Pokaż pełną wersje : Some Questions
Diegoverialanho
10-11-2007, 16:04
Jako ze w Tibie gralem (i skonczylem) na wersji 7.6 a teraaz troche sie zmienilo mam kilka pytan:
1.Jaki swiat jest najlepszy dla druida pod warunkiem ze mi ktos wytlumaczy czym sie rozni swiat z wysokimi cenami od tych niskich?
2.Czy druid po 8.0 bedzie troche potezniejszy?
3.Kiedy sie pacca sie oplaca kupic? (ja mysle ze od 20?)
Jak sobie cos przypomne to albo edytuję posta albo napisze nowego :)
1)Tego ci nie powiem, nie znam się, chyba jest od tego temat.
2) Już jest 8.0 ;). Rozumiem że chodziło ci o next update? Chyba tak, chyba będzie lepszy.
3) Minimum 18. Ja na takim kupowałem. Nawet się nie zorientowałem jak wbiłem 30. A teraz, na 8.0, na svangrond jeszcze lepiej (przy 8.0 już nie miałem pacc).
Diegoverialanho
10-11-2007, 16:15
Acha to czekam az ktos na to 1 odpowie a powiedz mi czy druid jest dobrą profesją? i nie chodzi mi o szybki exp tylko o klimat i o satysfakcje z pomocy przy uhaniu knighta na hydrach ;p???
Sir szofer
10-11-2007, 16:26
Ad1) Stary swiat: niskie ceny = taniej sellniesz loot z pozniejszych huntow ale za to kupisz taniej eq
Nowy swiat: wysokie ceny = drozej sellniesz loot
Jeżeli ci zależy na dobrej zabawie to nie powinno mieć to żadnego znaczenia dla ciebie
Myśl przyszłościowo. Wiadomo, że w nadchodzącym update druidzi mają zostać ulepszeni, a więc wybranie druida może być dobrym pomysłem. Jestem pewien, że po update wiele osób, które wraz z 8.0 przerzuciło się na knightów/palów, teraz znów powróci do profesji magicznych. Wybranie druida można potraktować jako inwestycję na przyszłość. :)
Diegoverialanho
10-11-2007, 16:31
Sir szofer czyli im nizsze ceny tym taniej kupie np. Blue Robe,ale wade ma taką że będe musiał taniej sprzedać swój zarobiony loot???
Spoon: Napewno bede druidem lubie gre taka...spokojna i defensywna ;p (chociaz chce grac na swiecie pvp i pkowac)
Vasudanin
10-11-2007, 16:35
@up tak kupisz b robke taniej ale jezeli ja zloocisz to taniej ja sellniesz
@michoss
:< ;<
@down
zalezy od gustu
jezeli lubisz pk wybiersaz pk
jesli pk enfo to pk enfo
a jesli non-pvp to ofc non-pvp
Diegoverialanho
10-11-2007, 16:36
Hmm a wiekszość ludzi wybiera jakie serwery??? acha no wezme lepiej pvp a mi chodzilo czy wiekszosc ludzi wybiera takie serwery "tanie" czy "drozsze" czy to nie ma znaczenia? bo ceny ida w doł?
Donpeyot
10-11-2007, 17:29
@ up myślę że takie kalkulowanie nie ma sensu , wybierz raczej serwer pod względem ilości noobów , ogólnie ludzi na servie , PA i wojen jeśli chcesz pvp. Z kasą sobie dasz rade i tak.
Jeśli koniecznie musisz kalkulować to weź b stary serwer - tam ceny już bardziej nie spadną i bedziesz miał tanie eq na początku , albo jakiś nowy , jeśli zdążysz wbić konkretny lvl i chodzić na hunty zanim ceny polecą na łeb to będziesz dobrze zarabiał
Diegoverialanho
11-11-2007, 00:14
Hmm gram na Eterni jakie miasto polecacie? (dla facca najpierw ale juz za miesiac mam 3 miesiace pacca)
Capality
11-11-2007, 00:18
Dla druida to polecam Thais:
-Najpierw do 13 lvl tłuczesz orci w Ancient Temple
-Od 13 jedziesz na Rotwormach na Fibuli
Dalej będziesz wiedział jak grać
Diegoverialanho
11-11-2007, 00:28
Hmm oka a powiedz mi do ktorego lvl granie drutem jest nudne? a poznie jest naprawde fajnie?
Na faccu do końca, na paccu gdzieś do 35 lvl, hydra hunty itp.
Druid po ostatnim update został bardzo osłabiony, ale podobno w nadchodzącym update profesja ta będzie ulepszona :)
Diegoverialanho
12-11-2007, 20:23
Moze ktos mi powiedziec czy na 8 lvl oplaca sie isc do Ab'deandrel czy zostac w Thais? bo 8 drutem ciezko mi sie expi na pojedynczych 2 - 3 spawnach orkow, spearmenow i rotów...
gram od 7.1 (czy moze nawet wczesniej zacząłem ) i szczerze mowiac nie pamietam za bardzo aby ktokolwiek bral druida aby leczyl rycerza czy innych z drużyny. wiadomo ze czesto gracze umawiaja sie co do leczenia i np mag czy druid lecza rycerza bo jest to tanszy koszt. ale aby brac specjalnie to rzadko cos takiego sie spotyka :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.