PDA

Pokaż pełn± wersje : Nagroda

hieniek944
11-11-2007, 15:25
Witam grono Tibia.pl

Otuż wczoraj w okolicach Venore, zareportowałem dwuch boterów którzy expili na rotwormach. Kilkakrotnie mówiłem im "HI" a oni mnie cały czas olewali bo nic nie odpowiadali idalej expili chociasz byłem pierwszy na tych rotach. Więc zareportowałem ich :]. Po około 15 minutach zobaczyłem że zostali zbanowani na 30 dni :cup: :cup: :cup: maja za swoje boterzy. Czytałem jak kiedy¶ jaki¶ gracz za zgłoszenie czego¶ otrzymał golden bootsy a co dostaje się za banowanie zlych graczy? Bo mi w sumie za nagrode wystarczy to ze nieuczciwo¶ć została ukarana ale miłoby było dostać np. Winged Helmet ;) ;) ;). Aha i do kogo mam się zgłosić po ta nagrode? Napisac to na ctrl +r czy pisac do gma? I jak sie pisze do gma bo nie chce na glupka przy nim wyjsc :)

Pozdro

Vasudanin
11-11-2007, 15:28
nic nie dostaniesz po prostu spelniles dobry uczynek dla graczy

a nagrody ew. dostaniesz za zreportowanie jakiegos powaznego buga typu z rata ci mpa wypadnie itd....

Ancient900
11-11-2007, 15:30
O jasne, chciałby¶ -.-'

bierz sie za język ojczysty a potem inglisz ;x

hieniek944
11-11-2007, 15:31
czyli co nic nie dostane :(:(? A jak sie te bugi wykrywa bo ostatnio krucho u mnie z pieniendzmi. Ciezko? powiedzcie:(:(:(

Vanhelsen
11-11-2007, 15:32
Primo, wiesz za co był ten prezent (w postaci Golden Helmet)?... Za odnalezienie buga umożliwiaj±cego kupowanie pacca za free... A teraz porównaj twój wyczyn z tamtym, nie wiem czy nawet zasługujesz na leather helmet ;)
@up: Latasz po tibii i krzyczysz "ci¶ ci¶ bugu, gdzie jestes?"

Dwimenor
11-11-2007, 16:33
Zobaczenie iż zostali zbanowani jest nagrod± sam± w sobie.

Gogi
11-11-2007, 23:56
O ile dobrze zrozumiałem za raportowanie boterów oczekujesz jakiej¶ nagrody?? Prosta i krotka odpowiedz : NIE nic nie dostaniesz

Zyphiel
12-11-2007, 02:24
Primo, wiesz za co był ten prezent (w postaci Golden Helmet)?... Za odnalezienie buga umożliwiaj±cego kupowanie pacca za free... A teraz porównaj twój wyczyn z tamtym, nie wiem czy nawet zasługujesz na leather helmet ;)
@up: Latasz po tibii i krzyczysz "ci¶ ci¶ bugu, gdzie jestes?"

Były to golden bootsy, dostała je Erana za wykrycie wspominanego już buga umożliwiaj±cego kupowanie pacca za darmo :p

@topic
Taa, i co jeszcze? Wiesz ilu jest botterów na każdym serwerze? Jakby każdy dostawał golden bootsy itp za reportowanie botterów to ludzie by sami się reportowali >.>

bolosaf
12-11-2007, 15:51
Zrobiles to dla ojczyzny! :|

MiDoO
14-11-2007, 00:23
Dostał by¶ co¶ jak by¶ ich bloknoł tak żeby padli :D:D dostał by¶ pewnie jakiego¶ p seta i kilka gp :D:D
A tak to nawet kopa w dupe nie dostaniesz :D

MiDoO
14-11-2007, 00:24
Dostał by¶ co¶ jak by¶ ich bloknoł tak żeby padli :D:D lootnoł by¶ pewnie jakiego¶ p seta i kilka gp :D:D
A tak to nawet kopa w dupe nie dostaniesz :D