Pokaż pełną wersje : Najbardziej Wytrzymala postac w tibi
Dakura thalka Oto czlowiek o stalowych nerwach nie lekka sie niczego pada odrabia pada i odrabia czasem sie dziwie jak on to robi to czasem jak 100 lvl zostaje hacked i rook nie ma tyle dedow co on Ale Co zrobic zycie w tibi jest czasem ciezkie ;]
Dakura Thalka -> obsidia
Az ciezko sie przyznawac ze to moj kumpel z rl ma lat 16
Fredrius
10-11-2007, 18:17
Co nas to obchodzi? Kazdy moze tyle razy pasc... Ale i tak ladna death lista.
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno
hehe tylko ze ten koles ma stale bez kickow itp... on poprostu tak gra
niczym 3 latek
Konieczko
10-11-2007, 23:04
Ja pamietam takiego goscia z Aldory nick mial Doomed Ajacied czy jakos tak. Bardzo uwielbial kogos irytowac i wszystkich wyzywal. Wiec wyslali go na rook. Wyszedl z niego i znow tam wrocil ... i tak wkolko :) :cup: chociaz smiesznie bylo sobie popatrzec jak ucieka przez uliczki thais od gromady napalencow. :) :cup:
Seebeek94
11-11-2007, 03:00
Lol zal^^co z tego ze tak pada,po prostu typ nie ma farta do tibi :p:D
Bezwolakinho
11-11-2007, 03:55
Fajna lista dedów.
Btw. gość pnie się w górę...
Vallinek
20-11-2007, 20:02
Calkiem fajna lista, na kazdym lvlu padl ze 10 razy... Ciekawe jak on to wytrzymuje bo jak padne i wyleci cos dobrego to mnie hajna bierze, a w tych wszystkich deadach na pewno mu cos wypadlo i to nie raz...
W ogole to jest porabanie smieszne, GRATZ dla autora 8o
Suchy512
23-11-2007, 23:00
Według mnie nie udolna a nie wytrzymała :baby: przynajmniej raz na dzień padnie 8o
Ja pamietam takiego goscia z Aldory nick mial Doomed Ajacied czy jakos tak. Bardzo uwielbial kogos irytowac i wszystkich wyzywal. Wiec wyslali go na rook. Wyszedl z niego i znow tam wrocil ... i tak wkolko :) :cup: chociaz smiesznie bylo sobie popatrzec jak ucieka przez uliczki thais od gromady napalencow. :) :cup:
nie tyle wyzywal co pchal do froda do drzwi fire field itd.. :p pamietam ze co go nie widzialem to mial inna profesje ale kasy na tamtym sporo zarobil... co chwila jakies knight army bsy dragonki...
wedlug mnie najbardziej wytrzymaly byl Knight'Poderoso. Mial 157 lvl zlapal haka i go rookneli a teraz ma 162 lvl. dla mnie on jest debesciak xD
Donpeyot
23-11-2007, 23:29
o qrwa 91 dedów w niecały miesiąc , ma chłop zdrowie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.