Pokaż pełną wersje : Orsza na Antice. Bloczy Sashra
Bartholomew
05-11-2007, 22:12
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33452
nie zdradzac loota ;-D
loot:
silver dagger
powiedzcie mi, jak tak szybko można wziąć do BP 3 rzeczy? w dodatku mamone, przy której trzeba nacisnąć OK.
IceMaster :)
05-11-2007, 22:24
bot bot ;o
<short>
michalll
05-11-2007, 22:27
loot:
powiedzcie mi, jak tak szybko można wziąć do BP 3 rzeczy? w dodatku mamone, przy której trzeba nacisnąć OK.
Ja trzymam ctrl jak przenosze to nie muszę "ok" naciskać :p
Nie napisałem, że zrobisz to szybciej, tylko że z ctrl nie trzeba naciskać "ok" :P
Co nie zmienia faktu, że loot rox _/
loot:
silver dagger
wpierw naucz się klawiszologii tibi a potem się wypowiadaj, żeby nie trzeba było wciskać Ok wystarczy przytrzymać ctrl
@ 2x up: szybsi! xD
Kocham prędkość wysyłania mojego internetu. :P
@loot: no cóż, bywa i taki evul loot ^^.
Co wy pieprzycie? Właśnie się zalogowałem i spróbowałem zrobić to z taką prędkością jaką on to zrobił-hahahah jestem z 3 razy wolniejszy.
Sashra przecież jedzie na ng z tego co wiem ;o
@Etoric: więc masz już pewność, że Sashra nie wciska Ctrl: D. Proste. ^^'
P.R.O.S.T.O.
05-11-2007, 23:34
Ten boss teraz to pestka :P A co do tego bota to co z tego? Znów będziecie się kłócić czy jakiś hlvl używa bota? Nawet jeśli to co z tego? Expi albo treni na nim? Zbiera szybko loota bo nie ma co tracić na to czasu :P
Pozdro:D!
Anvortis
06-11-2007, 00:32
Nie rozumiem jednego. Majac ponad 3.5 K po co sciaga aol'a i wzial bp ss'ow zakladajac slabsze eq O.o?. Przeciez w dzisiejszej "Tibi" moze smialo trzymac butelke piwa, a druga reka naciskac hot keya na uhanie :]. Co do fast-hands, to mu sie wcale nie dziwie bo pelno noobow tam stalo i gdyby polecial np. TH to pewnie nie zdazyl by nawet zobaczyc co sie w orshu znajdowalo, a tak bocik szybko spenetrowal zawartosc ^^.
@2Up
Używanie jakiegokolwiek bota jest nielegalne, więc raczej jest to sprawa dyskusyjna, tak mi się wydaje przynajmniej :P
@Up
Sprawdzić loota chyba mogł tylko ten, kto otrzyma najwięcej expa, + osoby w jego party?
A co do filmu, podobało mi się to "czyszczenie" z noobów terenu :D A orch padł szybko, to już nie takie wyzwanie jak kiedyś...
hmm film jak film tylko szkoda ze loocik taki jakis...
fajnie noobki padały, a tak pozatym jakby Sashra padł to by troche stracił B)
zobaczyć loota mogły tylko osoby z party, ale kto by zdążył jakby poleciały na niego śmieci, nie raz widziałem na filmach, a kto zauważył jak Sashra zobaczył w dedzie parcel i pojedyncze gpki, po co one były?
Agro'pol
06-11-2007, 00:57
loot:
silver dagger
"najelitarniejsza elitarna elita 1337" Pozdrawiam Cie Etoricu :*B)
@down
nie wiesz za bardzo o co chodzi :P
Nacpany_Wlodek
06-11-2007, 01:22
Przecież Etoric "zakodował" loot więc nie widzę żadnego problemu.
zuczek15
06-11-2007, 01:36
a kto zauwarzył że ten ostatni demek mial inna nazwe i tak se popierniczał szybko? szkoda że wypadł jakis nozyk a nie gs albo jakas lepsza tarcza
zuczek15
06-11-2007, 01:38
Nie rozumiem jednego. Majac ponad 3.5 K po co sciaga aol'a i wzial bp ss'ow zakladajac slabsze eq O.o?. Przeciez w dzisiejszej "Tibi" moze smialo trzymac butelke piwa, a druga reka naciskac hot keya na uhanie :]. Co do fast-hands, to mu sie wcale nie dziwie bo pelno noobow tam stalo i gdyby polecial np. TH to pewnie nie zdazyl by nawet zobaczyc co sie w orshu znajdowalo, a tak bocik szybko spenetrowal zawartosc ^^.
nie kumaty jestes przeciesz jakby poszedl w lepszym eq to by mugł dednąć i wtedy mogło mu nawet sword spasc a takto nie padl
a kto zauwarzył że ten ostatni demek mial inna nazwe i tak se popierniczał szybko? szkoda że wypadł jakis nozyk a nie gs albo jakas lepsza tarcza
;D
Biegający bez pojęcia i spamujący "is coming" nowy (ponoć) owner Chatiras`a dał radę ;D
Szkoda, że Sasz nie padł ^^`
Anvortis
06-11-2007, 03:21
nie kumaty jestes przeciesz jakby poszedl w lepszym eq to by mugł dednąć i wtedy mogło mu nawet sword spasc a takto nie padl
Hmm, z aolem by cos spadlo? Zaspalem czy wprowadzono jakis nowy system, ze z aolem tez cos spada?
Nie ale ... bez stone skinów miałby trudniejsze zadanie i był bardziej pewny ;>
;D
Biegający bez pojęcia i spamujący "is coming" nowy (ponoć) owner Chatiras`a dał radę ;D
Szkoda, że Sasz nie padł ^^`
Myslalem ze już nigdy nie zobacze wiekszego nooba od Ledy Anna ale jednak ;s, tez zaluje ze sashra nie padl 2x soft booty by stracil.
Hmm, z aolem by cos spadlo? Zaspalem czy wprowadzono jakis nowy system, ze z aolem tez cos spada?
Po co miałby taki doświadczony gracz jak Sashra ryzykowac deda skoro mógł założyć ssa? Poza tym jak by miał aola pewnie by padl…
T3H_VirUs
06-11-2007, 20:26
Phhueuee :P Moze ma wyćwiczoną ręke od męskich zabaw z Panem Wackiem ;) xD!
Przez 200 leveli grał w fast hęda w depo to się chłop wyćwiczył.
Wystarczy przytrzymac ctrl przy przenoszeniu i nic nie trzeba akceptowac.
@topic
Mogl jeszcze pobiegac z tym orszem i noobstwo wyplemic xD
Gz btw.
eloelopjencdwozero
06-11-2007, 21:24
Wystarczy przytrzymac ctrl przy przenoszeniu i nic nie trzeba akceptowac.
nie nie źle ; zesrać się a nie dać się _/
wiadome ze bot a nooby dalej swoje ... :baby:
loot : roksss, ja mialem lepszy z draga (=
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.