Pokaż pełną wersje : Wazne! szybko! prosze o odp!
JasiuBrutus
09-11-2007, 21:20
Slkysze czasem jak ludzie prosza o tp (teleport) ! Jak to zrobic??
Ancient900
09-11-2007, 21:23
To nielegalne. Bug w grze, często wykorzystywany przez graczy
JasiuBrutus
09-11-2007, 21:34
ale jak to sie robi??
Jednym ze sposobów jest:
Hi>Yes>Knight>Yes>Carlin>Yes
Innych na tym forum nikt nie poda, bo jak było powiedziane, to jest nielegalne.
Jest to bug w grze tak jak wspominali up
bug polega na tym ze:
-stoisz np w depo kolo skrzynki
-dajesz loga
-jakis typek wchodzi na twoje miejsce
- a nastepny koles staje za tym typek ktory jest kolo skrzynki
- wtedy ty sie logujesz i jestes w swiatyni w miesjce w ktorym jestes zalogowany.
Oczywiscie sposub jest nielegalny, napisalem go zebys przypadkiem nigdy niechaco tak nie zrobil ;) bo cie przeniesie :(
Do modkow nie pisze tutaj zadnych nielegalnych zeczy tylko informuje nowych zeby nie wykorzystywali bugow, tzreba nowym powiedziec ze rzecz opsiana up jest nielegalna!!
Jest to bug w grze tak jak wspominali up
To nie jest bug. Jest to zrobione m. in. po to, żebyś przez ścianę nie przeskoczył do skarbca imperatora w kazo. Gdyby to był bug, dawno byłby naprawiony.
@Up
Mimo wszystko podpada pod bug abusing ;)
@Up
Mimo wszystko podpada pod bug abusing ;)
Nie, podpada pod Game weakness.
"Teleporting is a game weakness and therefore against the rules."
@down
O tym nie wiedzialam... Jak to sie robi?
Nie, podpada pod Game weakness.
Tak samo jak np. blokowanie się parcelami na dachach (choć nie wiem, czy nadal możliwe).
Blokowanie parcelami dachu juz nie jest mozliwe. Ten bug zostal usuniety w update chyba 7.8. Polegalo to na tym ze ktos stal na dachu na ktory mozna bylo wejsc czarem Levitate albo parcelami(lub boxami). Ten ktos na dachu brzegi obstawial parcelami i w tym miejscu nie mozna bylo wejsc na gore. Oczywiscie to byl nielegalny bug.
Vallinek
20-11-2007, 20:25
Mi sie juz tak pare razy zdarzylo, calkiem przypadkiem...
Dopiero teraz wiem jak sie robi
Mam pytanie czy jak to zrobisz przypadkiem, nie specjalnie to nie podpada pod tibia rules?
Witam mam problem z Tibia. Instaluje nowa Tibię 8.0 i wszystko jest ok, ale gdy uruchamiam ikonke pojawia mi sie komunikat:
"Video surface allocation failed (Error Code 13)
Please choose another video graphics mode."
Nie wiem co mam zrobic , bo chodzi tu chyba o jakis tryb grafiki
[sorry ze pisze tutaj, ale na forach o temacie problemow nikt nie odpisuje. Chcialbym jak najwczesniej sie dowiedziec o moiim problemie z gory dzieki]
Szybki'lols
21-11-2007, 11:06
Slkysze czasem jak ludzie prosza o tp (teleport) ! Jak to zrobic??
Jest to Bug w grze.Do tego potrzebujesz 2 grczy dajesz loga w dp oni stają na twoje miejsce ty sie logasz i masz tp do temple ;)
Jest to Bug w grze.Do tego potrzebujesz 2 grczy dajesz loga w dp oni stają na twoje miejsce ty sie logasz i masz tp do temple ;)
Po pierwsze, juz dawno w tym temacie doszlismy do tego, iz to nie jest bug.
Po drugie odpowiedz zostala juz dawno dana ;).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.