Pokaż pełn± wersje : Naginata by 61&50 lvls
Shor'tugal
03-11-2007, 17:43
Witam. Quest by 61sorc & 50 knight B)
Moze sie komu¶ przyda :)
http://chomikuj.pl/MarcinUser/NAGINATA2.rec
ODGAPIACZ!!!!!!!!!!!!!! :|:|:|!!!!:|:|
Imo nie opłaca się chodzić na ten quest. Za mocne potwory jak na t± byle jak± nagrodę ;;
to nastepny film z serii hardkor, nonoonononon gratz dla tych panow :cup::cup::cup::cup::cup:
Druidoziom_inferna
03-11-2007, 18:03
potwierdzam czekamy na wiencej filmuw
czekam z wami oki ????????????????
Druidoziom_inferna
03-11-2007, 18:21
:p:p;):):):)8o8o:evul:okej:cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup::cup::]:]B):(:(
potwierdzam czekamy na wiencej filmuw
Co do Twojej ortografii to nie mam pytań.
@Film
Gratki
Co do Twojej ortografii to nie mam pytań.
@Film
Gratki
cos mi sie zdaje ze to bylo dla jaj =p
@topic
rzeczywiscie super hardkor wowowo, questa zrobilem na 48 lvlu najtem z 52 ekiem
cos mi sie zdaje ze to bylo dla jaj =p
cos mi sie zdaje ze jednak NIE było;;o sprawdz jego posty.. anal jak się patrzy.
Druidoziom_inferna
03-11-2007, 19:56
:D:D:D:Dno to tobie gratulujemy jeszcze bardziej :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak masz film to dawaj!!!!!! naginata quest zawsze nalezal to jednych z najtrudniejszych w calym swiecie tibiarskim
jeszcze raz gratulujem wsszystkim tibiarzom kturzy ukonczyli guest naginaty :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:dawac filmy!!!!!!!!
hardcore jednym slowem mozna opisac takie guesty :P
@guRa
niebylo spycjalnie lole, sory za mojo ortografje ale jestem slaby z polaka bo niechodze do szkoly bo w tibie gram :P:P:PP:P::P:P:P
w sumie mugbym chodzic ale 'waste' (angielskie slowo) czasu tylko pacc sie traci -.-
Shor'tugal
03-11-2007, 20:11
Afff... Czy ja go dałem, żeby zaszpanować :D:D ? Moze by sie komu¶ przydał, kto jest na ~naszych lvlach, to by sobie oszacował jak to jest :confused:
Bynajmniej dużo komentów :cup::cup:
@Ryba, wybacz :p , ale to taki fajny upload, ktory nie ukrywa rozszerzenia, na ktorym nie ma limitów :)
Druidoziom_inferna
03-11-2007, 20:33
daj wiencej filmuw z jakis questuw typu desert quest albo jakis np postman :)
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:pzdr....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.