PDA

Pokaż pełną wersje : Napisz jezeli wiesz!

DarkBraver
07-11-2003, 17:55
Mam mały kłopot... zostalem zabity przez jakiegos kolesia za free na eterni.... no nic, troche mi cisnienie wzroslo, ale nic, zaraz odzyskam calego expa, wiec mysle bede sie logowal z 30 min i wkoncu wejde.. wiec just do it .Wiec wpisuje swoj nr i haslo.. a tu pisze ze zle haslo !
Wiec wpisuje 1m... i tym razem pisze zeby poczekac 5 minut, ok.. czekam wpisuje, i znowu pisze ze zle haslo ! Nerwica zaczela mnie strzelac juz po godzinie, wiec zmienilem haslo... a sytuacja jest nadal taka sama ! ;-( Prosze pomozcie mi jezeli znacie przyczyne, lub powwwiedzcie jak to usunac... ogromne thx z goory.

nawigator
07-11-2003, 21:33
chlopie masz wcisnietego CAPS LOCKA a jak nie to znaczy ze hack konta ":(

Sir elishabet
07-11-2003, 21:37
Stary !
Tez mam to samo.Zmieniam haslo jest dobrze.Za kilka godzin znow to samo.Tak w kolko moge!!!nieiwm co mam robic!!!HELP ME!!!

Bambuko
07-11-2003, 22:00
juz ktos tak mowil. to jest ze co jakis czas haslo ci sie zmienia i nic nie poradzisz.. oczywiscie to sie tylko tak wydaje ze nic nie poradzisz - napsiz do cipow

Miscoo
08-11-2003, 15:31
Po 1, wg mnie ten temat bardziej pasuje do tematu PK :P No bo masz podejrzenie, że ktos ci konto zchackował :P A poza tym jeśli ci zmienia się hasło to chyba wszystkim a nie poszczególnym osobom? Gram w tibie od dawna i raz tylko wpadłem w panikę dopóki nie zauwarzyłem, ze Capsa mam :D:D:D więc sprawdź zawsze najpierw CAPS, potem zmieniaj hasło i napiz do CIPów :P