PDA

Pokaż pełną wersje : Update, za co za tym idzie - trzeci addon

Krablak
04-11-2007, 19:39
Hmm... update, update'em, polepszenie druida, pogorszenie palka i knighta... Dobra, dobra ale... była wzmianka na temat trzeciego addonu8o
Sam nie wiem jakie bedą ale moze wy macie jakies pomysły/sugestie?
Jakie np. rzeczy bedzie trzeba przyniesc...
Pierwsza taka moja fantazja to kusza na plecach huntera na którą trzeba by było przynieść np. daną ilość kusz/łuków i jakies inne bzdety z innych questow:)

Możecie tutaj proponować/fantazjować na temat nowych addonów

Pozdrawiam,
Krablak.

@down Będzie można zrobic 3 ADDON! <<WKONCU!!>>>(http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153250) Wzmianka czyli nie koniecznie że wiem że bedzie na 100% poprostu założyłem ten temat żebyscie mogli pofantazjować co do trzeciego addonu :)

Pomocny Murzyn
04-11-2007, 19:48
Gdzie była wzmianka na temat trzecich addonów? Oświeć mnie...

Hu'Hu
04-11-2007, 20:20
1. Nie było wzmianki o trzecim addonie, chyba tylko o nowych outfitach.
2. Jakiś czas temu był już taki temat.
3. Nigdzie też nie przeczytałem o pogorszeniu palków i knightów ani też szczególnie o ulepszeniu magów. Z tego co ja się orientuje ma być zmieniona ekonomia, oczywiście z myślą o magach, ale nie zmieni się moc druidów czy też sorców.Będą mogli expić z mniejszym waste albo bez waste.

Banqor
04-11-2007, 20:52
A może by tak ogon do męskiego Druid Outfita ?

Krablak
04-11-2007, 21:47
Ja pierdole to nie temat typu "nie widzialem czegos takiego ze palka pogorsza a polepsza druta" to jest temat do waszego fantazjowania na temat trzeciego addonu. Kurwa zajebiste forum to ze jestem nowy, to nie powód że odrazu musza leciec teksty "delete topic, moze ogon, jestes noob, byl taki temat"
Chyba nie do tego dążymy, polepszajmy forum i szanujmy innych uzytkownikow niezaleznie od stazu na forum, pozycji badz levelu w Tibii

Scoop
04-11-2007, 21:58
Mi sie wydaje że bedzie nowy outfit, na przykład samolot. Będziesz musiał przynieść dużo rzeczy, na przykład stal i sworda. No a jeśli chodzi o 3 addon to na przykład:
-Druid: Ogon albo jakiś pasek fajny
-Barbarian: Skrzydła od samolotu
-Citizen: Teczka na plecach.

Pozdro

Pan Kracy
04-11-2007, 22:30
a ja chciałbym żeby dodali strój Roberta Kubicy...

Scoop
04-11-2007, 23:42
No to by było niezłe. Albo jakby dali strój policji i byś mógł jeździć radiowozem. Pozdro dla Ruchu

Rafals from hell
05-11-2007, 12:20
Tragedia. Wszystko co tu napisałeś nie ma potwierdzenia w rzeczywistości.

Krablak

Nie bulwersuj się,bo dobrze ci powiedzieli. W dodatku za swoją wulgarną wypowiedź powinieneś dostać ostrzeżenie.
Jeżeli nie jesteś w stanie udowodnić swoich informacji w sensowny sposób zapraszam do tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=148125
Tutaj możesz do woli pisać wszelkie nawet największe głupoty jakie ci się zamarzą i chciałbyś je w następnym update, ale tworzenie nowego tematu oraz za przeproszeniem "pieprzenie" takich głupot nic nie wnosi, a tylko truje umysł i daje nadzieję takim ludziom jak właśnie ty, którzy ubzdruali sobie coś, albo źle zinterpretowali jakiś tekst.

Hu'Hu
05-11-2007, 12:26
Ja pierdole to nie temat typu "nie widzialem czegos takiego ze palka pogorsza a polepsza druta" to jest temat do waszego fantazjowania na temat trzeciego addonu. Kurwa zajebiste forum to ze jestem nowy, to nie powód że odrazu musza leciec teksty "delete topic, moze ogon, jestes noob, byl taki temat"
Chyba nie do tego dążymy, polepszajmy forum i szanujmy innych uzytkownikow niezaleznie od stazu na forum, pozycji badz levelu w Tibii

Nowy użytkowniku forum.
Zauważ że ja tylko poprawiłem to co napisałeś w pierwszym poście,wprowadzasz ludzi w błąd więc trzeba obalić mity jakie tworzysz.
Powtarzam taki team już istnieje.