Dran
02-11-2007, 09:24
To może przestaw w graphic options na dicect 5 albo to open GL Pewnie masz ustawione na dc9... nie znam się zabardzo na tym ale widzę jak jest u mnie. Ja mam na dc5 i śmiga mi jak masło (w momencie kiedy mam dc9 mam tak samo jak Ty) w przeciwieństwie do ustawień z dc9. Są to tylko moje spostrzezenia więc nie musisz się do nich stosować, a jak napisałem już nie znam się na tym dobrze.
Mam nadzięję, że pomogłem.

roni_dark
02-11-2007, 12:04
Myślę, że jest odwrotnie. Dzieje mi się podobnie gdy mam DC5, a gdy ustawię DC9 wszystko buja aż miło. ;)

Dwimenor
02-11-2007, 13:15
Temat został zamknięty gdyż twój problem był mawiany paręnaście razy na forum. poszukaj.
Tu daję ci małego hinta
ctrl+alt+del ->procesy->tibia*****->ustaw priorytet na minimalny.
Jak nie pomaga, zainteresuj się swoim sprzętem(czy się nie przegrzewa). Wszystko czego potrzebujesz znajdziesz w forumowej szukajce lub u wujka google.