zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Siemka :-)

Zbik Druid
06-11-2007, 21:12
Siemka, mam do Was pytanie i prosze o mądrą;p odpowiedz. Zatem, gram sorciem od pewnego czasu i stwierdziłem, że przydałby się knight;p, jaki typ broni mi polecacie?? Myślałem o swordzie, ale czekam na wasze opinie i sugestie, z góry dzięki.:)

Toren
06-11-2007, 21:27
Obuchy są COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :berserk:

Depeszowiec92
06-11-2007, 21:32
Polecam ci axe. Mają duży atak i niezłą obronę. Obuchy jak nie dysponujesz dużym majątkiem. A sword to porównywalne z axe ale dość drogie.

Arcan
06-11-2007, 21:38
Zgadzam się z przedmówcą, trenuj axe fighting. Ja trenuje swordy ale żałuję tego wyboru, ponieważ sword ringi są do 2 razy droższe od axe ringów, i możesz je kupować masowo tylko dysponując większą gotówką. Również same bronie typu sword są dość drogie (w porównaniu do axe'ów). Topory są niestety ciężkie, ale mają sporo ataku (jednak w porównaniu do swordów mało obrony). Nie radzę ci trenować clubów, club ringi możesz nawet z ziemi pozbierać, ale na późniejszych levelach będziesz musiał nosić cluby słabsze od ich odpowiedników w swordach i axe'ach.

Tomcio Pall
06-11-2007, 22:34
Tak:
Chcesz obcinać ręce, szatkować i w ogóle różne części ciała oraz widzieć jak czasami przeciwnik gonie w agonii. Wybierz sword.
Chcesz rozwalać głowy przeciwnikom. Lubisz widzieć krew na ścianach i widzieć ich mózgi na ziemi. Wybierz Obuchy.
Chcesz obcinać przeciwnikom głowy. Lubisz widzieć śmiertelne rany i zabijać za jednym uderzeniem. Wybierz Axe.

Ghand
07-11-2007, 00:34
Nie kieruj się cenami...

Imho najbardziej ustabilizowane statowo są swordy.

Oszczędzaj, kup słabszy zanim pokusisz się na lepszego.

Emok
07-11-2007, 01:17
Polecam axe. Nie pożałujesz.

Harry Xin
07-11-2007, 01:55
Jak chcesz tak tylko czasem 'rekreacyjnie' to najlepiej weź club bo szybko kupisz niezły... ;)
Jednak gdy chcesz dużo osiągnąć będziesz dużo grał to najbardziej przyszłościowe są axe... :D
Ze swordami jest tak pośrednio... :)

Zbik Druid
07-11-2007, 09:03
Dziękuje za wszytskie rozsądne odpowiedzi;p, wybieram axe:p, porponuje zamknąć temat.Pozdro

Badon
07-11-2007, 15:13
Po co bronią lepiej fista trenuj ! 8o
Ten temat jest jak lokata...