zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak w weekend zdobyć 35lvl sorkiem ?

Mornlox
09-11-2007, 19:54
Przed dalszą częsćią małe wyjaśnienie dla tych co pisali moim temacie o sorku z 18lvlem w tym dziale.Nie gram już nim bo zmieniłem serw na Danubię powodem tego było to że tam jest o wiele taniej niż na Isarze ale i tak gram sorkiem.....

No ale teraz na temat.....

Jak zdobyć sorkiem w ciągu tego weekendu 35lvl ? Mam teraz 9lvl sorcerera i mam PACCa.Gdzie expić ?

Z kaską nie mam problemu bo mam wybrane potwory na hunting(czy zbieranie lootbagów,kasy etc.)

Za porady serdzecznie wielkie THX.Za pomoc zamieszcze wam jakieś fajne filmiki i zdjęcia.Zobaczymy czy mi się uda:)

PozdROwIENiA~~

Zunasan
09-11-2007, 20:25
Skoro kasa nie gra roli, wbijaj 15mlvl i idź na demony na 35lvl potrzeba około 600k expa za 1 demona masz 6k expa czyli po zabiciu 100 masz 600k. O i na te demony to z blokerem ;]

@szmytek
Powiedział że kasa nie gra roli, był kiedyś filmik jak 7lvl sork z 15mlvl ubił demona z blokerem miał ogromne waste, ale jak sam Mornlox mówi z kasą nie ma problemu.

szmytek
09-11-2007, 20:27
@up
piekna ironia

Grocix
09-11-2007, 20:27
Hmm, tomb grając 20h na dobę ;) GL&HF

Kshaq
09-11-2007, 22:39
Eee... Szczerze? Tibia NG i zostawiasz postać na około 35h na tombie ;D Inaczej? Być poje*** debilem, żeby marnować tyle czasu na wbicie 35 levela.
Moje zdanie, moja odpowiedź. ;D

demoninator
09-11-2007, 23:49
35 lvl w weekend na paccu to chyba nie jest taki duży problem jeżeli kasa nie gra roli (nie mówie tu o ogromnym waste na hydrach/dragach/demonach ;p) podam tu przykład mojego kumpla (na paccu w jeden dzień zrobił 28 lvl od zera! i nie grał wcale 20h tylko koło 13) na drugi dzień wbił 40 i zaczął trenić mlvl, ale od początku. Wyszedł z rooka expił do 13 lvla na rotach na darashi. Potem tomby na początek od najsłabszych (peninsula oasis mountain) potem coraz to lepsze i tak expił i expił i wbijał te lvle. Acha i najważniejsze to musi być zawzięcie (są ludzie co moge wbijać po pare lvli dziennie ale i tacy w tym ja że po lvlu chęć expienia przechodzi ;p).

szmytek
10-11-2007, 00:18
Skoro kasa nie gra roli, wbijaj 15mlvl i idź na demony na 35lvl potrzeba około 600k expa za 1 demona masz 6k expa czyli po zabiciu 100 masz 600k. O i na te demony to z blokerem ;]

@szmytek
Powiedział że kasa nie gra roli, był kiedyś filmik jak 7lvl sork z 15mlvl ubił demona z blokerem miał ogromne waste, ale jak sam Mornlox mówi z kasą nie ma problemu.

ty naprawde jestes poj***** i ile go bil 20 minut wez pomysl 3 razy zanim cos napiszesz... w ogóle wspomnial cos ze ma blokera i niewyczerpaną kase na sd??

p.s zalosny jestes

Grocix
10-11-2007, 00:25
@Up
Wybacz, ale w tym wypadku, żałosny to jesteś Ty...

@Kshaq
Nie namawiaj do botowania niemiluchu Ty! :(

mezowski86
10-11-2007, 00:27
według mnie to ty szmytek jesteś trochę pojebany;p

Hu'Hu
10-11-2007, 00:33
35 lvl w weekend na paccu to chyba nie jest taki duży problem jeżeli kasa nie gra roli (nie mówie tu o ogromnym waste na hydrach/dragach/demonach ;p) podam tu przykład mojego kumpla (na paccu w jeden dzień zrobił 28 lvl od zera! i nie grał wcale 20h tylko koło 13) na drugi dzień wbił 40 i zaczął trenić mlvl, ale od początku. Wyszedł z rooka expił do 13 lvla na rotach na darashi. Potem tomby na początek od najsłabszych (peninsula oasis mountain) potem coraz to lepsze i tak expił i expił i wbijał te lvle. Acha i najważniejsze to musi być zawzięcie (są ludzie co moge wbijać po pare lvli dziennie ale i tacy w tym ja że po lvlu chęć expienia przechodzi ;p).

Czytałeś już list od Świstaka?

40 lvl w 2 dni grając 13 godzin dziennie... guwned prawda xD

Do autora tematu: Idź lepiej pograć w piłkę albo na imprezkę może wyrwiesz jakąś dziewczynę a to jest lepsze od paru pikseli i cyferek

Argen
10-11-2007, 01:38
@topic

Idz expić na tombe, ale to całkowita strata czasu.

P.S.: A co , newsa o up`ie przeczytałeś, i ci się postacie magiczne spodobały? ^^

dawid000
10-11-2007, 12:03
daruj sobie po upie wbijesz gdzies max 15 lvl w weekend

szmytek
10-11-2007, 13:49
według mnie to ty szmytek jesteś trochę pojebany;p
twoj post jest naprawde na poziomie :]
@Up
to wez przeczytaj 2 post... to jest zalosne. Koles chce byc fajny czy co?

Zunasan
10-11-2007, 14:26
@Szmytek
Wyjdź i zamkni drzwi po Sobie, bo nic nie wnosisz do tematu pzdr.

Kimo36
10-11-2007, 15:10
@Up

@Kshaq
Nie namawiaj do botowania niemiluchu Ty! :(

9 lvl na demcach...
LOL!
Kto tu jest żałosny to jest pytanie retoryczne -.- (taa ofc ze mr. Grocix)

szmytek
10-11-2007, 19:57
@Szmytek
Wyjdź i zamkni drzwi po Sobie, bo nic nie wnosisz do tematu pzdr.

No twoj post napewno wnosi co nie?
Daruj sobie, bo widac, ze za duzo przbywania w internecie. Teksty typu wyjdz i zamknij drzwi sa aczkolwiek dziecinne.To tyle co mam ci do powiedzenia nie mam zamiaru dalej ripostowac twoich wypowiedzi. Nie mam ochoty znizac sie do twojego poziomu.

KatsuKnight
16-11-2007, 08:17
jest taka możliwość kumpel na xerenie miał pacc i wyszedł z rooka odrazu szybko nabił 4 m lvl i z 95 ek (bloker) poszli na ...Larvy koło Ankrahmun i knigght mu lurował takie ilości ze około 100k expa w 5h lub mniej a ten muj kolega caly czas z GFB bil i zaczol rano 15.07.2006 a skończyl po 24h ;p

You advance from level 34 to level 35

Diamonic
16-11-2007, 08:52
jest taka możliwość kumpel na xerenie miał pacc i wyszedł z rooka odrazu szybko nabił 4 m lvl i z 95 ek (bloker) poszli na ...Larvy koło Ankrahmun i knigght mu lurował takie ilości ze około 100k expa w 5h lub mniej a ten muj kolega caly czas z GFB bil i zaczol rano 15.07.2006 a skończyl po 24h ;p

I wtedy poszli na scaraby i tam byl demon i ten demon on ich zabil

Bastus.
16-11-2007, 12:47

I się obudziłeś?

Po co się kłócicie? "Nigdy nie kłóć się z głupcem- Ludzie mogą nie dostrzec róznicy"

Avallach
16-11-2007, 13:48

to jest jedna z tych historyjek ala "dawno dawno temu..."??
Dobre, bd swoim dzieciom opowiadal jak to gosc z blokerem na larwach expil, a one swoim... itd. To bedzie jedna z tibijskich legend.

Vrith
16-11-2007, 14:42
jest to mozliwe ^^ wbijasz 28 lvl na larvach/tombie najlepiej na bociku a pozniej hydry ^^ :P

hmm ja na neranie w tydzien wbilem 50 lvl normalnie grajac po 6-7 godzinek...

$orcerer
17-11-2007, 22:30
Jesli kasa nie gra roli to:
1.Kupujesz Sd i idz na demce
2.Sprzedajesz hajs w Tibi i odwiedzasz allegro.pl
3.Kupujesz program do hakowania i hakujesz <lol>

A tak serio to po co grac tak szybko i az tyle?Wbij se powoli no chyba ze twoj dzien zaczyna sie tak

Budzisz sie
-Qrwa ile przez ten j*** sen stracilem czasu FAST Tibia!!
-Synku moze bys cos zjadl
-Spie*** nie zawracaj mi teraz dupy kejw szcur prawie by mnie dedl
Save Server
-Dobra mam teraz czas na RL zycie
Po SS
-Dobra Pegie
Padles od PK
Jestes w kolejce
-K***** ja p****
Wychodzisz na dwór i nawalasz kazdego kogo spotkasz krzeslem
Wracasz
Stary przychodzi z pracy
-Czesc synq co tam?
-Kurd wbilem malo expa tylko 15 lvli -.-
-Czas juz spac
-.... >.> noobie jeden hunta masz
No i snisz.O czym?Gdzie bedziesz expil
itp itd :DDD
tak,nudzi mi sie ;s

Frapper
18-11-2007, 15:13
hmm ja na neranie w tydzien wbilem 50 lvl normalnie grajac po 6-7 godzinek...

To NIE jest normalnie.

Hubertoo
19-11-2007, 15:27
Posty typu: idz na demony... zostawiam bez komentarza.
Przedziesz widać (tu kieruje do tych tępych idiotów nierozumnych-dzieci neostrady), ze to ze nie ma problemów z kasą to jest przenośnia. Ale nie bd komentował poziomu intelektualnego niektórych...

Więc tak, jeśli masz pacc to śmiało możesz pobiegac po Ankh~
i iść na respy rotwormów, exp całkiem dobry, pozatym ładnie można tam zarobić i potrenować poziom magiczny.
Zrób sobie na nich coś w granicach 18lvla. Troche ciężko mi Ci tak doradzać "na PACC", ponieważ grałem tylko postaciami qmpli dla relaxu na pacc, mam tez swoja postac 50lvl Paladin, wszystko na facc wbite.. ale mneijsza o to..
Poszukaj sobie jak juz wbijesz 18lvl respy ghouli, też na zachód od miasta (ankh~) jest całkiem fajny resp, poexp tam i dość szybko bdziesz mógł wbić 25lvl, później porób hmm, pobiegaj na ghoule i skeletony i jak dobijesz kolo 29 to idz na dragi, postaw 2 dsy i jazda ;)

Pozdro ;)

BaxCrow
20-11-2007, 11:32
Tak i co wbijesz w 2 dni przez całe dnie 35 poziom i co dalej?
Ludzie wy już nie macie mózgu poważnie... to co tutaj się dzieje to jest parodia... ja też gram na danubii, jak będziesz tak pgował to gleba... xD

Najlepiej zajmij się tym, żebyś nie umarł przed kompem z wycieńczenia. "Mamo nie mam czasu, bo muszę expić", jeśli jesteś takim człowiekiem to już ci współczuje.

@TOPIC
Nie wbijaj.

Kellerman
23-11-2007, 22:50
heh rozłóż sobie to na 2-4 dni jak już naprawdę masz taki szczytny cel. Ale ja bym ci proponował potem od 24 po 3 lvle dziennie robić bo co to za przyjemność oczekiwać na uptade ,nawet zrobić se specjalnie chara i umrzeć jak jakiś idota przed komputerem. Jak już będziesz umierał , to lepiej wyjdź na podwórko i strzel sobie 2 kulki w łeb ,bo pasc przy głupich pikselach ,to przykra sprawa.

Pulaski
27-11-2007, 14:59
Za*******aj na larvy a potem na tomby i masz na jakie demony nie idz bo to pirdolenie. Expij caly dzien i nie spij nic, rob nocki chociaz to jest mission impossible by nie spac dwie noce bo organizm czlowieka nie wytrzyma ale wbij ile mozesz w ta pirwsza nocke. Bedziesz potem mial bole glowy po tych nockach bo tak ju< jest ale trzseba sie poswiecicq by lvl pozadny w tibii miec. Dawaj gosciu!!!!!