Pokaż pełną wersje : Silvera się nie podda :D!
Oto zdjecia z paru Pk brazylów:
http://foteka.pl/mini/4bb9ddc63d1d40344d18f6e61597df30.jpg (http://foteka.pl/4bb9ddc63d1d40344d18f6e61597df30)
http://foteka.pl/mini/432e7828f66666f68a0dd94c54f40ae2.jpg (http://foteka.pl/432e7828f66666f68a0dd94c54f40ae2)
http://foteka.pl/mini/7a1fbe8bc97cd3f7459be231e7f671b9.jpg (http://foteka.pl/7a1fbe8bc97cd3f7459be231e7f671b9)
Znalazło się pare zdrajców:
http://foteka.pl/mini/03dd0c0e1700ee8f584714407400c646.jpg (http://foteka.pl/03dd0c0e1700ee8f584714407400c646)
Co byśmy zroibli bez naszych noob charów :P
http://foteka.pl/mini/2a9675fbe4ea4cf80f931808a68c1711.jpg (http://foteka.pl/2a9675fbe4ea4cf80f931808a68c1711)
Wkrótce będzie więcej!
DruidPoloni
11-11-2007, 15:26
SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEERRRRRRR!!! Normalnie jestem pod wrażeniem :D;(
doskonaly11
11-11-2007, 15:41
nie mam fotki ale padl jakis br -Blood von Citric
Nov 04 2007, 10:58:33 CET Killed at Level 43 by Pan Doskonaly
and by Abita Felon
nie mam fotki ale padl jakis br -Blood von Citric
Nov 04 2007, 10:58:33 CET Killed at Level 43 by Pan Doskonaly
and by Abita Felon
AMAJGAD!!!111
Niezłe te dedanie!!
Aż mi stanął....
Ok opadł.
Żal mi ciebie...
(btw. gl z ujebaniem tego 120~lvlka HUEuehueHUHUEhuEH)
doskonaly11
11-11-2007, 16:49
potraficie tylko duzo mowic tu na forum a na temat ftp to sracie w gacie w tibi ja przynajmnie prubuje ubic kogos a nie byc smieciem jak wy
DruidPoloni
11-11-2007, 16:49
gorti ma napewno lepsze pvp niz ty wiec zamilcz lepiej :D
jakie dedanie ****u? ty imbecylu haha ile razy mam mowic ze ktos za mnie sie podpisal i napisal cos tam; ze mam deda br lol a 2 co ma ci stanac ? i stul ryj plebsie bo ty nawet 10 lvl nie ubijesz.
Pierw..
Po chuj zawsze 2 posty robisz nabie?
Po drugie , pytałem czy chcesz 1 vs 1 i zobaczysz moje pvp ...
Killed at Level 122 by Chaotic Hero and by Jens Ferdinand
Ujebaliśmy go we 2 + 59 sorc..
Wiec zamknij ryj , nawet mojego 29 lvl sorcka byś nie ujebal ;x
omg noobie hahaha moglscie go lac w 10 albo 20 a bedzie pisac max ze w 2 i tak,i nie bede sie tlumaczyc szczeniakowi wiec do budy i zamknij ryj, szkoda mojego czasu na dawanie rad noobom hahaha mozesz mi stargac geju XD NIE ODPISUJE szkoda czasu
Juz z 10 raz tak piszesz..
Wiem i tak że odpiszesz ;d
Bez kitu , nie wiem przed kim chcesz się tu popisać .. każdy na ciebie leje i myślisz że wyzywajac mnie Destra , Druida P~~ , Shake itd. będziesz kul?
MorinFTP
11-11-2007, 21:30
Ludzie... Nie przesadzajcie z Tym FTP i z BR ja naprzykład mam Bardzo Dobry Kontakt(W tibii Oczewiście)z brazylijczykami,Ale są i tacy których nie cierpie...:evul:
@Doskonały
Wiesz co zaczynasz w*****ać oko od tych jebniętych postów dlatego takie komentarze zachowaj albo dla siebie albo dla rodziców taka prawda a jak wiadomo "prawda w oczy kole".
Nie lubimy tutaj takich co mówią co to nie oni my chcemy żyć w spokoju <przynajmniej narazie> póki nie będzie wyższych leveli i dopóki nie będzie nas więcej kumasz o co mi biega?? Jak nie To powiem w twoim języku. Ekhm. Wy*******aj stąd ty zaszczekany spierdolony przez stado hipopotamów gnoju już mamy ciebie powyżej uszu a jeżeli nie skończysz to sie kurwa porozmawia z tobą w inny sposób i to nie tylko ja będę z tobą rozmawiać -.-
Ludzie... Nie przesadzajcie z Tym FTP i z BR ja naprzykład mam Bardzo Dobry Kontakt(W tibii Oczewiście)z brazylijczykami,Ale są i tacy których nie cierpie...:evul:
Hauauhahuahu! Stay ty się lepiej nie odzwyaj ;D
Codziennie po zalogowaniu się zaczynasz rozmowe z BR "Hi, u are my idol, u have nice level, please love me". W rankingu lizania dupy jesteś na 1 miejscu, mimo kurwa wszystko xDD Każdy ci to powie ;D
doskonaly11
11-11-2007, 23:35
homo nie wiadomo zamknij ryj nie pier**** sucharow bo ty nie wiesz o co chodzi a piszesz zeby polizac dupe destro, zlote dziecko hhahahXD
SirMaciarz
12-11-2007, 00:59
hehe masz racje to sa kurwojebcy jebia sie z jugolami czy tam brazylami jeden huj tak to jakies pokolenie rodem z burdelu
I ktoś mówił, że przyszłość Polski leży w rękach młodzieży....
Mendolina
12-11-2007, 16:06
@Maciarz
Tak to jest jak rodzice nie poświęcają uwagi dla dziecka, a potem wyrośnie taki menel co stoi pod sklepem. A początki widac u tych co tak się wyrażają, bo przede wszystkim cechuje ich brak kultury osobistej. Powodzenia w życiu.
doskonaly11
12-11-2007, 19:14
shaka skoncz pisac proze haha po co mam grac kogos kim nie jestem i pisac ladnie na forum tak jak ty,poleca kur** poleca hu* taki jest moj styl i dobrze sie z tym czuje
SirMaciarz
12-11-2007, 23:14
gosciu te twoje teksty odzwierciedlaja twoje zucie w rzeczywistosci targasz gamonia peji z szamotul i mafi raczki turtlesa
A za to twoje teksty reprezentują sobą wysoki poziom kultury :]
Zamknijcie już ten temat. Ni to śmieszne, ni to fajnie. Żałosne. Teksty wyciągnięte z piosenek, ehh, nawet nie da sie tego opisać.
Hell'Lorakos
13-11-2007, 00:00
Zaaaaal.pl Przygladac sie z boku temu wszystkiemu co sie tu dzieje.. to po prostu... n/c. Widze ze coraz wiecej dzieci NEO na silvie :baby::baby: No ale jak milo ze mnie to nie dotyczy ;) i nie musze użerać sie z tymi naabkami :)
doskonaly11
13-11-2007, 00:09
piepszysz serio mowisz? wiesz gdzie to mam co myslisz lol wczoraj to wysralem , my lejemy z takich nobkow jak wy haha wczuwacie sie jak hu* a my mamy z was polew na maxa
doskonaly11
13-11-2007, 00:15
AMAJGAD!!!111
Niezłe te dedanie!!
Aż mi stanął....
Ok opadł.
Żal mi ciebie...
(btw. gl z ujebaniem tego 120~lvlka HUEuehueHUHUEhuEH)
zeby nie bylo ze ja zaczolem, on pierwszy zaczol jechac,wiec nie placzcie teraz ze ja tu spam robie, bo po hu* komentujecie bezsensu burasy
Mendolina
13-11-2007, 08:19
@doskonały
Trzeba było nie zaczynac na hunted.pl
doskonaly11
13-11-2007, 08:27
sprostowalem to co pisali bo to nie gildia walczaca jest jak pisali, tylko normalna jak kazda inna,to mogl pisac na hunted a nie jak mowicie zasmiecac forum tutaj o.O
na huj sie kurwa kłucicie to nie na temat wogule
jak sie macie kłucic to wezcie se gg i piszcie a nie na postach bo na huj sie robi te posty? aż mi was zal gorti i pan nie kłućcie sie!
Przecież to prawda co Doskonaly mówi w tą gildie założył Destroyer jeśli się nie mylę, a pamiętam że on mi groził za zabicie jakiegoś brazyla i nawet prubował ubic w sternum ale ucieklem....
Hell'Lorakos
13-11-2007, 11:30
Wy myslicie ze jak ubijecie jakiegos 40 druta to jestescie super mega Pkerzy? :D A po za tym to co to zmieni :D Ubijajac takich naabow gowno zmienicie loool :D
skomentuje twoja wypowiedz //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// brudasie z krzywym rudym ryjem z przedzialem na mordzie i wasem rudym jak miedz
Słuchając i widząc twoje teksty i Doskonałego czuje się jak pod szkołą podstawową : )
Boromir_Silvera
13-11-2007, 18:56
Nie ma co chlopaki...
Hail Doskonaly11 Hail Best Pker on Silvera Aheuahueaheuah
@Lord hurin
Wy ubiliscie kogos na tych screenach, czy to jest tylko minuta przed ssem? Jak wychodzicie z dp i x2 walicie? :confused:
@Niedoskonaly
Ty chciales zebym poszedl pkowac razem z toba? :baby::baby:
Ubiliscie 42ms afkujacego w 5 osob i wasz loot to 5 pustych bp i wyniszczenie Br.
@ Wszyscy przeciwko doskonalemu
Zgadzam sie z waszymi postami...
doskonaly11
13-11-2007, 19:11
pipo kiedy to bylo lol na afku i hu* wam w dupe pedaly umiecie lizac dupe br czy to nie zal, hunca was zabijaja a wy czekacie jak pizdy''pewnie o nas zapomna i pogramy sobie za miecha albo kiedys'' jak to slysze do mnie szczyka hahaha nooby, boromir tylko nie placz ze haka miales XD a taki kozak ubiles mnie na 37 a jak na 50lvl cie z kumplem to s*******ales,haha masz sie za Mr pk bo 30 lvl ubijasz.
ja przynajmniej ubijam i mam satysfakcje a wy pierdolicie ze jestescie super pekerami aboicie sie kurwa byle kogo ubic bo ftp ohhh bedzie nas scigac NOOBY
aha tej boromir nie wiem kiedy z takim noobem bym szedl hah 5bp? pustych nie ten sen XD
doskonaly11
13-11-2007, 19:24
aha wizek bylo na temat all tylko ovner czy jak mu tam dojebal sie bo go ryj swedzi i szuka zaczepki chce pokazac ze hu* wie kim jest i zoczlem go jechac to te ****e go bronia chodz nie maja racji
Mendolina
13-11-2007, 19:32
@doskonały
Prawdzie pytanie brzmi: Czemu ty nie chciałeś nikogo ubic jak jeszcze grałeś :>?
W dyskusję z takimi dziecmi jak wy, nie bede sie mieszal. Doskonale widać, jak grono moderatorskie, za przeproszeniem sra na nas.
Mendolina
13-11-2007, 20:06
@pomidor
Na rl też taki mocny czy tylko na forum?;d Pewie w domu i po za domem wielki mamisynek i wszyscy po nim jadą to teraz się wyżywa na wszystkich ;p.
nairdan1994
13-11-2007, 20:18
co lalusie koledzy znów się z was śmiali?i musicie się wyżyć na forum bo tu nikt wam w ryj nie strzeli?ten doskonaly i pomidor to by już mieli deda w rl za takie teksty!!!
doskonaly11
13-11-2007, 20:54
deda omg ale teksty rzucasz, 16 lat masz i kozak hahaha troche za malo jak dla nas
jaki lol omg smiec w huj zal mi goscia.nie ma co gowniarz 12 lat wiem ze nie mam ci niepozwala klnac ale czasem zamiast urzywac filozoficznych ytekstow i udawania doroslego poprostu pojedz na kogos jak ja teraz.{twoj stary huj twoja stara kurwa cala twoja rodzina w*******a gowna }pozdro emek znowu jakis gowniarz prawi moraly tylko go wysmiac hihihihihiihihihihiihihiihihihiihihiih:):):):):):) :):):):):):):):):):):)
Boże człowieku, śmieszny jesteś, ale nie to co mówisz tylko twoja osoba : )
mam nadzieje ze Ci goście nie grają już na silverze bo może za to br nas pk tam ;) ... trochę mi wstyd że muszę czuć się polakiem i patrzeć na taki poziom intelektualny..., jak to mówią " do nas należy przyszłość"... pozdro
P.S dajcie sobie luz
jerrry...
@up to mnie dopisz w czym problem? (i jerRry przez 3 r)
btw on bierze swoje emo teksty z bluzgatora ;)
poreda ****u ty mi do huja niedosiegasz wiec milcz a tu z innej beczki jebac bydgoszcz lodz warszawe !!!!!!!!!!!!!!!i shaka i omo homo erektusa i jeszcze tego z tym ryjem czerwonym ovenr czuy jak mu tam ten co mu ryj na czerwono p[omalowali ssijcie mi huja
Buahahah ty naprawde posrany jakis w dupe jestes .
Po 1 : widac jak cie starzy wychowali na typowego ****a ..
Po 2 nie mam czerwonego ryja tylko moj napierdolony kolega ( jak bys mial kolegow w rl to bys sie dowiedzial ze po takiej dawce alkoholu czlowiek sie robi czerwony )
Po 3 idz wypierdol swoja babcie w dupe bo naprawde posrany jestes
@Reszta forum
EJ! GÓMPLE !111oneone
JIDZJEMY DEDAC BRY ?!?!?!?!?!?!?!? BENDZJEMY TACY JAK PAN DOSKONALY I JEGO PACZKA!!!!!!!!!!!!!
pomidor widac ze jestes pojebany my z hurinem to zrobilismy zeby pomoc pl a wy qrwa byescie tylko po sobie bluzgali zal mi was dzieci.... kto tu jest dzieckiem widac jak sie zachowujesz naprawde ze mi cie pomiodr
Pustynny
02-12-2007, 23:18
Zamknąć ryje debile ;s
Czy Wy sie w każdym temacie musicie kłócić jak idioci ?
Ja mam na ftp 100% wyjebane.. jak cos się będzie działo to pisać moge moim EVUL prO mystic 50-tym lvlem przyjsc i pomoc :D
Tibijczyk1990
22-01-2008, 08:19
Wy narzekacie na silvere a mnie się bardzo dobrze gra i nie narzekam :p:p:p
Heh taaa.... W każdym temacie piszecie "Tych brazylów to trzeba pozabijać" itp.(może nie tak, ale podobnie :]). Moim zdaniem to będzie coś takiego wyglądało: Trochę popiszecie sobie na forum, trochę sobie tutaj pomarzycie, że będziecie ich tak jechać, że im sie znudzi gra, a później wszystko pójdzie w niepamięć... Przynajmniej ja tak sądzę... Moim zdaniem nie ma tutaj żadnej organizacji :)
Oczywiście jest to tylko moje zdanie :)
Wy narzekacie na silvere a mnie się bardzo dobrze gra i nie narzekam :p:p:p
Dobrze ci sie gra?? hm dziwne
Character Deaths
Jan 28 2008, 00:12:16 CET Killed at Level 20 by Sir Gandalf szary
Jan 26 2008, 07:47:58 CET Killed at Level 20 by Mob Paladin
Jan 26 2008, 07:42:56 CET Killed at Level 21 by Mob Paladin
Jan 26 2008, 07:05:58 CET Killed at Level 22 by Seyl
Jan 26 2008, 05:01:59 CET Killed at Level 22 by Lith Terion
and by Nigh Kalcomax
Jan 24 2008, 06:03:46 CET Killed at Level 20 by a fire devil of Cover of Glory
Jan 22 2008, 12:16:08 CET Died at Level 17 by a skeleton
Jan 22 2008, 10:59:05 CET Killed at Level 17 by Axno Oknour
Jan 21 2008, 14:42:38 CET Killed at Level 16 by Emaluco
Jan 21 2008, 13:43:51 CET Died at Level 16 by a cyclops
Dobrze ci sie gra?? hm dziwne
Character Deaths
Jan 28 2008, 00:12:16 CET Killed at Level 20 by Sir Gandalf szary
Jan 26 2008, 07:47:58 CET Killed at Level 20 by Mob Paladin
Jan 26 2008, 07:42:56 CET Killed at Level 21 by Mob Paladin
Jan 26 2008, 07:05:58 CET Killed at Level 22 by Seyl
Jan 26 2008, 05:01:59 CET Killed at Level 22 by Lith Terion
and by Nigh Kalcomax
Jan 24 2008, 06:03:46 CET Killed at Level 20 by a fire devil of Cover of Glory
Jan 22 2008, 12:16:08 CET Died at Level 17 by a skeleton
Jan 22 2008, 10:59:05 CET Killed at Level 17 by Axno Oknour
Jan 21 2008, 14:42:38 CET Killed at Level 16 by Emaluco
Jan 21 2008, 13:43:51 CET Died at Level 16 by a cyclops
bo pkuje tym charmem idoto >.>?
Mendolina
20-02-2008, 16:06
@Kajzera
Spójrz na stan wojny, jest kilku Polaków, którzy walczą przeciw FTP. Do tej pory zgarnęli sporo ładnych fragów.
Pomidorq razi cię to że ze Wsi jesteś? :(
bo pkuje tym charmem idoto >.>?
Ty idiota?? no sry nie zauwazylem ale jesli nalegasz to np... zal mi takich ludzi na kazdy post tylko h.ju idioty poje...ie itd... innych slow was rodzice nie nauczyli?
Dobra panowie... Jak będę miał wolną chwilkę spróbuje zrobić jakaś stronkę www o pkowaniu brazoli :) No i forum też zrobię... Ale to jak będę miał czas... Nic nie obiecuję :]...
doskonaly11
20-02-2008, 22:34
xd ok mistrzu
@Up
:D Heh :D
@Topic
Stronka już się robi... Jak zrobię no to podam wam linka... A no i jeszcze jedno będzie mały problem, bo nie będzie polskich znaków.
Shinhoshu
21-02-2008, 13:23
@up
ten temat jest juz nie aktualny, ponieważ jest wojna SA vs FTP. Wieć po co robić stronke?
Ehhh... Czyli co? Już nie będziecie bić Brazylijczyków? Lol:confused:... Tak jak pisałem gdzieś tam wyżej:
"Trochę popiszecie sobie na forum, trochę sobie tutaj pomarzycie, że będziecie ich tak jechać, że im sie znudzi gra, a później wszystko pójdzie w niepamięć"
LoL
Shinhoshu
21-02-2008, 14:37
lol, Jak jest wojna to przecież ciagle walą brazylów...
@up
Agree...
Po chuj mam noob charem pkować jak już z 40 brazoli zapierdoliłem ? xD
tak tak ovvn3er odrazu 100...
@Gorti
A nie 300-tu? przypadkiem?-.-"
To jak robić jeszcze tą stronkę czy nie? Bo już sam nie wiem.
Shinhoshu
21-02-2008, 17:16
@up
Na co komu stronka, i powiedz co byś tam pisał?
@Darkkz
A ty co odrazu sie wtrącasz? Zobacz że potus to samo praktycznie napisal...
Jak masz pisać nic nie wnoszące posty to po co wgl piszesz, myslisz ze jak poparłeś zdanie potusia, to bedzie on cie traktowal jak mistrza?
Mam 100%, że gdybyśmy znali twój nick to byś sie tak nie zachowywal...
btw.
brazol to nie tylko ftp... Więc skad wiecie ze gorti nie zabil 40? Może noob charami? ;o
@up
nikt sie tym nie chwali tak jak on...
jak doskonaly zabije 30 lvle czy tam 50 to sie z niego smieje i mowi ze to noob...
doskonaly11
21-02-2008, 19:32
o wlasnie potus slusznie zauwazyl, ubilem jakiegos 30 lvl i zaraz na forum ktos to wstawil i mowi ze jestem noob i tak sie zaczynaja klotnie.
@Sardas
Wcale tak nie mysle:evul:
btw.Gdybyscie znali moj nick pisal bym tak samo!!!
Shinhoshu
21-02-2008, 23:54
@up
To podaj nick to sie przekonamy...
@Sardas
Wcale tak nie mysle:evul:
btw.Gdybyscie znali moj nick pisal bym tak samo!!!
Tak tak..
Jesteś poprostu frajerem który miał na silverze max 30 lvl i został zabity przez polaka albo brazola i odrazu retired -,-
Myślisz że komuś tu imponujesz swoją tajemniczością...
Podaj chara na którym grasz i wtedy tak kozacz..
@Fragi
Ja nie bije lvlów poniżej -50 ...
/G
Tak tak..
Jesteś poprostu frajerem który miał na silverze max 30 lvl i został zabity przez polaka albo brazola i odrazu retired -,-
Myślisz że komuś tu imponujesz swoją tajemniczością...
Podaj chara na którym grasz i wtedy tak kozacz..
@Fragi
Ja nie bije lvlów poniżej -50 ...
/G
Basuhauhsuas;(
"Ja nie bije lvlów poniżej -50 ..."
Jezeli to co napisales jest prawda to na 100% nie zabiles 40 brazoli...
Chuj kiedyś poda i tak go zjade że skończy z Silvera ;D
@Up
Taaa...
Napewno:confused:
Szanowny/i Moderatorzy.
Sugerowałbym żeby każdy temat który ma w nazwie "Silvera" natychmiast usuwać, nawet nie czytając treści, która się w nich zawiera.Z góry wiadomo że priorytetem każdego użytkownika udzielającego się w tym temacie to ubliżanie drugiej osobie.
80% treści tematu to kłótnie i wyzwiska. To nie jest jednostkowy przypadek, Ci pseudo forumowicze wykorzystują każdą okazje (w tym przypadku temat) żeby kontynuować ten żałosny proceder.
Zadziwiające jest również że do tej pory doskonały 11 notorycznie spamuje tematy bez jakichkolwiek konsekwencji.Myślę że adekwatna karą było by usunięcie konta, chyba z tym się zgodzi większa część osób odwiedzających temat o Silverze.
Hu'Hu
Michael Rzotkiewka
22-02-2008, 15:10
Do nas to piszesz? ;o tu nikt(zaden mod) nie zaglada :cup:
@Up
Taaa...
Napewno:confused:
Nie wierzysz? Daj nick się przekonamy, sram na to czy masz 100 czy 200 czy kurwa 10, zjade cie i tyle.
Nie wierzysz? Daj nick się przekonamy, sram na to czy masz 100 czy 200 czy kurwa 10, zjade cie i tyle.
Ehh...Takie gadanie noobka;(
Zal mi Ciebie:(
Boromir_Silvera
22-02-2008, 16:17
@topic
Spam w nowym topicu teraz? :p
@Up
Cos Ci kurwa nie pasuje ?X(
@Down
Ty mnie dobijasz, tak Ciebie sie boje pizdo i nie podam nicku:}
Ehh...Takie gadanie noobka;(
Zal mi Ciebie:(
Taki kurwa wielki kozak, a nicku jednak nie poda? Czemu bo sie sra UAHUAUUHAUHA
Chłopek małorolny _/
Boromir_Silvera
22-02-2008, 16:24
@darkKZ
Nie pasuje mi to ze spamujesz i przeklinasz. To moze doprowadzic do zamkniecia tematu X(X(
@darkKZ
Nie pasuje mi to ze spamujesz i przeklinasz. To moze doprowadzic do zamkniecia tematu X(X(
Jebie mnie toX(X(X(
btw.Teraz jestes obronca dobra?:evul:
HellFrycek
22-02-2008, 16:38
wez dark czy jaki ci tam opanuj sie troche bo kozaczysz tak,wszystkm ublizasz a sie nick boisz podac...
Shinhoshu
22-02-2008, 16:40
Jego tok rozumowania:
Pobili mnie na rl, to ide na forum sie wyzyje nie podam im nicku to tam przynajmniej mnie nie pobija... ;]
wez dark czy jaki ci tam opanuj sie troche bo kozaczysz tak,wszystkm ublizasz a sie nick boisz podac...
Każdy mu to mówi, ale on jest pizda i nie poda nicku? Why? Bo sie boi że straci swój 20 lv UAHUHAUHAUHAUHSDUHSUHSASADZSA
@Up
Ha Ha Ha, zajebiscie smieszne gorti Ci pomogl to napisac?;(
Myslalem, ze tylko on pisze takie zabawne posty:cup::cup::cup:
Shinhoshu
22-02-2008, 16:58
@up
To ty chyba nie wiesz jakie my mamy z ciebie brechty, jak srasz sie że cie zabijamy jak nie podasz nicku... ZAL, pomysl kto by chcial marnowac fraga na 20 lvl?
@up
A do tego myśli że jest zajebiście sprytny, bo my mu coś zarzucamy a on jak upośledzony umysłowo gada wogóle na inny temat, rox
aihahuuahuaha xD
Założycie sie że ten na obrazku to on? Zobacz za ile dostaje hita z sd to napewno jakis pvp mastah :confused: Lepiej niech nie podaje nicku bo wtedy bedzie musiał nas zlikwidować ;(
Dawergo ;)
@Sardas
Ty nie wiesz jakie ja mialem brechty kiedy dowiedzialem sie jak pkujesz GZ;(;(;(;(;(;(
@Dawergo
Co Cie tak interesuje moj avatar?-.-'
Shinhoshu
22-02-2008, 19:50
@zjeb
lol kiedy ja pkowalem? I co w tym takiego smiesznego?
HellFrycek
22-02-2008, 19:57
wezcie go ingnorujcie juz bo on prubuje byc super fajny a tak naprawde jest pizda ktora boi sie swoj nick podac.
skoro jestes taki master pker dawaj solo.
@Best Pker
Co w tym takiego smiesznego ?!;(;(;(;(;(;(;(
TO JAK SIE NOOBOWALES?!:evul:
Pomysl troche, a napewno bedziesz wiedzial...
@Frycek
Mowilem cos do Ciebie?Wydaje mi sie, ze nie:}
WY*******AJ...
Shinhoshu
22-02-2008, 20:01
@zjeb
Powiedz idioto jasniej k? Bo se nie przypominam...
Moze chodzi ci o to ze walilem twojego kumpla?
Jak chodzi ci o moje pk:
To ponizej 30 lvli nie walilem sardasem...
42 ms solo (boh, vampka)
60 ms with Neo (demonka)
56 ms solo
90 Silvanna black hp przed ss with Holu
67 ed with Holu (wojna ftp vs ffu)
47 sorc (delfi hahn) solo srry gorti xDD
60 knight with Asen (jego druid)
i jeszcze cos było więc nie wiem z czego sie smiejesz pomyśl
Wiekszość fragów sam zabijałem bo nigdy nie miałem ekipy...
Edit:
Powiedz jaśniej z twoich postów nic nie rozumiem jestes taki tajemniczy ze huj wie o co ci chodzi kurwa jak masz tak pisać to wgl nie pisz bo mnie wkurzasz...
@Up
Domysl sie:evul:
Po co pokazujesz te fragi ?Myslisz, ze to jakis wielki wyczyn?
sbasuhasuh Silvanna black hp przed ss, liczy sie czy ubiles a nie ile hp zostalo...
@wiadomo kto
Do mnie cos masz?
Feb 13 2008, 00:26:58 CET Killed Mago Laren at Level 139 unjustified
Feb 09 2008, 18:52:43 CET Killed Lavis at Level 133 unjustified
Feb 09 2008, 06:04:13 CET Killed Mutleyzenho at Level 36 ok
Feb 09 2008, 04:05:05 CET Killed Miib-Turin at Level 37 unjustified
Feb 09 2008, 03:29:01 CET Killed Mutleyzenho at Level 40 unjustified
Feb 08 2008, 05:43:10 CET Killed Terezona at Level 68 unjustified
Feb 07 2008, 10:36:03 CET Killed Powikinrim Arcanox at Level 59 ok
Feb 05 2008, 06:15:58 CET Killed Xexurox at Level 66 ok
Feb 05 2008, 06:10:02 CET Killed Infectd-logan at Level 76 ok
Feb 05 2008, 02:19:00 CET Killed Legendary Azul at Level 65 unjustified
Jan 26 2008, 10:56:06 CET Killed Punti ze Stoczka at Level 61 unjustified
Bylo paru innych ale nie bede kopiowal noobow ktorzy zostali zabici podczas wyciagania aervaniego z trapa...
@Daw
Ja cos mialem do twojego pvp?
btw.Czym sie tak podniecasz?
Dobiles z sdka na OB gz...
ofc mowie o tych dwoch pierwszych fragach, a reszta to sa mniej wiecej takie lv jak ty...
@Frycek
Pokaz mi w jakim poscie robie z siebie gwiazde i pkra...
HellFrycek
22-02-2008, 20:13
@Frycek
Mowilem cos do Ciebie?Wydaje mi sie, ze nie:}
WY*******AJ...
wy*******ac to mozesz ty,bo jak bys nie zauwazyl to cie tu nikt nie lubi...
Robisz z siebie nie wiadomo jaka gwiazde,pkra i wyzywasz wszystkich od noboow,a popatrz na siebie nawet nick boisz sie podac
2xup
HUAHUAHUAHUAHAU Macol prawda padl w ob, ale Lavis nie ;~
Michael Rzotkiewka
22-02-2008, 20:16
@Daw
A w tym.. 1 frag twoj(?) xD ten ostatni, no moze jeszcze Lavis i Powikinrim~ bo o normalnej godzinie xD
@Daw
Co to za roznica?
Dobiles z sd i tyleX(
Michael Rzotkiewka
22-02-2008, 20:19
Ja dobijam z haemema ale mi nie wychodzi ;(
Shinhoshu
22-02-2008, 20:20
Ja wiem czemu on nie chce podac nicku bo boi sie ze jak do niego napiszemy to nie bedzie mógl odpisać na priv bo mieszka w takiej wiosce ze zasiegu nie ma xDDDDDDDDD
@Michael
Wszystkie moje, w koncu mam ferie :D
@Darkkz
Lavisa akurat zmwallowalem i wcale nie dobilem z sd, bo jesli nie jestes na tyle inteligentny, to czasem dobicie z sd nie wystarcz.
@down
Wiem :) Zdarza sie każdemu...
Michael Rzotkiewka
22-02-2008, 20:24
Tak, tak a ja mam wakacje. W takim razie gz ladnie zlamiles jak cie zerthy ubil xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Down
Nie beton tylko trawnik ;c
@Sardas
Kolejny beton...
ha ha ha;(
@Daw
Idiota...
I TAK KILKA OSOB GO BILO-.-"
Juz sie spezyles, bo mam racje...
Gdzie napisalem, ze mi sie nie podobaja?
Napisalem tylko, ze nie ma czym sie podniecac i mialem racje:}
@up
Pochwal sie swoimi fragami w takim razie jesli nasze ci sie nie podobaja :baby:
Przyznałem ci racje do 1 fraga, ale w drugim biliśmy go we 3 osoby (Ja, Kilalla, i kluk) wiec nie mów mi ze wiesz lepiej :) I dalej czekam na twoje fragi. No dobrze a ja w dalszym ciagu czekam na twoje fragi!
Chyba sie dzis nie doczekam...
@down
Daj swoj nick to pogadamy ;~ No ale ok nie bilem, dawaj swoje pro fragi.
@Up
Sluchaj debilu, tak czy inaczej nie biles go sam i to jeszcze nie z jakimis 50 tylko z 100 i 90~!
Feb 21 2008, 12:15:12 CET Killed Therius Dard at Level 10 unjustified
Feb 06 2008, 20:11:00 CET Killed Yorio Mami at Level 8 unjustified
Feb 21 2008, 12:16:51 CET Killed Therius Dard at Level 10 ok
Feb 21 2008, 12:14:08 CET Killed Therius Dard at Level 10 ok
@Down
Napisalem cos o Tobie?-.-
Boromir_Silvera
22-02-2008, 20:47
@Up
Za to ty jestes zajebiscie smieszny... -.-
oo to respek ja moim 21 ms-em mam lepsze:
Jan 25 2008, 07:00:22 CET Killed nie dam ci nicku msa at Level 38 unjustified
Jan 25 2008, 06:41:49 CET Killed nie dam ci nicku msa at Level 37 unjustified sry nie dokopiowalem
Boromir_Silvera
22-02-2008, 20:57
@DarkKZ
Ty do mnie nic nie mowiles ja do ciebie noobie...;x
Pewnie jestes jakims noobem z empire of vampire i tyle... -.-
@Daw
Moje fragi sa rox wiem o tym:cup::cup::cup:
Btw.Znow sie podniecasz niczym?Trudno ubic botera(na pacc jest ich pelno):evul:
@Up
Taaaa...:X
Shinhoshu
22-02-2008, 21:01
Ace zołtan to ty niezle...
Czyli miałem racje że jakiś zóltan i to pewnie Dark Kiler Zoltan...
Mendolina
22-02-2008, 21:05
Chce ktoś kupic msa?-.- 50+ lvl, 65+ dni pacca, Silvera ofc...
@Up
Zajebisty jesteś bez kitu...
Wiadomo że to zoltan , zoltany to były największe kurwy na servie.
@up
Ale co ty możesz zrobić z 50 lvlem.. nigdy takiego na oczy nie widziałeś.
Wbij lepiej swoim mastah charem 25 lvl i rzondź śwyatem!1111oneone
@Gorti
Nie mow tak-.-
Towja stara to najiweksza kurwaX(
@Down
Nie?
@Gorti
Nie mow tak-.-
ojoj prawda kole w oczy?...
edit: e tam..
@Gorti
Nie mow tak-.-
@Down
Nie?
Typowy kutas co jeździ po starych..
I co myślisz że tera fajny jesteś?
Prędzej czy później się dowiemy kim jesteś kutasie pierdolony ; S
/G
@Up
W*****les mnie:evul::evul:
Btw.Ciebie sie najbardziej boje;(
PLXXXXXXX NO!
@Up
W*****les mnie:evul::evul:
Btw.Ciebie sie najbardziej boje;(
mmmm..
Zobaczymy ;)
mmmm..
Zobaczymy ;)
Kozaczy bo wie że nikt nie będzie marnował fraga na jego powah char 8 lv.
Ale ja mam duuuużoooo nooobcharów po 20-3 lv więc chętnie zrookuje kurwe :evul:
@Poreda
Dark kiler zoltan ma 17 a nie 8:evul::evul::evul:
Boromir_Silvera
23-02-2008, 12:27
Feb 23 2008, 10:59:29 CET Killed at Level 64 by Wala Ray
+ monster kolo, gandrumix,aqua lavin,hell'frycekv i ktos tam jeszcze...
Za to ze "bloknalem gandrumixa na hydrach" chociaz stal obok schodow :(
Spadly mu bohy, oddalem je. A oni dalej gadaja ze zrobilem to specjalnie :baby::baby: ;(
Zal -.-'
edit: jeszcze crino vevis xD
Shinhoshu
23-02-2008, 13:13
bywa i nastepny pokazuje że zoltany to najwieksze nooby z serva ^^
A jakoś Ci nie wierze że nie zrobiłeś tego specjalnie... ;p
HellFrycek
23-02-2008, 13:17
haha wiedzialem ze sie poskarzysz tutaj xD
@Gorti
Nawet gdybym mial 30 sorca albo druida to nie oszukujmy sie, sam takim knightem nic bys mi nie zrobil...
Zal mi Ciebie;(
@Down
Ty bys padl, ale ja nie:P
n/c kolejny zajebiscie smieszny dowcip-.-'
Dziecko slonca...
Shinhoshu
23-02-2008, 14:49
Nie badz taki pewny... 30 sorc to na 2 hity idzie bez utamy... (bron + exori gran i dziekuje)...
@up
haha ale jesteś zabawny, aż mi cie żal...
Ciebie jakby on walil to byś pisał plx no kill me i pay...
edit:
Boże w ogóle żal mi ciebie piszesz n/c a potem komentarz, kurwa wiesz co to znaczy?
btw, Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale... Tylko podaj nick main chara a nie pk chara, albo jakiegos nooba...
@Gorti
Nawet gdybym mial 30 sorca albo druida to nie oszukujmy sie, sam takim knightem nic bys mi nie zrobil...
Zal mi Ciebie;(
@Down
Ty bys padl, ale ja nie:P
n/c kolejny zajebiscie smieszny dowcip-.-'
Dziecko slonca...
Czyli widać jaki pro jesteś...
Nic o tibi nawet nie wiesz ;)
Takiego 30 sorca to ja mam na 2 hity z avengera + exori gran :)
Name: Tomcio zoltan
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 30
Feb 13 2008, 10:59:30 CET Killed at Level 31 by Young Gorti
Ofc miał skula bo żal marnować unjusta na takich frajerów zoltanów...
Shinhoshu
24-02-2008, 16:41
@up
To może nawet jego char xDD
Bo któraś tam jego postać na acc Ace zoltan ma nick Tom zoltan, więc to może on... xDD
@Gorti
Po 1 Tomcio mial pz wiec i tak by Ci nie uciekl...:evul:
Po 2 Nie padl na combo exori gran + miecz lol;(
@Sardas
Smieszny jestes, jeden 80 najt nic nie zrobi!
Nie pisz takich glupot, ze mnie ubijesz, bo jak juz co to bys musial przyjsc z qmplami:evul:
Shinhoshu
24-02-2008, 16:47
@Zjeb...
Gdzie pisałem że chce cie ubić...
Przeczytaj moje posty 5000000 razy i dopiero pisz zjebie;/
btw,
Dla Ciebie to ja jestem Pan GirNi
Zebys sie kurwa nie zdziwil ze 1 knight 80 nic nie zrobi...
Może tak było do tibii 7.92, teraz knight jest nawet, nawet w pvp jak wali z miecza po 100+... Nie pierdol glupot bo widać ze nigdy knightem nie grałeś a jak grałeś to 10 lvl max...
@Sardas
"Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale... Tylko podaj nick main chara a nie pk chara, albo jakiegos nooba..."
Jak myslisz jak to odebralem suko?X(
@Down
Ciebie sie pytalem kurwo?
Na chuj ty sie odzywasz?-.-"
@Sardas
"Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale... Tylko podaj nick main chara a nie pk chara, albo jakiegos nooba..."
Jak myslisz jak to odebralem suko?X(
Srak gnoju jesteś dla mnie obsranym zerem, boisz sie podać nicku jak większość i kozaczysz.
Nie badz taki pewny... 30 sorc to na 2 hity idzie bez utamy... (bron + exori gran i dziekuje)...
Tutaj pisales noobie... wy kur... piszecie ale pozniej wielce pro evul nic ja nic pokaz mi mojego pasta normalnie zal odp... sie od niego bo co chwile macie jakies problemy do kogos moze z wami jest cos nie tak co?? nie pomysleliscie??
Jak kto ma lvl to do niego sie podlizujecie ale jak cos to jechac na kazdego...
Tutaj pisales noobie... wy kur... piszecie ale pozniej wielce pro evul nic ja nic pokaz mi mojego pasta normalnie zal odp... sie od niego bo co chwile macie jakies problemy do kogos moze z wami jest cos nie tak co?? nie pomysleliscie??
Kilka postów wcześniej napisałem że sram na to czy ma 8 czy 100 lv.
Shinhoshu
24-02-2008, 22:07
A ty też myslisz? Czy ja napisałem że ja go zabije, czy że knight go może zabić na 2 hity... -.- pomyśl...
Jak nie umiesz rozróznić faktu od grozby, to po co tu piszesz...
"@Sardas
Jak myslisz jak to odebralem suko?X("
Żal mi cie bocie... Powiedz mi gdzie widzisz w tym poście że mam Cie zabić, bo ja jakoś nie widze, albo to ja jestem glupi i pisze posty których sam nie rozumiem, albo ty masz jakies uronienia...
@down
Po 1. To on mnie wyzwal od suki...
Po 2. To nie jest grozba zabiciem tylko to chodzi o to ze ten zjeb nie chce podac nicku i mysli ze moze pokozaczyć, owszem gdybym znal jego nick to bym go pewnie zabił, ale nie powiedziałem tego dosłownie wczesniej to o co debilowi chodzi?
doskonaly11
25-02-2008, 00:10
shin.. nobku ja ci pomoge "Podaj nick to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl pedale'' z tego mozna duzo wywnioskowac, najwyrazniej to ty nie wiesz co piszesz.
przslanie jest jasne xd to jest grozba ze go ubijesz nabie
edit; dlaczego wyzywasz go od pedala, suki... przeciez jestes taki inteligent xd on ci tak nie ubliza a mi lekcje prawiliscie ze wyzywam od najgorszych...
Skoro Drakkz sie nie chce przedstawic to po chuuj ciągniecie rozmowe z nim? nie chce podac nicku bo pewnie nie ma wiecej niz 50 lvl i dlatego dyga powiedziec, proste. ignore plx :evul:
@Sardas
Doskonaly mnie wyreczyl, cos podobnego mialem napisac:p
@Doskonaly
Thx:cup:
@up
To po co kozaczysz? Cwaniaczysz i sie dziwisz ze prawie kazdy chce cie zabic, drugi doskonaly
@up
To po co kozaczysz? Cwaniaczysz i sie dziwisz ze prawie kazdy chce cie zabic, drugi doskonaly
lol? "cwaniaczysz i sie dziwisz, ze prawie kazdy chce cue ubic"
Pokaz mi mojego posta, w ktorym "dziwie sie, ze prawie kazdy chce mnie ubic";(
@Down
Bedziesz wiedzial jak padniesz xDDDDDDDD
Shinhoshu
25-02-2008, 17:23
Dobra miszczu, tak jak napisałem podaj nick to zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak...
@up
kk czekam miszczu.. ; *
Dobra miszczu, tak jak napisałem podaj nick to zobaczymy czy bedziesz taki cwaniak...
@up
kk czekam miszczu.. ; *
Chętnie dowiem się o jego nicku, kolejny payment mi dojdzie :evul:
@up
NIE NIE NIE ja kasy potrzebuje ;d
Shinhoshu
25-02-2008, 18:49
eee, wiecej niz 2k i tak z niego nie wyciagniecie, to nie wiem czy w ogóle warto właczać skulla na takiego nooba... ;P
Dobra ja go zostawiam, walczcie między soba polaka huncil nie bede.
@down
Kk twoja sprawa jak sie do mnie odnosisz, i sam sobie wrogow przysparzasz :S
@Poreda
Taaaaaak, napewno bym Ci zaplacil;(;(;(;(
@Dawergo
Dziekuje, ze mnie zostawiles:confused::confused::confused:
bsuahsuhausau
HellFrycek
25-02-2008, 19:30
Kurde ludzie zacznijcie go ignorowac to sam przestanie tu pisac ;x
Michalakmee
25-02-2008, 20:31
Proponuje wszystkim zignorowac DarkKZ, bo naprawde niedługo nam zamkną tematy :evul:.
Shinhoshu
25-02-2008, 23:23
Ja tam juz sram czy polak czy brazol, z doswiadczenia wiem, że to polacy to najwieksze nooby...
@up
A niech zamykaja i tak tam sam spam to co ci zalezy ;o
HellFrycek
25-02-2008, 23:40
Ano...tez tak sadze;p
@Sardas
Dla Ciebie polacy sa noobami?;(
Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych...
@Sardas
Odezwał się ;o
Nawet nigdy nie miałeś 30+ lvla i wyzywasz innych od noobów?
Odezwał się ;o
Nawet nigdy nie miałeś 30+ lvla i wyzywasz innych od noobów?
Kurwa Gorti jak wczoraj ogladalem rl foty(tak 4fun)to jak zobaczylem Ciebie to odrazu wyszedlem;(;(;(:evul:
btw.Ja nie mowie, ze "polacy to najwieksze nooby"
Kurwa Gorti jak wczoraj ogladalem rl foty(tak 4fun)to jak zobaczylem Ciebie to odrazu wyszedlem;(;(;(:evul:
btw.Ja nie mowie, ze "polacy to najwieksze nooby"
A jak oglądałem wczoraj filmy na pornotube z twoja starą to mi nawet stanąć nie chciał ; <
Shinhoshu
27-02-2008, 08:32
@Sardas
Mistrzu... Ja siebie nie uważam za nooba, i duzo osób z tego forum tez pewnie mnie nie uważa za nooba... Przynajmniej nie boje sie podać nicku chara. :)
Przeczytaj co to noob... Widać że mało w tibie grasz ;]
Czy to nie zazwyczaj polak krzyczy w depo "plx fri itanz"?
Co do tej rl fotki Gortiego... To to samo co mi napisałeś "Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych..."
Więc po co tak gadasz jak sam potem sie tego nie trzymasz...
Zjeb plx?
@Sardas
"Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych..."
Wyobraz sobie, ze juz to zrobilem(nie mysle, ze jestem najlepszy, przyznaje sie do bledow itp.):evul:
@Gorti
Przeciez Ty jestes taki madry i nie wjezdzasz nikomu na starych:confused:
Zapomniales o tym ?:p
@Gorti
Przeciez Ty jestes taki madry i nie wjezdzasz nikomu na starych:confused:
Zapomniales o tym ?:p
Zgadzam sie z tym no ale widac mylilismy sie...
Mendolina
27-02-2008, 17:55
@Sardas
Przypomnij sobie jak ty mówiłeś na mnie noob, a ja cie odnosiłem do przeczytania pojęcia "noob" :evul::p.
Ojoj... I co teraz zrobisz mi laske? :(
@Potus
Jaki wielki obrońca sie stałeś ^.-
Powoli zaczynam rozumieć czemu Vake i Asen już tu nie piszą...
Michael Rzotkiewka
27-02-2008, 18:16
A o czym maja pisac? ;> Sa w ciezkiej sytuacji, weszli do FTP z nadzieja na zapewnienie sobie dlugiego grania na silverze a tymczasem FTP nie wygrywa (delikatnie mowiac)
Mendolina
27-02-2008, 18:23
@up
Ta wojna będzie trwała minimum jeszcze 1 rok xD, a co do Asena, Vake, Carpy, Ambela to mogli zostac neutral.
Ojoj... I co teraz zrobisz mi laske? :(
@Potus
Jaki wielki obrońca sie stałeś ^.-
Powoli zaczynam rozumieć czemu Vake i Asen już tu nie piszą...
Juz nie miales co napisac?;(
Btw.Asen=Nastepny przyklad na to jak Polak stal sie szmata...
To jest moje zdanie:p
Shinhoshu
27-02-2008, 22:08
@Darkkz
Wklej swoją cwaniaczku...
edit:
Dla ciebie asen jest szmata? Czemu niby? Bo nie zdradzil swojej gildii po rozpoczeciu się wojnie? Może on nie ma kumpli w SA i ma tam wrogów... Nie wszyscy sa za SA zjebie, każdy ma prawo wyboru...
edit2:
A skąd wiesz ze placil akurat aktualnym członkom ftp? Może np placił komuś co teraz jest w SA a kiedyś był w ftp? ;o
@Mendolina
Nie przypominam sobie :P, dla mnie to ty zawsze byles/jestes/bedziesz noob xDDD joke
@Rzotkiewka
Ta wojna bedzie trwala wiekami. I nie jest przesadzone ze SA wygra...
@down i Kacperka
To zapytajcie se Asena komu płacił...
"Asen mial full payementow od ftp tak jak kazdy inny polak"
Ja nigdy nie miałem paymenta od ftp...
@Up
To bardzo dziwne, bo o ile dobrze pamietam to na mniejszym lvlu musial co chwila placic ftp:evul::evul:
Heh, to co napisales jest bardzo malo prawdopodobne lol:p
Nie sadze zeby tak bylo...
Michael Rzotkiewka
27-02-2008, 22:31
@up
Ta wojna będzie trwała minimum jeszcze 1 rok xD, a co do Asena, Vake, Carpy, Ambela to mogli zostac neutral.
Ten podkreslony wcale nie chce byc neutral, przyklad:
15:56 Xeosnar [202]: o ty
15:56 God Danger II [800]: o ja
15:56 God Danger II [800]: ?
15:56 Xeosnar [202]: nie spodobalo mi sie
15:56 God Danger II [800]: ?
15:57 Xeosnar [202]: hail noobs
15:57 God Danger II [800]: co?
(przywolalem potwora, co mowi: "FUCK FTP"
15:57 Xeosnar [202]: zly old widow
15:57 God Danger II [800]: a ty kto?
15:57 Xeosnar [202]: sadzac po tym ze lubie ftp to jak sadzisz?
15:57 God Danger II [800]: vake
15:57 God Danger II [800]: ambel
15:57 God Danger II [800]: carp
15:57 God Danger II [800]: nie wiem
15:58 God Danger II [800]: kto lubi ftp
15:58 Xeosnar [202]: ambel
15:58 God Danger II [800]: ;s
15:58 God Danger II [800]: fuck ftp
15:58 Xeosnar [202]: fuck you
15:58 Xeosnar [202]: !
On jeszcze botuje druida zeby pomoc FTP w wojnie.
Co do wojny to niedawno padl lerick ;P i mam nadzieje ze wygra SA bo ilu jest PA i botterow w SA a ilu w FTP? ... Zreszta Nuero nawet na forum.tibia.com napisal ze jesli ktos znajdzie bottera z SA to od razu zabic, albo jak dalem na youtubie film to zaraz Seth sie rzucal, ze na filmie sa 2fragi gildii FW na neutralnych osobach.. jakby mieli myslenie takie jak FTP to by im pogratulowali ze zabili neutralnych a Neurozenhowi by nawet do glowy nie przyszlo zeby taki thread robic...
@Down
Tak, to ambel ;D
Shinhoshu
27-02-2008, 22:36
@up
To chyba nie ambel, bo by gral pewnie ambelem. :P
edit:
Może i to ambel, ale w sumie teraz nikt ci z wojny nie ucieknie raczej, bo jak sie okaze ze zaplaca SA paymenta a FTP wygra to beda mieli dodatkowy payment albo hunted forever od ftp pozniej, więc to jest bez sensu...
btw, On nie botuje druida tylko nim normalnie expi, i nie ma zamiaru pomagać ftp tylko sobie (sio etc...)
Kacperka
28-02-2008, 09:23
Co do Asena to zgadzam sie z DarkKZ'em. Asen mial full payementow od ftp tak jak kazdy inny polak i niech nie pier**** ze ftp to nagle jego wielcy przyjaciele tak jak mowil to carpa...
Ale dla mnie to i tak nie dlatego on stal sie szmata bo jest w wojnie tylko dlatego ze zhakowal solara ;X
@ Shinhosu
A wojna nie bedzie trwala wiekow.. wystarczy popatrzec na ilosc czlonkow ftp i ftpa teraz :D
Hmm postanowiłem po takim czasie odwiedzić to forum myślałem ze coś sie zmieniło ale sie myliłem nadal pełno noobów...
Proponuje wam gre Metin2 tutaj macie strone www.metin2.pl jak by ktoś chciał grać to zapraszam gram na pierwszym serverze zwykle na 4 kanale w żółtym królestwie (Chunjo) mój nick Loofach. jak ktoś by miał chęć zagrać to obok jest mój nr gg i piszcie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.