zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Błagam o pomoc-desperacja

K0wal
07-11-2007, 20:56
Witam jestem zdesperowany miałem system windows vista przszedłem na xp home edition zainstalwoałem wszytkie sterowniki i włączyłem tibie nie miałem żadnych lagów jedank po momencie pojawiły sie i nie mogłem nawet sie ruszyć przez 30 sekund teraz ciągle je mam dodam że to nie wina kompa ani internetu sterowniki też mam najnowsze zainstalwoałem nastepnie xp profesional i tez to samo kiedyś grałem na tym kompie w tibie na xp i nie miałem żadnych problemów wybiłem nawet porządny level.Błagam o pomoc i wskazuwki próbowałem wszytkiego o co tu może chodzić ;/ jęsli ktoś mi trafnie pomoże postaram dać mu sie jakies itemki na servie na którym gra ja grałem na 6 servach wiec moze na którymś akórat mam postac.Brdzo prosze góry thx.

kuva5
07-11-2007, 22:10
Ty najpierw poczytaj słownik ortograficzny bo takich błędów to ja nie widziałem (ci mówie najpierw słownik a potem itemki i pytania ok?)

Piranezi
07-11-2007, 22:52
pOoOoOo0o0TfFfFo0o0oOorNeEe

Cygan Slejter
07-11-2007, 22:58
Direct 5
adjust frame 26 ;)

jak nie to niewiem

Scartex
07-11-2007, 23:13
Desperacie proponuje wziasc jakis pistolecik i kulke w glowke jak ci nie bedzie dzialac ... albo jeszcze lepiej ... POTNIJ SIE bo ci tibia nie dziala

Moglbys jeszcze powiedziec cos wiecej o swoim pc...

1. Zainstaluj directx9
2. Wejdz w menedzer zadan->procesy->tibia*****->ustaw priorytet->czasu rzeczywistego
3. pomysl

K0wal
08-11-2007, 15:36
wszytko z tych rzeczy pruubowałem keidyś zainstlowałem tylko tibie i było ok ;/ może ktos wiecej wypowie sie na ten temat