Pokaż pełną wersje : Fajne rzeczy hp i mp
Aureliunkunfun
28-10-2004, 14:43
http://img40.exs.cx/img40/5457/scr7.jpg
starałem sie prosze nie bluzgajcie na mnie oto moje rzeczy patrzcie na rzeczy , mp i hp 8o :] :D
PS. Wedlug tego fake mam 130 lvl knight
ok poprawilem troche to co wam sie nie podobalo (starałem sie) wywalilem szalik wstawilem p amm 8o torche sprobowalem poprawic te niedociagniecia i włala
Dr.Unknown
28-10-2004, 15:01
Niech zgadne? Besn fake maker? Coż to za fake jak tylko eq wkleisz...
Dark Pally
28-10-2004, 15:24
@up
Taaaa.... Jeszcze niedokładnie ;)
badziewny fake.
noworodek by zrobil lepszego
sir_gawron
28-10-2004, 17:20
widac ze zrobione fake makerem zle wkleiles :D
Michael Danny Liberty
28-10-2004, 18:56
syf...mie pomyślałeś o penym szczegule...ten szalin nie pasuje przydał by się p-ammy
Aureliunkunfun
28-10-2004, 18:59
no przyznam sie potem jak juz wczepilem to dopiero zauwazylem ;(
Mozesz jeszcze:
-zamiast p ammy dac aola...
-zrobic ze masz troche uszkoczone zycie, a nie full hp
-otworzyc skille, lub battle to juz trudniej
-zmienic cap, bo widac ze the fake maker...
-acha i jescze widac ta linie zamazana pod eq, bylo zle wklejone, a teraz ta linia jest zle zamazana :)
Wg tyle xD
moj program ma niepisana licencje, ktora obowiazuje wszystkich iz dawanie wykonanych za jego pomoca obrazow jak ewidentnie tutaj bez zgody/dopisu o autorze jest zakazane, jak widac nie jest to az takie oczywiste..
Rupevef of Hiberna
29-10-2004, 16:45
Niechce nikogo besztac ale tutaj buzo nie zrobiłes wiec sry.
Ale to nie fake 1 klasa.
w punktacji 1-10
dalbym ci 2.
Dr.Unknown
29-10-2004, 17:06
moj program ma niepisana licencje, ktora obowiazuje wszystkich iz dawanie wykonanych za jego pomoca obrazow jak ewidentnie tutaj bez zgody/dopisu o autorze jest zakazane, jak widac nie jest to az takie oczywiste..Lol? Byćmoże ktoś zauważył, wkrótce po opublikowaniu Besn Fake Maker, dałems obie podpis:
obrazek gold set'a zrobiony Besn Fake Maker'em , napis "Co mnie wzięło, aby to do wody wrzucić"i jeszcze "Made by Besn Fake Maker", chyba tak wypada co?
Vanhelsen
29-10-2004, 18:41
moj program ma niepisana licencje, ktora obowiazuje wszystkich iz dawanie wykonanych za jego pomoca obrazow jak ewidentnie tutaj bez zgody/dopisu o autorze jest zakazane, jak widac nie jest to az takie oczywiste..@Besn: Ty mod, ty skasować foto :D
@ontopic: me n00b plx! to trzeci, tragiczny fake jaki widze w ostatnich 10minutach.
Dr.Unknown
30-10-2004, 10:10
Btw, happy birthday założycielu tematu.
@dr. Unk
mialem na mysli to iz nie jest mile widziane to, iz ktos podpina sobie grafike zrobiona w tfm jak bylo w tym przypadku ;-)
****a mac powedzial ze sie staral to go nei bluzgajcie , mzoe jest poczatkujacy do ***a pana.
@fake
Nom widac ze program Besna , tylko ze jakbys zamiast tych dsl dal g legi to by bylo ladnie i zamiast tego p ammy ,aola.Troche niedopracowane.
Gratz ;p
skoro jest poczatkujacy, to niech nie daje takich grafik pd ocene albo pzygotuje na negatywny odbior
OMG!!!
Co Besn wymyśli to już ktoś używa jego genialnego programikiu i przypisuje wszystko sobie.
Fake beznadziejny;)
nuda takie coś to sie na dobrą sprawe da sie zrobić nawetna paincie a przy użyciu photoshp to już wogule jest banał nie wiem co w tym wielkiego ja se kiedyś wkleiłem w mmiejsce hełmu twarz orlando bluma w miejsce zbroi ciało jakiegoś kulturysty to samona nogach a w miejsce rąk se wkleiłem skrzydla może go kiedyś tu umieszcze
Patryk :P
20-06-2005, 21:59
Moge se takie cos zrobic w 2 minuty X( LOL
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.