Pokaż pełną wersje : Siemka :-)
Zbik Druid
06-11-2007, 21:12
Siemka, mam do Was pytanie i prosze o mądrą;p odpowiedz. Zatem, gram sorciem od pewnego czasu i stwierdziłem, że przydałby się knight;p, jaki typ broni mi polecacie?? Myślałem o swordzie, ale czekam na wasze opinie i sugestie, z góry dzięki.:)
Obuchy są COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :berserk:
Depeszowiec92
06-11-2007, 21:32
Polecam ci axe. Mają duży atak i niezłą obronę. Obuchy jak nie dysponujesz dużym majątkiem. A sword to porównywalne z axe ale dość drogie.
Zgadzam się z przedmówcą, trenuj axe fighting. Ja trenuje swordy ale żałuję tego wyboru, ponieważ sword ringi są do 2 razy droższe od axe ringów, i możesz je kupować masowo tylko dysponując większą gotówką. Również same bronie typu sword są dość drogie (w porównaniu do axe'ów). Topory są niestety ciężkie, ale mają sporo ataku (jednak w porównaniu do swordów mało obrony). Nie radzę ci trenować clubów, club ringi możesz nawet z ziemi pozbierać, ale na późniejszych levelach będziesz musiał nosić cluby słabsze od ich odpowiedników w swordach i axe'ach.
Tomcio Pall
06-11-2007, 22:34
Tak:
Chcesz obcinać ręce, szatkować i w ogóle różne części ciała oraz widzieć jak czasami przeciwnik gonie w agonii. Wybierz sword.
Chcesz rozwalać głowy przeciwnikom. Lubisz widzieć krew na ścianach i widzieć ich mózgi na ziemi. Wybierz Obuchy.
Chcesz obcinać przeciwnikom głowy. Lubisz widzieć śmiertelne rany i zabijać za jednym uderzeniem. Wybierz Axe.
Nie kieruj się cenami...
Imho najbardziej ustabilizowane statowo są swordy.
Oszczędzaj, kup słabszy zanim pokusisz się na lepszego.
Polecam axe. Nie pożałujesz.
Harry Xin
07-11-2007, 01:55
Jak chcesz tak tylko czasem 'rekreacyjnie' to najlepiej weź club bo szybko kupisz niezły... ;)
Jednak gdy chcesz dużo osiągnąć będziesz dużo grał to najbardziej przyszłościowe są axe... :D
Ze swordami jest tak pośrednio... :)
Zbik Druid
07-11-2007, 09:03
Dziękuje za wszytskie rozsądne odpowiedzi;p, wybieram axe:p, porponuje zamknąć temat.Pozdro
Po co bronią lepiej fista trenuj ! 8o
Ten temat jest jak lokata...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.