zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy dam rade monsterom z 3 areny?

lopezik
09-11-2007, 23:45
Właśnie zamierzam ją zrobić i...no właśnie..
Mam 96 lvl skille 88 i capa na 45+ bpków manasów+uhów.
I czy:
21 bp's uh's i 24 bp's mf's wystarczają?
I jakie taktyki na poszczególne potwory.
p.s Żadnego takiego tematu nieznalazłem więc proszę o szybkie odpowiedzi.

Pavel321
10-11-2007, 00:13
Hmmm , cieżko powiedziec czy starczy czy nie xD , zalezy jakie ci hity beda wchodzic a taktyka to chyba dobrze znana F1 , F1 , F2 , F5, F1 , F1 , ...

Explorer of Hell
10-11-2007, 00:36
Na Twoim miejscu wzial bym wiecej manaskow niz uhow.
Na uderzenie przy pomocy exori gran bedziesz potrzebowal okolo 3-4 manaski, wiec zapotrzebowanie na nie jest wieksze niz na uhy.
Z tego co wiem, to knighci, ktorzy brali bardzo duzo uhow i mniej manaskow szybko konczyli swoja walke ze wzgledu na brak manasow.
Wez tez lekkie eq takie jak np. B Robe, C legi czy cos w tym stylu, bo to jednak z 2 bpki manaskow wiecej, a obrona itak nie bedzie ci az tak bardzo potrzebna na 3 poziomie areny.
Jezeli masz mozliwosc porzyczenia, lub urzycia swoich Soft Bootsow, to tez bardzo je polecam.

Hu'Hu
10-11-2007, 00:43
Na początek zobacz jakieś filmiki, jest ich pełno.

Gspeeder
10-11-2007, 12:22
Dasz rade .. : D Uhasz się i walisz grana + jak Explorer of Hell bierz softki .. Ale jak ja widziałem filmiki to większość wali exori ,a nie exori gran

Mutilator
13-11-2007, 12:13
Ja na 92 lvlu ze skilami 88/87 dałem rade ;]
Exori gran i uh naprzemiennie. Wziąłem 20bp uh i 20bpmf, mfów zostało ~30 na ostatniego potworka, ale biłem gran tylko jak robił 2 fe, bo inaczej było ciężko nie załapać exhausta i nie paść, więc prawie cały czas full atak i melee z avengera. Oczywiście sword ring ;p

Avallach
13-11-2007, 14:36
Na Twoim miejscu wzial bym wiecej manaskow niz uhow.
Na uderzenie przy pomocy exori gran bedziesz potrzebowal okolo 3-4 manaski, wiec zapotrzebowanie na nie jest wieksze niz na uhy.
Z tego co wiem, to knighci, ktorzy brali bardzo duzo uhow i mniej manaskow szybko konczyli swoja walke ze wzgledu na brak manasow.
Wez tez lekkie eq takie jak np. B Robe, C legi czy cos w tym stylu, bo to jednak z 2 bpki manaskow wiecej, a obrona itak nie bedzie ci az tak bardzo potrzebna na 3 poziomie areny.
Jezeli masz mozliwosc porzyczenia, lub urzycia swoich Soft Bootsow, to tez bardzo je polecam.

Rada na przyszlosc, jak bedziesz szedl na arene to wez slownik do backpacka, bo cie wysmieja.

Smash-Shady
13-11-2007, 18:10
bo zrobil kilka bledow? uspokoj sie, bo to ze ty masz nienaganna ortografie to nie znaczy, ze mozesz wszystkim wytyczac bledy....

topic:
e gran i uh naprzemiennie.... ot cala taktyka ;)

Ryshia
03-07-2008, 00:18
Rada na przyszlosc, jak bedziesz szedl na arene to wez slownik do backpacka, bo cie wysmieja.

No to teraz ja Cię poprawie.
przyszlosc - przyszłość
szedl - szedł
wez - weź
slownik - słownik
backpacka - zdecyduj się,albo piszesz po polsku,albo po angielsku.Powinno być : "[...] to weź słownik do plecaka, bo [...]"
cie - Cię
Chyba tyle.
Przepraszam,ale nie mogłam wytrzymać.
Pozdrawiam Ryshia ; )

TaTaskers
03-07-2008, 00:31
@Up

Archeolog od 7 boleści... No i po co odkopywać tematy zprzed prawie pól roku, żeby jeszcze kogoś zkrytykować? X(

domin3x
03-07-2008, 09:38
No to teraz ja Cię poprawie.
przyszlosc - przyszłość
szedl - szedł
wez - weź
slownik - słownik
backpacka - zdecyduj się,albo piszesz po polsku,albo po angielsku.Powinno być : "[...] to weź słownik do plecaka, bo [...]"
cie - Cię
Chyba tyle.
Przepraszam,ale nie mogłam wytrzymać.
Pozdrawiam Ryshia ; )

Po pierwsze - niektórzy nie mają polskich znaków na klawiaturze, więc pisać ąężźłóć nie mogą.
Po drugie - 'cię' z dużej litery jest oznaką szacunku do osoby, do której się zwraca... a skoro on nie szanuje tej osoby, to po co ma pisać 'cię' z dużej?

Xan'Evil
05-07-2008, 00:22
dasz ale wez GHP i wiecej mf :D jak zostana to na exp bedziesz miał kasy na tym nie stracisz a bedziesz wiedział ze nie zabraknie i zrobisz :)

Artur0
05-07-2008, 00:55
Starszej wiadomości już nie mogłeś znaleźć?