Pokaż pełną wersje : Duży Ping co z tym zrobic??
Witam, pisze po raz pierwszy na tym forum i chciał bym sie zwrocic do was o pomoc. O tuz nie moge grac w tibie z powodu duzych pingow, czasami moge grac w nocy ale chyba codziennie nie bede robil nocek.
Czy jest jakis sposob lub program na obnizenie pingow??
Po godzine 14 pingi przekraczaja nawet 5000ms X(
Explorer of Hell
08-11-2007, 18:55
Powylaczaj wiekszosc programow dzialajacych w tle takich jak np. Gg, Przegladarka Internetowa i inne takie pierdoly. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie po nacisnieciu alt+ctrl+delete wyswietla sie 30~ dzialajacych programow, a po wylaczeniu wszystkich, ktore mozna wylaczyc zostaje 13-15... Mozesz eksperymentowac z wylaczaniem roznych programow, ale nie wylaczaj Systemowych ( takich przy ktorych jest napisane SYSTEM )
Mam nadzieje, ze pomoglem.
Mozesz eksperymentowac z wylaczaniem roznych programow, ale nie wylaczaj Systemowych ( takich przy ktorych jest napisane SYSTEM )
Nie radze eksperymentowac z zamykaniem procesów, dla mnie się to skończyło tragicznie. Przede wszystkim pozamykaj komunikatory, wszelkie p2p,etc. Nie skanuj kompa jak grasz w tibie. Może wyczyść rejestr (CCleaner polecam) i pousuwaj niepotrzebne pliki (tu polecam odkurzacz) .Jak to nie pomoże to ja nie wiem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.