Pokaż pełną wersje : Ktos nazwal sie moim imieniem i nazwiskiem HELP!
Ktos w tibi nazwal sie moim imieniem i nazwiskiem jak pisalem w temacie! Co mam robić ? Wyslac report do GM? Jak to napisac bo w regulaminie nie widze nic o podszywaniu sie pod inna osobe... I wreszcie co ta osoba za to dostanie?? Odpowiedzcie mi PROSZE ;(
I wreszcie co ta osoba za to dostanie?? Odpowiedzcie mi PROSZE ;(
pewnie dostanie MPA! od gie ema!
Vanhelsen
04-11-2007, 02:25
Napisać odpowiedni temat na forum tibia.com? Zagadać do tutorów na help channelu? Tak trudno było na to wpaść?... -.-" :baby:
Theraphosidae
04-11-2007, 02:33
Napisać odpowiedni temat na forum tibia.com? Zagadać do tutorów na help channelu? Tak trudno było na to wpaść?... -.-" :baby:
a zzeby on angielski znał...
zdaje mi sie ze nic nie poradzisz, mzoe jest więcej osób z Twoim imieniem i nazwiskiem, a ostanio zasady dotyczące namelocków, sporo zostały zanizone...
ktos cie nie lubi :D :D :D :D heehehehhee
rob to co pisza wyzej a mozliwe ze ktos zyczliwy ci pomoze
Jeżeli osoba, która nazywa się w grze tak jak Ty w życiu prawdziwym, nie naprzyksza się innym mówiąc rzeczy, które potrafiłaby zrobić w życiu prawdziwym np, mówi do kogos coś w stylu, "Spale ci dom!", "Zabije Ci zone/mame/wujka/pradziadka~"
Nie próbuje się pod Ciebie podszyć np, Sprzedaje pacce i mówi, że jej dane osobowe są takie jak w nicku <imie i nazwisko>,
to nic nie poradzisz.. Nikt nie zmieni tego nicku bo nie robi nic co miałoby doprowadzić, że mógłbyś zostać o "cos" oskarżony w swoim życiu...
Jeszcze ajkbyś był znany chociaż jakoś.. a tak to kicha ;-)
ale to nie koniecznie musi chodzić o ciebie, jeśli masz jakieś często występujące nazwisko(Nowak,Kowalski,Szymański etc.) to się nie zdziw, że jakiś koleś może się też tak samo nazywać
Ktos w tibi nazwal sie moim imieniem i nazwiskiem
:o:o:o:o Co my teraz poczniemy, Janie Kowalski?
Co mam robić ?
Na początek poświęć Kozę ofiarną.
Potem obrządek ręczny, na końcu pociągnij przypadkowego przechodnia na ulicy krzesłem. Powinno pomóc.
Wyslac report do GM?
Jeśli lubisz czekać dwa miesiące, to ofc! 8o
I wreszcie co ta osoba za to dostanie??
Odetną mu wacka.
/Ghand =*
roni_dark
04-11-2007, 13:23
Możesz tylko napisać do GM'a lub Tutora. Ewentualnie może dowiedz się od kumpli kto ci wykręcił taki numer :P
Cygan Slejter
04-11-2007, 14:04
Ale jestes zajebisty z tym tematem
a może pomyslales ze ktos ma tak samo jak ty na imie i nazwisko??:baby::baby:
ja osobiscie na Guardi spotkalem sie dwa razy z czyms takim i co?? mam zglosic na policje:D:D
myslisz ze tylko ty masz tak na imie i nazwisko w Polsce:D:D:D
co za czop:D:D:D
Tibia6669
04-11-2007, 14:55
Omg, ale ty masz problemy?? Co ci to przeszkadza, jeśli nie robi nic złego, nie oczernia cię itp...
Jak ktoś jest z Secury to zapewne zna Felipe Knighta... Nooba zresztą...
No a ja jestem Filipek Knight (może noob może nie noob wybierzcie sobie), ale nic nie mogę zrobić i jakoś żyje, więc jeśli tak jak Gawagi mówił koleś nie utrudnia Ci spraw z PRAWDZIWEGO życia to po prostu się nie przejmuj :)
Zgłoś raporta jeżeli masz dowody że tak sie nazywasz w rl i po sprawie ja mam name Farr'erar a rl friend zrobił Karr'erar i mu raport dałem i chuja zrobili -.- a to jest ewidetne wykradanie name
secret777777
06-11-2007, 19:42
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:D:D:D :D:D:D:D:D napewna ta osoba HELP dostanie bana a ty za to wzamian za takie posłuszenstwo dostanie dragon scale lagsy mpa golden helmet blesed shield i i goldem bots y :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:]:]:]:]:]:]:]:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
dawid000
07-11-2007, 00:16
@all
boze wyzywacie go od nooba a moze jest to nowy gracz?
@topic
kiedys gdzies widzialem taki temat ze gosc komus haknal konto i na stronce podpisal sie danymi obcej osoby (w tamtym wypadku zalozyciela tematu) zeby wrobic go w kradziez a jak zrobil chara o takim nicku to zagadaj na helpie (ang plx) i wyjasnij to tutorom a oni moga zglosic niezgodne z tibia rules name
dawid000
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.