zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PK na Amazonkach

ZenekGrab
04-11-2007, 16:53
Jak zwykle poszedłem zabijać dla zabawy :) nawet nawet pk

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33387

Bialason
04-11-2007, 17:05
muszę przyznać ze konkretny z ciebie popi**dol

ZenekGrab
04-11-2007, 17:15
muszę przyznać ze konkretny z ciebie popi**dol

Dzięki ja o tym wiem zachęcam więc do oglądania xD.

x86rush
04-11-2007, 17:29
Szerze mówiąc zdolności PVP, jakie tu pokazałeś nie są wybitne. Niestety nie pokazałeś nic nadzwyczajnego. Wpieprzyłeś sporo kasy na runy (jak na taki manhunt). Oczywiście nic z tego Ci się nie zwróciło. Moim zdaniem, w sytuacji gdy któraś z Twoich ofiar dysponowałaby runami, to byś padł bez żadnego problemu.

Ps. Przez zachowanie takich rasistów jak Ty polacy nie są stawiani w zbyt dobrym świetle przez inne narody. Zupełnie nie rozumiem Cię i po wodów dla których piszesz "fuck br" ... uważasz że w ten sposób jesteś lepszy od innych ?

Slovik
04-11-2007, 17:50
@up

Nie martw się ja kolegowałem sie z Knight of Zeuz ( Galana 120 +ek )
kiedy dołączył do wojny do szwedów i walczył przeciwko polakom napisaem do niego hiho, a on do mnei fuckin poland ;)

Don Toro
04-11-2007, 18:04
@up

Nie martw się ja kolegowałem sie z Knight of Zeuz ( Galana 120 +ek )
kiedy dołączył do wojny do szwedów i walczył przeciwko polakom napisaem do niego hiho, a on do mnei fuckin poland ;)

Przykro mi to powiedzieć ale Szwedzi mają wredny charakter...
A Brazylijczycy jak przełamać barierę językową to mili ludzie i nie widzę powodu obrażania ich (pomimo gry na NON PVP ludzie z Brazylii nie naprzykrzyli mi się tak jak Polacy :))

kocica
04-11-2007, 22:01
Przykro mi to powiedzieć ale Szwedzi mają wredny charakter...
szwedzi sa zajebisci
@topic
kocham pkowac noobcharami shasushua

Ok'rzes
04-11-2007, 22:17
,, Fuck_br " ?? I co stoi Ci ?... Z powodu nazwy pliku nawet go nie oglądam... nie mam zamiaru przenosić twojej ciężkiej choroby zwanej rasizmem... Pozdrawiam.

Draggman
04-11-2007, 22:30
@topic
Widać że nie umiesz za bardzo pkować. Waste w hoy. Z tymi runami mógł byś bić 25+ Biłeś nawet 15 lvl ;s.

@do ludzi piszących tu :P
Jeden napisał że jest rasistą i wszyscy zaczęli go jechać. Musze powiedzieć to już dawno nie modne żal.pl -.-"

Nie znacie sytuacji na Silverze. Jest chyba jeden polak tam który ma 100+. Bo brazole nie dadzą w ogóle grać. I nikt ich tam nie lubi.

ZenekGrab
04-11-2007, 22:35
,, Fuck_br " ?? I co stoi Ci ?... Z powodu nazwy pliku nawet go nie oglądam... nie mam zamiaru przenosić twojej ciężkiej choroby zwanej rasizmem... Pozdrawiam.

Nie chcesz to nie oglądaj dla mnie to jest żałosne to ,że tak uważasz jak grałem na wielu serwerach to brazole zawsze dawali mi w kość mówisz coś do nich po eng a oni br? br? br? nic nie rozumieją i ciągle wkurzają to ,że masz w awatarze zakonnice to nie znaczy ,że możesz szaleć jeden co napisał co do brazoli to ma racje bo oni naprawde wkurzają.

Master'Fredo
05-11-2007, 13:40
Good joob ! trzeba tepic chwasty :D
na Refugi br sa naprawde beszczelni przykladowo taki Kamifoox
zawsze sie wpierdoli i beszczelnie mowi ze on tu teraz expi....kij im w oko i kotwica w plecy :D:D:D