zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ping, co z tym? :(

Taranka
11-11-2007, 19:05
Witam, od pewnego czasu (ok. 5dni) mam zbyt "wysoki" ping, przez co towarzyszą mi lagi oraz spowolnione ściąganie plików. Co mam zrobić w takim przypadku? Może reinstal systemu coś da? Prosze o pomoc.

Taranka
11-11-2007, 19:27
Tak, tak, tak. Jakoś wiem, że do XP są TYLKO 2SP,a skąd tu niby 4? a gdzie 3-ci? Dziecko idź się uczyć, chcesz komuś keya dać? Idź na torg tam może ktoś wejdzie.

Lord Stel
11-11-2007, 19:36
Imho, najlepiej zadzwonić do dostawcy internetowego i sie dowiedzieć, czy nie mają jakieś awarii etc. Sprawdź ad-aware czy nie masz jakiegoś syfu na kompie. Jeśli nie to zapewne wina leży po stronie dostawcy.

Btw. Jaki masz rodzaj połączenia?

Taranka
11-11-2007, 19:40
Ad-adware skanowałem, antywirem też, logi z hijackthis wykonane, tylko coś nie chciało mi przywrócić systemu do wcześniejszych dat.
Mam Neo 512.

Lord Stel
11-11-2007, 19:58
Jeśli zrobiłeś wszystkie skany, to na 99% nie jest to wina Twojego sprzętu tylko TP. Na neostradzie sie nie znam, ale wiem że różnie z nią bywa. Sorry, ale nie jestem w stanie Tobie pomoc. Najlepiej zadzwonić do nich na tą niebieska, czy jakąś tam linie. Może oni pomogą?

@Down
Z tego co się orientuje to wiele osób ma problemy z neostradą. Zadzwoń do nich, to chyba jedyne wyjście. <albo zapłać rachunki - ironia ; D>

Taranka
11-11-2007, 20:03
Dzięki za pomoc, szkoda że nie możesz pomóc no, cóż kumple też mają lagi :( i również używają neta z TP i również mają lagi.