Pokaż pełną wersje : Softy i Update
Albertus
08-11-2007, 16:15
Witam , mam problem odnosnie softow
kiedy lepiej kupić ?
przed update
czy po update??
w update maja polepszyć sorcow ( a gram MS ) wiec może softy będą mniej niezbędne żeby nie mieć waste ,
no ale po update mogą zdrożeć , albo może być tyle kupców ze wogle sie nie kupi , kasę teoretycznie mam wiec myślę czy teraz czy po
dnia 15 listopada podejmę ostateczna decyzje a wasze glosy , będą mi pomocne
Ja ci powiem tak, niezależnie od tego czy MS/ED będzie słabszy lub lepszy SOFTY i tak będa bardzo dobre, potrzebne i wielokrotnie zmniejszą wastowanie na Huntach lub Expieniu. A tak wogóle krąza plotki na tibia.com (forum) że POI ma być skasowane, więc cena może zwiększyć się 2 krotnie lub 3 krotnie ;)
kup teraz ! nawet jak sila magow bedzie taka sama to i tak bedziesz mogl na lajcie sprzedac softy , a zapewne po upie kazdy bd chcial kupic je wiec raczej ich bys nie dostal .
@poreda
chyba Ciebie skasuja -.- , by musieli wtedy all itemy wycofac a to nie realne .
Tak jak Poreda...kup jak najszybciej jak masz taką okazję!!
Sofy przydają się tak czy inaczej! POI może nie skasują, ale sofy są przydatne teraz i 4ever!
@poreda
Nie ma w tym nic nierealnego. Osobiście forum.tibia.com nie czytam, zresztą to pewnie tylko plotki, ale jeśli będą chcieli to questa skasują. A itemów z niego nie muszą usuwać - ale nawet jeśli by musieli, nie jest to problem (zrobili tak np. ze starymi amuletami of life, dali zamiast nich broken amulety do sprzedania u Eremo za 50k i możliwość kupna amuletów of loss).
kup teraz ! nawet jak sila magow bedzie taka sama to i tak bedziesz mogl na lajcie sprzedac softy , a zapewne po upie kazdy bd chcial kupic je wiec raczej ich bys nie dostal .
@poreda
Co do twojego podpisu "Bóg kocha idiotow dlatego ich stworzył" wnioskuje że napisałeś go z podtekstem do twojej inteligencji.
A tak na marginesie, kiedyś Dragon Scale Legi leciały z Dragon Lorda a Golden Helmet z Demona, wycofali to. A itemy skasowali?
KrEmAs KAc
09-11-2007, 19:50
Teraz kup albo lepiej będzie jak masz 80lvl+ poszukaj ekipy która idzie na POI. możesz założyć temat na tibia.com w którym będziesz poszukiwał ludzi.
Teraz kup albo lepiej będzie jak masz 80lvl+ poszukaj ekipy która idzie na POI. możesz założyć temat na tibia.com w którym będziesz poszukiwał ludzi.
Prawdopodobieństwo znalezienia tej ekipy w ciągu kilku dni jest znikome. Dodaj także fakt że przed UPEM jest dużo kicków i laggów :)
Albertus
10-11-2007, 15:09
no ja mam 73 level , i caly czas prawie lagi , na softach mam plan zrobienia dobrego magicznego , a jak cipy poprawia jakosc amerykanskich serverow i nadal bede mial lagi to zmienie neta , bo bedzie to oznaczalo ze to wina neta , dzieki za porade
i mysle zeby kupic jak najszybciej , ale nadal mi troche kasy brakuje
wiec dozbieram :D
Lasuczka, poreda@
A jakby wycofali itemy/zmienili na jakies smiecie do sprzedania, wyobrazacie co by sie dziala np. na harmoni gdzie masa ludzi zrobila POI i 98% zaplacilo 200k. Kto im ta kase odda? POI zostaje na 100%.
Lasuczka, poreda@
A jakby wycofali itemy/zmienili na jakies smiecie do sprzedania, wyobrazacie co by sie dziala np. na harmoni gdzie masa ludzi zrobila POI i 98% zaplacilo 200k. Kto im ta kase odda? POI zostaje na 100%.
Domyślam się, że Lasuczka to do mnie... cóż, byłby może problem. Ale i tak nie muszą usuwać itemów.
Nie, nie mówię, że usuną PoI. Raczej tego nie zrobią, ba, praktycznie na pewno. Ale jest to teoretycznie możliwe.
@down: napisałem 'teoretycznie możliwe'... obosz.
Domyślam się, że Lasuczka to do mnie... cóż, byłby może problem. Ale i tak nie muszą usuwać itemów.
Nie, nie mówię, że usuną PoI. Raczej tego nie zrobią, ba, praktycznie na pewno. Ale jest to teoretycznie możliwe.
Teoretycznie nie możliwe? Dlaczego?
lvlanius
17-11-2007, 12:15
czy on napisal teoretycznie nie mozliwe?
to sobie wyobraz 80 kine ktory kupil sobie avengera za 400k naprzykald na x siwecie ktory jest nowy a inny 80 kina kupil ave za 200k na swiecie y na ktorym bylo duzo poi . To jakby cipy mieli to zrobic by nikt nie zostal poszkodwany ?
z jakiej przyczny mieli by wycofac poi ? mozesz mi powiedziec szefie ?
to sobie wyobraz 80 kine ktory kupil sobie avengera za 400k naprzykald na x siwecie ktory jest nowy a inny 80 kina kupil ave za 200k na swiecie y na ktorym bylo duzo poi . To jakby cipy mieli to zrobic by nikt nie zostal poszkodwany ?
z jakiej przyczny mieli by wycofac poi ? mozesz mi powiedziec szefie ?
Umiesz czytać? Napisałem że KRĄŻĄ PLOTKI
Umiesz czytać? Napisałem że KRĄŻĄ PLOTKI
Prima- niemożliwe tak sie pisze
Secundo-nie opieprzaj go za to ,że nie umie czytać bo Ty też masz z tym problemy
Tertio-plotki krążą ,że z mino na rooku wypada poison dagger jednak ja jakos nie spotkałem kogoś kto go ma...a Ty??
@poreda
hmmm ktos napisal , ze poi bedzie skasowane to juz mieszasz w glowie innym ludzia ? i sam dalej ta plotke przesylasz.
@ mozliwe , ze ktos puscil taka plotke by cenny poi itemow byly drozsze , bo avenger po 200k to troche malo .
@poreda
hmmm ktos napisal , ze poi bedzie skasowane to juz mieszasz w glowie innym ludzia ? i sam dalej ta plotke przesylasz.
@ mozliwe , ze ktos puscil taka plotke by cenny poi itemow byly drozsze , bo avenger po 200k to troche malo .
Jakbyś czasami czytał forum na tibia.com też byś wiedział, ale że ciebie interesuje tylko allegro.pl i ilość pieniędzy do zakupienia, to twoja sprawa : )
Człowieku puknij sie baniak :P. Nie mogą skasować poi tak po prostu.
Mówisz że kiedyś było Dsl z dl'a. No i co z tego skoro wtedy istniał 1 server i nikt nie przewidywał że tibia się tak rozrośnie. Oni sobie po prostu nie mogą pozwolić na takie błędy ;).
A co do softów to ja myśle że po updacie wiele rycków zacznie sprzedawać softy B).
ty tam mowisz , ze kupie na allegro ?
bardzo mnie tym zraniles ...
mialem kilka postaci , najwiekszy lv 52 ktory sam wbilem wiec nie gadaj glupot . Czytam tibia.com i nic nie slyszalem o usunieciu poi >.< pozatym na tibi.com kazdy glupi moze napisac , ze usuwaja poi.
Człowieku puknij sie baniak :P. Nie mogą skasować poi tak po prostu.
Mówisz że kiedyś było Dsl z dl'a. No i co z tego skoro wtedy istniał 1 server i nikt nie przewidywał że tibia się tak rozrośnie. Oni sobie po prostu nie mogą pozwolić na takie błędy ;).
A co do softów to ja myśle że po updacie wiele rycków zacznie sprzedawać softy B).
Brawo! Poprostu to co napisałeś doprowadza mnie do ekstazy! Przypatrz się uważnie. Jeżeli teraz KNIGHT potrzebuje soft bootsów (do chociażby exury) to chyba ich zapotrzebowanie wzrośnie 2x bo po UPIE exura będzie zabierala 55 many? Czytasz wogóle co piszesz?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.