Pokaż pełną wersje : 95 RP - 140k/h. Niemozliwe? A jednak :)
hamer12345
02-11-2007, 22:44
Filmik nie moj, znaleziony na innej stronce
Mam nadzieje ze filmiku nie bylo jeszcze na forum
-hamer12345
@edit: sorka za usuniete linki, ten filmik oraz wiele innych sa dostepne tutaj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153170
co ty myślisz, że jak dasz pare filmów z innych for to znaczy że jesteś fajny? albo że jak rozszerzenie exe zamienisz w rec który nie działa przez tibicam to też będziesz hacker? hahaha[; go ełej, wyjdz
@down
ok ide spać po twojej chorej mamie.
hamer12345
02-11-2007, 23:08
@up
Idz spać, moze ci lepiej zrobi, film jest czysty jak reszta ktore wrzucilem
@all
Nie zwracajcie uwagi na kre****
@down
A co, nie można? :>
Nowe konto, starych passow zapomialem, maila tez:P
bulamen7
02-11-2007, 23:19
hmm dziwie sie ze pierwszy dzien i odrazu wrzucasz tyle filmow..po co?
P.R.O.S.T.O.
03-11-2007, 09:43
This file has been deleted. Wrzuć ktoś na coś innego bo chętnie obejrzę :)
Pozdro:D!
Przeciez to bedzie to co ja kiedys wrzucałem, czyli bone beasty
wrzuccie to znowu obejrze sobie :P
T3H_VirUs
03-11-2007, 12:43
95 RP - 140k/h. Niemozliwe? A jednak :)
a co w tym niemożliwego? -.- na frosty sie przebiegł dobre respy miał i tyle nie wiem po h ta sensacja -_-
95 RP - 140k/h. Niemozliwe? A jednak :)
a co w tym niemożliwego? -.- na frosty sie przebiegł dobre respy miał i tyle nie wiem po h ta sensacja -_-
95 RPkiem nie poexpisz na frostach... na frosty trzeba 120+ na mniej niz 100+ ciezko tam wbic jednego a co dopiero 2 frosty...
@down
Widzialem filmik jak 130~ rp padl od 2 frostow... i nie mial lagow, kickow, frezzow czy czegokolwiek, poprostu wyrwal combo... 1 frost moze dac combo do 1000 hp +/-
@UP
Nigdy nie słyszałem większej głupoty.
Palkiem na frostach na 95lvl to luzior. Jak masz 2 to spierdylasz i po 1 bierzesz. Ja miałem na 98 lvlu 3 ma klacie któe mnie obtoczyły i jakoś dałem rade zwiać. Może i fart ale człowieku masz pełno filmów jak 75 rp sobie tam expi.
T3H_VirUs
03-11-2007, 13:09
Po prostu trzeba umieć tam expic i trzeba być skupionym i tyle. A jak sie juz przyzwyczaisz to rutyna:P
Couranger
03-11-2007, 13:18
95 RPkiem nie poexpisz na frostach... na frosty trzeba 120+ na mniej niz 100+ ciezko tam wbic jednego a co dopiero 2 frosty...
@down
Widzialem filmik jak 130~ rp padl od 2 frostow... i nie mial lagow, kickow, frezzow czy czegokolwiek, poprostu wyrwal combo... 1 frost moze dac combo do 1000 hp +/-
Jeden Frost Combo za 1000? UHAHUAHUAUHAUHAHUHUAUHAHUAHUAHUAHUAHUA
Chyba ci sie froscik z Orshabaalem pomylil , jak sie nie znasz to sie nie odzywaj oki ?
@up
poexpij tyle co ja na frostach, to pogadamy ;) (char jaki mam wpisany w profilu niekoniecznie musibyc moim main charem. ) i uwierz ze nie raz wyrwalem combo +/- 800hp lekko. A jesli tak to powiedz mi czemu tak duzo osob pada na frostach? bo są silne. omg. dobra nie bede sie klocil to nie ma sensu :)
Poexpisz tylko musisz miec oczy dookola glowy.
...
A jesli tak to powiedz mi czemu tak duzo osob pada na frostach? ...
nie dlatego ze sa silne, poprostu polscy net providerzy smierdza
Mógłby ktoś dać jakiegoś rehosta albo coś, bo tu mi wyskakuje file not found ;/
eloelopjencdwozero
03-11-2007, 14:51
Jeden Frost Combo za 100? UHAHUAHUAUHAUHAHUHUAUHAHUAHUAHUAHUAHUA
Chyba ci sie froscik z Orshabaalem pomylil , jak sie nie znasz to sie nie odzywaj oki ?
domyślam sie ,że chodziło o combo od frosta ~1000 , widać ,że Ty też sie nie znasz a sie udzielasz ...
Frost Dragon
Est. Max. Damage: 910 hp per turn
http://i175.photobucket.com/albums/w145/neSSonka/1095combohl3.png
a propo ze nisko-levelowym palkiem nie da sie expic na frostach, 107 rp soluje 3 frosty (jak na ssie ) i nie pada (= p0zdr0 piczo ! ;]
http://i175.photobucket.com/albums/w145/neSSonka/bestsolossssssss.jpg
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33066
stary film.
Riten_lum
03-11-2007, 15:13
Noob UP:
To jakaś nowa tibicamtv że zapisuje w formacie .r a r? Mamusia powinna ci glupi dzieciaczku zabrać internet i komputer a tatus przewiesic przez kolano i pare pachow w dupe wrzepic.
T3H_VirUs
03-11-2007, 16:11
stary film.
Na BB isle 140k/h todobry wynik :O
Noob UP:
To jakaś nowa tibicamtv że zapisuje w formacie .r a r? Mamusia powinna ci glupi dzieciaczku zabrać internet i komputer a tatus przewiesic przez kolano i pare pachow w dupe wrzepic.
To do mnie? Bo jeśli tak to brak mi słow.
Lol ja na 80 sobie klepie frosty spokojnie a moj kumpel na 72 juz zaczynal na nich expic a ktos tu powiedzialal ze od 120 dopiero LOL:D
@UP
Zblocz 2 naraz i je zabij + zrob to bez duzego waste. Zobaczymy czy tak 'spokojnie' bedziesz je bil ;)
btw. nie zdziw sie jak wyrwiesz kiedys combo razem z podlogą i padniesz.
Pomocny Murzyn
03-11-2007, 18:31
W ogóle co to za temat, kłócicie się o coś czego nie ma na filmie (w ogóle filmu nie ma 8o)
1 frost moze dac combo do 1000 hp +/-
a demon ile moze dac combo?
maszter321
03-11-2007, 20:41
@UP
Zblocz 2 naraz i je zabij + zrob to bez duzego waste. Zobaczymy czy tak 'spokojnie' bedziesz je bil ;)
btw. nie zdziw sie jak wyrwiesz kiedys combo razem z podlogą i padniesz.
kumpel za duzo ci naopowiadal... po co mam bloczyc 2? mowimy o pallu nie o kinu... pall ucieka i laduje a nie bloczy ;] po za tym jak ktos wie gdzie latac jak na jego lvl a gdzie sie nie pchac to przezyje i na 70 lvlu ;]
Lol ja na 80 sobie klepie frosty spokojnie a moj kumpel na 72 juz zaczynal na nich expic a ktos tu powiedzialal ze od 120 dopiero LOL:D
SPOJRZCIE NA TA CIOTE ZOBACZCIE JAKI TO ZASRANIEC PATRZCIE JAKI TO LAMUS nigdy Draga na rl nie widzial a tu o frostach sie madrzy jego rl char to 27 knight i mysli ze dobry jest nie gadajcie z tym lamusem....
btw. Frosty nawet na ots sa silne :D
PanKracy
03-11-2007, 21:58
SPOJRZCIE NA TA CIOTE ZOBACZCIE JAKI TO ZASRANIEC PATRZCIE JAKI TO LAMUS nigdy Draga na rl nie widzial a tu o frostach sie madrzy jego rl char to 27 knight i mysli ze dobry jest nie gadajcie z tym lamusem....
btw. Frosty nawet na ots sa silne :D
Ja tez nie widzialem dragow na rl o,0
Pan Kracy
03-11-2007, 22:45
Ja tez nie widzialem dragow na rl o,0
oddaj mój nick pierwszy go miałem xD! pozdro
Heja_banana
03-11-2007, 22:50
@UP
Nigdy nie słyszałem większej głupoty.
Palkiem na frostach na 95lvl to luzior. Jak masz 2 to spierdylasz i po 1 bierzesz. Ja miałem na 98 lvlu 3 ma klacie któe mnie obtoczyły i jakoś dałem rade zwiać. Może i fart ale człowieku masz pełno filmów jak 75 rp sobie tam expi.
Oct 10 2007, 10:53:44 CEST Died at Level 98 by a frost dragon
Teraz to człowieku z krzesła spadłem, dobry ziomuś jesteś. :evul:
Couranger
03-11-2007, 23:02
@up
poexpij tyle co ja na frostach, to pogadamy ;) (char jaki mam wpisany w profilu niekoniecznie musibyc moim main charem. ) i uwierz ze nie raz wyrwalem combo +/- 800hp lekko. A jesli tak to powiedz mi czemu tak duzo osob pada na frostach? bo są silne. omg. dobra nie bede sie klocil to nie ma sensu :)
Expie codziennie po 5 h , wale po 3 naraz i nigdy nie dostalem combo za 1000 od jednego lol nie badz smieszny
stary film.
dobry sposob, pierwszy raz widze zeby w taki sposob tam expic, musze to wyprobowac
szymon287
04-11-2007, 00:49
Expie codziennie po 5 h , wale po 3 naraz i nigdy nie dostalem combo za 1000 od jednego lol nie badz smieszny
Glupi ma zawsze szczescie xd. Uwierz mi, 1 frost moze za 1k~ uderzyc
@To ze roo przezyl, to czysty fart/przypadek
Frost spokojnie ci potrafi za 1k zapodac ;] Wiem co mowie,bo na 125 dwa frosty mnie na combo zlozyly ;]
AdiZgOlek
04-11-2007, 13:59
Racja, przeciez ja na 55 lvlu luzno solowalem juz frosty.
eloelopjencdwozero
04-11-2007, 17:30
@up
i wtedy się obudziłeś z ręką w nocniku.
Pierdolicie wszyscy o tych frostach. A czy kazdy z was kurwa stoi ciagle na wprost od frosta, drapiac sie po jajach a nie czekajac zeby sie uleczyc i liczyc ile dostaniecie dmg na ture? NIE KURWA
To ze moze wyjebac 1k ~ moze byc i prawda ale wyjebie tyle raz na jakis czas . Po za tym paladyn nie stoi obok frosta tylko biega z nim wiec dmg za lape odchodza. Wave tez raczej nie trafi chyba ze zle biegniesz. ALe zanim on ci zajebie taki spam hitow powinienes miec czas zeby sie uleczyc wiec WY*******AC
eloelopjencdwozero
04-11-2007, 20:05
dam jeszcze raz bo widzę , że jesteście ( niektórzy ) ślepcy ;<
http://i175.photobucket.com/albums/w145/neSSonka/1095combohl3.png
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.