Pokaż pełną wersje : Druid i Kasa
Witam ,
Jestem 20lvl druidem (pacc) I teraz moje pytanie takie gdzie zarobic troche kasy okolo 5-10 k (Odpada Desert Quest , zrobiłem.)wiec gdzie uzbierac te 5k w miare szybki czas Powtarzam 20lv druid pacc.Dzieki z odp.:]
Maggot1988
08-11-2007, 08:38
Najlepszy sposób to dobicie do 24 lvl i robienie UH.
A jak nie to roty albo mino na darashii.
konradzik93
08-11-2007, 13:17
Skoro masz pacc to polecam, tar tomb -2
Ja tam dziennie wynosiłem po 20k (robiąc loota ofc)
Przy okazji ci exp wleci :)
a jak już wbijesz lvl to uh-y i tomby na przemien (sobie soula możesz nabijać i loota robić :P)
Bula2008
08-11-2007, 15:14
Mino na Darashi... Good exp,lot+obsidian knife... rowna sie duzo i szybko :D polecam tez guardy... z volcanikiem dasz rade ale wtedy przydal by sie postman pozdro :)
No dziękuje tylko jest jeden problem , mam strasznie slabe eq i moge biegac na tym tar tomb -2?;)
( "Noble armor ; dark helmet ; p legi ; dwarven shield , volcanic ; 2bp manasow zawsze przy mnie ^_^)
Ja tam biegałem bez armora aby więcej kasy unieść - później kupiłem blue robe ale to inna historia.
Ogólnie, skoro masz volcanic to i tak w zasadzie nie dopuszczasz do siebie stworów, bijesz na odległość więc eq nie gra dużej roli, spokojnie możesz biegać.
No dziękuje tylko jest jeden problem , mam strasznie slabe eq i moge biegac na tym tar tomb -2?;)
( "Noble armor ; dark helmet ; p legi ; dwarven shield , volcanic ; 2bp manasow zawsze przy mnie ^_^)
Tak możesz.
Uważaj na Crypt Shambler'y.
Dziekuje temat do Kasacji
(zeby nie robic nowego topicu zarobilem kaske i kupilem eeq :Mammoth furcape, beho shield reszta ebz zmian , dam rade na Cyclopolis? z + w kasie i expie?)
dawid000
10-11-2007, 20:35
jesli zdolasz zalatwic kilka hunterow naraz po drodze to chyba mozesz na poziomie z cycami i soldami(ale na + to raczej nie wyjdziesz biarac pod uwage zmiany po upie) ale ja ci polecam na mino darashia
Donpeyot
10-11-2007, 20:48
@up: po drodze do cyclopolis nie ma hunterów.
@topic:dasz sobie tam radę ale uważaj na pierwszym poziomie , do końca i w prawo są 2 zerki , arcanist , mino magi i archery itd. lepiej tam nie właź. I uważaj na lurerów
sebasw22
10-11-2007, 22:13
Dobra kasa? ;p Mino na darashi (postman bardzo przydatyny!!)
A bez pacc to mint walin ale tez postman tam pasuje ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.