Pokaż pełną wersje : 130k/1h 109 EK
KaMiLSpAwW
07-11-2007, 03:06
Dam tu filmik jak w łatwy sposób ( gdy ktoś ma kasy ofc ;p) może sobie przexpić , niesety zapomniałem uh dokupić :<
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33529
;)
Dla mnie to jest bezsensowne marnowanie kasy, gdyz mozesz isc na frosty, exp miec podobny a w dodatku jest szansa ze bedziesz mial zysk. Jesli mam oceniac to nienadajesz sie do takich operacji :p W pewnych momentach noobiles i panikowales, ale to jest TWOJA kasa i ty robisz z nia co zechcesz:) Pozdro
@down
jestes w 100% pewny ze ma full kasy ? Ja nie jestem do tego przekonany ;]
109ek to ma kasy full to marnowac moze ;] zara zobacze filmik
hmm ten sposob to juz lepiej na behe up/down exori gran... spory waste... co fakt to fakt na frostach moglbys miec podobny exp (jesli bys zbieral po 3 frosty i ex gran to moze i wiekszy) i prawdopodobienstwo na lepszego loota tez wieksze...
film pokazuje jak mozna zwastowac w cholere manasow i uhow na 130k/h mysle ze na OF wiecej bys za to wyexpil
KaMiLSpAwW
07-11-2007, 15:50
lol , Even wcale nie panikowalem ale widziales jak mnie to szybko zjedzialo co mialem stać i sie exurac? to nie jest panika tak sie wlasnie tam expi najtem ;p chcialem se to zwascic a tam good exp ;d
Up
OMG gz wypowiedzi nie zalezy narazie na loocie mialem kase na waste to poszedlem zwascic bo chce fast expic a na behe jest 40k 1h?na of nie schodzi mi zaden mf ale tam jest sux exp for me :P
Jak nie znasz sie na frostach to nie pisz tego bo jak bys chcial wiedziec frost ma combo za 1.1k hp ( nigdy mi tyle nie walnol ale ma!) do tego 3 frosty to nawet bym nie poscil e granki bo bym musial sie uhac co chwile bo co ture red...Zreszta teraz na frostach mam w sumie nie taki zly exp ale musze bić pojedynczo , na 200 lvlu da sie zrobić tam nawet 500k/1h bo lurujesz se 5 frostow i siema
@Down
Noi co z tego , niektrzy sa tacy co wola stracic rok czasu gry na skilowanie kiedy ja juz dawno mial bym 100;] Mi takie skile wystarczaja do efektywnego expienia ;d
michalll
07-11-2007, 15:55
lol , Even wcale nie panikowalem ale widziales jak mnie to szybko zjedzialo co mialem stać i sie exurac? to nie jest panika tak sie wlasnie tam expi najtem ;p chcialem se to zwascic a tam good exp ;d
Up
OMG gz wypowiedzi nie zalezy narazie na loocie mialem kase na waste to poszedlem zwascic bo chce fast expic a na behe jest 40k 1h?na of nie schodzi mi zaden mf ale tam jest sux exp for me :P
Jak nie znasz sie na frostach to nie pisz tego bo jak bys chcial wiedziec frost ma combo za 1.1k hp ( nigdy mi tyle nie walnol ale ma!) do tego 3 frosty to nawet bym nie poscil e granki bo bym musial sie uhac co chwile bo co ture red...Zreszta teraz na frostach mam w sumie nie taki zly exp ale musze bić pojedynczo , na 200 lvlu da sie zrobić tam nawet 500k/1h bo lurujesz se 5 frostow i siema
Na behe jest 300k+/h.
Ja na frostach bez exori mam lepszy exp, i to bez waste :p
KaMiLSpAwW
07-11-2007, 16:32
Na Behe 300k 1h? yy chyba jak lurujesz se po 8 behe i bijesz..bo tam bijac pojedynczo to nie zrobisz tyle napewno a zreszta frosta sie szybciej ubije ...
michalll
07-11-2007, 16:43
Na Behe 300k 1h? yy chyba jak lurujesz se po 8 behe i bijesz..bo tam bijac pojedynczo to nie zrobisz tyle napewno a zreszta frosta sie szybciej ubije ...
Jasne, że nie pojedynczo, tylko up down po 4:o
Wogóle behe pojedynczo knightem to troche niefajny pomysł :P
( nigdy mi tyle nie walnol ale ma!) expienia ;d
A slownikiem ktos cie nie walnĄł?
strasznie biedny filmik, nic nadzwyczajnego nie wiem czym tu sie chwalic jak tam na bb island normalnie z samej broni sie wbija 90k/h jak juz chcialesk oniecznie na cos to przetracic to z 10 innych lepszych mozliwosci bylo; miales w bp s ringa i tu taka mala sugestia: jak bys go zalozyl to hity z exori byly by wieksze, na frostach jest duzo lepszy exp, a jezeli zalezy ci na loocie to idz na wrle powinno ci sie spokojnie juz zwracac tylko patrzac na to ile nosisz uh przy sobie to raczej mozesz sobie darowac .... skonczylem
@ 3x down
jak nie wiesz jaki mam lvl to mi nie pierdol ze nie bylem na wrlach nigdy, bo akurat jak bys bardzo chcial wiedziec mam 130+ i wiem ze wrle sie zwracaja jak sie je umiejetnie bije tylko ze z twoimy skilami i max hitami po 250 to sie nie dziwie ze to nie realne. Frosty to jedno z lepszych expowisk po upade ale tam tez trzeba uzywac czasami glowki i nie lurac sobie po 4 tylko bic spokojnie po 1-2 i jak jestes sam lub w 2 osoby to mozna wjebac nawet 250k+ wiec prosze cie nie pograzaj sie wiecej
SirMaciarz
07-11-2007, 18:36
A skile to mogllbys troche lepsze zrobic :]
A slownikiem ktos cie nie walnĄł?
17:37 Lucas Elvessan [109]: I want to do fast exp
slownikiem jezyka polskiego czy angielskiego ?:d
@edit
film rzeczywiscie biedny
@2edit
a softy po co masz? zeby sie patrzyly na nas?
@3edit
wow, w polowie filmu sobie o nich przypomniales xD
KaMiLSpAwW
07-11-2007, 18:56
2xUP
A co sie interesuja moje skile? jak masz pisać takie glupie komentarze to wyjdz -.-
3x UP
Na frostach mozesz zrobic 150k expa ale troche musisz sie na bic (hardcore)btw jak byś wiedzial i byl chociarz na wrl (a nie z filmików) to bys wiedzial że na wrl jest waste bo zadko cos leci a uh przy sobie nosze zwykle 5bp bo po 1 to npvp a po 2 chyba lepiej uzywać mf niz wascic uhy? pomysl , bylem na wrl kilka razy raz tylko sie zworcilo na 20bp uh a takto ciagle waste (exp 120k /1h)
3x UP
Na frostach mozesz zrobic 150k expa ale troche musisz sie na bic (hardcore)
Ok, czyli na frostach jest hardkore, z tego co widzialem lurowales sobie te kilka bonebeastow po czym zuzywales po kilka uh i dopiero potem e gran.. znowu kilka uh i e gran haha:D Dla mnie jest to zupelnie bez sensu i ZDECYDOWANIE lepiej jest na frostach expiac chociazby tak, aby zabijac pojedynczo (duza szansa ze cos sie zwroci). ALE! Jesli tak bardzo chciales juz zuzyc te uh/mf i boisz sie frostow to ja bym wolal zuzyc je na wrl, gdyz tez jest szansa ze sie zwroci
jednym slowem: bez sensu ;p
Don Toro
07-11-2007, 19:23
2xUP
A co sie interesuja moje skile? jak masz pisać takie glupie komentarze to wyjdz -.-
3x UP
Na frostach mozesz zrobic 150k expa ale troche musisz sie na bic (hardcore)btw jak byś wiedzial i byl chociarz na wrl (a nie z filmików) to bys wiedzial że na wrl jest waste bo zadko cos leci a uh przy sobie nosze zwykle 5bp bo po 1 to npvp a po 2 chyba lepiej uzywać mf niz wascic uhy? pomysl , bylem na wrl kilka razy raz tylko sie zworcilo na 20bp uh a takto ciagle waste (exp 120k /1h)
No nie wiem:P. Może poprostu miałem farta ale mój hunt na wrl wyglądał tak.
13 bp MF 5bp UH = 3k*5+13k=28k
Loot: 11 gwiazdek (liczmy powiedzmy 2k), 2 b robe (20k u djina) i 3 skull staffy (18k u djina) = 40k
40k-28k=12k
Możliwe, że poprostu miałem fart, ale w sumie siedziałem tam około 1,5h...
co fakt to fakt frosty to sie ciezko napewno bije jak sie ma takie skile , chciales walic praktycznie tylko z exori to bylo wziasc shielda ;] waste jak cholera widac ze sie dopadles 1 raz bo tak to pewnie non stop na jakims bocie gdzies expisz (zolwie) bo takie skile to tylko tam sie nadaja ja na 64 lvlu mialem lepsze zal zal zal niepodoba mi sie film
109ek to ma kasy full to marnowac moze ;] zara zobacze filmik
podejrzewam ze nigdy nie miales 109 ek
KaMiLSpAwW
07-11-2007, 21:16
co fakt to fakt frosty to sie ciezko napewno bije jak sie ma takie skile , chciales walic praktycznie tylko z exori to bylo wziasc shielda ;] waste jak cholera widac ze sie dopadles 1 raz bo tak to pewnie non stop na jakims bocie gdzies expisz (zolwie) bo takie skile to tylko tam sie nadaja ja na 64 lvlu mialem lepsze zal zal zal niepodoba mi sie film
Wez wyjdz z tad czlowieku zal mi Ciebie na maxa , mam gdzies jakie miales skile a miej se 100/100 na 8 lvlu i mnie to nie interesuje , powtarzam 3 raz to jest moja sprawa jakie mam skile i co Ci do tego?
I po 2 nie uzywalem nigdy bota , widac ze sam jechales jak sie tak znasz wyjdz z tad najlepiej a i looknij se na erigu jak expalem szkoda ze nie ma jak od 89-100 potem facc i przerwa i znowu zaczynam , fajnie ze na zolwiach zrobilbym prawie 800k expa ;]
po 3 Avenger ma 38defa i jak bilem BK z mms +justice a avem to nie bylo roznicy a hity zawsze lepsze
po 4 nie dopadłem sie tam 1 raz bo jak bys chcial wiedziec idioto tam jesli chcesz tak expic to nie ma inne wyjscia
Niektórym trudno zaskoczyć ze to byl tylko pokazany exp tam , mysliscie ze ja tam expie z 2-3 razy max , na wrl czesto siedzie jak i na frostach , elo
eloelopjencdwozero
07-11-2007, 21:33
żal żal żal
Co Was obchodzą jego skille ?? oh my gosh , jak mówi ; jego skille ,jego sprawa.A miejcie sobie skille po 200 ... ,ale co Wam do skill innych ? żal mi takich dzieci.
jeszcze stękanie , że waste . jak to mówią :jest waste , jest zabawa.
Wy ciśniecie gówniany exp na żółwiach i jesteście pro bo nie macie żadnych strat taa rozumiem ??
@silver
"a softy po co masz? zeby sie patrzyly na nas?"
A po co Ty masz mózg skoro go nie używasz ? ;<
@Lucas
takiego filmiku nie było jeszcze na forum ( że ktoś na bb biega najtem) GZ! mi się filmik podobał (; sraj na innych , najpierw stękają , że nikt nic nie daje a jak ktoś coś da to już sranie...
p0zdr0 3m sie
btw. więcej blax!
paluch89
07-11-2007, 22:00
Stary
Jak dajesz filmik to licz się z tym, że nie każdemu sie będzie podobał. Jeden sie przyczepi do waste, drugi do skili. Jeśli nie umiesz tego zrozumieć znaczy, że jesteś jeszcze nie dojrzały psychicznie = jesteś dzieckiem. Z twoich wypowiedzi można właśnie tak wywnioskować, ponieważ tego co krytykuje ten film wyzywasz od idiotów itp.
Tyle na twój temat.
btw. szczerze mówiąc licze sie z tym, że możesz mnie zbluzgać.
@UP
tylko za Avek może Cie zbluzgać xDD... A co do filmu ? .. Hmm przemilcze ... ale jest to coś nowego i pozytywnego.... więc film na 5/6 ;) pozdr. Nie zwracaj uwagi na innych ;).
Lukasaldo
07-11-2007, 22:19
Kolegi siochera jakiegoś nie masz?
Up
Dobra rozumiem, tez lubie sie pobawic... jest waste jest zabawa ale zeby na marne 140k/h exp taki waste to lekka przesada... na frostach bez wysilku robie 130k/h i zawsze sie zwraca ( niekiedy maly waste 1-3 bp mf) i rowniez mam 'hardcore' jak biore 2 frosty na klate ( bo i tak sie zdarza). Co do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes znajdz mi taki resp gdzie wkolko bedziesz mial po 5 frostow, dluzej bedziesz biegal po respach niz wybijal tych frostow. Co do 1,1k hp combo frosta to ostatnio pisalem o tym w innym temacie jest on mozliwy bo sam taki wylapalem. Na jakiej podstawie rowniez stwierdzasz ze nie znam sie na frostach? Bo mam 28 sorca w podpisie? nie koniecznie musi to byc moj main char, moj main char ma ponad 140+ lvl wiec o frostach wiem troche duzo jak i o innych expach typu bb land gdzie bez waste mozna cisnac 110+k/h ( przynajmniej RP). Uwazam iz te 140k/h co bys mogl wbic na bb land z takim waste wbilbys na frostach moze mniej expa ale moglbys poexpic 2x dluzej.
No to koniec mojej wypowiedzi ( huh :o rozpisalem sie)
Stary
Jak dajesz filmik to licz się z tym, że nie każdemu sie będzie podobał. Jeden sie przyczepi do waste, drugi do skili.
true true...
@Down
mozliwe... ale przy takiej ilosci osob to sie nie dziwie... szybkie respy... ale chcialbym tez zauwazyc ze jeden blad i te frosty moga Cie sprzatnac... wiec zamiast 500k/h moze byc -3kk/1 min
btw. trzeba jeszcze umiec wbic te 500k...
. Co do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes
Karimmar Chael przez zrookowaniem sie na 207 lvlu wbiijal na frostach 500k/h, zaraz ci link do filmu dam. server honera, 950 ludzi online.
Pieczka-Saphira
07-11-2007, 22:48
Witam wszystkich , film jak film moze koles nie chcial isc na frosty , bo wtedy byscie go jechali bo przecierz ile to filmow jest ek z frostow prawda ? koles mial ochote isc tam , powastowac sobie spoko jego sprawa i nie przy*******ac sie do niego jaja bo ja mam 140ek i na frostach bez waste expie itp itd , PS jakie ma skille to juz jego sprawa i tyle. Po to dal ten film zeby komentowac czy sie podoba czy nie - podoba Ci sie napisz podoba mi sie , nie podoba Ci sie napisz ze Ci sie nie podoba i spoko. Pzdr
Riten_lum
07-11-2007, 23:36
Karimmar Chael przez zrookowaniem sie na 207 lvlu wbiijal na frostach 500k/h, zaraz ci link do filmu dam. server honera, 950 ludzi online.
I gdzie ten film? Chętnie bym to zobaczył.
o do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes znajdz mi taki resp gdzie wkolko bedziesz mial po 5 frostow
Może nie frosty, ale behe na cyclo z sio. Można bez problemu 400+k/h wyciągnąć bijąc z exori gran (były nawet filmy demonstrujące taki sposób expienia).
eloelopjencdwozero
07-11-2007, 23:43
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=nvxl9uawnh42nrv7
Prawie 500k/h by Karimmar Chael ( Frosty )
Enjoy !
Prawie 500k/h by Karimmar Chael ( Frosty )
Enjoy !
470k/h to nie 500k/h :D ale blisko, no coz... ale rowniez waste :P a co do zakonczenia filmu kicka mial czy poprostu wylaczyl?
@2xup
To ze na behe z siocherem mozna 400k/h expic to juz udowodniono daaawno daawno jak jeszcze nie bylo exori gran...
2xUP
Luminera style.
żal żal żal
Co Was obchodzą jego skille ?? oh my gosh , jak mówi ; jego skille ,jego sprawa.A miejcie sobie skille po 200 ... ,ale co Wam do skill innych ? żal mi takich dzieci.
jeszcze stękanie , że waste . jak to mówią :jest waste , jest zabawa.
Wy ciśniecie gówniany exp na żółwiach i jesteście pro bo nie macie żadnych strat taa rozumiem ??
@silver
"a softy po co masz? zeby sie patrzyly na nas?"
A po co Ty masz mózg skoro go nie używasz ? ;<
@Lucas
takiego filmiku nie było jeszcze na forum ( że ktoś na bb biega najtem) GZ! mi się filmik podobał (; sraj na innych , najpierw stękają , że nikt nic nie daje a jak ktoś coś da to już sranie...
p0zdr0 3m sie
btw. więcej blax!
nie dyskutuje z osobami, ktore nie umieja nawet przeczytac mojego nicku ;<
@up
haha dopiero kapnalem sie ze twoj nick to "Sliver" xdddd
kolega sie chyba zasmucil ze wszyscy po nim jada ale nie dziwie mu sie.... czlowieku trzeba byc twardym a ci odrazu psycha siadai wybuchasz mi tu jakismys glupimi postami
KaMiLSpAwW
08-11-2007, 19:03
Thx za komenty xD mowie ze na bb island poszedlem tylko po to zeby pokazać exp tam ,wiem jak jest na frostach ;]
thx za linka tego Karimmar Chael bo teraz osoby ktore mowily o tym ze sie nei da takiego expa zrobic maja dowód;p
yyy , a ma ktoś filmik jak zrobic 400k/1h na behe? bardzo bym prosil :)
@down
heh zwascil1.2kmf nicewaste:Pale widzisz to jest 170lvl ;p
eloelopjencdwozero
08-11-2007, 19:17
Się Robi ;] !
behe hunt 400k exp h
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30520
p.s. wonderfull exp , but very big waste.
p0zdr0
@Lucas
no wiem wiem wkoncu jest to "troszke" hp wiecej ;pp
moze spróbuj na Gs isle , gdzies byl filmik ; zaraz poszukam ;p p0zdr0
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30913
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29919
z doświadczenia wiem , że nie ma tak elo elo 1kkkk expa/h ale zawsze jest + ;] (ofkorz expiac normalnie bez , e grana )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.