Pokaż pełną wersje : czy mi hackli konto?
podczas grania w tibie na Securze ktos do mnie na pisal na PW i nicku Secura Information czy jakos tak juz nie pamietam i mowil ze ktos mi dal raport i zebym to sprawdzil i podał mi stronke : <ciach> wiec weszlem i trzeba bylo sie zalogowac zalogowalem sie i pozniej mi pisalo ze hasło jest nie prawdziwe a podalem dobre i po chwili nie moglem sie zalogowac do gry i juz nigdzie nie moge sie zalogowac :/ co jest ?!
Nigdy nie podawaj linków do takich stron
Vasudanin
02-11-2007, 13:09
chackli ci konto po co sie logowales?? nigdy sie nie loguje na zadne strony passami z tibii oprocz tibia.com proste??
@down
sie gra sie ma xD
Adow Adan
02-11-2007, 13:10
tak masz hacka
@Up
Sekundy ;s
Tibia6669
02-11-2007, 16:30
@Autor
Buhahahaha, już było o tyle razy wałkowane... Masz za swoje, następnym razem będziesz chyba pamiętał??
Jak Ci Ktos Konto Hakuje To Ci Powino Wyskoczyc Bardzo wiele Okien od Key Logera Hakli Mi 67 ek 86 % to 8 mlvl skile 80/80 I Deleite
Teraz Mam Nowe Konto
Skowron999
02-11-2007, 18:47
Ja nie wchodzę na na inna stronę niż Tibia.pl Tibia.com Tibia.org.pl jakaś strona nie zwiąnzaną z tibią którą mi jeszcze wysyłają na Tibi to na 99% to HAKERZY
:)
;)
Heh na www.tibia.org.pl radze uwarzać , kiedy ściągłem kilka pliczków z ich strony to antyvir mi dosłownie zaspamował kompa że mam szpiegi i virusy ... :D
@Topic: Tak , masz hacka i za swoje ! :baby:
@Down: Nie wymyślam , a to nie był keylogger bo już bym nie mial konta :) Może przez przypadek wplątał im się virus w 1 pliczek xD I nie , nie wymyślam ^^ ...
Smerf.Secura
02-11-2007, 19:34
Heh na www.tibia.org.pl radze uwarzać , kiedy ściągłem kilka pliczków z ich strony to antyvir mi dosłownie zaspamował kompa że mam szpiegi i virusy ... :D
Już lepiej nie wymyślaj.
Osobiśćie za torgiem nie przepadam , ale nie sądze by strona sprzedajaca pacc rozyslala keyloggery
Ancient900
02-11-2007, 19:46
Cierp za swoją głupotę!
A po co tam wchodziles ?? Bedziesz mial nauczke zeby nie wchodzic na takie "dzikie" strony...
Piranezi
02-11-2007, 20:15
H@H@H@ n00b :>
nairdan1994
02-11-2007, 20:49
Hackli cię.Nauczcie się że na linki od graczy się nie wchodzi.Ale chyba nic wielkiego nie straciłeś.
Odpowiedź została udzielona. Można zamknąć temat, a nie już druga strona spamu.
Hackli cię.Nauczcie się że na linki od graczy się nie wchodzi.Ale chyba nic wielkiego nie straciłeś.
jak to nic wielkiego nie stracil??
a jak on odrobi swojego p-seta i serpent sword(ew WoV lub SbR)
ZAPAMIETAC: NIE WOLNO PODAWAC SWOICH ACC NR I PASSWORD NA INNYCH STRONACH NIZ HTTP://WWW.TIBIA.COM !!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.