Pokaż pełną wersje : Open Battle Berylia - 11th november
Lord Dreathan
11-11-2007, 19:22
Właśnie kumpel podesłał mi ten oto filmik:
http://rapidshare.com/files/69000057/lolopen.rec.html
edit: rehościk:http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/33764
Enjoy~
mogę prosić o rehost? thx za rehosta;* zaraz obejrzę
Pieczar19
11-11-2007, 20:55
zajebiscie bylo
Krecikcisnie
11-11-2007, 23:07
Ciulowe nagranie. Mam z mainchara ale na *********** a tu zabronione a mi się hostować nie chce.. tu fragów nie widać xD
Tez krecilem film z tego battle, jak wrzuce na tibiacams to dam tu linka :)
Widac kilka fragow
Lord Dreathan
12-11-2007, 17:41
Ciulowe nagranie. Mam z mainchara ale na *********** a tu zabronione a mi się hostować nie chce.. tu fragów nie widać xD
Nie chce się hostowac...ta...chyba chciałeś powiedzieć, że wstydzisz się zuploadować ponieważ ukazałbyś prawdziwą moc Exhausted jaką niewątpliwie jest BlackD.
A sami uzywacie NG, wiec milcz
Lord Dreathan
12-11-2007, 18:45
Coś Ci się chyba pomyliło kolego - ja nie gram na Berylii od ponad 1,5 roku;o
Krecikcisnie
12-11-2007, 19:44
On miał na myśli wave a nie tylko twoją osobę , bo myślał że piszesz w ich imieniu , więc to ile nie grałeś nikogo tutaj nie obchodzi.
Tak to prawda mamy blackd , wave ma NG.
Ostatnio jak wszedłem na vent wave po battle w ank Aga mówiła do ludzi : kurde Zaxo by padł ale mi scrypt na NG się zwiesił na auto atak...
I kto tu jest noobem.. My używamy na sd a on nawet nie umie kliknąc na battle..
Zresztą te knighty wave 150 to 0 pvp.. widac na każdym filmiku jak czołgi z auto uhaniem;]
Lord Dreathan
12-11-2007, 20:05
No uważaj, bo zależy mi na waszej sympatii...pff.
Ciekawe jak będziesz śpiewać gdy Ajo i ekipa stwierdzą, że nie jesteś im już potrzebny i wyczyszczą Ci chara.
Krecikcisnie
12-11-2007, 20:13
Nie podaje im passów , a że ty wierzysz w bajki w blackd keylogger to tylko oznaka twego noobostwa bo mam blackd od 2 lat , będąc w wave uzywałem także i jakoś zyje
Lord Dreathan
12-11-2007, 21:00
Do czasu;]
dziwne te wasze ,,openki''. Wedlug mnie obie strony maja mierne pvp, a exhaused zachowuje sie jakby walczyli bez ventrilo ;d
Wiem, zostane zjechany ze sie nie znam etc. A jednak was zaskocze, po jakichs 20 dniach grania na beryli(wbilem 61 lvl knightem) by pomoc ziomkom(xaharde i kattace alivus) w wojnie przeciwko exhaused. Kiedy to o 3 w nocy zadzwonil rl kumpel ze go trapnely jakies rsy na rotach lb. Oczywiscie lognalem i pomoglem mu ich pozabijac, po czym wpadl Degrand, Soena i kolo 8 wiecej psów z IOG(dawnego Wave) i zaczeli mnie pizgac :p Przez ponad 10minut nie potrafili mnie trapnac po czym padlem gdy skonczyly sie wszystkie uhy. Polewe mialem nieziemska ;)
Krecikcisnie
12-11-2007, 23:16
No wiesz po upade cięzko w 8 osób z czego pewnie tylko Soena był sorcem zdjąc 61 knighta na combo z "biegu" bez ventrilo.
Moze Exhausted tylko dla pozorow udaja ze nie uzywaja vertilo :P
Ale dziwna ta bitwa byla, najpierw zabili jakiegos goscia pod depo (mass log) a pozniej pojedynczo zaczeli padac 8o
Niezla taktyka xDDD
IridiaCarlinPk
14-11-2007, 09:29
Do czasu;]
BlackD i keyloger? wez zamilcz bo nie wiesz co mowisz
Proxy to szanowana firma dostaja kase za bota wiec nie hakuja mam od 2~ lat i jakos nigdy mnie nie shakowali i nie jestem sam lawl
dziwne te wasze ,,openki''. Wedlug mnie obie strony maja mierne pvp, a exhaused zachowuje sie jakby walczyli bez ventrilo ;d
Wiem, zostane zjechany ze sie nie znam etc. A jednak was zaskocze, po jakichs 20 dniach grania na beryli(wbilem 61 lvl knightem) by pomoc ziomkom(xaharde i kattace alivus) w wojnie przeciwko exhaused. Kiedy to o 3 w nocy zadzwonil rl kumpel ze go trapnely jakies rsy na rotach lb. Oczywiscie lognalem i pomoglem mu ich pozabijac, po czym wpadl Degrand, Soena i kolo 8 wiecej psów z IOG(dawnego Wave) i zaczeli mnie pizgac :p Przez ponad 10minut nie potrafili mnie trapnac po czym padlem gdy skonczyly sie wszystkie uhy. Polewe mialem nieziemska ;)
zaal xaharde taki noobbs padac co chwile od exh~ 180knightem naprawde zal dla niego
Lol jak cie bije duzo osob to ci 300 lvl nie pomoze
BlackD czy NG nie ma różnicy, liczy się to że Exhausted najwidoczniej nie potrafi bota używać bo każdy kolejny open przegrywa ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.