zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Celesta - Real Photo

Stinx
04-11-2007, 16:36
Tworze film rl photo celesty.
Kto chce się znaleĽć na filmie proszę wystać zdjęcie na email: [email protected]
Uwagi.

•minimum 80 poziom,
•fotka wysłana powinna być w formacie *.jpg,
•zdjęcia bardzo małe albo bardzo duże proszę nie wysyłać bo po prostu ich nie umieszczę (chyba ze to większy level to juz sie postaram dostosować zdjęcie,
•w email'u musi także pisać nick postaci w grze, level postaci, profesja,
•je¶li kto¶ chce to może mi wysłać od razu tyle ile ma fotek ludzi z top 25 te mnie najbardziej interesuj± a level i profesje to już sam sprawdze tylko nick wpiszcie !

<^>Skorupa<^>
04-11-2007, 21:42
Nie lepiej napisać na forum tibia.com? Tu zaraz fala kayloggerów Cię zaleje. Aha i serio my¶lisz, że tak dużo osób z 80 lvl +, z Celesty przeczyta ten temat? Szczerze w±tpię.

Stinx
04-11-2007, 21:49
dalem jeszcze na forum celesty mam z 25+ fotek juz ;p

Pan Kracy
04-11-2007, 22:19
życzę powodzenia :P chętnie obejrzę ten film daj dużo hip hopu i rapu jako muzykę XD

ja mam 1 lvl na tym ¶wiecie i mdw to jest kolega kolegi który zna kolegę który ma kolegę kolegi którego ojciec gra w tibie i ma kolegę który ma koleżankę która ma kolegę który zna takiego typa który zna kolesia który zna kolegę kolegi mdw a mdw ma kolege gejmastera.

to był żart oczywi¶cie :)

morisek
04-11-2007, 22:53
MDW gra na harmonii

Argen
04-11-2007, 23:44
@up

Ano fakt, ale my gupi...

@topic

Fajny pomysł, powodzenia.

Szybki'lols
05-11-2007, 10:18
Chętnie zobaczę jeszcze raz "Karoleera włosom dług± pannę"

Lenrock
05-11-2007, 12:39
życzę powodzenia :P chętnie obejrzę ten film daj dużo hip hopu i rapu jako muzykę XD

ja mam 1 lvl na tym ¶wiecie i mdw to jest kolega kolegi który zna kolegę który ma kolegę kolegi którego ojciec gra w tibie i ma kolegę który ma koleżankę która ma kolegę który zna takiego typa który zna kolesia który zna kolegę kolegi mdw a mdw ma kolege gejmastera.

to był żart oczywi¶cie :)

lol? a ja myslalem ze mowisz powaznie, powaznie.

Stinx
05-11-2007, 15:32

hah jego to dam 2 fotki specjalnego naszego kochanego pkera co stracil tyle harów XD

morisek
05-11-2007, 16:26

Ty chyba lysiejesz i po prostu zazdroscisz. ^^

Stinx
11-04-2012, 09:13
haha ale ja miałem kiedy¶ pomysły

A może kto¶ by chciał "reaktywacje" tego tematu? Z tego co pamiętam to taki filmik powstał ale szybko zablokowali na YT bo nie było zgody na umieszczenie facjaty pewnej Pani.