Pokaż pełną wersje : Tajemnicza komnata na Troll Mountains
tibiaforever7
05-11-2007, 18:48
Witam.
Chciałbym was się zapytać czy wiecie gdzie jest wejście do tej tajemniczej komnaty na Troll Mountains. Wiem że trzeba tam wejść po parcelach za pomocą rota ale nie wiem dokładnie gdzie jakbym mógł ktoś zamieścić screeny albo opisać jak tam wejśc bym był bardzo wdzięczny. Nie wiem czy kiedyś juz był taki temat bo jestem nowy i nic podobnego nie widziałem.
tutaj link do tego miejsca: http://tibia.pl/earth.php?x=32478&y=32253&z=8&q=114.41
Pozdrawiam.
było już. Z tą komnatą nic nie jest związane a przynajmniej narazie nic nie wiadomo, to dla smaku by ta gra była ciekawsza :)
tibiaforever7
06-11-2007, 16:58
No tak ale wiem że można tam wejść bo widziałem na filmikach... i sie pytam jak tam wejść
1. przede wszystkim potrzebowalbys klucza do tych drzwi
http://tibia.pl/earth.php?x=32499&y=32245&z=8&q=153.32
a takowego nie ma...
2. potem nie wiadomo czy do nast. tez nie potrzeba klucza i to moze byc inny nawet..
3. to jest miejsce dokladnie pod ta dziura
http://tibia.pl/earth.php?x=32478&y=32261&z=9&q=303.56
a nawet nie wiadomo czy to jest HOLE czy SMALL HOLE (w ktorego nie da sie wjesc
4. http://tibia.pl/earth.php?x=32478&y=32244&z=8&q=196.65
to jest jakis switch nie wiadomo do czego
to chyba tyle...
Chupacabra
12-11-2007, 15:38
te, tethi, na cholere sie wypowiadasz w tematach o ktorych zielonego pojecia nie masz??? Jest jakies logiczne wytlumaczenie czy po prostu jestes debilem udajacym wielkiego tibijskiego fafarafa??
Do swiatyni sa dwa a wlasciwie nawet trzy sposoby wejscia... Dwa to nawet na tym forum sa opisane. Z paccem latwiej a jak nie masz pacca to 3 parcele...
Avallach
12-11-2007, 16:10
te, tethi, na cholere sie wypowiadasz w tematach o ktorych zielonego pojecia nie masz??? Jest jakies logiczne wytlumaczenie czy po prostu jestes debilem udajacym wielkiego tibijskiego fafarafa??
Do swiatyni sa dwa a wlasciwie nawet trzy sposoby wejscia... Dwa to nawet na tym forum sa opisane. Z paccem latwiej a jak nie masz pacca to 3 parcele...
taaaa, moze tethi moglby byc madrzejszy, ale ty bys mogl byc starszy.
Moze jakies ograniczenia wiekowe dla uzytkownikow?
Chupacabra
12-11-2007, 19:15
taaaa, moze tethi moglby byc madrzejszy, ale ty bys mogl byc starszy.
Moze jakies ograniczenia wiekowe dla uzytkownikow?
Mozesz rozwinac? Czy posta sobie nabijasz przy okazji tego ze ktos odezwal sie do twojego kolegi ostrzej? Napisalem cos zle? Jesli ktos udziela blednych informacji (w wyniku glupoty albo cholera wie czego) to chyba nie nalezy mu klaskac... Teksciki o wieku to zachowaj dla siebie, bo mozesz sie zdziwic, kolezko...
Moge nie wiedziec, moge sie pomylic..Tez jestem czlowiekiem jak kazdy z nas...
Dobrze jesli juz jest wejscie do tej jaskini to bardzo cie prosze o zaprezentowanie takowej drogi.
P.S.
Na tym dorum nie ma nabijania poscikow ;)
Mozesz rozwinac? Czy posta sobie nabijasz przy okazji tego ze ktos odezwal sie do twojego kolegi ostrzej? Napisalem cos zle? Jesli ktos udziela blednych informacji (w wyniku glupoty albo cholera wie czego) to chyba nie nalezy mu klaskac... Teksciki o wieku to zachowaj dla siebie, bo mozesz sie zdziwic, kolezko...
HAHA już widzę jak 15-sto latek z Ego 20+ latka jedzie pół Polski by naklepać kogoś z forum bo miał czelność mu coś powiedzieć nie po jego myśli.
ON TOPIC
Chciałbym was się zapytać czy wiecie gdzie jest wejście do tej tajemniczej komnaty na Troll Mountains. Wiem że trzeba tam wejść po parcelach za pomocą rota ale nie wiem dokładnie gdzie jakbym mógł ktoś zamieścić screeny albo opisać jak tam wejśc bym był bardzo wdzięczny.
Głupota, po jakich rotach Ty chcesz tam włazić? To taka dziura jak na desercie. Wchodzisz jednak na dole nie ma rope palce by wrócić na poziom wyższy. Jest to element RPG (swoją drogą Tibia i RPG ^^).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.