zaloguj się

Pokaż pełną wersje : blood herb???

kubusiek
28-10-2004, 09:04
czesc... mam pytanie ... Co robi blood herb? (wiem jak go zdobyc , ale juzeli nic nie robi to nie ma sensu isc)

radioactive_rip
28-10-2004, 09:06
Nic nie robi ale nie wyzucaj go ;P Nie moge powiedziec do czego bo bym mowil tutaj o quescie Sam sie musisz dowiedziec co z nim zrobic :)

Ashlon
28-10-2004, 11:36
A ja powiem, ze to, co sie dostaje w zamian za blood herb, to jedno wielkie gawno.Najlepiej zrobic blood herb quest, zostawic sobie w dp / domku albo sprzedac go.

Shinjix
28-10-2004, 20:46
Blood herb to żadka, ładna i ceniona ozdóbka do domku.

Vanhelsen
28-10-2004, 22:26
A ja powiem, ze to, co sie dostaje w zamian za blood herb, to jedno wielkie gawno.Najlepiej zrobic blood herb quest, zostawic sobie w dp / domku albo sprzedac go.
Ponoć* (podkreślam ponoć) ów item służył kiedyś do fruwania (powtarzam: fruwania) i była kiedyś wysepka z demonami & Warlockami z jakimś wypasistym qstem. Ale zanim dało się fruwać, trzeba było zdobyć gdzieś licencję.

*-widziałem screna, jak koleś sobie leciał nad wodą i obok niego była ów wyspa, ale powtarzam, to może być przeszłość albo wielka bujda.

Bubbler Knight of Nova
29-10-2004, 18:26
Raczej to drugie, bujda, zdecydowanie bujda :tongue: Ten screen to musiał być fake i ktoś ci kity wciskał. :evul: