PDA

Pokaż pełną wersje : Exori - atak czy lvl broni?

candy
11-11-2007, 01:48
Od czego zaleza hity z exori gran? Od ataku broni czy lvl potrzebnego do uzywania broni?

Edit.
Chodzi o to, że taki avanger jest od 75lvla i ma wiecej ataku niz SoV, ale za to SoV jest od 80lvla.
I chce sie dowiedziec czy na 80lvlu wiecej bym bil z exori gran uzywajac avangera czy SoVa

Ginard
11-11-2007, 03:41
Od czego zaleza hity z exori gran? Od ataku broni czy lvl potrzebnego do uzywania broni?

candy zastanów sie czy aby Ue sorca jest zależne od roda ?? wątpię
ten czar również nie jest zależny od broni lecz od mlvela exori hur /exori con jest zależne od Skili ale nie exori gran tak dla info.

Fagaro
11-11-2007, 03:42
od levelu, skila i ataku broni (nie wiem jak level potrzebny a uzywanie broni wplywa na obrazenia z exori)

Bociuspce
11-11-2007, 04:07
Jak Gralem Knightem To Combo Mozna Walic Exori Gran i NP Royal Axe :):)

Flager
11-11-2007, 09:15
candy zastanów sie czy aby Ue sorca jest zależne od roda ?? wątpię
ten czar również nie jest zależny od broni lecz od mlvela exori hur /exori con jest zależne od Skili ale nie exori gran tak dla info.

Ty sie zastanów co piszesz . . .

Exori gran zalezy od lv i głównie ataku broni(no i od skilli ale w sumie w małym stopniu) tak samo jak exori i exori hur jak nie wierzysz mozesz sam sprawdzić zakładając knife i zobaczysz ze zexori gran nie walniesz nawet za 100 (sam tak testowałem). U pallka exori con nie zalezy od broni ale od skilli

Jak ktoś nie wierzy moze sam przetestować, ja mam 91rp i 107ek i wiem co mówie

Avallach
11-11-2007, 09:21
a ja nie kupuje charow na allegro i nie mam pojecia co ty mowisz ;]

LvL i atc broni, skille raczej nie maja znaczenia.

candy
11-11-2007, 15:53
Widze, że zdania sa rozne i nadal czekam na konkretna i dobra odpowiedz.

Fagaro
11-11-2007, 22:43
Jestem zdania ze dmg zalezy od broni, skila oraz levelu postaci i wpelni sie z tym zdaniem zgadzam, najprosciej to udowodnic walac exori z sca oraz z sickle i zobaczyc ze stonecutter wali w granicach 220-290 a sickle 30-60, zakladajac ringa dragi czesto padaja po 2 granach, ale nigdy nie zdazylo sie zeby po 2 exori gran padly jak zapomne zalozyc axe ringa, a co do levelu, tego akurat nie jestem w stanie udowodnic, bo nie robilem testow z knightem o takich samych skilach jak ja a nizszym levelu.

Piotrek Marycha
11-11-2007, 23:08
krótka piłka, exori gran zalezy od tego samego co hur/mas - czyli skila i broni, co do lvla nie ma pewnosci, mozliwe ze daje minimalną roznica

milibi
11-11-2007, 23:11
zalezy od atk broni , skili , i lvla postaci bo z sickle mialem taki bajer ze z exori niemoglem cave rata zabic xD tak samo jak np robi sie arene to najlepiej z sword/axe ringiem bo troche to podnosi dmg

Macunio
11-11-2007, 23:55
zalezy od :
ataku broni
skillu
mlv hmm przy mlv knighta ma to jakis 1 % roznicy
wymaganie lv od broni - nie
i tyle.

Divine_Impact
12-11-2007, 15:27
@up
Zgadzam się !