Pokaż pełną wersje : Wojna
Otóz niejakich 14 koelsi kazdy nieiwekszy niz 10 lvl wypowiedzieli mi wojne. Zapytalem sie ich kiedy chca tą wojnę powiedzieli ze na nastepnydzien o 8.00 rano to sie zgodzilem.Nastepnego dnia kolesie ustawili sie w rzadku i na komende 11 lvl ruszyli na mnie wszyscy zaczeli mnie bic musze przyznac ze obrywalem neizle wtedy uzylem UE i wojna sie skonczyla po prostu wszyscy zgineli. 8)
...powiedz że masz screenshoty z tego :D
buahahhahah. Ja tezs chce taka wojne miec. Ale bym pozamital. hehe. Powiec czy wypadl z nich jaksi ciekawy loot (moze p legs czy spike swrd) czy moze scale armor :D.
powiedz tez dlaczego wypowiedzieli ci ta wojne
ps.
to musial byc przepiekny widok <snif>
sir Tifejo
20-10-2005, 13:05
Taaak, moj blad, wszystko przez ta szkole..:P. Sorry ;)
A co do mojego doswiadczenia to niewatpie ze masz wieksze ode mnie "Miszczuniu", to samo sie tyczy mojej zekomo nie umiejetnosci czytania to...w podstawowce mialem 5 z czytania, wiec spadaj :D
Otóz niejakich 14 koelsi kazdy nieiwekszy niz 10 lvl wypowiedzieli mi wojne. Zapytalem sie ich kiedy chca tą wojnę powiedzieli ze na nastepnydzien o 8.00 rano to sie zgodzilem.Nastepnego dnia kolesie ustawili sie w rzadku i na komende 11 lvl ruszyli na mnie wszyscy zaczeli mnie bic musze przyznac ze obrywalem neizle wtedy uzylem UE i wojna sie skonczyla po prostu wszyscy zgineli. 8)
No fajnie, po prostu wspaniała bajka. Tylko wytłumacz czemu ma służyć ten temat?
Co to za wojna czlowieku masz sorca na 35 lv i nie wiesz jak wojny wygladaja...
Masz zbyt wybujala wyobraznie przystopuj :/
@sir Tifejo
nieumiesz czytac? nie wypowiadaj sie
ruszyli na mnie wszyscy zaczeli mnie bic
@topic za***ista akcja tez tak chce blzzz, ale troche ciezko mi w to uwiezyc =D
PS, po zabiciu wiecej niz 3-7 (jakos tak to bylo) osob dziennie dostajemy bana, nie mowiac o zabiciu 14 osob na raz. Niezle masz sny czlowieku.
Rozumiem, że grasz w tibię od niedawna , więc daruj sobie ton experta , którym nie jesteś.
Koleś wyraznie napisał , że zaczęli go bić.
Po drugie mogli wejść w party skoro to była umówiona wojna , a nie żaden napad.
Bana dostajesz za zabicie 6-7 osób dziennie.
Ale to ty musisz mieć skulla. Jeżeli przeciwnicy mają czaszkę możesz ich zabijać dowolne ilości.
@Rysiek : Bardzo fajna historyjka , tylko szkoda ,że nie napisałeś o co ta wojna i jaki loot.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.