zaloguj się

Pokaż pełną wersje : New war - Occitane vs DPFT

wazna_sprawa
04-11-2007, 12:01
Piszcie tutaj na temat wojny.

@temat
Wielki Lamusini wrocil do gry, dolaczyl do gildii Occitane, zrobi z wami PORZADEK.

i nie piszcie ze kolejny bezsensowny temat etc bo pier**oli mnie to, chcialem zalozyc temat.

Bartas15
04-11-2007, 13:16
Temat dobry bo w nim będziemy pisali tylko na temat wojny.Mam nadzieje ,że Lamu skopie dupy dpft.

Lafa
04-11-2007, 13:31
Lider Occitane to Galithar. Ale mysle ze to tylko umowny lider.

Retukss
04-11-2007, 13:57
hmm znowu wojna i pewnie znowu będzie to samo :(

Thuygioshok
04-11-2007, 14:01
Co ze sfora? dolacza w koncu czy nie? mieli niby walczyc tylko mag óksz był przeciw ;s

z3n3k
04-11-2007, 14:05
Jak dla mnie to Occitane w tym składzie za dużo nie zdziała.. Jedyny co mogą to pobawic się w sneaki bo o open battle nie ma co marzyc :p

Hectore
04-11-2007, 14:22
Sfora?? Niby do kogo oni mieli dołączyć, bo do Occitane to raczej nie.

Poll
04-11-2007, 14:25
mam ochote sie troche zabawić,potrenować zgranie sb ot tyle.Fakt jest nas za mało,jak zwykle,żałosne jest tylko to że jak zwykle jedni najpierw narzekają a jak się zacznie coś dziac to wracają do swojej pozycji liżącej dupę.XD

Lubie takich zdecydowanych ludzi:)

zostawcie sfore w spokoju,Ci biedni ludzie porpostu czuli niezadowolenie z powodu prywatnych respów,i próbowali się sprzeciwić słownie,ale planów wojennych to Oni bardzo nie mieli.Sugerowali może mały sprzeciw zbrojny,ale decyzja gildi była inna i chyba zaakceptowano ten fakt.

Poll
04-11-2007, 14:29
Sfora?? Niby do kogo oni mieli dołączyć, bo do Occitane to raczej nie.

widze jakiś zesrany na maksa member sfory który tylko się boi żeby turtle go nie zabiły,bo straci pare cyferek w expie:)

Hectore
04-11-2007, 14:33
Jakby to było all TTT, Beach i SB to jeszcze mielibyście jakieś szanse, a tak to nie sądzę żebyście sobie poradzili ;/
@up nie nie jestem zesranym na maxa memberem Sforym, jestem memberem Ormo i nie obchodzi mnie żadna Sfora ani DPFT, mam ich wszystkich daleko.

Tamtym postem chciałem tylko zauważyć, że w Sforze jest dużo rli turtli i innych asslickerów z SF, dlatego też wątpię, by oni mogli dołączyć do Occitane.

Poll
04-11-2007, 14:42
ttt-obecnie itak mamy już wszystkich aktywnych membersów TTT w Occitane;p
Beach-spainy bez fosfika nie chcą się bić,pozatym spainy to mięso armatnie
sb-aktywne sb wciąż jest w occitane

Filush
04-11-2007, 14:49
Hectore przynależy do Ormo - to tak dla jasności.

Co do wojny to zapowiada sie niezle, mam kilku spy w silver flame(na przyklad Mad Fox), i jednego w DPFT(Tiuso). Mamy też nowe ventrilo (66.249.93.104:80 haslo: "sigma451"), które hostuje u mnie w domu na serwerze. Dodatkowo kupilismy Falaina na allegro i moze niedlugo kupie coś kasy na e-bay od Lukiego.

Pozdrawiam !

PS: Dzisiejszy "kontrabas" turtli był zajebisty ... hahahah

Nacpany_Wlodek
04-11-2007, 15:04
pomocy bijom
help

wazna_sprawa
04-11-2007, 16:58
Hectore przynależy do Ormo - to tak dla jasności.

Co do wojny to zapowiada sie niezle, mam kilku spy w silver flame(na przyklad Mad Fox), i jednego w DPFT(Tiuso). Mamy też nowe ventrilo (66.249.93.104:80 haslo: "sigma451"), które hostuje u mnie w domu na serwerze. Dodatkowo kupilismy Falaina na allegro i moze niedlugo kupie coś kasy na e-bay od Lukiego.

Pozdrawiam !

PS: Dzisiejszy "kontrabas" turtli był zajebisty ... hahahah
po co ty to wszystko mowisz????

Picinhoxs
04-11-2007, 17:25
Oh drogi poll...
Hectore tak jak ja ma w dupie dpft sfore bo to co robio to juz sie w ludzkiej pale niemiesci... leszczu mnie rozjebal priv spawnami no dobra dla dpft ale dla s(y)f(u)?? lol2 może 3.
Dpft udowodnili ze sa squuu.... jak hectore na poiu (01.09.07) niezaliczyl jakiegos tronu to byl odpis od bedu chyba ignored...!

Znajdzie sie miejsce dla 50knighta u lamusa w gildi ;?:baby:;(8o

Szefoo
04-11-2007, 20:31
GoGo...Occitane

Postarajcie sie teraz!

Koszyk
04-11-2007, 21:02
I po co ten glupi temat skoro wojny nie ma... widzial ktos new 'war declaration'? oO' bo ja nie...

Nacpany_Wlodek
04-11-2007, 21:13
To raczej powinna być lista ludzi, których ujebali podczas tych jazd przed ss.

Cienki-Bolek
04-11-2007, 23:14

Bez obrazy ale.... lepiej bedzie jak zostawisz myślenie innym bo najlepiej Ci to nie wychodzi... kto ma wiedziec jak jest ten wie...

Pzd

Wojna zacznie sie wtedy jak maniaki oderwą oczy od dupy dpft i zobacza ze byli tylko pomiatanymi pionkami już kilku sie postawiło ;)

Nacpany_Wlodek
04-11-2007, 23:44
Niby kto? Mala Pubex?

Lafa
05-11-2007, 15:28
Bez obrazy ale.... lepiej bedzie jak zostawisz myślenie innym bo najlepiej Ci to nie wychodzi... kto ma wiedziec jak jest ten wie...

Odkad doszedles do tej gildi stales sie powazniejszy czy juz nie kupujesz kasy na allegro ;/

Viste
05-11-2007, 20:12
Co to za akcja pod Carlin?:p Padl ktokolwiek oprócz noobcharów [anyway good frags, dpft;p]

Poll
05-11-2007, 20:21
nie w*****ać mnie tym gównem--

Cienki-Bolek
05-11-2007, 20:34
heheheh trudno nie poszlo ;D ale to nie koniec ;p

Opis

Mass na Carlin shipie na Sauron~ niestety nie udało nam sie go sklonic zeby sie polozyl na ziemie szybki regrup i schowanie sie do bezpiecznego miejsca na bugach.... nie padl nikt z zadnej strony poza kilkoma 9lvl. To na tyle Cya Guys;*:D

Poll
05-11-2007, 20:51
Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io

Szefoo
05-11-2007, 21:15
Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io

No spam plx

fdsafasdfnasjkdfabfijkalfn;rfewafe;fmlwka54t4jl5n4 23l654$#^3563
6536343%^#%^#%^53635gfdbgdfhdfhdgergheryedh^$&$Y&%#
^GDFgdfgdfhdfahfhsgd%56^#^#$&#%%#%@^@$&#%^@$&#$fh

Szefoo
05-11-2007, 21:17
[QUOTE=Szefoo;1732018]Nie poszło?!@!!@@##@%^$#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E BQE RTERTjhsad rywgdasjjsda nfkahyr oiw,uweajvre io#^ #^ #E Poll
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

No spam plx

dashjfkbnadskfbasdigjndasgjklsangjksangjsdfkanjkhn onfadohnadijhnldfalajnh;fkldhnadoi;fhndajhodfohnmf djklgnflkdsgnofksgmnfkldhndokg;lnfdaklhndfokahnadf okhndfoakjnhoadknhodafnhadlkhnmdfaohkdfan

Szefoo
05-11-2007, 21:18
Nudzi mi sie juz nie bde ...;(

Nacpany_Wlodek
05-11-2007, 21:24
Znowu bijom
help

Bartholomew
05-11-2007, 21:33
mnie tesz bijom
help

Szefoo
05-11-2007, 21:38
Kto was bije ??

Beli
05-11-2007, 21:44
"dowalcie im" "gz akcji" "kiedy nastepny mass log? :)" "wygracie!" "powodzenia nastepnym razem" "gz fraga!!"

"dpft maja private respy ;(" "dpft pa" "mam payment od dpft! ;(" "dpft mnie zabili ;("

wiecie co ludzie? pier*** sie i lizcie dalej dupe turtlom... po co tracic 2 lvle na wojnie jak mozna stracic 3 od dpft i dalej plakac i im dupe lizac. Widac ze tym servem rzadzi teraz tylko banda updatowych i botowanych glupkow bez honoru i checi normalnej gry.
Szczerze mowiac ciesze sie teraz z tych private respow :)
Milego dalszego expa na ratach arcanio !

a btw naszej ostatniej akcji na carlin?
ASDFSDFASR@sadfqwefaq#rserf@q$#tagdszfarserfa$
#fwadfzsfaehgafdrasdf

Nacpany_Wlodek
05-11-2007, 22:48
Kto was bije ??

gracze z czaszkami!

@duł
ciebie tesh pobili?

Filush
05-11-2007, 23:01
Ja padłem.... :|

Mam nadzieje, że mi gs-a chociaż oddadzą....

Szefoo
06-11-2007, 09:00
A mnie mama kablem pobila ;(;(;(

Dzis zawody!!!:cup::cup::cup:

KapitanHajdukow
06-11-2007, 11:25
zawody w biciu kablem?

Szefoo
06-11-2007, 14:33
zawody w biciu kablem?

Nie...zawody w kosza ;]

Cienki-Bolek
06-11-2007, 15:41
jak to sie ma do tematu?

wazna_sprawa
06-11-2007, 15:46
@up
a jak myslisz pajacu?

jestem ciekawy czy sb aka occitane przestanie robic massy ;p

Faratiz
06-11-2007, 16:10
Odnosnie wojny to pewnie jak zwykle DPFT wygra. :]:] Nie ma opcji jak narazie zeby ktos ich pokonal... Silver flame by musialo zrezygnowac ze współpracy z nim a przeciwko dpft by musialy stanas Sfora AoR etc.. :P Inaczej nie chuja nie da rady :evul:

Nacpany_Wlodek
06-11-2007, 16:15
Nowe niusy!

Faratiz
06-11-2007, 16:29
Nowe niusy!

nowe niusy :D:D:D:D Dobre!:dance:

Szefoo
06-11-2007, 21:01
Zbierzcie jakas 1 albo 2 gildie i do boju chlopaki!!:cup::cup::cup::cup:

Thuygioshok
06-11-2007, 21:43
@ap
brawo za nick na forum Szefie powinien sie obrazic

wtf? ocb bukslowi? jakie 3kk tlumacz ktos blz

@dałn
ale kto ukradl wtf

Calis
06-11-2007, 21:59

GALI IST MI HIRO!!!1!11!!1!!!!111!!1one
<3

a co do kochangeo Buksla to odzyskamy te 3kk, jak nie to odchodze(imy)..
; )

ehh..
nie bylo by wojny gdyby dpft nie huncilo za fri.. ; s

Szefoo
06-11-2007, 22:22
@2 up

??

notop
07-11-2007, 01:47
zief...
jak widze posty typy "zbierzemy sie i wygramy bo oni sa bebe" to spac niemoge...bo sie ciagle smieje;)

Doom Terror
07-11-2007, 02:45
bycie byli mniej bebe gdyby coniektorzy przestali z siebie robic dresow a z arcanii patologiczne osiedle

notop
07-11-2007, 04:16
bycie byli mniej bebe gdyby coniektorzy przestali z siebie robic dresow a z arcanii patologiczne osiedle

zgodze sie tutaj z toba poniekat ze niektorym wladza lekko naciska na rozum...

Faratiz
07-11-2007, 12:24
Ja tam to mocno odczulem i narazie ograniczam sie do forum i co jakis czas malego pk na zabawy. Arcania jest zepsutym swiatem, poniewaz wiele osob nie kontroluje swojej wladzy :(

Akunis
07-11-2007, 14:54
powiem tak notop i doom terror to jeb*ne zaganiary ktore sa ruchane prze psy na smietniku....
Sluchaj ziomus sam Lamusini nie wygra wojny..
a teamt dobry bardzo dobrze ze go zalozyles i nie przejmuj sie ziomus co inni pisza bo jesli cos im nie pasuje i zajezdzaja innych to znaczy ze czegos im brakuje,moze milosci mamy i taty ciepla domowego ogniska nie wiem wazne jest to ze sa smieciami..

podr 3maj sie ziomus..

Lafa
07-11-2007, 16:15
O co chodzi wlasnie z tymi 3kk Buksla? JEgo wlasna gildia go okradla?

Faratiz
07-11-2007, 16:47
Na Arcani ciagle ktos kogos okrada :D:D:D Niedawno cos slyszalem ze z kasy DPFT zniknela spora sumka B):] Nie znam szczegolow :P Moze to tylko plotki? :baby:

Doom Terror
07-11-2007, 17:13
powiem tak notop i doom terror to jeb*ne zaganiary ktore sa ruchane prze psy na smietniku....
Sluchaj ziomus sam Lamusini nie wygra wojny..
a teamt dobry bardzo dobrze ze go zalozyles i nie przejmuj sie ziomus co inni pisza bo jesli cos im nie pasuje i zajezdzaja innych to znaczy ze czegos im brakuje,moze milosci mamy i taty ciepla domowego ogniska nie wiem wazne jest to ze sa smieciami..

podr 3maj sie ziomus..

sprecyzuj konkretnie co do mnie czujesz glowo bo sie spinasz nie wiem o co,nie wiem czy tym napinaniem sie przez kabel chcesz na kims wrazenie zrobic,ani nie potrafie zinterpretowac co chciales przekazac tym ze "jestem ruchan.y jak pies na smietniku" leczysz jakies kompleksy,czy biografie piszesz?Zejdz ze mnie albo opisz to czytelnie.

Teraz cos na twoim plebowoprawiekozakowym poziomie: Twoja stara jest za aborcja.

Akunis
07-11-2007, 17:44
skad wiedziales psie ?

a ty myslisz ze masz stara madra to nie znaczy ze ty tez jestes madry fagasie i nie uzywaj takich slow bo penwie sam nie wiesz co one znacza jeb*na ciemna palo w dupe zaje**na

Doom Terror
07-11-2007, 18:12
Jestes kolejnym uzytkownikiem po smokuu,ktory nadwyraz czesto zarzuca innym cechy ktore odpowiadaja bardziej samemu sobie(patrz. ciemny fagas).Nie napinaj sie do mnie bo mam tylko z ciebie wylew jak mozna sie tak kompromitowac.K*rwa no instytut matki i dziecka powinien wprowadzic jakies testy na inteligencje aby uniknac takiego plebsu jakim jestes.To moj ostatni respond na twoje nieuargumentowane obelgi,ktore maja sie nijak do rzeczywistosci.Teraz sie ogarnij,policz do 10 (podpowiedz ,po 3 jest 4) a ja ci przypomne zasady wypowiedzi,jak jest jakas teza,musi byc argument,dostosuj to do swojej pierwszej odpowiedzi na moj temat.Jesli nie masz zamiaru tego robic te idz do swoich znajomych,na poziomie zblizonym do twojego.Jak masz zamiar mi nawrzucac to pisz priv,czemu to mowie?Bo z kazdym postem sie kompromitujesz coraz bardziej sloneczko.Elo

Akunis
07-11-2007, 18:37
ty to jednak jestes fajny chialbym cie dotknac.Siema siema !!!

Picinhoxs
07-11-2007, 18:40
ty to jednak jestes fajny chialbym cie dotknac.Siema siema !!!

Bijesz troche mame po penis***? Taka wypowiedz godna uwagi..

Thuygioshok
07-11-2007, 19:02
Czy jest na sali moderator?

Rozwiązaniem jest wprowadzenie testu na iq przed rejestracją, ci poniżej 80 odpadają =]

Doom Terror
07-11-2007, 19:20
Czy jest na sali moderator?

Rozwiązaniem jest wprowadzenie testu na iq przed rejestracją, ci poniżej 80 odpadają =]

Ponizej 80? IQ mojego ostatniego rozmowcy<liczba calorii w Tic Tac'ach....

Filush
07-11-2007, 19:32
Co jak co, ale Smokuu miał styl... a ten tutaj to nie wiem co to jest :|

Za dużo ibupromu wpierdolił ..

Akunis
07-11-2007, 22:20
czyli nie powinniscie tu byc zaganiary

Medivh Shady
08-11-2007, 00:28
Co jak co, ale Smokuu miał styl... a ten tutaj to nie wiem co to jest :|

Za dużo ibupromu wpierdolił ..

Akunisa styl to " Yo yo zioom no , strzaleczka ziom , wjebac ci itp .... "" typowy dres co bez wyzwisk i robienia z siebie maczo nic nie potrafi ;)

Akunis
08-11-2007, 00:39
powiedzmy ze tak.Ale przynajmniej leje takich lochow jak ty na ulicy i leca z placzem do domu do mamy...

Doom Terror
08-11-2007, 00:53
Ja zawsze slyszalem ze najwieksze kozaki na forum to najwieksze cioty w rl...musze mowic kogo sie to tyczy?W kazdym badz razie czytajac posty tego uzytkownika mam obraz lebka 160 cm ,srednia w szkole naciagane 2.0,po gimnazjum o ile podejmie sie nauki to w tzw. zecie...Ciesz sie z ostatnich godzin na forum.Typowy polaczek,ktory ma sie za lepszego od innych i oczywiscie jest w bledzie.

Thuygioshok
08-11-2007, 11:43
PA zawsze było nie oszukujmy się, ale od czasu jak do dpft doszli pojebani PA typu kiedyś Reylin, teraz Biteq albo Xefuron to jest "RZAL I BUL".

Smokuu
08-11-2007, 14:47
Fayter zebys znow boszkow nie stracil :D:evul:
P.S @2up mowisz to o sobie miedzy innymi ?

Nacpany_Wlodek
08-11-2007, 15:09
Smokuu wrucił
help

Thuygioshok
08-11-2007, 16:19
Smokuu kozak pt strzez sie! oneoneoneone11111

Niech wejdzie modek, bo ten idiota wrócił i spamm będzie

@up
nara

Doom Terror
08-11-2007, 16:29
Fayter zebys znow boszkow nie stracil :D:evul:
P.S @2up mowisz to o sobie miedzy innymi ?

slyszales powiedzenie "nosil wilk razy kilka,poniesli i wilka"? Przynajmniej nie musze postowac jako anonim zeby powiedziec co mysle.

Rycerski Cinek
08-11-2007, 16:34
@Hectore
Jezeli tak uwazasz, to gowno wiesz o sforze.

@Smokuu
Moim zdaniem, to nie bylo zaplanowane dla faytera, a on tylko pomagal (kumplowi z gildi ofc) ;O.

@felix
Ty sie nie udzielaj xD.

@Akunis
:confused:

@temat
Dobrze, ze go zalozyles, bo nawet bym nic nie wiedzial :D.

Picinhoxs
08-11-2007, 19:05
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1890721

Czy to prawda o0??

Edit:

Smokuu moze duel??? Takis cfaniak to pokasz sfoje pefałpe

Thuygioshok
08-11-2007, 19:06
@cinu
Poprostu wkurza mnie napinanie sie anonimowo
@Smokuu
kozaku wpisz sobie nick i wtedy sie napinaj
@Doom
szkoda nerwow i czasu
@ja
ide juz
@topic
cicho wszedzie, chyba rozpad occitane z powodu 3kk buksla ;o

Nacpany_Wlodek
08-11-2007, 20:30
Masakra, właśnie znalazłem 10 zł w moich spodenkach.

Wiem na jakim naprawdę wzoruje się notp.
http://img485.imageshack.us/img485/3177/picture051va2.jpg

Picinhoxs
08-11-2007, 21:13
Gz 10złotych:cup:

Koszyk
08-11-2007, 22:29

Czy to prawda o0??

Jesli tak glos na Damoona.

Tanivupo
10-11-2007, 12:18

Czy to prawda o0??

Edit:

Smokuu moze duel??? Takis cfaniak to pokasz sfoje pefałpe

nie to nie jest prawda..... ktos uslyszal "3 po 3" .... i zalozyl temat...
ludzie ktorzy wymyslili ten duel... nie wiedza o co poszlo... i napalili sie zeby tylko napisac cos na forum o.O

Bartas15
10-11-2007, 14:32
DPFT to Pa ale jakby Arcash,Tiuso,Wovimus mieli władze było by inaczej?
Wątpie

himato
10-11-2007, 15:01
Z wladza bywa tak. Jak ktos rzadzi to jest be, bo wszystkie jego bledy widac .... ba ja na swieczniku. Kazdy zwraca na niego uwage a zwlaszcza na jego potkniecia.

Opozycja oczywiscie mowi, ze ty dlatego ze Wladzia jest "be" a jak oni przestana byc OPOZYCJA a stana sie WLADZIA to swiat bedzie cudowny.

PROPAGANDA

sam kiedys jej uleglem - glosowalem na partie przyjaciol piwa (ale nie na tyminskiego :D). Badzcie rozsadni i myslcie samodzielnie. Jedno zdarzenie to nie regula. Wiec nie opowiadajcie bajek bo nie doczytam tematu do konca, zawsze przy bajkach zasypiam.

Wielu z was drodzy tibianczycy nie pamieta poczatkow Arcanii gdzie placilo sie PA za zbyt dlugie "stanie" na drodze (jezeli sie nie padlo oczywiscie :P). Kolesie z NG byli w tym miszczami :P (nie pomylilem sie "miszczami"). Choc i polacy nie lepsi Valesky, Morximal, Coral, familia Executor (zwlaszcza Kowal) - pamietacie ich???

widze ze czesto pamietamy to co chcemy pamietac :D

Teraz kazdy ma swojego "kolesi" na h lvl i przez niego stara sie na swoj sposob rzadzic na Arcanii...... (nie napisze zal.pl!)

Fayter - next time nie plac tak szybko a powiedz ze prosisz o porozmawianie z liderem gildii w ktorej jestes. Za szybki jestes :D

Notop - ma inne zycie poza tibia. Wiem o tym a nie spekuluje jak wy :P Mi jego bledy ortograficzne nie przeszkadzaja - bo nie na ich podstawie oceniam go i to nie tylko w tibii.

New WAR - dzis akcji w tibii nie bedzie, jest akcja w rl - sprawdzamy kto pierwszy padnie Lamus, Boro vs Belka, Misiek, Regatin, Ares. Wielcy nieobecni Sua, Medi, Sakul :/ i kto mowil ze boja sie Open battle? Juz 2 dzien sie bronia :D

Tibia to tylko gra a nie rl, wiec "jechanie" po innych jako remedium na smutki w Tibii - zalosne. Szacunek to nie kwestia bycia w tej samej gildii. Nawet wrogowie powinni sie szanowac. A w tibii bycie przeciwnikiem jest czesto kwestia zdarzenia losowego a nie swiadomego wyboru. Wiec emocjonalne napady jakiegos podlotka raczej bawia mnie niz denerwuja. Go go smoku - pociagnij kogos, bo na wielkiego sprzedawce pomaranczy juz liczyc nie mozna :/

OLD TTT - oo to juz jest old TTT i new TTT - same nowosci :P

himato
10-11-2007, 15:10
Jedna z piekniejszych rozmow przeciwnikow:

Gratulacje Fosfika za piekna i sprawna akcje - adresat wiadomosci - Belka

Kulisy akcji: Belka uzyl paralizy do zatrzymania fosfika, dzieki czemu mogli go dopasc i ubic.

Ktos komus naublizal?

Ktos do kogos mial pretensje?

Ktos w stylu TTT obrazal rodzine?

tibia to tylko gra

Doom Terror
10-11-2007, 15:22
Fayter - next time nie plac tak szybko a powiedz ze prosisz o porozmawianie z liderem gildii w ktorej jestes. Za szybki jestes :D

u mnie bylo tak ze padla lukratywna propozycja typu "pay or" nie bylo podpunktu c) :p pozatym nie lubie zalatwiac swoich spraw przy pomocy osob trzecich ;p no ale postaram sie zapamietac ta rade.

Btw ladny post ;p

himato
10-11-2007, 15:43
Fayter - tez mam taka nadzieje ze zapamietasz :D

sprawa byla do zalatwienia na 3 telefony :/

szkoda ze na priv nie napisales do Eda :/ albo kogos innego :D

teraz przynajmnie wiesz jak sprawy zalatwiac a jak nie:

haslo z e'leclercka :P z wczoraj :P

Nie boimy sie niegocjowac i nie negocjujemy ze strachu :D

poweidz ze masz zwierzcgnika nad soba i "polub" zajatwianie twoich spraw przez osoby "3", ale o tym to juz gadalismy na priv :D

powodzenia w grze.

gratulacje za BEHE quest'a - szkoda Oralla :/

himato
10-11-2007, 15:53
i ps do faytera:P

"cipek" tez czlowiek, i wbrew powszechnej opinii nie gryzie :P a mial prawo sie zdenerwoac. Bo czy Ty na jego miejscu bys sie nie zdenerwowal? Szkoda tylko ze na hydrach nie dogadaliscie sie - on chcial tylko 19% do lvl wbic a nie caly czas expic.

"cipek" juz nie ma war time - nie wywalaj ludzi nawet dla 18%. a jak wywalisz to nie dziw sie ich emocjom, zwlaszcza zlym:/

Moim zdanie (i nie tylko moim) przesadziles "nieco" z paymentem. Jak ty bys zareagowal na swoje zachowanie bedac graczem o mniejszym lvl i nie nalezac do "milosciwie nam panujacych" a o paymencie nie powinienes zawiadomic lidera? dac ultimatum dla czlonka gildii? No ale jakbys powiadomil (albo huntowany sie odezwal do lidera!!!) nici z kaski za free - wiec poniekad rozumiem twoje zachowanie. Tylko by ciebie obsmiali na vencie. Byla szansa na 300k za free - wykorzystales ja. Gratuluje zwyciezcy przegranym wspolczuje.

a kabla i tak znajdziemy - bo tu juz total przegiecie:/

chan, orall i fayter - w gildii sila :P wspolczuje ale za szybko placicie :/ brak mozliwosci negocjacji.

i to bylo ostatni raz :)

Szefoo
10-11-2007, 16:07
@Himato

Zadziwiasz mnie:confused::confused::confused:

Doom Terror
10-11-2007, 16:18
i ps do faytera:P

"cipek" tez czlowiek, i wbrew powszechnej opinii nie gryzie :P a mial prawo sie zdenerwoac. Bo czy Ty na jego miejscu bys sie nie zdenerwowal? Szkoda tylko ze na hydrach nie dogadaliscie sie - on chcial tylko 19% do lvl wbic a nie caly czas expic.

Oczywiscie ze bylbym powaznie wk***ony faktem ze ktos chce mnie ubic,ale tam wina lezala po obu stronach,nawet moze bardziej po jego.Na hydrach sam byc nie bylem,tylko na gc uslyszalem ze ktos od nas dostal z ue i ze "cipek"(zeby pozostal anonimowyXD) chcial dobic lvl podczas nie swojej kolejki na hydrach,a potem juz wiesz jak sie to potoczylo ;p.

a kabla i tak znajdziemy - bo tu juz total przegiecie:/

chan, orall i fayter - w gildii sila :P wspolczuje ale za szybko placicie :/ brak mozliwosci negocjacji.

i to bylo ostatni raz :)

No w gildii sila,tylko kabla kicknac i bedzie luz ;p.Co do ostatniego razu to to byl przedostatni :p ostatni mialem jak zomo traplo naszego membera,a ja ochoczo polecialem mu pomoc :P tak sie zlozylo ze wpadlem w trap i schudlem o bohy;p ale potem po rozmowie pewien zomowiec postanowil mi dac itemow o wartosci ok.30k no i co wazniejsze,przypomnial mi ze tibia to tylko gra ;P no to tyle na dzisiaj ;p bo trzeba sie naszykowac na urodziny kolezanki ;> cu

Ciacho1920
10-11-2007, 19:59
Fakt jest nas za mało

Ladnie to tak ludzi na forum wprowadzac w blad?^^ Nie wierze, ze wracasz, paru ludzi z toba i nie masz wiekszej paki... a ta paka ciagle sie powieksza tylko narazie sa "neutral";]

Hectore
11-11-2007, 00:09
Character Information
Name: Rygo Volloso
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 114
World: Arcania
Residence: Ankrahmun
House: Othehothep II f (Ankrahmun) is paid until Dec 06 2007
Guild membership: Executor of the Occitane

Ahahah? Pierwszy waleczny z Jarosławia.

Filush
11-11-2007, 10:45
Taaaaaaa ;]

Nacpany_Wlodek
11-11-2007, 17:03
Chyba wyślę temu Rygo speszial banana z wygrawerowanym nickiem.

Picinhoxs
11-11-2007, 19:11
ten jeden niechce mieszkac w jaroslawiuuu.............gdzie to??:]

eloMurarz89elo
11-11-2007, 22:55
Jaroslaw to takie zadupie na PODKARPACIU kolo Przemyśla :)

Thuygioshok
12-11-2007, 15:25
ja mam kolezanke z jaroslawia iii mi naskoczyc mozecie ;o

notop
12-11-2007, 17:53
a aata to moj kolega !! czasami klikamy sobie;D

Nacpany_Wlodek
12-11-2007, 18:28

Jupi ! A z lukim teshh klikashh?

Ja też chce poklikać z jaroslawiem!

Picinhoxs
12-11-2007, 19:12

A moge z toba poklikac ;ppp znajdziemy sporo wspolnych tematóF....
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153212
Alee loot

Szefoo
12-11-2007, 20:00
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153212
Alee loot

Jaki byl loot bo niemam kodekow, a niechce mi sie ich ściągać ;/

Chuli
12-11-2007, 21:07
Niby taki Jarosław a JKS niezla banda.Pozdrawiam Świrka i Wiśnie i JKSu.Jakby ktos mogl ich pozdrowic od ziomka z Lublina ktorego spotkali w Katowicach
Co tam na wojence?hej wojenka wojenka:p

Picinhoxs
12-11-2007, 22:10
Jaki byl loot bo niemam kodekow, a niechce mi sie ich ściągać ;/

Mms i mpa ;o i cos w bp okolo 50k

Doom Terror
13-11-2007, 15:47
Zaliczylem glebe jak to przeczytalem.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1897282

Adow Adan
13-11-2007, 15:56
0 organizacji ,

Occitane to taka mała gildia.

Największa gildia to była Beach pózniej TTT , pózniej SB teraz occitane to najmniejsza z gildi (tzw. opozycji) i wątpie zeby wygrała z Turtlami. Największe szanse miała Beach z Fosą i Tiusem na czele , teraz nic nie zdziałają. SF nie będzie nigdy po stronie Occitane a Sfora wątpie zeby była po czyjejś stronie bo ani do DPFT ani do Occitane nie jest jej bliżej.

Ps. Jeżeli miałbym wybrać "mniejsze zło" to wole DPFT bo już wole zeby P.A robiło DPFT niż Occitane .Tak było by , że Br i Hiszpanie by panowali na Serwie więc wole juz Polaków(occitane po wygranej wojnie z pewnością wymusiła by odejscie od nich "Polskich" graczy).

Szefie :)
13-11-2007, 21:27
@up
W czasie wojny z Beach Tiuso byl po stronie DPFT

Filush
13-11-2007, 21:29
"Największe szanse miała Beach z Fosą i Tiusem na czele "

Tiuso? Hahah, on lider jak ja karuzela. Poza tym Tiuso walczył po stronie turtli w tej wojnie.

Najwieksze szanse miało EZ.

Thuygioshok
14-11-2007, 16:18
Najwieksze szanse miało EZ.
hack plx

<10 znakuff>

Lentylki
15-11-2007, 10:25
Dziwne ze az nikt nie mowi o wczorajszej totalnej porazce wilkiego lamerskiego wodza.

Poll
15-11-2007, 11:03
hm,ja zrobiłem wszystko co byłem wstanie zebyśmy utrzymali się tam jak najdłużej.
bedurion miał wylogowanego noobchara w tym miejscu,lognoł go i przesunął poty.do środka wszedl alunir,a reszta zostala poza,żenujące było to że jak od nas niektórzy zobaczyli alunira w środku to poprostu się wylogowali,lol..tak być może by padł,a tak było 7 osób które próbowały go strapować i 4 które blokowały wejście.Pod koniec chciałem żeby te pare osób dało loga,a częśc się poświęciła,ale woleli walczyć do końca.Życie.

Beli
15-11-2007, 14:05
hm,ja zrobiłem wszystko co byłem wstanie zebyśmy utrzymali się tam jak najdłużej.
bedurion miał wylogowanego noobchara w tym miejscu,lognoł go i przesunął poty.do środka wszedl alunir,a reszta zostala poza,żenujące było to że jak od nas niektórzy zobaczyli alunira w środku to poprostu się wylogowali,lol..tak być może by padł,a tak było 7 osób które próbowały go strapować i 4 które blokowały wejście.Pod koniec chciałem żeby te pare osób dało loga,a częśc się poświęciła,ale woleli walczyć do końca.Życie.

Walczymy razem, umieramy razem :) (nie biorac pod uwage noobow ktorzy sie wylogowali -.-')

Lentylki
15-11-2007, 15:53
Walczymy razem, umieramy razem :) (nie biorac pod uwage noobow ktorzy sie wylogowali -.-')

chyba raczej tylko umieracie :/

Bartholomew
15-11-2007, 15:53
robil ktos filmik??

Gagan
15-11-2007, 16:08
siema lubie ciastka

15-11-2007, 16:46
(...)żenujące było to że jak od nas niektórzy zobaczyli alunira w środku to poprostu się wylogowali,lol..(...)Życie.

Live together, die alone.

Cienki-Bolek
15-11-2007, 22:34
O czym tu mowic;p poprostu baciki ale coz bywa i tak ;p kilka osob w szczegolnosi nasi kochani hiszpanie dali loga ale tez tak mozna.... zostalo 10 osob ktore walczylo do konca i dla tych 10 osob serdeczne podziekowanie za akcje i za to ze byli tam ze mna do konca! to ze z kazda sekunda pograzalismy sie coraz bardziej wyszlo na koncu ale i tak mysle ze wyszlo kto ma jaja kto walczy dla kumpli a kto posral sie odrazu:) to tyle ode mnie! pozdrowionka dla all

Beli
15-11-2007, 22:58
chyba raczej tylko umieracie :/

Smokuu nick zmieniles?!

Poll
15-11-2007, 23:14
zmieniajac temat:
nowy update-jesteśmy w dupie
cipsoft z każdym updatem pieprzy sprawę coraz bardziej

Hectore
15-11-2007, 23:41
Winter uptade = dzień w którym trzeba skończyć z Tibią, jeżeli tak to będzie wyglądało to ja dziękuję, na OTS nie lubię grać.

Poll
16-11-2007, 00:59
nie,chodzi o to że Cipsoft zbytnio sugeruje się wysokobudżetowymi produkcjami typu World of Warcraft,Lineage etc.

rzecz tkwi w tym że tibia była wyjątkowa,a w tej chwili potiony leczące np.600hp na turę ułatwiają znów zabijanie graczy w pvp,nie istotne już będzie że ktoś jest knightem i ma te 2k hp,nie uciekniesz bo itak wejdzie w Ciebie np.900dmg,a Ty się uleczysz za te marne 600,i 300 jesteś w plecy,ile tak może taki knight wytrzymac,to jest malo,bo inne profesje w takim układzie stają się jeszcze słabsze.ha,spójrzmy na sorców,nowe manasy sugerują że taki sorc ma stać na manashieldzie i mansowac się najmocniejszymi manasami.i na tym teraz będzie polegało pvp sorca,skończy się mana=dead.
ue palkiem,omg to już szczyt lamerstwa,cipsoft zobacyzł że w ostatnim updacie niby palkowie mieli nadgonić sorców i druidów-ok,udalo się trochę,ale z koleji zrobili zbyt mocnych knightów którzy expili dużo szybciej niż palkowie,więc stwierdziła rada cipsoftu "to teraz dajmy palkom powera żeby expili lurując co się da i spamujac ue"--'...
Każdy update jest coraz żałośniejszy,w pewnym sensie coś poprawiają,ale z drugiej strony chrzanią coś innego,koleś ktory jest odpowiedzialny za mana update z różdżkami powinien być wywalony na zbity pysk,a po nim koleś który stwierdził ze Baldore ma racje i trzeba przypakowac knightów do takiego stopnia żeby byli niezniszczalnymi czołgami o sile tytana w pvp jak i w pvm.

stary system pvp byl dobry:
knight-blokuje
palek-boltuje+sd
sorc-stoi z tyłu i podbiega na combo
druid-podobnie jak sorc

stare pvm:
knight-masa skillowania,potem szedł expić,miał najmniejszy waste na średnich stworach,a jak chciał szybko expic to z wastem,zreguł farmił druidów żeby miec uhy i kase na eq.
palek-wyrównany poziom expienia od początku do końca,bez waste wyciągałes do 60k/h, z wastem nawet do 100k.
sorc-męczarnia z mlvlem,expienie na cienkich stworach,ale każdy lvl,mlv dawał znaczne profity,zwiększenie speeda,większy dmg,było warto się męczyć.farmy sorców,żeby miec runy.potem jak już miał hlv,dobry mlv i kase,to wydawał dużo kasy,mocny hunt i nawet 300k/h
druid-zwykle mało kto nim grał,ale zdażali się dobrzy gracze,zwykle był bogaty ze sprzedaży uhów.

stara ekonomia:
wyższe koszta huntów=mniej osób na nie chodziło=mniej rarów=wyższe ceny rare itemów=każdy hunt wymagał sporych przygotowań i ogólnie zużywało się więcje run na takie imprezy.

obecne pvp:
knight-blokuje i zabija exori granem,który ma chyba zastępowac stare ue
palek-strzela tymi przypakowanymi spearami/boltami,na combo dorzuca exori con/słabe sdki
sorc-wali tymi nędznymi sdkami o sile melee przeciętnego kngihta,dobrze że mu haste nie zabrali--'
druid-paraliżuje,sdki j.w

obecne pvm:
knight-bot na smokach,żółwiach,innym syfie
palek-większośc potworów na 5-6 hitów
sorc-ukrucili go trochę ale itak da się szybko expić
druid-j.w

ekonomia:
ogormna ilośc rarów,gdyż mocne stowry sa botowane więc non stop wypadają semi-rare które można łatwo opchnac do djina.Normalne towary są praktycznie nie sprzedawalne,kupują je głównie ludzie którzy chcą mieć jakieś ozdoby dodomku,outfit.reszte sprzedajemy w sklepach/wyrzucamy-trzymamy bez sensu.
Runy są praktycznie nie sprzedawalne,bo po co komu one?palkowi,knightowi na ghosty na tombach,ale po co tam expic jak mozna isc an smoki,ancient scaraby itak zabijamy je na pare strzałów.sorce i druty korzystja głownie ze spontanów więc też im nie potrzeba,najważniejsze że mają na manasy.
Hunty praktycznie nie zużywają nakłądów finansowych więc przedmioty są poprostu gówno warte.a nowe przedmioty poprostu nie mają miejsca gdzie można je sprzedać,wiec są składowane w domkach bez celu.

pvp po mana update:
knight-niczego nie blokuje bo itak pada na byle combo 6 osób
palek-modli się że 3 sorcow na niego nie w leci i nie będą spamowali sdków po 500
sorc-mana shield,masa stoen skinów,biegnie i wali na pale f10 licząc że target się nie wyucha,i modli się zeby sam nie został targetem wrogich sorców
druid-j.w+paraliż

pvm:
knight-farmy druidów już nie są potrzebne gdyż większosc stworów można jechac na mana fluidach exurując się za te 20-50,na smoki dalej schodza uhy,ale ogólnie hunty sa tak tanie że nie trzeba już farmić,a lvl druida potrzebny na robienie uhów jest zbyt wysoki więc nikomu się nie chce robić tych druidów żeby stawiac farmy na całą noc.
palek-uhy znó wychodza z użycia,manasy zeby się vitowac,a uhy na wszelki wypadke,ogromne ułatwienie w prkatyce,hunty są dużo tańsze,ale nadla aby szybko expić trzbea używać run.Więc hunty były dośc kosztowne
sorc-raj,10bp mf=150k xpa,loot coanajmneij 4 razy wiekszy niz koszty wydane na hunt.
druid-jw

ekonomia:
outfity,ozodby sa w cenie.
stare itemy sa coraz częsciej lootowane,to co da się sprzedac do djina-ma jakas wartośc,to co nie jest śmieciem.Runy kupuja jeydnei palkowie,czasami knightci.

pvp po tym update(w moich przypuszczeniach):
knight-blokuje max 6 osob które nie zrobią combo powyzej tych X(nie wiem ale środkowy fluid elczy 600,wiec ten 3 powinien z 1000) hp co go fluidy leczą,no może z tyłu z 3 healerów bedzie miał i te potężne uhy za 100
palek-od dziś palkowie robią combo ue,zabierając po 300hp,to wsumie w 4 takich palków knighta się będzie ownowalo,bo się nie wyfluiduje_-_.
sorc-tyle ze szybko biega i ma ue!
druid-temu też dolożyli ue.szybko biega i paralizuje.
w skrócie wszyscy mają ue,mam i ja.

pvm:
bicie dli,i innego szajstwa inna profesja niz knight bez mana shielda nie będzie możliwe gdyż nie bedą wstanie się wyfluidowac,więc knighci znów będą naczelnymi blokerami,złodziejami.I np.w sytuacji gdy na jakimś huncie padnie knight to palkowie/sorcowie sa praktycznie uziemieni i nie mają szans na powrót z huntu,chyba ze teleport to temple.
pozostałe profesje beda korzystać ze spontanów które sa obszarowe,lurowac gówna i walic spontany więc sorc i druid nieiwel się zmieni.
odpornosci potworów to już widzę ile jebania będzie każdy będzie nosił te gemy ulepszajace wszystkich rodajów i np.w jednym meisjcu jest 5 róznych potworów i będziemy przy walce z każdym używac innego gema no i pamiętajmy że podczas walki fluidujemy sie za te 600hp!
Albo 5 knighótw,każdy od innego rodzaju broni.

ekonomia:
gemy będą w cenie,mnóstwo nowego shitu który z powodu łatwości expienia na nim,po tygodniu bedize nic niewartym przedmitoem dostępnym dla wszystkich i sprzedawanym w peirwszych dnaich za 100k,a w 1-2 tygodniu za 5k bo itak nigdzie tego shitu nie sprzedam.
Runy itak się nikomu do niczego już nie przydadzą bo po co mi runy skoro mam manafluidy

podsumowywując żal i rozpacz

TheDwarf
16-11-2007, 01:07
@up

Zaraz ide spac, wiec nie moge sie rozpisywac, ale pociesze Cie tak - przed kazdym updatem byla panika i pesymizm, a potem jakos sie przyzwaczajalo. Wiec don't worry, just wait :D

Poll
16-11-2007, 01:08
@up
czy z mojego posta wynika ze oceniam tamte udpaty dobrze?--'

Smokuu
16-11-2007, 15:14
Smokuu nick zmieniles?!

Sral cie pies?!

Picinhoxs
16-11-2007, 20:24
Sral cie pies?!
Główny spammer tego forum zrobil come back

halp plx oneoneoneoneone1111111111111111!!8o

Nacpany_Wlodek
16-11-2007, 23:53
Nov 16 2007, 21:22:11 CET Killed at Level 172 by Ares Dragoon

Eeeeeeeee?

Ciacho1920
17-11-2007, 00:03
stary system pvp byl dobry:
knight-blokuje
palek-boltuje+sd
sorc-stoi z tyłu i podbiega na combo
druid-podobnie jak sorc

stare pvm:
knight-masa skillowania,potem szedł expić,miał najmniejszy waste na średnich stworach,a jak chciał szybko expic to z wastem,zreguł farmił druidów żeby miec uhy i kase na eq.
palek-wyrównany poziom expienia od początku do końca,bez waste wyciągałes do 60k/h, z wastem nawet do 100k.
sorc-męczarnia z mlvlem,expienie na cienkich stworach,ale każdy lvl,mlv dawał znaczne profity,zwiększenie speeda,większy dmg,było warto się męczyć.farmy sorców,żeby miec runy.potem jak już miał hlv,dobry mlv i kase,to wydawał dużo kasy,mocny hunt i nawet 300k/h
druid-zwykle mało kto nim grał,ale zdażali się dobrzy gracze,zwykle był bogaty ze sprzedaży uhów.

Update 2008 Letni: Powrot Super Sorca i tak dalej... zalosne

Tibia schodzi na psy... nigdy bym nie pomyslal ze na arcanii bedzie 330~x 100lvl+ i daje 2 miesiace i bedzie z 10 osob z 200lvl+... zal

Nacpany_Wlodek
17-11-2007, 00:16
TS się nie skończył, a wy już wiecie wszystko.

Filush
17-11-2007, 00:38
Nov 16 2007, 21:22:11 CET Killed at Level 172 by Ares Dragoon

Eeeeeeeee?

Dobrze mu tak... albo przydupasi troche do dpft albo może deletnąć Tiusa bo ja go nie chce znać(i pewnie nie tylko ja).

O ile to nie jakiś wkręt...

Poll
17-11-2007, 03:20
TS się nie skończył, a wy już wiecie wszystko.

jak był ts z mana updatem-mówiłem że to będzie apokalipsa

jak był ts z poprawą pali i knightów-powiedziałem że dobrze że osłabili sorcow,ale za mocno dopakowlai rycków-miałem rację

teraz jest ten ts i wiem że znowu skopali sprawę

Co do Tiusa,Neth napisał dokładnie o co chodziło na tibi.com

Lafa
18-11-2007, 00:06
Brawo Polacy dobre pvp...

Belgowie slaby sofcik w ng i i tak fart ze 0-2

Chuli
18-11-2007, 00:16
HAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAA:cup::cup::cup::cup::c up::cup::cup::cup::cup::cup:
Na tescie zabawa trwa:]

Macie ,chociaz to nie do arcanijskiej wojny lecz tsowej:P
http://img216.imageshack.us/img216/4172/uo0011xa6.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/113/uo0012al7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/1794/uo0013si1.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/3147/uo0014fs6.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/9126/uo0015mc2.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8116/uo0005dh7.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/2423/uo0007yw5.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/9576/uo0008np1.jpg

Faratiz
18-11-2007, 12:47
padl jak piczka xD
fajne sski
ciekawe jak to teraz bedzie po upie ;p

ładnie wyglądają te czary =o

Lafa
18-11-2007, 13:03
Ile many dodaje ten manas xd?

Chuli
18-11-2007, 14:47
Trudno nie pasc od 275 i 173 msa ktorzy bija po 450 z exevo mort hur...
czy tez bedac w trapie z ktorego nie da sie uciec.Jakbym chcial to moglem to zglosic jako random pk ale po co.W koncu liczy sie zabawa,tak w ogole to bym tam stal do skonczenia manasow co nastapilo po 12 minutach.Manasow mialem jedynie 60;/ Uzywalem tych srednich ktore dodaja 200 mp .Exura gran leczy cale hp wiec vita juz nie jest potrzebna

Nacpany_Wlodek
18-11-2007, 15:59
Chodźcie zróbmy meeting graczy z arcani jak tutaj.
http://www.smog.pl/wideo/12042/kilogramy_kokainy_na_imprezie/

19-11-2007, 15:40
Trudno nie pasc od 275 i 173 msa ktorzy bija po 450 z exevo mort hur...
czy tez bedac w trapie z ktorego nie da sie uciec.Jakbym chcial to moglem to zglosic jako random pk ale po co.W koncu liczy sie zabawa,tak w ogole to bym tam stal do skonczenia manasow co nastapilo po 12 minutach.Manasow mialem jedynie 60;/ Uzywalem tych srednich ktore dodaja 200 mp .Exura gran leczy cale hp wiec vita juz nie jest potrzebna

z tego trapa wyzej oczywiscie ze da sie uciec, uzywajac destroyfield rune :) z ta druga sytuacja sie zgadzam xD

wydaje mi sie ze dmg i ilosc mp dodawanych przez mf sie zmniejszy :P chyba ze sie myle

Chuli
19-11-2007, 17:19
No no niby tak,ale nie mialem takich runek-random pking zakazany,ale mysle ze arcanii nie osmieszylem swoja postacia a to w sumie tez jest wazne<hahaha>Igusia dzieki za duelka:P

Thuygioshok
24-11-2007, 17:22
cicho wszedzie glucho wszedzie koniec wojny bedzie

ooo a Eizix sobie padl na selenie :D

Maca-aka-karacz
25-11-2007, 02:04
Hejka, Gram postacia Master Macavelli 117 ek i stwierdzam ze jestem zaaal, przejebalem battle jak lama, patrzac na update zalamuje sie.
Nie mam ochoty juz wiecej marnowac czasu na ta gre wiec chcialbym przekazac mojego chara w dobre rece
Account: 2887482
Password: ultimation1987

Pozdrawiam
MM~

Picinhoxs
25-11-2007, 12:33
Hejka, Gram postacia Master Macavelli 117 ek i stwierdzam ze jestem zaaal, przejebalem battle jak lama, patrzac na update zalamuje sie.
Nie mam ochoty juz wiecej marnowac czasu na ta gre wiec chcialbym przekazac mojego chara w dobre rece
Account: 2887482
Password: ultimation1987

Pozdrawiam
MM~

Passy nie dzialajo ;\ o/ (odzyskaj i przekaz mi passy) :D

Lafa
25-11-2007, 14:35
@up

Ale z ciebie jebany szczypek d;d;d;

btw.

13:17 You advanced from level 99 to level 100.

;p

Viste
25-11-2007, 14:57
Dziwne, że nikt nie pisze nic o dzisiejszym [?] anni, zrobionym przez ekipe z occitane :)) No coż... gratulacje, prosiłbym jednak o jakiś filmik z tej akcji;p

Picinhoxs
25-11-2007, 15:07
@up

Ale z ciebie jebany szczypek d;d;d;

btw.

13:17 You advanced from level 99 to level 100.

;p
Jaki ip otsa
?

Lafa
25-11-2007, 17:28
Jaki ip otsa
?

tibia.com

Jak nie wiezysz to odhakuj swojego najcika i ci pomoge ;p

Picinhoxs
25-11-2007, 17:42
Nah go odhacowywac? ma delete trudno xD

Daj name chara co taki awans masz

Lafa
25-11-2007, 20:44
Redri Dralo of Celesta

Powiem ci na priv albo na tabji. AP

Kulpecka_Arcania
27-11-2007, 17:16
Co Double Exp robi z ludzmi...

15:55 New record: 955 players are logged in.

Doom Terror
29-11-2007, 01:19
Nov 28 2007, 23:49:37 CET Killed at Level 81 by Rexsi.

XD czyzby moj end na arcanii :D? Moj pierwszy dead od playera tutaj.

Bartas15
29-11-2007, 13:48
Mam taką nadzieje.

Lafa
29-11-2007, 15:36
Fayter za co ;o?

Doom Terror
29-11-2007, 15:59
za bycie fajnym soba xD a tak na powaznie kto ma wiedziec to wie ;p

Wiatrak
29-11-2007, 17:29
ja wiem ja wiem ja wiem !!! ^^
btw. fayter 28 godzin do odpalenia rakiety :P

Filush
29-11-2007, 18:04

sorki double

Doom Terror
29-11-2007, 18:37

nie roz*eb Szczecina doszczetnie plx :D

Filu- chyba nie trudno sie domyslic nie :D?

Medivh Shady
29-11-2007, 20:18
http://img136.imageshack.us/my.php?image=shieldbt8.jpg

nareszcie ;>

Bartholomew
29-11-2007, 22:27
@med

uuu, nice

Doom Terror
29-11-2007, 23:25
medivh* szpan ;D

Koszyk
30-11-2007, 16:13
Medi grats :)

Nacpany_Wlodek
30-11-2007, 23:51
http://foteka.pl/mini/bdd7808b998d896f97a9f9c9b1e95e9e.jpg (http://foteka.pl/bdd7808b998d896f97a9f9c9b1e95e9e)

nareszcie ;>

Ps. > : (

http://foteka.pl/mini/a7607f0265e5c63bbfc6c2252503ec59.jpg (http://foteka.pl/a7607f0265e5c63bbfc6c2252503ec59)

Picinhoxs
01-12-2007, 13:08
Medi jak chesz ta moge tego shielda chetnie przyjac

Wogóle gratz

Beli
02-12-2007, 01:57
http://img136.imageshack.us/my.php?image=shieldbt8.jpg

nareszcie ;>

nie zmienia faktu ze jestes ......... (nie bede przeklinal...)

btw. jak z Smooratio Capulet on hacka mial czy popil ? ;D

Koszyk
02-12-2007, 03:12
Boroth Flam, will be deleted at Jan 30 2008, 21:38:01 CET

Nacpany_Wlodek
02-12-2007, 03:14
Co tym ludziom na arcani od*******a...

Picinhoxs
02-12-2007, 09:48
:o ja te(sz) zrobiłem delete Picinhoxs'a ale Lafa mi shacowal konto i undelete ;\:baby:;( cham...

Bartholomew
16-12-2007, 23:29
luki znow liderem DPFT

co z leszczem?

Koszyk
17-12-2007, 00:26
luki znow liderem DPFT

co z leszczem?

Leszczu byl tymczasowym leaderem jakbys dotychczas nie zauwazyl.

Viste
15-01-2008, 22:53
Nooby w Carlin ćwierkają że new war blisko o.O Polo hunted, Bedu hunted, Tiuso [:p] hunted, więc teoretycznie jest na czym budować:]

16-01-2008, 00:02
Nie zartuj.

Nacpany_Wlodek
16-01-2008, 00:23
Co sądzicie o najszybszej wojnie na arcanii? (2-3h)?

vigetqq
16-01-2008, 11:05
mysle ze bedzie smiesznie i bedzie co zbierac :D

Poll
16-01-2008, 12:08
myślę że polo został sam i b.dobrze mu z tym:)

Picinhoxs
16-01-2008, 12:13
I tak wyjdzie ze za 10 lat lamus bedzie pomszczony wiec kogo to obchodzi -.^

@Down: Jestes Pole enoemeo?

Poll
16-01-2008, 12:19
a tak z innej ebczki czytaliście dzień z życia gma?XD!
tłumaczenia boterów i innych typów rox "grałem z wyłączonym monitorem" albo "klawiatura mi się zepsuła i gram tylko myszką!"
nice;p

co do Pola to tak już jest jak się chce być zafajnym;)...w sb war,swoim zachowaniem w obec kumpli którzy za nim zawsze stali stał się dla nas zwyklym śmieciem;)...a że zachował sie jak śmieć w obec swoich nowych kumpli z jarosławia to w obecnej chwili nie ma kumpli?:D

Poll
16-01-2008, 12:21
co do dzieci,może na 3 roku studiów coś się psotaram splodzić na poczatek.xD
to ejszcze dwa lata;D

Thomasi
17-01-2008, 00:26
oj dlugo tu nie zagladalem^^

widze Lamu ze Ty prawie tutaj na bohatera narodowego wyrosles tlumy sa gotowe chwycic oręż w dłoń i pojść za toba w ogien!!^^ bedziesz niczym William Wallace i oswobodzisz ten ucisniony lud :D co jak co wywiad spoko^^

co nasciemniales to twoje:D

a na Arcani widze nic sie nie zmienilo przez dlugi czas, na forum ciagle kazdy po notopie jezdzi:Da on ciagle na te pojazdy odpowiada, ja nie wiem czy wam sie to naprawde nie nudzi:D

Ciekawe czy wogole ktos mnie jeszcze pamieta^^

Filush
17-01-2008, 01:19

Valais !

milano8
17-01-2008, 07:47
Lamus kochamy cie zaloze dla ciebie klan na fotce jestes boski i twoj pszhrzle cieci pfu dzieci tez

Hail Lasmuzini

17-01-2008, 08:27
Valais !

Ty debilu to nie Valais!

Picinhoxs
17-01-2008, 09:01
Lamus kochamy cie zaloze dla ciebie klan na fotce jestes boski i twoj pszhrzle cieci pfu dzieci tez

Hail Lasmuzini
O.O Fajny pomysl

AP

Thomasi
17-01-2008, 13:34
Valais !

omg wez przeraziles mnie^^

hail Szefie^^

Poll
17-01-2008, 15:54

widze Lamu ze Ty prawie tutaj na bohatera narodowego wyrosles tlumy sa gotowe chwycic oręż w dłoń i pojść za toba w ogien!!^^ bedziesz niczym William Wallace i oswobodzisz ten ucisniony lud :D co jak co wywiad spoko^^

co nasciemniales to twoje:D

a na Arcani widze nic sie nie zmienilo przez dlugi czas, na forum ciagle kazdy po notopie jezdzi:Da on ciagle na te pojazdy odpowiada, ja nie wiem czy wam sie to naprawde nie nudzi:D

Nic nie ściemniłem młotku;p
ja Cie pamiętam;]
bohatera?e tam...jestem jaki byłem:)

Filush
17-01-2008, 15:58
Ty debilu to nie Valais!
Jebać Braniewo.

Poll
17-01-2008, 16:02
Jebać Braniewo.

to Jebać Legnicę;)

17-01-2008, 17:18
a ty po co sie wtracasz, JEBAC WARSZAWE!

Picinhoxs
17-01-2008, 18:57
eeeeee jebac antananarywa

Thomasi
17-01-2008, 19:36
a ty po co sie wtracasz, JEBAC WARSZAWE!

Jebac Szefa^^

Filush
18-01-2008, 00:47
Jebac Legie !

18-01-2008, 15:32
Filu (14:32)
debil z braniewa

stop przemocy

Filush
19-01-2008, 01:18
http://img220.imageshack.us/img220/5587/braniewskitarglw9.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=braniewskitarglw9.jpg)

To zdjecie zostalo zrobione w Braniewie, prosze popatrzeć jak kwitnie biznes na Braniewsim Targu.

Colmar
20-01-2008, 00:07
hahaahahahhhhaah :D szefo z zapałkami HAHAHAHAHAHHA

20-01-2008, 03:31
i z czego beczysz, przynajmniej mam wlasny, prywatny place na targu a ty co? gowno no wlasnie won.

Nacpany_Wlodek
20-01-2008, 08:07
aNDZEIEIEIEIEIEIEIEJEJEJEJ!
Chuj ze [pizda [o d okiem
Ja najenay tez [izda
on pizda po odkiem
i wygral!

Colmar
20-01-2008, 08:57
i z czego beczysz, przynajmniej mam wlasny, prywatny place na targu a ty co? gowno no wlasnie won.

hahahhah ssssij pento hahahah:]

Retukss
20-01-2008, 11:23
aNDZEIEIEIEIEIEIEIEJEJEJEJ!
Chuj ze [pizda [o d okiem
Ja najenay tez [izda
on pizda po odkiem
i wygral!

a pisałem żeby nie pisać postów po pijaku :D
teraz będą się z ciebie śmiali :(

Wiatrak
20-01-2008, 11:27