Pokaż pełną wersje : Władcy much !!!!
Zapewnie większość użytkowników którzy odwiedzją te forum kojarzy bajke "dla dorosłych" o nazwie "Włatcy Móch". Chciałbym się dowiedzieć co oniej sądzicie i jaki odcinek jest dla was najlepszy. Ja stawiam na "Lekcje 27 - Móndial".
spider-bialystok
06-11-2007, 21:26
Zapewnie większość użytkowników którzy odwiedzją te forum kojarzy bajke "dla dorosłych" o nazwie "Włatcy Móch".
Dla doroslych w wieku 10-14 lat >.>. Moj 11 letni brat to oglada, ja jestem na to za stary ;P
Dark Sven
06-11-2007, 21:30
Zależy chyba od dojrzałości bo imo też jestem 'za stary' na takie bzdury.
Duke Dran
06-11-2007, 21:34
Od czasu do czasu oglądam : P mimo, że kiedyś uważałem, że to syf... dzisiaj też tak sądzę ale +, że oglądam : P.
PS: Polecam kreskówkę Ren i Stimpy (chyba źle napisałem) na MTV ... to poprostu bije wszystko głupotą xD.
W.M. ssie jak stąd do interia.pl.
Widziałem ze 4, może 5 odcinków. Przy "Andżelice" doszedłem do wniosku że moja inteligencja jest powyżej poziomu klozetu, i więcej nie widziałem.
BlueMaster
06-11-2007, 21:40
Autor Tematu:
28 lekcja dla ścisłości
Vanhelsen
06-11-2007, 21:53
lepsze to, niż kolejny filmik na YT z lektorem w postaci Ivony i qrvą zamiast spacji... -.-"
Arka_Sath_Wielki
06-11-2007, 21:56
Według mnie "wykopki" bija wszystko na glowe :D. Ogladam wszystkie odcinki, dla mnie jest to smieszne no ale sa rozne poczucia humoru :)
Po 1 - wlatcy, po drugie - to nie bajka, po trzecie - chwalenie sie ogladaniem tego jest smieszne.
Oglądałem jeden odcinek. Jeśli cała reszta prezentuje sobą podobny poziom humoru, to nie chcę ich widzieć. Niektóre bajki są z gatunku "tak głupie, że aż śmieszne". Niestety ta się do niego nie zalicza.
Jest to patologiczna, brudna i ohydna kreskówka, dlatego jej nie oglądam.
Wole GTO.
PS: Polecam kreskówkę Ren i Stimpy (chyba źle napisałem) na MTV ... to poprostu bije wszystko głupotą xD.
Taaak... A lektor jeszcze lepszy. ;>
Calen Futh
06-11-2007, 22:53
A mi się podoba. Obejrzeć można, czasem będzie coś śmiesznego. Fakt, do Simpsonów się nie umywa, ale ma w sobie to coś, co sprawia, że ogląda się całkiem przyjemnie.
Yoh
niestety nie jestem tak zajebiscie alternatywny jak wy i zdarzy mi sie obejrzec
trzeba przyznac ze po uprzednim upaleniu oglada sie calkiem przyjemnie, moze nie jest to humor najwyzszych lotow, ale calkiem przyjemna z tego odskocznia
no i niezaprzeczalnie wpisuje sie w kanon 'tak glupie ze az smieszne', nie ma co tego ukrywac
Sozemego
07-11-2007, 01:50
Nie nie, do pieca z tym syfem ;<
Arcyprzechujały chłam kierowany raczej do młodych i niedojrzałych emocjonalnie umysłów pod nieudaną przykrywką przykrej śmieszności.
Wszak nie rozumiem popytu wśród polskiej młodzieży na takie produkcje, z pewnością jest to efekt postępującej amerykanizacji społeczeństwa.
Explorer of Hell
07-11-2007, 15:43
Bajeczka dobra raczej dla dzieci w wieku 10-12 lat, a nie 18+.
Widzialem kilka odcinkow i musze przyznac, ze czasami jest cos smiesznego...
Polecam Wlatcow Much tym, ktorym naprawde sie nudzi i chca obejrzec cos glupiego.
http://www.kreskowka.pl/index.php?p=more&id=2191
Wedlug mnie jest to jeden z najlepszych odcinkow, ale nie widzialem wszystkich.
Emily Firehair
07-11-2007, 15:49
Czesio to moj idol
Ancient900
07-11-2007, 15:49
Głupia bajka, kierowana raczej do "mniej inteligentnych" odbiorców którzy podniecają się byle gównem. South Park rox _/
Czasem takie głupie że aż śmieszne ;x
Emily Firehair
07-11-2007, 15:50
do kasacji, wyslalo sie dwa razy ;)
Dr.Unknown
07-11-2007, 15:53
Moja mama to ogląda, ale dla mnie to jest średnio śmieszne.
Ta kreskówka ma oznaczenie +16 ponieważ jak wiadomo dzieci naśladują zachowania bohaterów kreskówek/filmów.
Nie ma ona także walorów edukacyjnych tylko charakter typowo rozrywkowy więc nie opowiadajcie że "gdy to oglądałem dowiedziałem sie że moja inteligencja jest powyżej sedesu" (nie pamiętam do końca tej wypowiedzi bo kolega edytował posta) bo wyjdzie na to że oglądanie filmów komediowych typu Jaś Fasola,Świat według Kiepskich
i innych prowadzi do ogłupiania społeczeństwa.
Niedługo będziemy oglądać tylko Programy popularno naukowe i obrady sejmu.Wtedy nikomu nawet nie będzie sie chciało na forum zaglądać bo będą uważać to za głupotę.
A tak w ogóle Miś Przeklinak jest lepszy nawet od Czesia ;)
Vanhelsen
07-11-2007, 16:42
South Park rox _/jedno warte drugiego... -.-"
obie kreskówki nie są złe ale też nie jest to nic cacy i łał... średniowe ale śmiechowe... czasami :baby:
Czasem, CZASEM zabawne, no ale podoba mi się to coraz mniej ze względu na ten fenomen, to puszczanie tego gówna na komórkach itp.
Oglądałem wszystkie odcinki no i oglądam dalej, ale to już chyba z przyzwyczajenia. Ten fenomen Czesia, strasznie odpycha. Krew mnie zalewa kiedy gimbusy gimnazjalne puszczają z komórki, każdy pokoleji "ona nie ma wacka" i mają z tego straszną "polewe".
South Park jest lepszy dwa razy. Jest tak głupi, że aż śmieszny. Poprostu tam niczego nie przewidzisz nie wiesz jak się skończy. We Władcach Much kończy się zawsze dobrze, a z South Parkiem no to nie wiadomo. Raz dobrze, a raz zginą wszyscy xD
Ancient900
08-11-2007, 22:25
z South Parkiem no to nie wiadomo
Tak, nie wiadomo ile razy Kenny umrze w jednym odcinku xD
Odcinek z 'suwenirowym ciosem zapomnienia' Czesia ssie. xD IMHO nr 1. O ile cały odcinek Ekskumancja jest do bani, to ostatnie ~5 minut zwalił mnieo z nóg... :D 'Gigant' i 'Pranie Mózgów' też daje rade. I na tym kończy się liczba odcinków, które mi przypadły do gustu.
Arka_Sath_Wielki
08-11-2007, 23:16
@up taa 5 minut ostatnie pociska :D
"A wiec je*** continuum (nie wiem jak sie pisze :P)
Rotherdamie
09-11-2007, 00:45
Takich kreskówek powinni zabronic emitowac. Demoralizują polskie dzieci. Ni to smieszne , ni to fajne tylko zajebioza ciagle ,bleeeeeeeee az sie rzygac chce.
A i bajką dla dorosłych jest soutpark.
Czemu takie tematy zakladaja użytkownicy ,którzy dołaczyli sie kilka dni temu? To forum to nie śmietnik . A z WM lubie tylko Przekliniaka.
,,Halo , panie żulu! Co pan do h*ja Wacława wyrabia? Przecież to jest k**wa pralka , a nie telewizor!!
Knight Simon Dark lord
09-11-2007, 15:18
Mi ta "bajka" wogóle nie przypadła do gustu jest tam może kilka śmiesznych textów ale dla mnie jest słabe już wole SP imo lepszy.
..::QRAS::..
09-11-2007, 15:29
to jest beznadziejne ...
Wole GTO.
GTO to jednak zupełnie co innego.
@Topic
Znudziło mnie po dwóch odcinkach. A tak fajnie się zapowiadało...
Hellraiser
09-11-2007, 18:46
Fajne teksty nic poza tym ; o
KrEmAs KAc
09-11-2007, 19:44
Oglądałem kilka odcinków ale wole SP i DM :D
Walekifa
09-11-2007, 22:09
Drawn together <3
Niektóre teksty Czesia rządzą , np.
"Iskra Opole , ja Iskrę w dupę pier**lę , Iskra Opooole"
Albo z girami katachetki ;P
A tak to...średnio.
@up
Mnie teksty Czesia w ogóle nie śmieszą. No ale cóż, o gustach sie nie dyskutuje ;)
Żeby nie zakładać oddzielnego tematu - Szukam tabu guitar pro do Behavior - Guantanamo (czołówka Włatców Móch). Ma ktoś?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.