Pokaż pełną wersje : 2 rotki+ w ustronnym miejscu
pablos150
03-11-2007, 12:52
Witam!
Gram na świecie non-pvp i poszukuje żadko odwiedzanego miejsca z min. 2 rotwormami. Wiem, że na non-pvp ciezko takie znalezc, ale moze byc w mega zadupiu na -10 pietrze xD. Jeżeli to możliwe to prosiłbym o linki z TibiaEarth.
EDIT: jestem FACC :)
Dzieki za odpowiedzi, pozdro ;)
$orcerer
03-11-2007, 13:36
Zalezy tez czy masz pacc bo np. na cormaya jest duzo rotkow.
A na facc to nie wiem ale jak ci ktos tu napisze to moze juz nie byc to ustronne miejsce ^^
Nolfaverll
03-11-2007, 13:37
Cóż mogę powiedzieć....Południe od Greenshore.
Wychodzisz obok pól i sadów, kierując się na południe. Po chwili dochodzisz do terenu rodzielonego rzeką. Wchodzisz w dolną część i kierujesz się przed siebie. Dochodzisz do końca, a za jednym z drzew jest dziura od odkopania (weź szpadel ;) ). Może być tam jeden rot, albo więcej.
Oto link:
http://tibia.pl/earth.php?x=32260&y=32102&z=7&q=177.71
pablos150
03-11-2007, 15:48
niestety tam kolo Greenshore trenuja sobie knigciki ;/
w ab jak sie idzie do miłego czy tam słodkiego cyklopa ... tam są 2 roty ... a rzadko tam sie chodzi ....
Wroneczki4
03-11-2007, 21:27
Witam!
Gram na świecie non-pvp i poszukuje żadko odwiedzanego miejsca z min. 2 rotwormami. Wiem, że na non-pvp ciezko takie znalezc, ale moze byc w mega zadupiu na -10 pietrze xD. Jeżeli to możliwe to prosiłbym o linki z TibiaEarth.
EDIT: jestem FACC :)
Dzieki za odpowiedzi, pozdro ;)
lolz.... po co to pytanie??... idz sobie oszukaj takiego miejsca a nie forum zaśmiecasz jakąś chałą--.--
zal.pl~~~~~> chyba zrobie tema "Wasz najlepszy loot z ratówX(
Donpeyot
03-11-2007, 21:57
@up . gościu , ty chyba za dużo kawy pijesz :baby:
nie wiem czy to jest rzadko odwiedzane miejsce, ale 2 lata temu mało kto o nim wiedział,i jest tam ok 4-5 rotów:http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=54482(przybliż na maxa to zobaczysz ze tam jest dziura jak byś miał wątpliwości)
Podziemia pod desertem:< tam w 1 miejscu masz az 3!i malo noobów ;)
miałem zwieche i double post ;/
sys1992 to żeś zawalił słodkiego hahahah
Imm0rtal
05-11-2007, 20:57
Kiedyś zgubiłem się w thais cave, zszedłem kilka poziomów niżej, spotkałem kilku afkerów na slimach, schodząc po drabinie w dół znalazłem się w małym pomieszczeniu z ok. 5 rotami, tylko nie jestem pewien czy to pomieszczenie jest wystarczająco duże abyś nie blokował respa, jest to raczej mało znane miejsce, ponieważ trzeba przejść przez cyce, a niżej łatwo się zgubić, więc to odstrasza nooby.
Yossarian
05-11-2007, 21:57
Jezeli stac Ciebie na 5k wydane na klucz, to polecam droge na Hellgate. Na jednym z pieter jest w miare duzo rotwormow i pojedyncze carrion wormy.
Miejsce dosyc rzadko odwiedzane(jak na miejsca faccowe), minusem sa niestety botterzy na swiatach non-pvp. Oczywiscie i na nich sa sposoby.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.