Pokaż pełną wersje : Nowi moderatorzy forum
Nasze forum rozrasta się coraz szybciej. Coraz więcej ludzi się rejestruje i pisze. W zwiążku z tym po raz kolejny ogłosiliśmy konkurs na moderatorów, który właśnie się zakończył.
Podań było bardzo dużo, ale co ważniejsze, wyjątkowo dużo było dobrych kandydatów. Wybraliśmy więc 5 osób, które serdecznie witamy w naszym gronie:
aktus - moderator całego forum
besn - moderator do działów grafika, zdjęcia i fake'i
Hegemmon - moderator całego forum
MayGyver - moderator całego forum
vanessa - moderator całego forum
Ponadto Barono Kaldrick zżekł się praw moderatorskich. Szkoda, bo był to dobry w tej roli.
szopenfeldziarz
28-10-2004, 11:22
Gratuluję. Miejmy nadzieję, że dzięki temu znikną wszystkie nuby z forum (autor wyparował...)
Coz, znowu sie nie dostalem :) Ale do 3 razy sztuka :P Gratuluje wszystkim nowym moderatorom (btw. z walrockiem bylismy pewni, ze hege i vann~ nimi zostana ;) ).
Vanhelsen
28-10-2004, 11:53
;( Nieudało mi się, ale co tam, sprubuje następnym razem.
Przyokazji gratuluje wszystkim nowym modkom nowej posady. Mam nadzieje, że dobrze wypełnią swoje obowiązki, i nikt niebędzie na nich narzekał (A jak ktoś będzie to bana mu :D)
MayGyver
28-10-2004, 11:57
Moj pierwszy post jako moderatora
Chcialbym podziekowac wszystkim, dzieki ktorym zostalem moderatorem
Dziekuje mamie, tacie, bratu, szanownemu gronu pedagogicznemu i wszystkim niewymienionym z imienia
Nadeszla wiekopomna chwila!!! Po raz pierwszy w naszym gronie goscimy przedstawicielke plci pieknej (/me macha w strone vanessy).
Gratulacje dla nowych, nie zawiedzcie nas ;).
Btw, na samym dole forum macie taki specjalny dzial 'Amin i jego Mondatorzy' - dostepny tylko dla Vipów:P. Obeznajcie sie tez z 'panelem moda', tylko nie banujcie wszystkich od razu:).
Gratuluję , tym osobom które dziś zostały nowymi moderatorami forum ;] Życzę powodzenia w ykhym... "pracy" xD Niech moc będzie z wami ; ]
Huhu, Gratulacje ;)
Witamy w sali tortur...<szyderczy śmiech>
jk~
Btw. Nawet nie wiedziałem, że taki "konkurs" po raz kolejny miał miejsce - gdzie to było napisane ? Być może ominąłem.
TheNatoorat
28-10-2004, 13:00
Gratulacje!
Mam nadzieję że praca nowych modków będzie robotą lekką i przyjemną i ich trud pomoże wyrzucić z forum wszystkich oszustów, buntowników i rasistów.
Oszustów, buntowników i rasistów to mogli wyrzucać starzy modkowie. Nowi są od złodzieji i pedofili.
@MatKus
Omijanie pierwszych odpowiedzi do twoich tematów niedługo wejdzie ci w nawyk.
Witamy w naszym gronie :>
Gratulacje dla wszystkich nowych moderatorów, a w szczególności dla Hege, którego opowiadanie jest wspaniałe 8o (oby było jak najdłuższe).
Astarotch-Elysia-Druid-lvl21-mlvl32 :confused:
Hmmm congratzz for all mods.
Miejmy nadzieje ze bedziecie dobrze moderowac forum
Btw. Niektorzy nowi mogliby czasem wpasc na kanal irc
Chyba jedyna osoba ktora dosc czesto wpada jest vanessa
po prostu chce lepiej poznac nowych modow :>
Nightwalker
28-10-2004, 13:27
Gratulacje dla nowych moderatorów ^^
Wielkei GRATZZ :) Mam nadzieje, ze pokażecie klasę:P
Lamdar II
28-10-2004, 14:04
Wielkie Gratz (Ale ja szybki xD)Mam nadzieje ze to forum stanie sie jeszcze lepsze dzieki nim >.<
Gratuluje wybranym, sam czekam na nastepny konkurs...
Matheous
28-10-2004, 14:32
AAAA KOGO WYSCIE WYBRALI:P
Zart of korz... Gratz wszystkim nowym modkom, powodzonka, czego-tam-chca... Ale czemu Hege, teraz bedzie mial jeszcze mniej czasu na opko!!!:( to przechodzi ludzkie pojecie...
J/K, juz dobra, nie bijcie:P
Powodzenia modkowie, zebyscie nie dostali depresji, szoku pomodkowego czy innej nerwicy 0_o :)
gratz wszystkim nowym modom. MAM nadzieję, że poradzicie sobie w nowej roli :p
Greyhound
28-10-2004, 15:02
Ekhm...
Skoro sie czepiamy ortografii, to jej przestrzegajmy Matkus... ( zżekł się? chyba zrzekł...) :p
(: Wielkie Gratulacje :)
Chociaz szczerze mowiac nie zdziwilem sie ~
Spelnily sie moje mniemania czyli -
1. Wybranie Hegemmona
2. Wybranie Vannesy :)
3. Wybranie Maygyvera
4. Nie wybrane mnie :)
Tych bylem pewien :) Reszty nie ~ Ale tym wie4ksze gratz dla nich wszystkich :)
Hehe. Nie pozostaje nic innego jak pogratulować nowym moderatorom i życzyć powodzenia w nowej pracy :D
... będzie wam potrzebne... :evul:
Dark Pally
28-10-2004, 15:23
Gratz - tyle mam do powiedzenia.
Najbardziej cieszę się, że Besn został modem. Nareszcie będziemy mieli modka na fake'ach :D
eh to macie teraz przesrane , bo ja stawiam na jakosc, shitu nie przyjmuje ; (
Tak btw: dużo osób się pyta, czemy ktośtam został wybrany, a ktoś inny nie. Te pytania pojawiają się zawsze i teraz krótko: wybierając moderatora patrzymy troszkę innymi kategoriami niż Wy, userzy. Nie będę się wgłębiał, wszystko omawialiśmy między sobą. Zresztą Matkus przedstawił zarys tego wszystkiego w temacie gdzie składane były podania... I chyba nie musimy się z tego tłumaczyć :>
Ofkoz, jeśli ktoś z Grona Moderatorów chce, to może uchylić trochę szczegółów, ale sam nie wiem... istnieje ryzyko wkopania się, potem ludzie łapią za słówka itp. Nie warto się tłumaczyć ;P
@Raynold
Trzeba było o tym nie mówić :P zaraz ktoś założy temat. Dobrze ze na ircu to wyjaśniliśmy chociaż chyba nic nie ustaliliśmy XD
Dr. Omader
28-10-2004, 16:23
Witam, witam...
Za jakis czas skapna sie co narobili i w co sie wpakowali :P
(a powitanie do modkow juz napisalem w ukrytm miejscu ;))
Szkoda Kaldricka, dobry mod z niego byl :(
CO?! Codziennie odwiedzam stronę tibia.pl, i wciąż dopatruję się jakiegoś newsa związanego z naborem na moderatorów forum. Dzisiaj sobie patrze - jest temat "Nowi moderatorzy forum". Ciesze się, bo może będzie szansa, aby dojśc do grona modków ( ;) ), ale czytam, że "konkurs się zakonczył" X( Czy ktoś może mi powiedzieć kiedy ten konkurs się nawet zaczął, bo tego nie widziałem!
Tyle czekania ... Nawet nie było napisane kiedy on się zaczął .. Nadzieje przepadły :confused: ;( X(
Baron Kaldrick
28-10-2004, 16:27
Szkoda Kaldricka, dobry mod z niego byl
Polemizowalbym, prawie nie korzystalem z przywilejow moderatora, a co za tym idzie, nie wypelnialem swoich obowiazkow...
Co do nowych modow - gratuluje, zycze powodzenia i zebyscie sie nie wpierda.lali w glupie sprawy tak jak ja~
@Drom&MatKus&Dobo
To jak, zmienicie mi nick na "nikt"? Plooosieeeeem~
@nikt
Po prostu chcialeś odejść, tyle osób ci mówiło, że jesteś dobrym modem a ty swoje. -.-
rafal<vaviec>
28-10-2004, 16:34
gratz mam nadzieje hmm mysle hmm a jak nie to ok dobrze by bylo jak byscie dobrze ...................pracowali ;)
Gratuluję wybranym, i powodzenia życzę...:>.
Tyle czekania ... Nawet nie było napisane kiedy on się zaczął .. Nadzieje przepadły :confused: ;( X(Skoro nie widziałeś gdzie to było napisane, to znaczy że i tak za mało się interesujesz forum, żeby zostać moderatorem...
Re: up
Tworzyłem nawet oddzielny temat, aby się spytać kiedy są organizowane owe konkursy. Jeden z moderatorów powiedział mi, że o każdym konkursie jest pisany news na tibia.pl .. No i tego się trzymałem ...
Gonzo von Krenzel
28-10-2004, 16:48
Re: up
Tworzyłem nawet oddzielny temat, aby się spytać kiedy są organizowane owe konkursy. Jeden z moderatorów powiedział mi, że o każdym konkursie jest pisany news na tibia.pl .. No i tego się trzymałem ...Nie chcę się wypowiadać za nikogo z tibia.pl team, ale powiem tak:
Nie martw się, IMHO i tak byś modem nie został.
I pewnie mam rację ;).
Dr. Omader
28-10-2004, 16:48
@Drom&MatKus&Dobo
To jak, zmienicie mi nick na "nikt"? Plooosieeeeem~
Dobo nie ma takich praw,
matkusowi sie pewnie nie bedzie chcialo,
ja Ci nie zmienie bo oposciles nas na polu walki i sluchasz jakis mlodych idiotow ktorzy mowia zebys odszedl...
Juz nawet wybaczylem Ci ze zostales bardziej evul niz ja na starym forum :P
Pozatym siales pogrom w tworczosci... ktos naprawde sie zastanowil zanim cos tam napisal ;)
No nic widac ze Cie pewnie nie namowie na come back :(
I to gowno prawda ze sie nie wywiazywales... ogladalem logi i nie byles najgorszy... nawet nie byles pod koniec. A to ze jezdzisz po ludziach to norma jak sa idiotami, ja tez czasem nie wytrzymuje juz...
@Memuzo:
Dabek napisal to samo co ja chcialem odpisac. I dlatego nie dalismy newsa, zeby nie zostac totalnie zasypani przez ludzi ktorzy sie zarejstrowali 2 dni przed wyborami...
Pozatym z gonzem sie musze zgodzic( o.0 ) i tak bys modem nie zostal.
Jezeli gdzies zobacze ze ktos przesladuje nowych modkow w zwiazku z tym ze zostali modami to sam mu wymierze stosowna kare... od kasacji konta po ban(mniejszej nie bedzie)
Nie chcę się wypowiadać za nikogo z tibia.pl team, ale powiem tak:
Nie martw się, IMHO i tak byś modem nie został.
I pewnie mam rację ;).
O co tu chodzi? Nie rozumiem drugiej linijki.
i tak bys modem nie zostal.
lol? Przecież nawet mnie nie znasz 8o Wytłumacz mi, dlaczego od razu wyciągnąłeś o mnie takie pochopne wnioski?
Dwimenor
28-10-2004, 16:54
Coż więcej można rzec:Gratulacje dla nowych modów.
P.S.:(
Może następnym razem mi się uda;)
Baron Kaldrick
28-10-2004, 16:56
Nie? Przeliterowac? I tak by ci sie na nic temat nie zdal, bo sadzac po twoich wypowiedziach w tym temacie modem bys nie zostal.
@Drom
ja Ci nie zmienie bo oposciles nas na polu walki i sluchasz jakis mlodych idiotow ktorzy mowia zebys odszedl...
Jak bylem modem tez mi nie chciales zmienic, wiec teraz nie zaslaniaj sie tym, ze Was "opuscilem" (co samo w sobie jest bullshitem, bo wogole Was nie wspomagalem)
Pozatym siales pogrom w tworczosci... ktos naprawde sie zastanowil zanim cos tam napisal
Siac pogrom moge i jako uzytkownik... W taki sam sposob, ba, moze nawet bardziej ostry~
Ivul BK
OVer and out...
lol? Przecież nawet mnie nie znasz 8o Wytłumacz mi, dlaczego od razu wyciągnąłeś o mnie takie pochopne wnioski?
Po co dwa posty pod rząd.
Gonzek ma wejścia na szczycie i by cię nie dopuścił na moda :P
lol? Przecież nawet mnie nie znasz
No widzisz: on Cię nie zna, ja Cię nie znam, i moderatorzy pewnie też nie, a jak mogą wybrac kogoś, kogo nawet nie znają?:P
Gonzo von Krenzel
28-10-2004, 17:01
O co tu chodzi? Nie rozumiem drugiej linijki.IMHO - In My Humble Opinion - moim skromnym zdaniem (http://www.google.pl/search?q=imho&lr=lang_pl)
P.S. Nie pisz dwóch postów pod rząd.
@Memuzo
Wybrani maja duze doswiadzczenie na forum jak i w grze. Nie wiem jak u ciebie z gra, ale na forum nieco ponad 2 miesiace jestes, a oni maja rok mniej wiecej. Jak myslisz, jakie mialbys szanse? Po za tym, to pierwszy raz widze twojego posta a na forum spedzam conajmniej 2 godziny dziennie.
Kto mial wiedziec ten wiedzial, nie wystarczy czytac dzialu inne zeby byc modem.
Dr.Unknown
28-10-2004, 17:15
Pomyślałem, że lepiej w tym temacie pogratulaować "Wybrańcom", może i ja następnym razem będe miał tyle szczęścia;)
@Memuzino
Po twoich wypowiedziach wnioskuje, że na moderatora to ty musisz jeszcze popracować(lol nie mówie, że ja niemusze pracować, ale napewno nie aż tak;) )
Mam tylko do powiedzenia gratz nowym modkom.;)
PS. Jak to możliwe, że nie wybraliście Khana???
$corcerer
28-10-2004, 17:42
Frajezy, nie wiedzieli na co sie zgadzaja...
anyway,
GRATZ
Dr. Omader
28-10-2004, 17:50
1. nie umiesz edytowac postow
2. tak, nie znam cie, dlatego bym cie nie wybral
3. ci ktorzy wygrali duzo bardziej sie nadaja niz ty
4. nie wiedziales o konkursie, nie interesujesz sie forum
5. twoje wypowiedzi w tym temacie sa beznadziejne
6. jestes za krotko na forum
7. ja bym na ciebie napewno nie zaglosowal
hi
pwned
yes
bye
PS. Jak to możliwe, że nie wybraliście Khana???
mielismy swoje powody, dlaczego kogos nie wybralismy to nasza wewnetrzna sprawa...
@Baron:
no coz szkoda, ale na http://www.tibia.pl/about.php zostaniesz do konca tej strony ;)
Dan the Automator
28-10-2004, 17:58
Ad.system rekrutacji
Po ostatnich wyborach, gdzie ludzie rejestrowali się w dzień dania podania, chcąc niechcąc zauważyliśmy lukę ów systemu ;-) Nie byłeś na forum - nie widziałeś tematu - tzn że forum interesujesz sie na wyrywki? jak jest okazja?
I nie mów że nie zauważyłeś, bo był praktycznie cały czas "na wierzchu" + przyklejony ;-)
Drybrych
28-10-2004, 18:04
Jak sie z xaotanem dowiedzialem ze niektórzy z tych ludzi są modami to akurat jedlismy drugie sniadanie i malo sie nie zakrztusilismy...
Nightwalker
28-10-2004, 18:10
Chyba mody mi wybaczą moją zuchwałość... ledwo miesiąc jestem na forum a już na moda startuje... mam nadzieję, że się nie śmieliście ^^
No i jeszcze Gratz po raz drugi dal Modsów nowych i tych starych i tych... którzy już nimi nie są...
Shin Chan
28-10-2004, 18:40
Wtf
****a , Wszystko by bylo ok tylko ****a kim oni są .......
Przysiegam ze nie pamietam postow nikogo z tych nowych Modkow no chyba ze macgyvera.
Dlaczego Khan nie zostal wybrany , ****a To forum jest jak Cala Polska rzeczywistosc Wszyscy tylko w lape biorą :/
Moze podzielicie sie czym kierowaliscie sie wpodczas wybory Modkow!!!
Gratz Hegemmon wiedziałem ze ci się uda :]
Vanessa- pamiętasz jak mówiłem ze zostaniesz modką? nie wierzyłaś mi :]
MCGyver - mało cię znam, wiec nic nei powiem.
besn - pierwszy raz o tobie słyszę...
aktus - coś tam widziałem twoje posty i piszesz w miarę porządnie
Ogólnie gratz :D
Ale oczekiwałem większych zmian.
JAk widzę - tutaj jest duzo branej nowej krwi o której kiedys mówiłem.
Hehe - moje przepowiednie się zaczynają zgadzać :D
@Schin Chan
smieszny jestes- nie chce pyskowac bo jesli rzeczywiscie masz tyle lat ile napisales jak bede cos o tobie pisal w moim stylu swobodnie bedzie to mozna nazwac pyskowaniem.
Mowisz ze nie znasz tych ludzi???? jestem na forum od kwietnia i jakos kazdego znam. aktusa znam troche mniej ale jednak .
BK odszedl :(
a co z nim na gejy bedzie??
Baron Kaldrick
28-10-2004, 19:48
@Bastek
Nie odszedlem tylko zrezygnowalem z moda. Zasadnicza roznica~ Dalej bede gnebil n00bow...A na gery? Na gery rozszerzyli mi zakres modowania na globalny.
Aureliunkunfun
28-10-2004, 20:02
;( a ja trzymalem kciuki z Khana i chwycilem malego dola ;(
:D BIG GRATKI HEGGEMON należał ci sie fotel modka :D 8o
i All Big Gratki
Matheous
28-10-2004, 20:14
Besna to ja znam z jego pbema 0_o
A aktusa to za cholewe:) Sorry aktus, bana nie wlepiaj:P ALe cos twoich postow nigdy nie widzialem^^ Ale jesli nie odwiedzasz tworczosci to trudno sie dziwic... bo ja tylko tam siedze;]
A tak wogole to jak BK teraz zamierza gnebic noobow BARDZIEJ niz jak byl modkiem to normalnie strach sie bac O_O
Wtf
Przysiegam ze nie pamietam postow nikogo z tych nowych Modkow no chyba ze macgyvera.
Dlaczego Khan nie zostal wybrany , ****a To forum jest jak Cala Polska rzeczywistosc Wszyscy tylko w lape biorą :/
************************************************* zalecam pojsc na badanie do okulisty . hegemmon jest na tym forum od dawna, jezeli nie widziales jego postow to widocznie zagladasz tylko do OTSERV ( a moze i tam pisal, nie wiem ) . vanessa moze nie ma duzo postow ale czesto bywa na irc, zawsze jest chetna do pomocy . wskazesz mi jeden bezsensowny/glupi/nic nie wnoszacy do tematu post aktusa ?
a khan nie zostal modem bo sprzeciwilem sie ja i dr.omader . zbluzgasz nas?
Hegemmon
28-10-2004, 20:41
Dziekuję za wybranie mnie na moderatora. Postaram się nie zawieść.
Gratulację dla pozostałych wybrańców. Szkoda, że baron zrezygnował ale takie było jego prawo...
P.S. niech no tylko ktoś teraz spróbuje przekręcić mój nick! http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/crazy.gif
Hmm.. Gratulacje dla wszystkich nowych modków - powtarzam się, ale to nic.
Ciekawe jak szybko "dogonicie" starszych qmpli w kasowaniu postów/tematów (a myślę, że dogonicie ;) )
Btw. w przeciwieństwie do niektórych widzę wypowiedzi nowych modków (na forum zaglądam co 2 dni i nie do wszystkich działów - komp nie pozwala ;/ ), niektórych więcej, niektórych mniej. Cieszę się, że jest wiecęj "zatrudnionych", gdyż nie będę musial zaglądać do tematów o dość nieprzecietnych tytułach, u których po przeczytaniu podglądu dalej nic nie wiadomo :)
Jakby ktoś miał słaby wzrok...
Gratz!
Shin Chan
28-10-2004, 21:04
zalecam pojsc na badanie do okulisty . hegemmon jest na tym forum od dawna, jezeli nie widziales jego postow to widocznie zagladasz tylko do OTSERV ( a moze i tam pisal, nie wiem ) . vanessa moze nie ma duzo postow ale czesto bywa na irc, zawsze jest chetna do pomocy . wskazesz mi jeden bezsensowny/glupi/nic nie wnoszacy do tematu post aktusa ?
a khan nie zostal modem bo sprzeciwilem sie ja i dr.omader . zbluzgasz nas?
hmmmmmmm....... A kim ty ****a jestes??
Ps. sry hege tez dobrze znam ale reszta?!!!!!!!
Dan the Automator
28-10-2004, 21:07
hmmmmmmm....... A kim ty ****a jestes??
Ps. sry hege tez dobrze znam ale reszta?!!!!!!!
Moderatorem? Tak trudno to zauwazyć?
@Gimli ^_^
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10126
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6160
hehe nikogo nie zamierzam obrażać bo to były tylko początki:P taka ów ciekawostka.
szukając postów naprawde trudno mi było się doszukać jakiś bezsensownych i
nic
nie wnoszących do tematu napisanych przez aktusa.
Gratz all.
zanim wybraliśmy nowych modków analizowaliśmy m.in. wypowiedzi kandydatów. Nie braliśmy pod uwagę wyłącznie ilości, a przede wszystki jakość postów. Po za tym braliśmy pod uwagę jak długo ktoś jest na forum i jak często tu zagląda, oraz wiele innych czynników.
A oczywiście najważniejszym czynnikiem było, czy pieniądze przyszły na konto na czas, czy nie.
A jeśli komuś nie podobają się wybrani modkowie - no cóż, nie mój problem.
Tak sobie czytam te posty i widze, ze sporo ludzi liczyło na mój sukces. Hmm, to miło z waszej strony, ale jak widać - tym razem nawet 'Grafik' mi nie powierzono. Przyznaję, że też liczyłem, że sie uda, ale trudno, płakać nie będę, bluźnić też nie, a na forum będę działał dalej.
Interesuje mnie tylko jedno - ilu modów RAZEM brało udział w głosowaniu?
Moderatorem? Tak trudno to zauwazyć? nie wymagaj od niego za duzo, ja nie napisalem 700 postow w 2 miesiace tak jak khan, wiec jak moze mnie znac?
khan, nie obrazaj sie, ten post nie jest zlosliwy w stosunku do ciebie ( w kazdym razie nie mialem takich intencji )
Dan the Automator
28-10-2004, 21:34
Tak sobie czytam te posty i widze, ze sporo ludzi liczyło na mój sukces. Hmm, to miło z waszej strony, ale jak widać - tym razem nawet 'Grafik' mi nie powierzono. Przyznaję, że też liczyłem, że sie uda, ale trudno, płakać nie będę, bluźnić też nie, a na forum będę działał dalej.
Interesuje mnie tylko jedno - ilu modów RAZEM brało udział w głosowaniu?
Brali udzial wszyscy, jednak jedni się "wstrzymali", czyli ani definitywne NIE, ani 100% TAK.
~15 przeszło "pierwszy odstrzał"
... i twója kandydatura wcale nie była zła. Jak to się mówi - może następnym razem?
@gimli:
Luz - nie mam sie o co gniewac. Po prostu tym razem nie wyszło. @
btw - kiedy następna edycja? :D (j/k)
@Dobo:
Nie jestem pewien, czy się rozumiemy. Ja się pytam ilu modów było po stronie JURY. Bo skoro 2 było przeciw mnie to dobrze wiedzieć ilu 'za'.
btw - przydałby się jakiś pełen zapis obrad wysokiej izby modów. To udzieliloby wielu odpowiedzi na moje, i innych pytania.
Dr. Omader
28-10-2004, 21:47
Wtf
rotfl...
a kim ty ku*** jeden **** ty ****gwiazdkagwiazdkagwiazdka*** jestes?
haha jedno wiem, jestes zalosny i smieszny
Nie musze i nie bede sie przed nikim tlumaczyl z moich i modow decyzji w tej kwestji
a po drugie czy mi sie wydaje czy nas oskarzasz o lapowkarstwo? Wiesz ze w naszym kraju za to mozna niezle zaplacic w sadzie?
aha i btw to to jest MayGyver nie Macgyver, mylisz osoby...
i Tak blagam cie daj mi pretekst zebym mogl cie z blotem zmieszac... make my day... zapewniam cie ze tego nie chcesz...
napewno teraz sie spytasz kim ja ku... jestem ale odpowiedz masz w "kontakt" na www.tibia.pl
Masterski bartek
28-10-2004, 21:49
Gratuluje wszystkim nowym moderatorom :) I co to wiecej mowic
powodzenia ! 8o
Dr. Omader
28-10-2004, 21:51
btw - przydałby się jakiś pełen zapis obrad wysokiej izby modów. To udzieliloby wielu odpowiedzi na moje, i innych pytania.
nah.
obrady byly nasze, przez nas i nikt nigdy poza modami nie widzial kto jak glosowal i tak tez zostanie.
za duzo byscie cheili wiedziec ;)
<edit>@super:
ROTFL...
hahaha... az sobie go odpale :P
Heh jak czytam ten temat to mi się śmiać chce ;] Pamiętacie letni hicior? Powiedzcie mi tylko jedno - kto to k jest GIMLI SYN GLOINA ;]
Shin Chan
29-10-2004, 17:54
rotfl...
a kim ty ku*** jeden **** ty ****gwiazdkagwiazdkagwiazdka*** jestes?
haha jedno wiem, jestes zalosny i smieszny
a po drugie czy mi sie wydaje czy nas oskarzasz o lapowkarstwo? Wiesz ze w naszym kraju za to mozna niezle zaplacic w sadzie?
aha i btw to to jest MayGyver nie Macgyver, mylisz osoby...
i Tak blagam cie daj mi pretekst zebym mogl cie z blotem zmieszac... make my day... zapewniam cie ze tego nie chcesz...
hahahahahah zabawny jestes , powinienes nazwac sie dr. Hihot
@lapowki Masz racje, jak "niezle" zaplacisz w sadzie to moze mnie wsadza
W tym Kraju to Nawet Mikolaj bierze w Lape <pzrepraszam dzieci jak rozwialem wasze marzenia>
@next :Hmm.... nie znam dobrze jego pseudo bo........GO NIE ZNAM......!!!
@next: ja na to mowie " Just Make Skull! " chcesz nie ma sprawy tylko podaj miejsce i date.
Dla ciebie raczej dzial i temat lol !!!!!!!
@Shin Chan
Skoro go nie znasz to znaczy, że się mało tym forum interesujesz.
btw. Jeśli ty kogoś nie znasz to nie znaczy, że inni go nie znają.
Dr.Unknown
29-10-2004, 19:19
hahahahahah zabawny jestes , powinienes nazwac sie dr. Hihot
@lapowki Masz racje, jak "niezle" zaplacisz w sadzie to moze mnie wsadza
W tym Kraju to Nawet Mikolaj bierze w Lape <pzrepraszam dzieci jak rozwialem wasze marzenia>
@next: ja na to mowie " Just Make Skull! " chcesz nie ma sprawy tylko podaj miejsce i date.
Dla ciebie raczej dzial i temat lol !!!!!!!Szkoda, że mieszkasz tak daleko bo mnie wk.urwiasz pisaniem postów nic niewnoszących do dyskusji, wywyższasz się, a nie kojażysz kluczowych osób tego forum.
Btw Czemu na mnie nikt nie liczył:P??<joke>
@Gimli ^_^
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10126
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6160
hehe nikogo nie zamierzam obrażać bo to były tylko początki:P taka ów ciekawostka.
szukając postów naprawde trudno mi było się doszukać jakiś bezsensownych i
nic
nie wnoszących do tematu napisanych przez aktusa.
Gratz all.
zaczne od poczatku.
pierwszy link prowadzi do tematu w ktorym chcialem dac zestawienie ktore z rodzajow jedzenia oplaca sie zbierac. pierwotny wyglad pozostawial wiele do zyczenia ( powodem niechlujnego wyglady byly problemy z wysiwyg )
drugi link: "Wiadomośc orginalnie napisana przez aktus (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5231) dnia 06-06-2004 o 17:52:". temat zalozony 2 dni po moim zarejestrowaniu sie na tibia.pl. -> choroba wieku dzieciecego ^^
a poza tym dziekuje wszystkim ^^
aktus, nie masz sie co martwic, jak zaczynalem mialem gorsze.
Dan the Automator
29-10-2004, 22:29
@Shin Chan
Kończ waść, wstydu oszczędź.
ja nie moge... "zżekł się" ludzie jak wy z taką ortografią możecie się wypowiadać? :/
@aktus
Niemasz co się przejmować, większość osób miało podobne początki.
btw. częściej na irca zaglądaj. ;P
Gratulacje nowym modom i niech dobrze wykonuja swoja "prace" ;)
P.S. Kiedy Będzie następny konkurs na moda?Jak ktos cos bedzie wiedzial to niem mi PM puści B)
1) Pw chyba
2) Po co? I tak nie masz szans. Ledwo co sie zarejestrowales i juz bys chcial? Ja od iedy jestem 2 albo 3 konkursy przeczekalem i tak niestarczylo. X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.