Pokaż pełną wersje : Tiquanda boss - mandrake
Bogdanowski
09-11-2007, 02:19
Szybka i ładna akcja.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33601
Łatwe to do zabicia hehe gz_/
nie będzie problemu żeby to sprzedać raczej ;p
Pozdro; )
jak sie postarasz to 1,5kk :)
michalak92
09-11-2007, 14:19
@Bogdanowski
Od ostatniego czasu zauwazylem na forum w dziale fimmy ze ktos zaklada konto i daje jakis film. Oczywiscie nasz pan Bogdanowski dolaczyl dzis. Jestem w 100% pewien ze ten noob podmieni link za jakis czas. Radze uwazac!
dark_solti
09-11-2007, 14:37
może i podmieni ale dzia :* za drogę do tego ch**stwa ;]
Ancient900
09-11-2007, 14:52
@Bogdanowski
Od ostatniego czasu zauwazylem na forum w dziale fimmy ze ktos zaklada konto i daje jakis film. Oczywiscie nasz pan Bogdanowski dolaczyl dzis. Jestem w 100% pewien ze ten noob podmieni link za jakis czas. Radze uwazac!
To że ktoś dołączył dzisiaj jest powodem do nazywania go noobem? Ja bym z tym poszedł do lekarza ;/
@topic
rox film :D
Bialason
09-11-2007, 15:07
Co to daje?
addon ?
WardanceR
09-11-2007, 15:25
jak sie postarasz to 1,5kk :)
umarłem XD
Dzik Dzik Tadzik
09-11-2007, 16:18
@Up
Na securze sprzedano 2 sztuki za 5,5kk.
Tensz-in
09-11-2007, 17:31
umarłem XD
...co najwyzej ze swojej glupoty...
umarłem XD
Jednego debila mniej
Bogdanowski
09-11-2007, 19:34
@Bogdanowski
O Rly ? Nie ocenia sie ludzi po dacie rejestracji konta xD
Więc swoje puste opinie zachowaj dla siebie .....
Vlad Dracula
09-11-2007, 19:52
Nigdy jeszcze nie widziałem filmiku z tym bossem.
Będziesz miał na runki :D
Fred Druid of Pacera
09-11-2007, 20:48
Gratz zdobycia mandrake. Największym problemem nie jest zabicie Tiquanda ravenage, tylko na nią trafić, bo respi sie bardzo rzadko.
Tak jak Demodras, tylko jak sie demodras zrespi to bardzo prawdopodobne że go ktos zawsze zabije, bo dużo osób tam expi, a na Tiquandzie w okolicach występowania Tiquanda ravenage już nie, i dlatego też Dragon Claw chodzi po 300k+ a Mandrake 1kk+
Kup.Se.Musk
09-11-2007, 20:56
Myślałem, że ten boss trudniejszy jest. Gratki zdobycia Mandrake!
umarłem XD
I słusznie.
@topic
Fart i tyle ...w szczegolnosci dlatego ,ze to twój drugi.Zarobiles na tymm hmm 2kk minimum.Jaki jest przedial czasowy pomiedzy pierwszym a drugim zabitym?
umarłem XD
Umrzyj...
@Topic
Graty, niezwykle rzadko sie respi, w szczegolnosci ze to juz twoja druga roślinka, jeszcze wieksze gratki ^^
Coz, gratulacje ;).
Trafic na niego to jednak jest juz sztuka... Moglbys zdradzic sekret, jak ci sie to udalo :>?
A tak szczerze to nawet nie wiedzialam, ze jestes polakiem ;P. Trzeba zaczac sie orientowac w hlvl na wlasnym serwerze...
A ja przedwczoraj bylam z pottym na malpkach..; /. Oraz szukalismy tego czegos.. To sie nazywa pech :)
Gratz zdobycia mandrake. Największym problemem nie jest zabicie Tiquanda ravenage, tylko na nią trafić, bo respi sie bardzo rzadko.
Tak jak Demodras, tylko jak sie demodras zrespi to bardzo prawdopodobne że go ktos zawsze zabije, bo dużo osób tam expi, a na Tiquandzie w okolicach występowania Tiquanda ravenage już nie, i dlatego też Dragon Claw chodzi po 300k+ a Mandrake 1kk+
A u nas na Neranie na odwrot ;o
@Topic
Gz
Na refugii 1,1kk za dragon clawa masz od razu sprzedanego
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.